2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Grip asisini sordum ben bana dedi yasin genc gerek yok :)

Canım bende dublex de oturuyorum ANKARA da .
Allah dan yalıtım iyi o konuda memnunum.
Temizlik iş beni bitiriyor tabi sürekli yukarı aşağı oluyorum

Grip asisini sordum ben bana dedi yasin genc gerek yok :)
Bende şimdi doktordan geldim dün top çarptığı için gidip bi muayene oldum çok şükür sıkıntı yok ama doktor karna alınan darbeler önemli bebek o yandan bu yana giderken kafasına darbe alıp kanamaya neden olabiliyor dedi tabi trafik kazası gibi durumlarda dedi benim durumumla alakalı değil demi yaa top çarptı ama üzerimde mont var çokta şiddetli değildi karnımda bi kızarma morarma bile olmadı off CANIM sıkılıyor keşke hiç böyle bi şey olmasaydı Allah beterinden korusun

doğum izni raporunu doktordan aldıktan sonra iş yerine veriyorsun canım muhasebe sgkya gönderiyor sgk 2 ay içinde toplu şekilde ödeme yapıyor diye biliyorum benim arkadaşlarımın hep öyle oldu

Aman birsey olmamasina sevindim cnm dr sana darbenin ne gibi ciddi sorunlar yaratacagindan bahsetmis cnm sende olmamis zaten icin rahat olsun.

Canım 32den sonra doktor rapor verirse çalışabilir diye 37ye kadar isteyerek bırakamıyorsun dediler bana ne kadar doğru bilmem tabi biliyo musun öyle bişey var mı
[/QUOTE]
Gunaydin kızlar. 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu alsan bile kendini kötü hissettigin an doktoruna raporu bozdurabilirsin. İstediğin zaman 37. Haftayı beklemek zorunda değilsiniz. Ben ilk hamileligimde 36. Haftada bozdurarak izne ayrılmıştım . Bilginiz olsun.

Canım 32den sonra doktor rapor verirse çalışabilir diye 37ye kadar isteyerek bırakamıyorsun dediler bana ne kadar doğru bilmem tabi biliyo musun öyle bişey var mı
Gunaydin kızlar. 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu alsan bile kendini kötü hissettigin an doktoruna raporu bozdurabilirsin. İstediğin zaman 37. Haftayı beklemek zorunda değilsiniz. Ben ilk hamileligimde 36. Haftada bozdurarak izne ayrılmıştım . Bilginiz olsun.
[/QUOTE]
Etiketliyememisim sanirim @hatneva arkadaşımız yazmisti

Canım arkadaşımada carpmşti ögretmendi hemde montu falanda yoktu son haftalarına yakın top gelmşti karnına okulda ama birşey olmadı şükür doktorun trafık kazası gibi durumlarda dediyse icin rahat olsun.. benımde oğlum pat diye gelıyo karnıma carpıyo bişy olmaz hralde ondan da dimi

sancın düşük canım merak etme önlemini alır doktor rahim ağzında kapalıysa bir sıkıntı olmaz benim sancım 100 gerekli tedbirleri aldık. Hayırlısı Allahtan. Dr ile görüştükten sonra haber ver bizede

Nasıl oldun cnm merak ettim??

Olmaz inşallah rabbime emanetler

Sancıları hissetmiyor musun hiç cnm?

Sezeryanda soyleyen cok oluyor canim bnce ayni igne degil cunku normal dogumunki bel altindan uyusturuyor seni ama ayaklarini filan kipirdatabiliyorsun ,sezeryaninki karninida uyusturutor belki doku olarakta aymi olmaigi icindir..insallah hicbir aksilik olmaz kulaklik takmaya izin verrler mi acaba konustujlrini duyma diye ? Cok guzel sekilde kavuşuruz inss

Hastane çantası hazırlayım dedim 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet 5 li hastane çıkışı 1 adet tulum zıbın eldiven şapkası 3 adet ağız mendili 1 adet müslin battaniye 1 adet örgü battaniye 10 lu hastane çıkışının battaniyesi de var ekstradan pazen battaniye koydum toplam 3 adet battaniye yeterli mi kendim için 1 pijama takımı 1 gecelik yeterli mi bebek için 3 adet çorap koydum 1 adet örgü patik koydum süt sağma makinesini de koydum eksiklerimi söyleyin lütfen kendime terlik falan koyucam emzirme sütyeni atleti koydum pişik kremi göğüs ucu kremi bez ıslak mendil küçük biberon emzik koydum

Hiç duymadım ya . Ama bir yazmış sağolsun bozdurulur diye. Sonuçta 32. Haftada iyiyken 35. Haftada ağırlaşabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…