- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Grip asisini sordum ben bana dedi yasin genc gerek yok :)Bugün kontrolüm vardı, her şey yolunda bebek dönmüş mü diyerek yatırdı doktor beni erken olduğunu düşündüm ama değil demekki ☺ İlk hamileliğimde 29 yaşındaydım ne 2’li tarama ne şeker yüklemesi yapmamıştı doktorum konusunu açınca gençsin sağlıklısın ne gerek var demişti. Ama şimdi sanırım bir ayda almış olduğum 5 kg’den ve yaşımdan dolayı şeker yüklemesi yaptırmamı istedi 3-4 saat sürecek dedi sizler yaptırdınız mı? Bir de grip aşısı yaptırmamın iyi olacağını söyledi bebeğin de bağışıklığı güçlenir dedi yine ilk hamileliğimde tetanoz aşısı yaptırdığımı hatırlıyorum sadece sizler aşı oldunuz mu?
Kis iyice geldi bize gelsinler de isinsinlarya dubleks ev zaten Ankarada isitmak muhtesem zor artik iki kati yakcaz ama kim dusuncek Allah askina ... ben iki uc kris kisarsak bebege arabasi puseti dusunuyorum iyi bisey olsun istiyorum ama sonra herseye masraf bakiom
Gidiyor cocuklarim en degerlilerim onlarinkinin de en iyisi olsun istiyorum... kuzum saglikli olacaklar Allahin izniyl ben inaniyirum guclerim kalbim onlarla sikintili zamanlarida geciyor...
Sehir uzak ama dirlik yok ... Ya Rabbim.. e bari annemler varken gelmeseler... doguma yakin gelselerdi ... daha gitmezler de.. neyse burda bazi kizlar cemkiriyor ya keske bende oyle cemkirebilsem ama dogamda yokki...
Bende şimdi doktordan geldim dün top çarptığı için gidip bi muayene oldum çok şükür sıkıntı yok ama doktor karna alınan darbeler önemli bebek o yandan bu yana giderken kafasına darbe alıp kanamaya neden olabiliyor dedi tabi trafik kazası gibi durumlarda dedi benim durumumla alakalı değil demi yaa top çarptı ama üzerimde mont var çokta şiddetli değildi karnımda bi kızarma morarma bile olmadı off CANIM sıkılıyor keşke hiç böyle bi şey olmasaydı Allah beterinden korusunGrip asisini sordum ben bana dedi yasin genc gerek yok :)
doğum izni raporunu doktordan aldıktan sonra iş yerine veriyorsun canım muhasebe sgkya gönderiyor sgk 2 ay içinde toplu şekilde ödeme yapıyor diye biliyorum benim arkadaşlarımın hep öyle olduSGK dan ödeme alabilmek için neler yapacağız kızlar . İnternette çok karışık anlatılıyor. 4 ay ücretli iznimiz var sanırım. Ben maaş alır gibi aylık almak istiyorum ama . Dilekçe mi vericem doğumdan sonra mı gidilecek hemen izne çıkınca mı ?
Aman birsey olmamasina sevindim cnm dr sana darbenin ne gibi ciddi sorunlar yaratacagindan bahsetmis cnm sende olmamis zaten icin rahat olsun.Bende şimdi doktordan geldim dün top çarptığı için gidip bi muayene oldum çok şükür sıkıntı yok ama doktor karna alınan darbeler önemli bebek o yandan bu yana giderken kafasına darbe alıp kanamaya neden olabiliyor dedi tabi trafik kazası gibi durumlarda dedi benim durumumla alakalı değil demi yaa top çarptı ama üzerimde mont var çokta şiddetli değildi karnımda bi kızarma morarma bile olmadı off CANIM sıkılıyor keşke hiç böyle bi şey olmasaydı Allah beterinden korusun
Gunaydin kızlar. 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu alsan bile kendini kötü hissettigin an doktoruna raporu bozdurabilirsin. İstediğin zaman 37. Haftayı beklemek zorunda değilsiniz. Ben ilk hamileligimde 36. Haftada bozdurarak izne ayrılmıştım . Bilginiz olsun.Canım 32den sonra doktor rapor verirse çalışabilir diye 37ye kadar isteyerek bırakamıyorsun dediler bana ne kadar doğru bilmem tabi biliyo musun öyle bişey var mı
Canım arkadaşımada carpmşti ögretmendi hemde montu falanda yoktu son haftalarına yakın top gelmşti karnına okulda ama birşey olmadı şükür doktorun trafık kazası gibi durumlarda dediyse icin rahat olsun.. benımde oğlum pat diye gelıyo karnıma carpıyo bişy olmaz hralde ondan da dimiBende şimdi doktordan geldim dün top çarptığı için gidip bi muayene oldum çok şükür sıkıntı yok ama doktor karna alınan darbeler önemli bebek o yandan bu yana giderken kafasına darbe alıp kanamaya neden olabiliyor dedi tabi trafik kazası gibi durumlarda dedi benim durumumla alakalı değil demi yaa top çarptı ama üzerimde mont var çokta şiddetli değildi karnımda bi kızarma morarma bile olmadı off CANIM sıkılıyor keşke hiç böyle bi şey olmasaydı Allah beterinden korusun
sancın düşük canım merak etme önlemini alır doktor rahim ağzında kapalıysa bir sıkıntı olmaz benim sancım 100 gerekli tedbirleri aldık. Hayırlısı Allahtan. Dr ile görüştükten sonra haber ver bizedeKızlar hastaneden geliyorum. Karnımda sertleşme vardı ve bebek hareket ettikçe canım yanıyordu bugün. Nst çekildi. İlk taktıklarında sancım 37 falandı, en son 16 lara düştü. Doktor yarın gelsin yanıma demiş, sabah gidicem
Nasıl oldun cnm merak ettim??Sicak tutacam bakalim etkisini gorurum insallah.. ya kilo almadim ama benden gidiyor cocuklara kilolarim.. tum agirlik belime binmis gibi.. her daim yatmaktan belkide bilemiyorum... bu kalcam beni deli edecek... kizimda sag asagida zaten.. off benimde sag kalcam.. saglicakla olsunlarda.. curumeye raziyin artik☺☺
Olmaz inşallah rabbime emanetlerCanım arkadaşımada carpmşti ögretmendi hemde montu falanda yoktu son haftalarına yakın top gelmşti karnına okulda ama birşey olmadı şükür doktorun trafık kazası gibi durumlarda dediyse icin rahat olsun.. benımde oğlum pat diye gelıyo karnıma carpıyo bişy olmaz hralde ondan da dimi
Sancıları hissetmiyor musun hiç cnm?sancın düşük canım merak etme önlemini alır doktor rahim ağzında kapalıysa bir sıkıntı olmaz benim sancım 100 gerekli tedbirleri aldık. Hayırlısı Allahtan. Dr ile görüştükten sonra haber ver bizede
Normalı degılde sezeryanı görumcem yaptırdı baskıyı vs hıssettım dedi.. Bence bu durum kısının anestzıyle etkılesımı ıle alakalı olabilir..Bende epıdural ısıtıyorum ama cok urkuyorum ya cok korkarsam dıye bu sefer durduk yere tamamen bayıltırlarsa dıye turlu senaryolar aah Rabbım hayırlısı ıle bır dogursaydık
Hiç duymadım ya . Ama bir yazmış sağolsun bozdurulur diye. Sonuçta 32. Haftada iyiyken 35. Haftada ağırlaşabilirizCanım toz deterjanlara karşı ben biraz ön yargılıyım ya kalıntı bırakır iyi durulanmaz diye panikliyorum sıvı aldım o yüzden hep.
Canım 32den sonra doktor rapor verirse çalışabilir diye 37ye kadar isteyerek bırakamıyorsun dediler bana ne kadar doğru bilmem tabi biliyo musun öyle bişey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?