İlk başlarda hissetmiyordum canım ama artık ayırt edebiliyorum . Şuandada kasılmam var mesela ama sancım çok yüksek değildir 30 40 larda ancadır. Nst gibiyim artıkSancıları hissetmiyor musun hiç cnm?
Canım benimde dün bademciklerim şişti yutkunmakta çok zorlanıyorum kaynar suya bal limon karabiber koyup içtim dün sabah akşam 1 er bardak bugun daha rahat birazdan yine içicem. Dene bakalım sende ben yeterince ilaç kullanıyorum zaten bir de antibiyotik yollamak istemedim vücudumaKızlar bademciklerim iltihaplandı demiştim Ya bugünde en ufak bir iyileşme olmayınca sağlık ocağına gittim. Aile hekimim zimaks 400 mg antibiyotik yazdı. İyi hissettiğin an bırak dedi. Ama korku sardı beni yaya bişey olursa diyen insan dolu etrafımda beni düşünen yok
Hiç endişe etme canım benim, enfeksiyonun daha riskli bebeğin için benim doktorum zimaks enfexia bunlar hep aynı kategoride demişti ben 1000mg grlık antibiyotik bile içtim yakınlardaKızlar bademciklerim iltihaplandı demiştim Ya bugünde en ufak bir iyileşme olmayınca sağlık ocağına gittim. Aile hekimim zimaks 400 mg antibiyotik yazdı. İyi hissettiğin an bırak dedi. Ama korku sardı beni yaya bişey olursa diyen insan dolu etrafımda beni düşünen yok
Canım benimde dün bademciklerim şişti yutkunmakta çok zorlanıyorum kaynar suya bal limon karabiber koyup içtim dün sabah akşam 1 er bardak bugun daha rahat birazdan yine içicem. Dene bakalım sende ben yeterince ilaç kullanıyorum zaten bir de antibiyotik yollamak istemedim vücuduma
Allah razı olsun ya içim rahatladı . Günde 2 3 bardak ıhlamur ballı zencefilli içiyordum banamısın demedi YaHiç endişe etme canım benim, enfeksiyonun daha riskli bebeğin için benim doktorum zimaks enfexia bunlar hep aynı kategoride demişti ben 1000mg grlık antibiyotik bile içtim yakınlarda
Benim 8 yaşında bir oğlum var. Çalışıyorum valla herşeye yetişiyorum desem yalan olur. Evin işi yemek çocuğun ödevleri okul işleri valla bazı şeyler eksik kalıyor. Benim eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama işi çok yoğun o da bunalıyor bazen. Senin yavrular çok küçük öyle olsam belki hiç birşeye yetişemem.Hayirli geceler hamisler durumlariniz nasil evinize cocuklariniza yetebiliyormusunuz benmi cok çürüğüm bilmiyorum amaben kendimi cok yetersiz hissediyorum evimin isine bazende cocuklara yetisemiyorum 2 bucuk ve 6 yasinda 2 cocugum var esime cok yukleniyorum bazen oda baya bi bıktı isyan bayragini cekti artık
1 tane daha mı pijama koysan 2 gece kalcaz ya biz, kendine hırka gibi bişey veya sabahlıkta koy kendıne corap patıkte koy ameliyattan cıkınca cok üşümüştm ben. Bide bez ve agız mendili yetmemişti benim onlari tekrar istemiştim evdenHastane çantası hazırlayım dedim 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet 5 li hastane çıkışı 1 adet tulum zıbın eldiven şapkası 3 adet ağız mendili 1 adet müslin battaniye 1 adet örgü battaniye 10 lu hastane çıkışının battaniyesi de var ekstradan pazen battaniye koydum toplam 3 adet battaniye yeterli mi kendim için 1 pijama takımı 1 gecelik yeterli mi bebek için 3 adet çorap koydum 1 adet örgü patik koydum süt sağma makinesini de koydum eksiklerimi söyleyin lütfen kendime terlik falan koyucam emzirme sütyeni atleti koydum pişik kremi göğüs ucu kremi bez ıslak mendil küçük biberon emzik koydum
Kizlae benim bebek odasi haftasnu gelecek. Haftaya esylari yikayip yerlestiemeyi dusunuyorum acaba erkenmi 29. Haftamda yerlestirmis olucam
Önemli olan senin sağlığın canım ve bebeğinin iyi olması, kendini iyi hisset işe de gidersinAllah razı olsun ya içim rahatladı . Günde 2 3 bardak ıhlamur ballı zencefilli içiyordum banamısın demedi Yastres yaptım çok işe de gidemeyince bir an önce iyileşmem lazım psikolojisine girdim.
Bende yetemiyorum birinden birini salıyorum artık ya ev işi ya yemek... Cogu zaman cocukta kendi kendine takılıyo canı sıkılıyo işim varsaHayirli geceler hamisler durumlariniz nasil evinize cocuklariniza yetebiliyormusunuz benmi cok çürüğüm bilmiyorum amaben kendimi cok yetersiz hissediyorum evimin isine bazende cocuklara yetisemiyorum 2 bucuk ve 6 yasinda 2 cocugum var esime cok yukleniyorum bazen oda baya bi bıktı isyan bayragini cekti artık
İnşallah bişi olmamıştır arkadaşım. Allaha emanet bebeklerimiz. Trafik kazasından bahsetmiş dr un ordaki çarpmayla top aynı değildir ki. Bide mont var diyorsun yumuşatmıştır darbeyiBende şimdi doktordan geldim dün top çarptığı için gidip bi muayene oldum çok şükür sıkıntı yok ama doktor karna alınan darbeler önemli bebek o yandan bu yana giderken kafasına darbe alıp kanamaya neden olabiliyor dedi tabi trafik kazası gibi durumlarda dedi benim durumumla alakalı değil demi yaa top çarptı ama üzerimde mont var çokta şiddetli değildi karnımda bi kızarma morarma bile olmadı off CANIM sıkılıyor keşke hiç böyle bi şey olmasaydı Allah beterinden korusun
Eve geldiğimde hemen karnıma baktım ne bi kızarıklık ne iz hiç bir şey yoktu eşimde sen doğurana kadar hiç evden çıkma kıpırdama diye dalga geçiyor insanız canlıyız mecbur bi hayatın akışı var Allah korusun kazalardan belalardan hepimizin bebekleriniİnşallah bişi olmamıştır arkadaşım. Allaha emanet bebeklerimiz. Trafik kazasından bahsetmiş dr un ordaki çarpmayla top aynı değildir ki. Bide mont var diyorsun yumuşatmıştır darbeyi
Benimde oyle canim. Annem koye ev yaptirdi borcu varken aliyor. Kaynanam bu sene hem işe başladı ara ara harclik veriyo kizima ama söylediği seyleri yapmadi bende esime almiycam ondan bisey dedimAnnem ve babam ayrı. Annemin sadece yetim maaşı var, tutumlu bir kadındır ama. Kayınvalidemlerin durumu ise epey iyi. Annem bana geçen gün dedi ki ben bebek için 1500 lira ayırdım, ister beşiğini alırım, ister kıyafetlerini. Kayınvalidemse aldığımız şeyleri söylediğimiz zaman ‘aaaaa bize hiçbir şey kalmadı’ diye dalga geçip gülüyor. İlk torunu olmasına rağmen hala bir çöp bile almadı.
Ne desem boş.
Eve geldiğimde hemen karnıma baktım ne bi kızarıklık ne iz hiç bir şey yoktu eşimde sen doğurana kadar hiç evden çıkma kıpırdama diye dalga geçiyor insanız canlıyız mecbur bi hayatın akışı var Allah korusun kazalardan belalardan hepimizin bebeklerini
Tabiki. Tekrar doktor çalışamaz raporuna dönüştürüyor. Herhangi bir sorun olmazHiç duymadım ya . Ama bir yazmış sağolsun bozdurulur diye. Sonuçta 32. Haftada iyiyken 35. Haftada ağırlaşabiliriz
kendine rahat kıyafetlerde koy.. hastaneden çıkarken giymek için.. hırka al yanına üşüye bilirsin ve kendine çorap.Hastane çantası hazırlayım dedim 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet 5 li hastane çıkışı 1 adet tulum zıbın eldiven şapkası 3 adet ağız mendili 1 adet müslin battaniye 1 adet örgü battaniye 10 lu hastane çıkışının battaniyesi de var ekstradan pazen battaniye koydum toplam 3 adet battaniye yeterli mi kendim için 1 pijama takımı 1 gecelik yeterli mi bebek için 3 adet çorap koydum 1 adet örgü patik koydum süt sağma makinesini de koydum eksiklerimi söyleyin lütfen kendime terlik falan koyucam emzirme sütyeni atleti koydum pişik kremi göğüs ucu kremi bez ıslak mendil küçük biberon emzik koydum
Gunaydin kızlar. 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu alsan bile kendini kötü hissettigin an doktoruna raporu bozdurabilirsin. İstediğin zaman 37. Haftayı beklemek zorunda değilsiniz. Ben ilk hamileligimde 36. Haftada bozdurarak izne ayrılmıştım . Bilginiz olsun.Canım 32den sonra doktor rapor verirse çalışabilir diye 37ye kadar isteyerek bırakamıyorsun dediler bana ne kadar doğru bilmem tabi biliyo musun öyle bişey var mı
Benimde annemler alır yapar son an gelir kayınvaldem yapılcak bişey varmı diye sorarBenimde oyle canim. Annem koye ev yaptirdi borcu varken aliyor. Kaynanam bu sene hem işe başladı ara ara harclik veriyo kizima ama söylediği seyleri yapmadi bende esime almiycam ondan bisey dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?