2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bademciklerim iltihaplandı demiştim Ya bugünde en ufak bir iyileşme olmayınca sağlık ocağına gittim. Aile hekimim zimaks 400 mg antibiyotik yazdı. İyi hissettiğin an bırak dedi. Ama korku sardı beni ya ya bişey olursa diyen insan dolu etrafımda beni düşünen yok

Canım benimde dün bademciklerim şişti yutkunmakta çok zorlanıyorum kaynar suya bal limon karabiber koyup içtim dün sabah akşam 1 er bardak bugun daha rahat birazdan yine içicem. Dene bakalım sende ben yeterince ilaç kullanıyorum zaten bir de antibiyotik yollamak istemedim vücuduma

Hiç endişe etme canım benim, enfeksiyonun daha riskli bebeğin için benim doktorum zimaks enfexia bunlar hep aynı kategoride demişti ben 1000mg grlık antibiyotik bile içtim yakınlarda

Hiç endişe etme canım benim, enfeksiyonun daha riskli bebeğin için benim doktorum zimaks enfexia bunlar hep aynı kategoride demişti ben 1000mg grlık antibiyotik bile içtim yakınlarda
Allah razı olsun ya içim rahatladı . Günde 2 3 bardak ıhlamur ballı zencefilli içiyordum banamısın demedi Ya stres yaptım çok işe de gidemeyince bir an önce iyileşmem lazım psikolojisine girdim.

Benim 8 yaşında bir oğlum var. Çalışıyorum valla herşeye yetişiyorum desem yalan olur. Evin işi yemek çocuğun ödevleri okul işleri valla bazı şeyler eksik kalıyor. Benim eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama işi çok yoğun o da bunalıyor bazen. Senin yavrular çok küçük öyle olsam belki hiç birşeye yetişemem.

1 tane daha mı pijama koysan 2 gece kalcaz ya biz, kendine hırka gibi bişey veya sabahlıkta koy kendıne corap patıkte koy ameliyattan cıkınca cok üşümüştm ben. Bide bez ve agız mendili yetmemişti benim onlari tekrar istemiştim evden

Allah razı olsun ya içim rahatladı . Günde 2 3 bardak ıhlamur ballı zencefilli içiyordum banamısın demedi Ya stres yaptım çok işe de gidemeyince bir an önce iyileşmem lazım psikolojisine girdim.
Önemli olan senin sağlığın canım ve bebeğinin iyi olması, kendini iyi hisset işe de gidersin

Bende yetemiyorum birinden birini salıyorum artık ya ev işi ya yemek... Cogu zaman cocukta kendi kendine takılıyo canı sıkılıyo işim varsa bende cocukları cok seven biriiym en az 3 olsun isterim hep ama hamilelikte cok rahat olamıyorum yoruluyorum vs kendımı önemsyorum eşimde 3. Cocuk yok artık 9 ay zor gecıo bana dio öle diyincede cok üzülüyorum

Bu kalca agrısı benıde oldurecek bırde kolum da agrı oluyor ara ara

İnşallah bişi olmamıştır arkadaşım. Allaha emanet bebeklerimiz. Trafik kazasından bahsetmiş dr un ordaki çarpmayla top aynı değildir ki. Bide mont var diyorsun yumuşatmıştır darbeyi

İnşallah bişi olmamıştır arkadaşım. Allaha emanet bebeklerimiz. Trafik kazasından bahsetmiş dr un ordaki çarpmayla top aynı değildir ki. Bide mont var diyorsun yumuşatmıştır darbeyi
Eve geldiğimde hemen karnıma baktım ne bi kızarıklık ne iz hiç bir şey yoktu eşimde sen doğurana kadar hiç evden çıkma kıpırdama diye dalga geçiyor insanız canlıyız mecbur bi hayatın akışı var Allah korusun kazalardan belalardan hepimizin bebeklerini

Benimde oyle canim. Annem koye ev yaptirdi borcu varken aliyor. Kaynanam bu sene hem işe başladı ara ara harclik veriyo kizima ama söylediği seyleri yapmadi bende esime almiycam ondan bisey dedim

Bazen eşim oglumla sıte nın bahcesıne cıkıyor uz onlar top oynarken ben ayy uyyy bana atma bak bana gelecek yapma dıye dıye beyınlerınin etını yıyorum ıkısınınde cok korkuyorum karnıma gelır dıye. Merak etme canım buyuk Rabbim onları korur

kendine rahat kıyafetlerde koy.. hastaneden çıkarken giymek için.. hırka al yanına üşüye bilirsin ve kendine çorap.

Canım 32den sonra doktor rapor verirse çalışabilir diye 37ye kadar isteyerek bırakamıyorsun dediler bana ne kadar doğru bilmem tabi biliyo musun öyle bişey var mı
Gunaydin kızlar. 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu alsan bile kendini kötü hissettigin an doktoruna raporu bozdurabilirsin. İstediğin zaman 37. Haftayı beklemek zorunda değilsiniz. Ben ilk hamileligimde 36. Haftada bozdurarak izne ayrılmıştım . Bilginiz olsun.
[/QUOTE]
Ben de 36.haftaya kadar almayı planlıyorum. Ocak sonuna geliyor yani Ocak'ı da çalışıp çıkıcam. Şubat'ın ilk haftası gelmem işe.

Benimde oyle canim. Annem koye ev yaptirdi borcu varken aliyor. Kaynanam bu sene hem işe başladı ara ara harclik veriyo kizima ama söylediği seyleri yapmadi bende esime almiycam ondan bisey dedim
Benimde annemler alır yapar son an gelir kayınvaldem yapılcak bişey varmı diye sorar iş işten geçince yani oda bi cikolatasını almş olur ozaman bu sefer onuda aldık biz dicem onu alsa ne almasa ne. Öncekinde gene para vermşti bişeyler icin şimdikinde hic sormuyo bu ay oldu ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…