- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Banada herkes çantanı hazırla diyor sinir oluyorum hazırım mesajı vermek istemiyorum zaten erken doğum riskim var psikolojik olarak etkilencek diye hissediyorum çünkü beynimiz şartlanıyor yani en azından benimkiKızlar ben buğün bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım beyazları attım yıkanıyor rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm etkilendim ne olur olmaz herşey hazırda dursunhastane çantamıda bu hafta hazırlayacağım dursun kenarda
Ben oyle dusunmuyorum canim ya. Hazirda dursun ne var ki. Tertemiz hem.Banada herkes çantanı hazırla diyor sinir oluyorum hazırım mesajı vermek istemiyorum zaten erken doğum riskim var psikolojik olarak etkilencek diye hissediyorum çünkü beynimiz şartlanıyor yani en azından benimki. zaten erken doğarsa küvezde sadece bezli kalcak çantaya ihtiyacı olmıcak inat ettim 33 den önce hazırlamıcam.
Benim de kızım 8 yaşında.Bebeğe ne alınacaksa o da istiyor önce bana alın diyorBenim 8 yaşında bir oğlum var. Çalışıyorum valla herşeye yetişiyorum desem yalan olur. Evin işi yemek çocuğun ödevleri okul işleri valla bazı şeyler eksik kalıyor. Benim eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama işi çok yoğun o da bunalıyor bazen. Senin yavrular çok küçük öyle olsam belki hiç birşeye yetişemem.
Çok güzelelr canım güle güle kullan inşlh, bemde alcam bendeKizlar ben dun netten alisveris yaptim. Bayram sevinci vardi icimde. Cocuk gibi mutluluktan aglicaktim. Rabbim sag salim cocugumuza giydirmeyi nasip etsin die dua ederek, biraz da korkuyla aldim acikcasi. Kalbimi bozmadim ama su an rahatladim hatta. Son dk elim ayagima dolassin ve tam begenmedigim kiyafetleri zorla almak istemedim. 15 gune anca tamamlanip kargoyla teslim edilecek. Sonra kv de bana kargolayacak 1 hafta da buraya gelmesi surse die dusundum, en az 3 hafta sonra elime gececekler.
0-3 ay hastane cikislarinin takim, tulumlariyla birlikte 11 takim
3-6 ay 12 tulum aldim.
Yetmezse tamamlariz gene artik.
Bi de hem uyku arkadasi hem de beyaz gurultu oyuncagi aldim baya guzel yorumlar yaziyordu, aklinizda bulunsun.
Sizinle aldigim cicileri paylasmak istedim teyzelerr ❤
Benim kızım da mağazaya girdiğimizde illa kendine de bi şey aldırıyor 6 yaşındaBenim de kızım 8 yaşında.Bebeğe ne alınacaksa o da istiyor önce bana alın diyorSenin oğlun da yapıyor mu böyle şeyler?Şimdiden kıskanmaya başladı.
Bebek bezi 10 adet koydum kızım da kanamam pek olmadı ped yeterli geldi bunda da ped koydum bi paket1 tane daha mı pijama koysan 2 gece kalcaz ya biz, kendine hırka gibi bişey veya sabahlıkta koy kendıne corap patıkte koy ameliyattan cıkınca cok üşümüştm ben. Bide bez ve agız mendili yetmemişti benim onlari tekrar istemiştim evden
Ben hamileliğimin başında ilaç içtikten sonra çok midem bulandı kustum baya bi yüzüm kırmızı benek benek olmuştu 1-2 güne kendiliğinden geçmiştiKızlar bir anda yüzüm kıpkırmızı oldu, yaklaşık 2 saattir geçmiyor, var mı böyle bişey yaşamış olan?
Alışveriş yaptım herşeyi tamamladım haftasına sancılarım başladıBen oyle dusunmuyorum canim ya. Hazirda dursun ne var ki. Tertemiz hem.
Peki alisveris yaptin mi sen ?
Hasta bezi koydun mu cnm ?Hastane çantası hazırlayım dedim 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet 5 li hastane çıkışı 1 adet tulum zıbın eldiven şapkası 3 adet ağız mendili 1 adet müslin battaniye 1 adet örgü battaniye 10 lu hastane çıkışının battaniyesi de var ekstradan pazen battaniye koydum toplam 3 adet battaniye yeterli mi kendim için 1 pijama takımı 1 gecelik yeterli mi bebek için 3 adet çorap koydum 1 adet örgü patik koydum süt sağma makinesini de koydum eksiklerimi söyleyin lütfen kendime terlik falan koyucam emzirme sütyeni atleti koydum pişik kremi göğüs ucu kremi bez ıslak mendil küçük biberon emzik koydum
İlk doğumum da sezeryandı kanamam çok olmamıştı o yüzden ped koydum yeterli olur sanırımHasta bezi koydun mu cnm ?
canım o sadece Vodafone bünyesinde geçerli..yani şirketin kendisinin yaptığı bişey.Kızzzz babalara da 16 hafta izin gelmiş ya ocakta gircekmiş yürürlüğe
BİRKAÇ TANE DE YAŞLI KULOT BEZLERİNDEN KOYUN HER İHTİMALE KARŞIİlk doğumum da sezeryandı kanamam çok olmamıştı o yüzden ped koydum yeterli olur sanırım
Hasta bezi koydun mu cnm ?Hastane çantası hazırlayım dedim 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet 5 li hastane çıkışı 1 adet tulum zıbın eldiven şapkası 3 adet ağız mendili 1 adet müslin battaniye 1 adet örgü battaniye 10 lu hastane çıkışının battaniyesi de var ekstradan pazen battaniye koydum toplam 3 adet battaniye yeterli mi kendim için 1 pijama takımı 1 gecelik yeterli mi bebek için 3 adet çorap koydum 1 adet örgü patik koydum süt sağma makinesini de koydum eksiklerimi söyleyin lütfen kendime terlik falan koyucam emzirme sütyeni atleti koydum pişik kremi göğüs ucu kremi bez ıslak mendil küçük biberon emzik koydum
Bende ped aldım büyük boy,İlk doğumum da sezeryandı kanamam çok olmamıştı o yüzden ped koydum yeterli olur sanırım
Yok canım benim bildiğin kıpkırmızı oldu yanaklarım ama şimdi hafifledi kan dolaşımım arttı heralde o sıradaBen hamileliğimin başında ilaç içtikten sonra çok midem bulandı kustum baya bi yüzüm kırmızı benek benek olmuştu 1-2 güne kendiliğinden geçmişti
Insan en iyi kendi yasadigini bilir arkadasim. Haklisin o zman. Sen nasil rahat hissedeceksen oyle yap.Alışveriş yaptım herşeyi tamamladım haftasına sancılarım başladıyıkadık ütüledik dolabına kaldırdık geçen hafta. 33 de çantayı hazırlıcam. Benim pijamalar hala kargolanmadı onları bekliyorum. Ya bazen insana olur ya düşündüğü dua niyetine kabul olurmuş. Bi kaç bişey öyle başıma gelince etkilendim çok. O yüzden bu sefer böyle yapmak istiyorum
Yerinde olsam 200 liralik olani alip, kullanirdim. Besigi sil guzelce hatta yika guzelce. Icinin yatagini, nevresimini, donencesini, orgu korumaligini vs. kendin alirsin gonlune gore. Zaten 6 ay en fazla 1 yas icin uygunmus onlar die boyle dusundum ben. Keske benim de ole firsatim olsa, degerlendirirdim kesinBayanlar size bi şey danışmak istiyorum bebeğime sepet beşik alıcam internetten bebekonfor diye bi siteden sipariş vermeyi düşünüyordum 400 tl ama bi uygulama üzerinden bi bayanla görüştüm benim oturduğum yere yakın oturuyor sepet beşiğini satmak istiyormuş 200 tl kararsız kaldım annem boşver 200 ü veren 400 ü de verir alırız diyo ama bu da hazır kurulmuş eşim gider alır arabaya koyar ama kararsız kaldım bebişime her şeyin en güzelini almak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?