Kalbini bozma artik. Hepsi birbirinden guzel. Rabbim saglikla giydirmek nasip etsinKizlar ben dun netten alisveris yaptim. Bayram sevinci vardi icimde. Cocuk gibi mutluluktan aglicaktim. Rabbim sag salim cocugumuza giydirmeyi nasip etsin die dua ederek, biraz da korkuyla aldim acikcasi. Kalbimi bozmadim ama su an rahatladim hatta. Son dk elim ayagima dolassin ve tam begenmedigim kiyafetleri zorla almak istemedim. 15 gune anca tamamlanip kargoyla teslim edilecek. Sonra kv de bana kargolayacak 1 hafta da buraya gelmesi surse die dusundum, en az 3 hafta sonra elime gececekler.
0-3 ay hastane cikislarinin takim, tulumlariyla birlikte 11 takim
3-6 ay 12 tulum aldim.
Yetmezse tamamlariz gene artik.
Bi de hem uyku arkadasi hem de beyaz gurultu oyuncagi aldim baya guzel yorumlar yaziyordu, aklinizda bulunsun.
Sizinle aldigim cicileri paylasmak istedim teyzelerr ❤
Sana hasta bezi yada depend. Birde sana tek pijama yeter mi, sezeryan mi olcak normal mi? Ben 3 takım pijama aldim kendime. Temiz geri gelse bile eve git gel olmasin aramasi bulmasi zor oluyor.Hastane çantası hazırlayım dedim 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet 5 li hastane çıkışı 1 adet tulum zıbın eldiven şapkası 3 adet ağız mendili 1 adet müslin battaniye 1 adet örgü battaniye 10 lu hastane çıkışının battaniyesi de var ekstradan pazen battaniye koydum toplam 3 adet battaniye yeterli mi kendim için 1 pijama takımı 1 gecelik yeterli mi bebek için 3 adet çorap koydum 1 adet örgü patik koydum süt sağma makinesini de koydum eksiklerimi söyleyin lütfen kendime terlik falan koyucam emzirme sütyeni atleti koydum pişik kremi göğüs ucu kremi bez ıslak mendil küçük biberon emzik koydum
Bence degil. 30dan sonra agirlasacaksin cok zorlanirsinKizlae benim bebek odasi haftasnu gelecek. Haftaya esylari yikayip yerlestiemeyi dusunuyorum acaba erkenmi 29. Haftamda yerlestirmis olucam
Kendine yedek camasir ped corap koy cnm. Ben humananin emziren anne cayida alio koycam cantama dogumdan sonra sicak suya karistirio icerim sut insin biran evvel die. Bide ben kahve makinesini koycam su iistmak icin bir kac karton bardak bide. Bir kac poset almani tavsiye ederim kanli camasir falan olursa die dusundum.Hastane çantası hazırlayım dedim 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet 5 li hastane çıkışı 1 adet tulum zıbın eldiven şapkası 3 adet ağız mendili 1 adet müslin battaniye 1 adet örgü battaniye 10 lu hastane çıkışının battaniyesi de var ekstradan pazen battaniye koydum toplam 3 adet battaniye yeterli mi kendim için 1 pijama takımı 1 gecelik yeterli mi bebek için 3 adet çorap koydum 1 adet örgü patik koydum süt sağma makinesini de koydum eksiklerimi söyleyin lütfen kendime terlik falan koyucam emzirme sütyeni atleti koydum pişik kremi göğüs ucu kremi bez ıslak mendil küçük biberon emzik koydum
Ben 12 damla kullaniyorum cnm.Saglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Bence erken degil iyiyken keyifkice yaomak en iyisi zaten yapilacak islerKizlae benim bebek odasi haftasnu gelecek. Haftaya esylari yikayip yerlestiemeyi dusunuyorum acaba erkenmi 29. Haftamda yerlestirmis olucam
Saglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Ben kullandım canım, ilk başlarda, sonra d vitaminli başka bir vitamin verdi onu kullanıyorumSaglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Kesinlikle benimde oyle bi korkum var ama yinede 30da hazirlicam baskasina kakmasin is bisey olursaBanada herkes çantanı hazırla diyor sinir oluyorum hazırım mesajı vermek istemiyorum zaten erken doğum riskim var psikolojik olarak etkilencek diye hissediyorum çünkü beynimiz şartlanıyor yani en azından benimki. zaten erken doğarsa küvezde sadece bezli kalcak çantaya ihtiyacı olmıcak inat ettim 33 den önce hazırlamıcam.
Ben hepsineee bayııılllldımmmmKizlar ben dun netten alisveris yaptim. Bayram sevinci vardi icimde. Cocuk gibi mutluluktan aglicaktim. Rabbim sag salim cocugumuza giydirmeyi nasip etsin die dua ederek, biraz da korkuyla aldim acikcasi. Kalbimi bozmadim ama su an rahatladim hatta. Son dk elim ayagima dolassin ve tam begenmedigim kiyafetleri zorla almak istemedim. 15 gune anca tamamlanip kargoyla teslim edilecek. Sonra kv de bana kargolayacak 1 hafta da buraya gelmesi surse die dusundum, en az 3 hafta sonra elime gececekler.
3-6 ay 12 tulum aldim.
Bi de hem uyku arkadasi hem de beyaz gurultu oyuncagi aldim baya guzel yorumlar yaziyordu, aklinizda bulunsun.
Geçmiş olsun canım,ben acile gideceğim simdi kizlar ,griptim izin aldim işten kulak agrim da basladi ins damla verir
Hanginmarka bez kullanmayi dusunuyorsunuz kizlar ? Ben sleepynin merhabe bebek paketininaldim 45 tl . 20li 1 num bez 20li 2num bez 3 adet yeni dogan islak mendil 10lu bebek bakim ortusu. Alerji yaomazsa devam edicem kizimdada sleepy kulkanmistim .ozmanlar bez 17.50ydi hey gidi 3.5 yil once heyy :))
[/QUOTE
Bende sleepy alacam canım, oğlumada haala onu kullanıyorum
Dediğiniz çayı kızım da kullanmıştım pek faydası olmadı sanki e bebekte milk tea diye poşet çay şeklinde bi çay gördüm onu düşünüyorum malt içecekleri süt yapıyor diye duydum bi de bi arkadaşta kayısı kompostosu önerdi WC ye rahat çıkmak için falanKendine yedek camasir ped corap koy cnm. Ben humananin emziren anne cayida alio koycam cantama dogumdan sonra sicak suya karistirio icerim sut insin biran evvel die. Bide ben kahve makinesini koycam su iistmak icin bir kac karton bardak bide. Bir kac poset almani tavsiye ederim kanli camasir falan olursa die dusundum.
Ben yıkayıp ütülemiştim zaten hastane çantasına koyacaklarımı bi araya toplayıp tek bi çekmeceye koydum çantada buruşmasınlar diye 30 dan sonra çantaya aktarırımKesinlikle benimde oyle bi korkum var ama yinede 30da hazirlicam baskasina kakmasin is bisey olursa
Bende hastane çantasına koyacaklarımı yeni aldım sadece ihtiyaca göre Doğumdan sonra da alırım bi kaç bi şeySana hasta bezi yada depend. Birde sana tek pijama yeter mi, sezeryan mi olcak normal mi? Ben 3 takım pijama aldim kendime. Temiz geri gelse bile eve git gel olmasin aramasi bulmasi zor oluyor.
Ben daha canta hazirlamadim. Zaten bez falanda almadik henuz. Ama kiyafetleri utuledim bohcaladim dün. Eşime gosterdim vaba bisey olursa pijamalarim, bebegin kiyafetleri burda diye
1 tane onlu takimi hazirladim kuran cantasina onu doğunca verirler battaniyesi eldiveni zibini hepsi icinde.
1 tane 5li hazirladim
1 tanede tulum var ama onun eldiven sapkasi yok kararsiz kaldim.
Zaten tulum kucuk hic yok gibi bisey ay sonu iki tane daha alayım diyorum.
Bebegi tulumla tutmak daha kolay hem de beli falan usumez gerekirse dogunca da alirim kg durumuna göre.
hepsi birbirinden güzel rabbim ağız tadı ile güle güle giydirmek nasip etsin hangi siteden aldınızKizlar ben dun netten alisveris yaptim. Bayram sevinci vardi icimde. Cocuk gibi mutluluktan aglicaktim. Rabbim sag salim cocugumuza giydirmeyi nasip etsin die dua ederek, biraz da korkuyla aldim acikcasi. Kalbimi bozmadim ama su an rahatladim hatta. Son dk elim ayagima dolassin ve tam begenmedigim kiyafetleri zorla almak istemedim. 15 gune anca tamamlanip kargoyla teslim edilecek. Sonra kv de bana kargolayacak 1 hafta da buraya gelmesi surse die dusundum, en az 3 hafta sonra elime gececekler.
3-6 ay 12 tulum aldim.
Bende geçen izlemdeydim kan sonuçlarımı aldım doktoruma gösterdim bütün depoların boşalmış dedi kan hapı kullanıyordum onun yerine şurup verdi b12 iğne verdi d vitamini günde 10 damla verdiSaglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Bana da mantıklı gelmişti internetten demonte alana kadar hazır kurulmuş almak iyi olurdu ama bayan fotoğraf attı istediğim tarzda değil koyu ceviz rengi benim evim açık renkler hiç uymaz görür görmez vazgeçtimYerinde olsam 200 liralik olani alip, kullanirdim. Besigi sil guzelce hatta yika guzelce. Icinin yatagini, nevresimini, donencesini, orgu korumaligini vs. kendin alirsin gonlune gore. Zaten 6 ay en fazla 1 yas icin uygunmus onlar die boyle dusundum ben. Keske benim de ole firsatim olsa, degerlendirirdim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?