2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kalbini bozma artik. Hepsi birbirinden guzel. Rabbim saglikla giydirmek nasip etsin

Sana hasta bezi yada depend. Birde sana tek pijama yeter mi, sezeryan mi olcak normal mi? Ben 3 takım pijama aldim kendime. Temiz geri gelse bile eve git gel olmasin aramasi bulmasi zor oluyor.
Ben daha canta hazirlamadim. Zaten bez falanda almadik henuz. Ama kiyafetleri utuledim bohcaladim dün. Eşime gosterdim vaba bisey olursa pijamalarim, bebegin kiyafetleri burda diye
1 tane onlu takimi hazirladim kuran cantasina onu doğunca verirler battaniyesi eldiveni zibini hepsi icinde.
1 tane 5li hazirladim
1 tanede tulum var ama onun eldiven sapkasi yok kararsiz kaldim.
Zaten tulum kucuk hic yok gibi bisey ay sonu iki tane daha alayım diyorum.
Bebegi tulumla tutmak daha kolay hem de beli falan usumez gerekirse dogunca da alirim kg durumuna göre.

Kendine yedek camasir ped corap koy cnm. Ben humananin emziren anne cayida alio koycam cantama dogumdan sonra sicak suya karistirio icerim sut insin biran evvel die. Bide ben kahve makinesini koycam su iistmak icin bir kac karton bardak bide. Bir kac poset almani tavsiye ederim kanli camasir falan olursa die dusundum.

Saglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Saglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Ben kullandım canım, ilk başlarda, sonra d vitaminli başka bir vitamin verdi onu kullanıyorum

ben acile gideceğim simdi kizlar ,griptim izin aldim işten kulak agrim da basladi ins damla verir

Kesinlikle benimde oyle bi korkum var ama yinede 30da hazirlicam baskasina kakmasin is bisey olursa

Hanginmarka bez kullanmayi dusunuyorsunuz kizlar ? Ben sleepynin merhabe bebek paketininaldim 45 tl . 20li 1 num bez 20li 2num bez 3 adet yeni dogan islak mendil 10lu bebek bakim ortusu . Alerji yaomazsa devam edicem kizimdada sleepy kulkanmistim .ozmanlar bez 17.50ydi hey gidi 3.5 yil once heyy :))

Ben hepsineee bayııılllldımmmm Güle güle sağlıkla sıhhatle huzurla giysin minik kuzum Ben de alcam bu sitenin tulumlarından çok güzel duruyorlar canım, kaynanam gelecek salı günü onun aldıkları benim aldığım hediye gelen birkaç bişey var biraz da annem almış onların hepsini yıkayım kaldırayım diyorum

Bende sleepy alacam can

Dediğiniz çayı kızım da kullanmıştım pek faydası olmadı sanki e bebekte milk tea diye poşet çay şeklinde bi çay gördüm onu düşünüyorum malt içecekleri süt yapıyor diye duydum bi de bi arkadaşta kayısı kompostosu önerdi WC ye rahat çıkmak için falan

Kesinlikle benimde oyle bi korkum var ama yinede 30da hazirlicam baskasina kakmasin is bisey olursa
Ben yıkayıp ütülemiştim zaten hastane çantasına koyacaklarımı bi araya toplayıp tek bi çekmeceye koydum çantada buruşmasınlar diye 30 dan sonra çantaya aktarırım

Bende hastane çantasına koyacaklarımı yeni aldım sadece ihtiyaca göre Doğumdan sonra da alırım bi kaç bi şey

hepsi birbirinden güzel rabbim ağız tadı ile güle güle giydirmek nasip etsin hangi siteden aldınız

Bende geçen izlemdeydim kan sonuçlarımı aldım doktoruma gösterdim bütün depoların boşalmış dedi kan hapı kullanıyordum onun yerine şurup verdi b12 iğne verdi d vitamini günde 10 damla verdi

Bana da mantıklı gelmişti internetten demonte alana kadar hazır kurulmuş almak iyi olurdu ama bayan fotoğraf attı istediğim tarzda değil koyu ceviz rengi benim evim açık renkler hiç uymaz görür görmez vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…