Canım ben de sepet beşik düşünüyordum baktığım beşik mağazada 700 TL idi. Letgodan 100 TL ye buldum tabi ki kacirmadimBayanlar size bi şey danışmak istiyorum bebeğime sepet beşik alıcam internetten bebekonfor diye bi siteden sipariş vermeyi düşünüyordum 400 tl ama bi uygulama üzerinden bi bayanla görüştüm benim oturduğum yere yakın oturuyor sepet beşiğini satmak istiyormuş 200 tl kararsız kaldım annem boşver 200 ü veren 400 ü de verir alırız diyo ama bu da hazır kurulmuş eşim gider alır arabaya koyar ama kararsız kaldım bebişime her şeyin en güzelini almak isterim
D vitamini bana da verdi sağlık ocağı ama 3 damla benimkiSaglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Kızımda doğum çantasını doğumumdan bir gün önce hazırlamıştım.Ben çok rahatmışım ya.Hiç sancım olmayınca bebek de gelmeyecek herhalde diye beklemişim durmuşum herhaldeBen yıkayıp ütülemiştim zaten hastane çantasına koyacaklarımı bi araya toplayıp tek bi çekmeceye koydum çantada buruşmasınlar diye 30 dan sonra çantaya aktarırım
Bana ağız spreyi şeklinde vermişti doktor.Kullandım bir süre.Sonra multivitamine geçince bıraktımSaglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Kızımda benim de çok olmamıştı kanama ped yetmişti.Hastanedeki hemşire hasta bezi sormuştu bana.Ben de ne bileyim söyleyen de olmamıştı orkid kurtarır diye başka birşey koymamıştım gerek te olmadı.Bu sefer her ihtimale karşı alıcam hasta bezi.İlk doğumum da sezeryandı kanamam çok olmamıştı o yüzden ped koydum yeterli olur sanırım
Depend bez kesinlikle muhteşem benim ilk doğumumda 40gün kanamam olmuştu pedde taştı hep depend rahattı, bende bir paket alacam yanımaHasta bezi koydun mu cnm ?
Bende ped aldım büyük boy,
Sezeryan olacağım için büyük ihtimal, bi pakette depent hasta bezi daha rahat olur diye düşündüm.
Yapmaz mı. Birde ilk alışverişe başladığımızda çok erken değil mi alışveriş yapıyorsunuz demişti. Hep ona da birşeyler almamızı bekliyor. Alıştırmaya çalışıyorum ama yaş farkı da sorun oluyor kıskançlıktaBenim de kızım 8 yaşında.Bebeğe ne alınacaksa o da istiyor önce bana alın diyorSenin oğlun da yapıyor mu böyle şeyler?Şimdiden kıskanmaya başladı.
Bende basta kullandim ama o zaman dusuktu biraz. Simdi bakmadan kullan deyince sasirdim. Ama kullancam kani da d vitaminideBen kullandım canım, ilk başlarda, sonra d vitaminli başka bir vitamin verdi onu kullanıyorum
Cok pahalanmis yaa. Ben bir paket hastane icin alcam sonra duruma bakarimDepend bez kesinlikle muhteşem benim ilk doğumumda 40gün kanamam olmuştu pedde taştı hep depend rahattı, bende bir paket alacam yanıma
Ben sleepynin islak mendil 12li paket aldim indirimlerde. Bez de sleepy ya da baby me dusunuyorum kararsizimHanginmarka bez kullanmayi dusunuyorsunuz kizlar ? Ben sleepynin merhabe bebek paketininaldim 45 tl . 20li 1 num bez 20li 2num bez 3 adet yeni dogan islak mendil 10lu bebek bakim ortusu. Alerji yaomazsa devam edicem kizimdada sleepy kulkanmistim .ozmanlar bez 17.50ydi hey gidi 3.5 yil once heyy :))
Ay bana bir akrabamiz getirmisti bir koca kavanoz kayisi suyu. Ay hayatimda oyle lezzetli gelmemistir o. Aç duruyosun ya bide epey sure sadece sivi. Simdi bende buzluktakileri o donem yapcam. Biraz hastane icinde yapar yanima alirim. Dedigin gibi humana bende de bir etki yapmadi, gerci hicbirsey etki etmedi sütümde :'( bunda denemedigim malt icecegini deniycem. Subatta almayi düşünüyorum bir koliDediğiniz çayı kızım da kullanmıştım pek faydası olmadı sanki e bebekte milk tea diye poşet çay şeklinde bi çay gördüm onu düşünüyorum malt içecekleri süt yapıyor diye duydum bi de bi arkadaşta kayısı kompostosu önerdi WC ye rahat çıkmak için falan
Aman ihmal etme. Hem bebek suan cok cekiyor artik bizden. Hemde dogumdan sonra iyice halsiz kalmayasin 2 cocukla cok zorlaniriz vallaBende geçen izlemdeydim kan sonuçlarımı aldım doktoruma gösterdim bütün depoların boşalmış dedi kan hapı kullanıyordum onun yerine şurup verdi b12 iğne verdi d vitamini günde 10 damla verdi
Benimde sancim hic yoktu. Ama kanamalarim oluyordu. Erkenden cantayi hazirladim aylarca arabada gezdi. En son bebek 40 haftaya gelmeyip gün verilince bir gun once çıkardım kendi pijamalarimi tekrar utuleyip askiya taktimKızımda doğum çantasını doğumumdan bir gün önce hazırlamıştım.Ben çok rahatmışım ya.Hiç sancım olmayınca bebek de gelmeyecek herhalde diye beklemişim durmuşum herhalde
Her turlu zor diyosunuz yaniYapmaz mı. Birde ilk alışverişe başladığımızda çok erken değil mi alışveriş yapıyorsunuz demişti. Hep ona da birşeyler almamızı bekliyor. Alıştırmaya çalışıyorum ama yaş farkı da sorun oluyor kıskançlıkta
Öyleymiş üzdü beni kocişi vodafone a başlatcam hemencanım o sadece Vodafone bünyesinde geçerli..yani şirketin kendisinin yaptığı bişey.
Kiminde Özenç olmuyor . Kiminde de tam tersi herşeyini yapası geliyor. Bu biraz kişilik meselesi sanırım.Annem ve babam ayrı. Annemin sadece yetim maaşı var, tutumlu bir kadındır ama. Kayınvalidemlerin durumu ise epey iyi. Annem bana geçen gün dedi ki ben bebek için 1500 lira ayırdım, ister beşiğini alırım, ister kıyafetlerini. Kayınvalidemse aldığımız şeyleri söylediğimiz zaman ‘aaaaa bize hiçbir şey kalmadı’ diye dalga geçip gülüyor. İlk torunu olmasına rağmen hala bir çöp bile almadı.
Ne desem boş.
Canım benim iş yerinde ikisi de var Ma ben alaturka tercih ediyorum. Son dönemlerde idrar yolu enfeksiyonu riski daha fazla mi klozette bu risk çok çok yüksek. Doktoruma da sordum alaturka zarar verir mi diye tam tersi hem seni hem bebeği korur ev harici yerde klozet zorda kalmadıkça kullanma dedi. Oturup kalkma hareketi faydalıymiş. Ben evde bile kullanmıyorum bakteri çok fazla oluyormuş. Sonuçta eskiden klozet mi vardıOkuldayım, mecbur alaturka tuvaleti kullanıyorum. Ayağa kalkarken kasıklarım fena sancı yapıyor. 37' ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama bu tuvalet olayı canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?