2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ben de sepet beşik düşünüyordum baktığım beşik mağazada 700 TL idi. Letgodan 100 TL ye buldum tabi ki kacirmadim

Saglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
D vitamini bana da verdi sağlık ocağı ama 3 damla benimki

Eklentiler

• 49C82AA2-982A-416B-88EE-8CF206401F0B.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 56721FF5-4E0A-41EF-9681-EA2BBBF2D0CA.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 28
Ben yıkayıp ütülemiştim zaten hastane çantasına koyacaklarımı bi araya toplayıp tek bi çekmeceye koydum çantada buruşmasınlar diye 30 dan sonra çantaya aktarırım
Kızımda doğum çantasını doğumumdan bir gün önce hazırlamıştım.Ben çok rahatmışım ya.Hiç sancım olmayınca bebek de gelmeyecek herhalde diye beklemişim durmuşum herhalde

Saglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Bana ağız spreyi şeklinde vermişti doktor.Kullandım bir süre.Sonra multivitamine geçince bıraktım

İlk doğumum da sezeryandı kanamam çok olmamıştı o yüzden ped koydum yeterli olur sanırım
Kızımda benim de çok olmamıştı kanama ped yetmişti.Hastanedeki hemşire hasta bezi sormuştu bana.Ben de ne bileyim söyleyen de olmamıştı orkid kurtarır diye başka birşey koymamıştım gerek te olmadı.Bu sefer her ihtimale karşı alıcam hasta bezi.

Hasta bezi koydun mu cnm ?

Bende ped aldım büyük boy,
Sezeryan olacağım için büyük ihtimal, bi pakette depent hasta bezi daha rahat olur diye düşündüm.
Depend bez kesinlikle muhteşem benim ilk doğumumda 40gün kanamam olmuştu pedde taştı hep depend rahattı, bende bir paket alacam yanıma

Benim de kızım 8 yaşında.Bebeğe ne alınacaksa o da istiyor önce bana alın diyorSenin oğlun da yapıyor mu böyle şeyler?Şimdiden kıskanmaya başladı.
Yapmaz mı. Birde ilk alışverişe başladığımızda çok erken değil mi alışveriş yapıyorsunuz demişti. Hep ona da birşeyler almamızı bekliyor. Alıştırmaya çalışıyorum ama yaş farkı da sorun oluyor kıskançlıkta

Ben sleepynin islak mendil 12li paket aldim indirimlerde. Bez de sleepy ya da baby me dusunuyorum kararsizim

Ay bana bir akrabamiz getirmisti bir koca kavanoz kayisi suyu. Ay hayatimda oyle lezzetli gelmemistir o. Aç duruyosun ya bide epey sure sadece sivi. Simdi bende buzluktakileri o donem yapcam. Biraz hastane icinde yapar yanima alirim. Dedigin gibi humana bende de bir etki yapmadi, gerci hicbirsey etki etmedi sütümde :'( bunda denemedigim malt icecegini deniycem. Subatta almayi düşünüyorum bir koli

Bende geçen izlemdeydim kan sonuçlarımı aldım doktoruma gösterdim bütün depoların boşalmış dedi kan hapı kullanıyordum onun yerine şurup verdi b12 iğne verdi d vitamini günde 10 damla verdi
Aman ihmal etme. Hem bebek suan cok cekiyor artik bizden. Hemde dogumdan sonra iyice halsiz kalmayasin 2 cocukla cok zorlaniriz valla

Kızımda doğum çantasını doğumumdan bir gün önce hazırlamıştım.Ben çok rahatmışım ya.Hiç sancım olmayınca bebek de gelmeyecek herhalde diye beklemişim durmuşum herhalde
Benimde sancim hic yoktu. Ama kanamalarim oluyordu. Erkenden cantayi hazirladim aylarca arabada gezdi. En son bebek 40 haftaya gelmeyip gün verilince bir gun once çıkardım kendi pijamalarimi tekrar utuleyip askiya taktim

Her turlu zor diyosunuz yani ama kucukte zorliycak bizi. Suan anlamasa da dogunca olanlar olcak

Okuldayım, mecbur alaturka tuvaleti kullanıyorum. Ayağa kalkarken kasıklarım fena sancı yapıyor. 37' ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama bu tuvalet olayı canımı sıkıyor.

Kiminde Özenç olmuyor . Kiminde de tam tersi herşeyini yapası geliyor. Bu biraz kişilik meselesi sanırım.

Okuldayım, mecbur alaturka tuvaleti kullanıyorum. Ayağa kalkarken kasıklarım fena sancı yapıyor. 37' ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama bu tuvalet olayı canımı sıkıyor.
Canım benim iş yerinde ikisi de var Ma ben alaturka tercih ediyorum. Son dönemlerde idrar yolu enfeksiyonu riski daha fazla mi klozette bu risk çok çok yüksek. Doktoruma da sordum alaturka zarar verir mi diye tam tersi hem seni hem bebeği korur ev harici yerde klozet zorda kalmadıkça kullanma dedi. Oturup kalkma hareketi faydalıymiş. Ben evde bile kullanmıyorum bakteri çok fazla oluyormuş. Sonuçta eskiden klozet mi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…