Katılıyorum sana canım kendin için en iyisini sen bilirsin. Güzel günlerde giysin yavruşun adını ne koyacaksınız karar verdiniz miInsan en iyi kendi yasadigini bilir arkadasim. Haklisin o zman. Sen nasil rahat hissedeceksen oyle yap.
Ben onceki gebeligimde erkenden almistim kiyafetleri ama hep dagittim bebegimi kaybedince mecburen. Gozum gormesin istedim.
Bu seferki hamileigimde, gec kaliyorsun neden almiyorsun dediler, korktum hep, su an iyi hissettim su an aldim.
Hersey gonlumuzce olsun, ne diyim❤
Amiin inşallah canımVay be güzel anneler artık çanta hazırlıklarına başlamışsınız
Allahım vaktiyle sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eylesin
Bu depend külot bez gibi mi normal ped tarzı değil demi?Depend bez kesinlikle muhteşem benim ilk doğumumda 40gün kanamam olmuştu pedde taştı hep depend rahattı, bende bir paket alacam yanıma
Aynen öyle Demir hapı yeterli gelmediği halde bana iyi geldi saç dökülmem azaldı bi de sinirlilik hali vardı o da azaldı sakinleştim sanki ama geçen bi olay oldu tepki de veremedim kalbim yerinden çıkacak gibi attı sinirden ama genel olarak iyim Allah’a şükürAman ihmal etme. Hem bebek suan cok cekiyor artik bizden. Hemde dogumdan sonra iyice halsiz kalmayasin 2 cocukla cok zorlaniriz valla
Yok supriz yapabilirlermis... belli degil yani... bugunden beri agridan duramiyorum... heryerim agriyo ... ayakta duramiyorum...ne olacak bilmiyorum... sicak su torbasi yaradi biraz bacagim cekiyordu gevsedi rahatladim... sen nasilsin? Nasil gecti bugun?Bi de böyle bir durum olabilir kuzum haklısınkesin netleşti mi gelecekleri zaman
Kuzum hayırdır yediğin bir şey alerji yapıyor olmasın? Benek tarzda mıKızlar bir anda yüzüm kıpkırmızı oldu, yaklaşık 2 saattir geçmiyor, var mı böyle bişey yaşamış olan?
Çok guzel hepsi yaaa bayıldımmmKizlar ben dun netten alisveris yaptim. Bayram sevinci vardi icimde. Cocuk gibi mutluluktan aglicaktim. Rabbim sag salim cocugumuza giydirmeyi nasip etsin die dua ederek, biraz da korkuyla aldim acikcasi. Kalbimi bozmadim ama su an rahatladim hatta. Son dk elim ayagima dolassin ve tam begenmedigim kiyafetleri zorla almak istemedim. 15 gune anca tamamlanip kargoyla teslim edilecek. Sonra kv de bana kargolayacak 1 hafta da buraya gelmesi surse die dusundum, en az 3 hafta sonra elime gececekler.
0-3 ay hastane cikislarinin takim, tulumlariyla birlikte 11 takim
3-6 ay 12 tulum aldim.
Yetmezse tamamlariz gene artik.
Bi de hem uyku arkadasi hem de beyaz gurultu oyuncagi aldim baya guzel yorumlar yaziyordu, aklinizda bulunsun.
Sizinle aldigim cicileri paylasmak istedim teyzelerr ❤
Canım dinlen bol bol inşallah sürpriz yapmazlar en azından bir 5 6 hafta falan daha yapmasalar. Kendini yorcak bir şey yapma sakınYok supriz yapabilirlermis... belli degil yani... bugunden beri agridan duramiyorum... heryerim agriyo ... ayakta duramiyorum...ne olacak bilmiyorum... sicak su torbasi yaradi biraz bacagim cekiyordu gevsedi rahatladim... sen nasilsin? Nasil gecti bugun?
Bi kusuru yoksa alabilrsin bence ben mama sandalyesini almıştım 2. El mesela. Genelde sepet beşikler az kullanılmş temiz duruyor benımkını ben ve eltim kullandık hala sıfır gibi. Kalan 200 le de başka ihtiyacını alırsınBayanlar size bi şey danışmak istiyorum bebeğime sepet beşik alıcam internetten bebekonfor diye bi siteden sipariş vermeyi düşünüyordum 400 tl ama bi uygulama üzerinden bi bayanla görüştüm benim oturduğum yere yakın oturuyor sepet beşiğini satmak istiyormuş 200 tl kararsız kaldım annem boşver 200 ü veren 400 ü de verir alırız diyo ama bu da hazır kurulmuş eşim gider alır arabaya koyar ama kararsız kaldım bebişime her şeyin en güzelini almak isterim
Aynen canim cok zor... bugunde agrilarim basladi bebekler icimde rahatsizlik veriyor... yuzum gozum kipkirmizi... rahmimde fokurdamalar... Allah sonumuzu hayretsinCanım bende dublex de oturuyorum ANKARA da .
Allah dan yalıtım iyi o konuda memnunum.
Temizlik iş beni bitiriyor tabi sürekli yukarı aşağı oluyorum
D vitamini kullanıyorum canımSaglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Kuzum bacagim cekiliyor sicak su torbasi iyi geldi.. ama simdide ayaklarimin altinda kramp giriyormus gibi.. bu ne anlamadimNasıl oldun cnm merak ettim??
Bnce sen iki hftada bir git dinleme doktoruKuzum bacagim cekiliyor sicak su torbasi iyi geldi.. ama simdide ayaklarimin altinda kramp giriyormus gibi.. bu ne anlamadimrahmimde bebisler mi biri mi ikisimi anlamiyorumki ama fokurdamalar hareketleri feci rahatsiz ediyor.. yuzum kipkirmizi.. bilmiyorum.. bide totom varya ayriliyomus gibi kemik agrisi var... kuzum hep uzaniyom gozum korktu Agirlastim bu haftada kabul ediyorum.. korktum hep yatiyorum.. aman sende dikkat ett nolurr.. senin dedigin gibi bende oglumu hic hissetmiyorum yani kizdaki hissim de fokurdama oldugu icin.. ya yarin doktora gidicen bakicam... biri bisey desin niye boyle diye yada desinki normaldir bu... iki haftadir doktor gormuyor iskilleniyorum... sanki altimdan cikcak kasiklarimda agri yapiyor.. aha biri vurdu ama hangisi bilmiyom.. oyoe kuzum yaa dinlen sakin yorma kendini... ikiz gebelerin iki haftada bir gorunmesi gerekmezmi?? Neden bir ay sonra dedi bu adam anlamiyorum...
Ayyy evet benki yerimde duramayn bisi gorsem dur kalkim duzeltiyim diyen ben ... resmen ilk aylarimda kanama yasadigimda yataga yaoistigim gibi simdide korkudan kalkamadim... ya totom ayrilacak gibi agrilar giriyor... rahmim kasiklarimda fokurdama gerilme...ya nolurrr bebeklerim karnimda dursunlarrCanım dinlen bol bol inşallah sürpriz yapmazlar en azından bir 5 6 hafta falan daha yapmasalar. Kendini yorcak bir şey yapma sakın
Duam seninle ve hepimizle kuzum sen bol bol dinlen onlar annelerini üzmezler inşallahAyyy evet benki yerimde duramayn bisi gorsem dur kalkim duzeltiyim diyen ben ... resmen ilk aylarimda kanama yasadigimda yataga yaoistigim gibi simdide korkudan kalkamadim... ya totom ayrilacak gibi agrilar giriyor... rahmim kasiklarimda fokurdama gerilme...ya nolurrr bebeklerim karnimda dursunlarrAllahim guc ver hepimize... ne bilim bakalim gorelim ne olacak
Çok şükür bir şey çıkmamasına sevindimCanlar gittim geldim hastaneye. Çok şükür açıklık falan yok, rahim ağzı uzunluğu da iyi. Alttan baktı. Akıntıya sebep olan mantarmış, fitil yazdı. Sancıların başlaması normal artık bu haftalarda dedi. Nts de sancı yoğunluğu fazla değildi o yüzden çok önemsemedim dedi. Dinlen, takipte kal dedi. Bebik de iyiydi şükür 1144 gr olmuş. Bazen bi yerde toplanıp sertleşmesi durumu yaşanabiliyo panikleme dedi
Canım sen bir ay dediğine bakma 2 hafta da bir git artık. Ben iki doktora Birden gidiyorum ama, randevumu bu defa geciktirdim o yüzden içim hiç rahat değil .Kuzum bacagim cekiliyor sicak su torbasi iyi geldi.. ama simdide ayaklarimin altinda kramp giriyormus gibi.. bu ne anlamadimrahmimde bebisler mi biri mi ikisimi anlamiyorumki ama fokurdamalar hareketleri feci rahatsiz ediyor.. yuzum kipkirmizi.. bilmiyorum.. bide totom varya ayriliyomus gibi kemik agrisi var... kuzum hep uzaniyom gozum korktu Agirlastim bu haftada kabul ediyorum.. korktum hep yatiyorum.. aman sende dikkat ett nolurr.. senin dedigin gibi bende oglumu hic hissetmiyorum yani kizdaki hissim de fokurdama oldugu icin.. ya yarin doktora gidicen bakicam... biri bisey desin niye boyle diye yada desinki normaldir bu... iki haftadir doktor gormuyor iskilleniyorum... sanki altimdan cikcak kasiklarimda agri yapiyor.. aha biri vurdu ama hangisi bilmiyom.. oyoe kuzum yaa dinlen sakin yorma kendini... ikiz gebelerin iki haftada bir gorunmesi gerekmezmi?? Neden bir ay sonra dedi bu adam anlamiyorum...
İnsallahhh canimin iciDuam seninle ve hepimizle kuzum sen bol bol dinlen onlar annelerini üzmezler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?