Aynenn bebeklerimiz iyi olsun yirtilmalarim kemik agrilarima raziyimCanım sen bir ay dediğine bakma 2 hafta da birbirinden artık. Ben iki doktora Birden gidiyorum ama, randevumu bu defa geciktirdim o yüzden içim hiç rahat değil .
Haftaya muayenem var umarım o zamana kadar bi sıkıntı olmaz.
Her Geçen Gün başka bi yer agriyo, Erken doğum riskim de olmasa bu kadar korkmazdim.
Sende yarın hastaneye görün de için rahat etsin, bebislerin keyfi iyi olsunda bu ağrılara razıyım ben dayanıriz Allah ın izniyle.
Allah razı olsun kuzucum. Tek duam o benim de ya inşallah vaktinde zamanında gelir yavrularımızİnsallahhh canimin iciben kizlar heoimiz icin kurani kerimden basliyorum sayfa sayfa okumaya... hatim edip once benim yavrularim sonrada sana ve burdaki tum kiz kardeslerimin bebeklerine gonderecegim insallah... okurken icim cosar rahatlarim Herkes totosunu siki tutsun kimse 37 den once dogurmicak gerekirse yatin uzanin... cocuklu annelerde lutfen bebeklerini artik kaldirmasinlar kucagina almaya kaldirmasinlar... cok ayakta durup cati agrisi yasamasinlar acikmaya sebebiyet veriyor.. bol bol dinlenmeye calisin...
Kaçıncı haftandasın canım sancıların normal demiş ya merak ettimCanlar gittim geldim hastaneye. Çok şükür açıklık falan yok, rahim ağzı uzunluğu da iyi. Alttan baktı. Akıntıya sebep olan mantarmış, fitil yazdı. Sancıların başlaması normal artık bu haftalarda dedi. Nts de sancı yoğunluğu fazla değildi o yüzden çok önemsemedim dedi. Dinlen, takipte kal dedi. Bebik de iyiydi şükür 1144 gr olmuş. Bazen bi yerde toplanıp sertleşmesi durumu yaşanabiliyo panikleme dedi
Kaç haftalık oldunuz canım cok geçmiş olsun güzel haberlerCanlar gittim geldim hastaneye. Çok şükür açıklık falan yok, rahim ağzı uzunluğu da iyi. Alttan baktı. Akıntıya sebep olan mantarmış, fitil yazdı. Sancıların başlaması normal artık bu haftalarda dedi. Nts de sancı yoğunluğu fazla değildi o yüzden çok önemsemedim dedi. Dinlen, takipte kal dedi. Bebik de iyiydi şükür 1144 gr olmuş. Bazen bi yerde toplanıp sertleşmesi durumu yaşanabiliyo panikleme dedi
Bizimki kız kardeş istiyordu erkek olunca zor ikna ettim zaten.Eşim yeğenini severken bile kıskanıyor.Sorun yaşıcaz belliHer turlu zor diyosunuz yaniama kucukte zorliycak bizi. Suan anlamasa da dogunca olanlar olcak
Kuzum benim sağ tarafımda dünden beri bir ağrı var ama idrar testim temiz çıktı bebeğim hep o tarafta olduğu içindir belki diyorum ama bugün anlamsız bşr şekilde farklı bir kırmızılık çöktü yüzüme bir anda annem farketti tamamen geçmedi ama 2-3 saat içinde hafifledi. Kuzum biz bir bebeğin etkisiyle bir sürü şey yaşıyoruz Rabbim sana yardım etsin inşallah ve eş ailene de akıl fikir versin insan hamile insana sürpriz mi yapar, bakalım müsait misin? Onları karşılayacak halin mi var? Ah ah sabret kuzumYok supriz yapabilirlermis... belli degil yani... bugunden beri agridan duramiyorum... heryerim agriyo ... ayakta duramiyorum...ne olacak bilmiyorum... sicak su torbasi yaradi biraz bacagim cekiyordu gevsedi rahatladim... sen nasilsin? Nasil gecti bugun?
Yok kuzum utanır da kızarırsın ya aynı o şekilde bir anda oldu anlamadım her zaman yediğimden içtiğimden farklı bişey de yemedim bilemedim valllaKuzum hayırdır yediğin bir şey alerji yapıyor olmasın? Benek tarzda mı
Canım bacak ağrı kramplarına magnezyum içiyor musun. Hergün içemiyorsan Gün aşırı bir maden suyu iç istersenYok supriz yapabilirlermis... belli degil yani... bugunden beri agridan duramiyorum... heryerim agriyo ... ayakta duramiyorum...ne olacak bilmiyorum... sicak su torbasi yaradi biraz bacagim cekiyordu gevsedi rahatladim... sen nasilsin? Nasil gecti bugun?
Sen doktora bakma. Huzursuzsan haftada 1 bile git. Ben kimseyi dinlemiyorum artik.İnsallahhh canimin iciben kizlar heoimiz icin kurani kerimden basliyorum sayfa sayfa okumaya... hatim edip once benim yavrularim sonrada sana ve burdaki tum kiz kardeslerimin bebeklerine gonderecegim insallah... okurken icim cosar rahatlarim Herkes totosunu siki tutsun kimse 37 den once dogurmicak gerekirse yatin uzanin... cocuklu annelerde lutfen bebeklerini artik kaldirmasinlar kucagina almaya kaldirmasinlar... cok ayakta durup cati agrisi yasamasinlar acikmaya sebebiyet veriyor.. bol bol dinlenmeye calisin...
Protein ağırlıklı beslenmek kendimiz açısından önemli güçten düşmememiz gerekiyor, bunun haricinde süt için bol su, bol yeşillik yeterli. İlk oğlumda kuru meyvelerden tarçın ve karanfil ekleyerek şekersiz komposto yapıyordu kayınvalidem her gün taze taze 1-1.5 litre ondan içiyordum artı 3 kilo su. Tabi yazdı ve o sivi bitiyordu hiç anlamadan. Gece basumuzdan su eksik olmasinDediğiniz çayı kızım da kullanmıştım pek faydası olmadı sanki e bebekte milk tea diye poşet çay şeklinde bi çay gördüm onu düşünüyorum malt içecekleri süt yapıyor diye duydum bi de bi arkadaşta kayısı kompostosu önerdi WC ye rahat çıkmak için falan
Bugün okulda suniçmeyi ınutmuşumProtein ağırlıklı beslenmek kendimiz açısından önemli güçten düşmememiz gerekiyor, bunun haricinde süt için bol su, bol yeşillik yeterli. İlk oğlumda kuru meyvelerden tarçın ve karanfil ekleyerek şekersiz komposto yapıyordu kayınvalidem her gün taze taze 1-1.5 litre ondan içiyordum artı 3 kilo su. Tabi yazdı ve o sivi bitiyordu hiç anlamadan. Gece basumuzdan su eksik olmasin
İgne yapmış olmasın sakınYok kuzum utanır da kızarırsın ya aynı o şekilde bir anda oldu anlamadım her zaman yediğimden içtiğimden farklı bişey de yemedim bilemedim vallla
Hergun mg iciyorum kuzum gunde ikiye cikaricam da bu agrilar kalsiyum eksikliginden de gelebilir dimi ama yarin hepsini sorcam dr a insallah...cok sail cnnCanım bacak ağrı kramplarına magnezyum içiyor musun. Hergün içemiyorsan Gün aşırı bir maden suyu iç istersen
İsin ciddiyeti icin oyle dedim sende haklisin onlarda kucuk kuzu ama iste.. baba gelinceye kadar birsekilde idare edio babaya teslim etmeye calisin.. bu kramplar beni halledecek... bacaklarima vurdu sanki.. ya kac zamandir tartilmiyordum iki bucuk kilo almisim... yaa kilo da almadim ama bu bebekler agirlasti sanirim... dedigin gibi doktora gidio duysam cok iyi olacak..Sen doktora bakma. Huzursuzsan haftada 1 bile git. Ben kimseyi dinlemiyorum artik.
Ben bile cok agirlastim. Bu hafta yine hastane hastane gezerken her yanim agriyor. Sen ikizsin. Annen yaninda yat hic kalkma valla. Arada dolan yine yat. Herseyinde hazir daha kendine de iş cikarma. Son zamanlari guzel gecir. 36ya kadar dursun bebikler. Yarinda git doktoruna icin rahatlasin streste zararli. Beslenmene bak guzel anne.
Ah cocuklari alma diyorsun demek ne kolay, almamak mumkun degilki bacagina yapisip anne anne diye inleyip aglarken
Senin erken dogum riskin neden dolayiydi canim ikiz gebeligin haricinde ? Unuttum sanirim..Canım sen bir ay dediğine bakma 2 hafta da bir git artık. Ben iki doktora Birden gidiyorum ama, randevumu bu defa geciktirdim o yüzden içim hiç rahat değil .
Haftaya muayenem var umarım o zamana kadar bi sıkıntı olmaz.
Her Geçen Gün başka bi yer agriyo, Erken doğum riskim de olmasa bu kadar korkmazdim.
Sende yarın hastaneye görün de için rahat etsin, bebislerin keyfi iyi olsunda bu ağrılara razıyım ben dayanıriz Allah ın izniyle.
6. Ayina girdin ve 6. Ayindan gidiyorsun kuzucuk... 7. Ayina girebilmen icin nerde baksan 29-30 hafta arasi olmalisinki 7. Ayina girmis olasinBirde artık 7 aylık diyebiliyormuyumm ki 26. Haftadayım 6 aylığa çok büyük geliyor karnım
Aynen benimde yanaklarim sakaklarin al alİgne yapmış olmasın sakın
Benim daha önce ikiz erken doğum hikayem var, sonrasında da iki düşük. Şimdi de hem ikiz hemde rahim kısa.Senin erken dogum riskin neden dolayiydi canim ikiz gebeligin haricinde ? Unuttum sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?