2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam kızlar bende bugün tahlil yaptırdım cuma kontrol var kanım 11 e çıkmış açlık şekerim 82 tsh 2 iyi yani bakalım sabırsızlanıyorum kızımı görmek için hala şeker şüphesi çıkacak mı merak ediyorum 1 ay diyeytteydim valla kilo bile verdim şeker diyeti sayesinde bakalım göreceğiz suyumda normale dönmüştür diyorummm artık

Aynenn bebeklerimiz iyi olsun yirtilmalarim kemik agrilarima raziyim Yarin gidip bakicam canim benim... ne haldeler bakayim..

Allah razı olsun kuzucum. Tek duam o benim de ya inşallah vaktinde zamanında gelir yavrularımız

Kaçıncı haftandasın canım sancıların normal demiş ya merak ettim

Kaç haftalık oldunuz canım cok geçmiş olsun güzel haberler

Kuzum benim sağ tarafımda dünden beri bir ağrı var ama idrar testim temiz çıktı bebeğim hep o tarafta olduğu içindir belki diyorum ama bugün anlamsız bşr şekilde farklı bir kırmızılık çöktü yüzüme bir anda annem farketti tamamen geçmedi ama 2-3 saat içinde hafifledi. Kuzum biz bir bebeğin etkisiyle bir sürü şey yaşıyoruz Rabbim sana yardım etsin inşallah ve eş ailene de akıl fikir versin insan hamile insana sürpriz mi yapar, bakalım müsait misin? Onları karşılayacak halin mi var? Ah ah sabret kuzum

Canım bacak ağrı kramplarına magnezyum içiyor musun. Hergün içemiyorsan Gün aşırı bir maden suyu iç istersen

Sen doktora bakma. Huzursuzsan haftada 1 bile git. Ben kimseyi dinlemiyorum artik.
Ben bile cok agirlastim. Bu hafta yine hastane hastane gezerken her yanim agriyor. Sen ikizsin. Annen yaninda yat hic kalkma valla. Arada dolan yine yat. Herseyinde hazir daha kendine de iş cikarma. Son zamanlari guzel gecir. 36ya kadar dursun bebikler. Yarinda git doktoruna icin rahatlasin streste zararli. Beslenmene bak guzel anne.

Ah cocuklari alma diyorsun demek ne kolay, almamak mumkun degilki bacagina yapisip anne anne diye inleyip aglarken

Protein ağırlıklı beslenmek kendimiz açısından önemli güçten düşmememiz gerekiyor, bunun haricinde süt için bol su, bol yeşillik yeterli. İlk oğlumda kuru meyvelerden tarçın ve karanfil ekleyerek şekersiz komposto yapıyordu kayınvalidem her gün taze taze 1-1.5 litre ondan içiyordum artı 3 kilo su. Tabi yazdı ve o sivi bitiyordu hiç anlamadan. Gece basumuzdan su eksik olmasin

Bugün okulda suniçmeyi ınutmuşum akşam ders bitti karnımdaki savaş veriyor nasıl vurdu, içim tutuştu resmen hemen çocukları gönderdim su aldurdım nasıl içtim sonra başıma ağrı girdi,

Canım bacak ağrı kramplarına magnezyum içiyor musun. Hergün içemiyorsan Gün aşırı bir maden suyu iç istersen
Hergun mg iciyorum kuzum gunde ikiye cikaricam da bu agrilar kalsiyum eksikliginden de gelebilir dimi ama yarin hepsini sorcam dr a insallah...cok sail cnn

İsin ciddiyeti icin oyle dedim sende haklisin onlarda kucuk kuzu ama iste.. baba gelinceye kadar birsekilde idare edio babaya teslim etmeye calisin.. bu kramplar beni halledecek... bacaklarima vurdu sanki.. ya kac zamandir tartilmiyordum iki bucuk kilo almisim... yaa kilo da almadim ama bu bebekler agirlasti sanirim... dedigin gibi doktora gidio duysam cok iyi olacak..

Senin erken dogum riskin neden dolayiydi canim ikiz gebeligin haricinde ? Unuttum sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…