2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim daha önce ikiz erken doğum hikayem var, sonrasında da iki düşük. Şimdi de hem ikiz hemde rahim kısa.
Benim doktorum ne rahim boyunu söylüyor ne kiloya bakıyor ne tansiyona alıştım bu doktora değiştirmekte istemiyorum ultrason da bakarken eli gözü bacağı diye gösteriyor hatta son kontrolde ağzını açıp esnediğini gördük

Benim daha önce ikiz erken doğum hikayem var, sonrasında da iki düşük. Şimdi de hem ikiz hemde rahim kısa.
Oyyy kuzucum hatirladim.. sana o zamanlarini hic hatitlatma niyetim yoktu kusura bakma ama kac haftalikken kaybini yasamistin? Ya bu rahim kisaligi benide tedirgin ediyo.. bu haftalarda hobbidi hobbidi yapan her hafta guclenip kuvvetlenip buyudukce nasil duracak yerinde hic bilmiyorum Allah dermansiz dert vermesin insallah

Reactions: Eva
Benimde ilk gebeligimde söylemiyordu. Bende hicbirsey bilmiyordum ama erken doğum yasayinca ben kendim soruyorum oda söylüyor.

Benimde ilk gebeligimde söylemiyordu. Bende hicbirsey bilmiyordum ama erken doğum yasayinca ben kendim soruyorum oda söylüyor.
Bizim doktorda oyle ben goruyorum ben bakiyorum iciniz rahat olsun felan diyor.. ne boy ne kilo ne amniyon sivi yani on dakka bakio bi dakka zahmet edipte konusmuyi hersey iyi dinlenmeye devam ... sinir oluyorum ama el mahkum adam iyi.. napalim ya dayancaz valla

Reactions: Eva
19 haftalık tilar,
Bu haftadan sonrası senin içinde önemli dikkat et cnm. Ben Rabbime şükrediyorum bu haftalara kadar geldim.
Benim önceki gebeligim de zaten doktorum sürekli diyordu erken doğum veya düşük yapabilirsin diye.Bende hiç dikkat etmedim sürekli her ìşe kostum. Tamamen safligimdi tecrubesizdim, daha 21 yaşındaydım hep birsey olmaz kafasindaydim. Acı bir tecrübe oldu yani.

Dün karnıma top çarptı diye bugün tekrar gittim muayene etti sorun yok Allah’a şükür ama karna alınan darbelerde bebek bi yandan bi yana gidince kafasına darbe alıp beyin kanaması olabiliyor tabi o durumlar trafik kazası gibi şiddetli darbelerde oluyor diyo bunu demesi bile moralimi bozdu benim öyle bi durum yok niye diyorsun ki bunu bana

Canım Doktorun iyiyse bakıyorsa gerisi onemli degil. Soylemesede olur, bazı doktorlar öyle konusmuyor, sormadikca açıklama yapmıyorlar.

Canım Doktorun iyiyse bakıyorsa gerisi onemli degil. Soylemesede olur, bazı doktorlar öyle konusmuyor, sormadikca açıklama yapmıyorlar.
Evet simdi ilk hedefim 34. Haftaya kadar istirahatle erken gelmemesi icin dua edip dinlenmek... sonrada 37. Haftada ikinci hedefim..

Evet hayatim su anda karnimin ici yara gibi agriyor... rahmin yani bariz belli... umarim hersey normaldir.. is yapinca ya kendimi dinlemiyordum ama istirahate basladim agrilarim olunca kafaya takiyorum ne diye..

6. Ayina girdin ve 6. Ayindan gidiyorsun kuzucuk... 7. Ayina girebilmen icin nerde baksan 29-30 hafta arasi olmalisinki 7. Ayina girmis olasin
Canım 6 bitmedimi 19 aralıkta 6 bitti benim 7 ye girdim 19 ocakta 7 bitecek 19 şubtata 8 bitecek 19 martta 9 biticek

Sürekli kirli tuvaletlere gidiyorum. Okuldakini özel eğitim öğrencileriyle ortak kullanıyoruz. Her hafta kızımın balesi var, orda klozet kullanıyorum. Her bale çıkışı kızım yakınındaki avm'ye oyun alanına gidiyor ve gelmek bilmiyor. Yüzlerce kişinin kullandığı klozeti mecburen orda da kullanıyorum. Bunlar sürekli olanlar, bir de bunların dışında sürpriz durumlar var. Normalde senede bir defa idrar yolu enfeksiyonu olurum ama şükür hamilelikte olmadım. Çok su içmeme bağlıyorum. En az 5 litre içiyorumdur. Hâlbuki girmediğim pis tuvalet kalmamıştır.

Katılıyorum sana canım kendin için en iyisini sen bilirsin. Güzel günlerde giysin yavruşun adını ne koyacaksınız karar verdiniz mi
Esim yagiz olsun dedi. Kirmadim. Hosuma gitti benim de. Yagizalp de geldi sonradan aklimiza ama direkt kisa olsun die alp derler die sanirim yagiz olarak kalcak
Senle konusmamis miydik bunu yanlis mi hatirliyorum, yagiz olcakti seninkide gibi geldi bana ama

hepsi birbirinden güzel rabbim ağız tadı ile güle güle giydirmek nasip etsin hangi siteden aldınız
Takimlar trendyoldan; imaj bebe, bebitof, andywawa, hellobaby;
Kirmizili lacivertli takim, babymallin sitesinde kanz;
Tulumlar mamasofi instagram.
Secenek var bol bol.amin ins, hepimiz gule gule giydirelim

O zman baska tabi. Bence de beyaz daha guzel. Bende dusunuyorum beyaz bakalim nasil olcak, cuma nasipse bi bakcam.
Icine de bole bi sey dusundum, sen de goz atabilirsin.

Eklentiler

• Screenshot_20191218-190353_Trendyol.webp
    16 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20191218-190345_Trendyol.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar ben dun netten alisveris yaptim. Bayram sevinci vardi icimde. Cocuk gibi mutluluktan aglicaktim. Rabbim sag salim cocugumuza giydirmeyi nasip etsin die dua ederek, biraz da korkuyla aldim acikcasi. Kalbimi bozmadim ama su an rahatladim hatta. Son dk elim ayagima dolassin ve tam begenmedigim kiyafetleri zorla almak istemedim. 15 gune anca tamamlanip kargoyla teslim edilecek. Sonra kv de bana kargolayacak 1 hafta da buraya gelmesi surse die dusundum, en az 3 hafta sonra elime gececekler.
0-3 ay hastane cikislarinin takim, tulumlariyla birlikte 11 takim
3-6 ay 12 tulum aldim.
Yetmezse tamamlariz gene artik.
Bi de hem uyku arkadasi hem de beyaz gurultu oyuncagi aldim baya guzel yorumlar yaziyordu, aklinizda bulunsun.
Sizinle aldigim cicileri paylasmak istedim teyzelerr ❤
[/QUOTE] çok ama çok tatlılar Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin
alirdım ben olsam yakınmışta sana eşine sor yinede onunla senin kararın önemli

canımmm çok ama çok geçmiş olsun dinlen hiç bir iş yapma aklımız sende
Çok şükür cnm herşeyin yolunda gitmesine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…