2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canlarrrr benm oğlum kendini hissettiriyor fakat eskisi gibi hareketli değil. Kaç gündür normalmi yaaa artık paat küttt kadar değilde hafif tekme atıp duruyor neden aacaba🏵
Geçen hafta benim öyleydi. Bu haftada tam tersi çılgın gibi maşallah. Ben çok hareket ediyor diye sordum dinlenme anında gayet normal dedi. Dediğim gibi geçen hafta hafifti hareketler demek ki o da normaldi

Kizlar merhaba 28. Haftaya giricez bu gece insaallah. Muayenem vardi bugun bebegim 1179 gram 36 cm olmus teyzeleri masaallah ufak gidiyorduk eger yanlis olcmediyse gununde cikti busefee cok sukur ayaklari asagidaymis cok baski oluyodu ve idrara sık cikiyodum bundan sebepmis. 4 gundur kasilmalarim oluyor nstde sanci cikmadi ama doktorum rahim kisaligida var diye ciger gelistirici yapalim haftaya dedi. 29. Haffa olmus olcak. Aranizda yaptiran varmi??

Yaptiran bi arkadasimiz var, sana bilgi verir simdi. Rahim kisaligin var demis ya doktorun, cm olarak belirtti mi canim ?

Yaptiran bi arkadasimiz var, sana bilgi verir simdi. Rahim kisaligin var demis ya doktorun, cm olarak belirtti mi canim ?
21. Haftada 25 mm cikmisti hala ayni canim. Birde bugun kan ve idrar testi sonuclarm cikti saglik ocaginda yaptirmistim. Onlardada az enfeksiyon . Kan sınırda. Vitamin eksiklikleri cikti halbuki vitamnlermi ihmal etmem ve hergun meyve yerim anlamadm gitti

Dün mağazada bu beşik modeline baktık. Aslında ben büyüyen beşiklerden düşünüyordum. Bunu görünce biraz fikrim değişti. Sağlanabiliyor isteyince sabitlemiyor falan. İç ölçüsü 70-130 olunca 3-4 yaşa kadar kullanılıyor. Bu tarz model alan ya da kullanan var mı? Ben daha önce aynı bu ölçülerde park yatak kullandım. Tam 3 yaşa kadar rahat kullandık. Ama onda tabi en altta yatıyordu ve yatağından kendi çıkabiliyordu. Bu biraz da olsa yerden yüksek olacak tam karar veremedim fikirlerinize talibim

Eklentiler

• 567D3D87-678C-421D-9D4E-8350306B513C.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 52
Vitamin alsak da yetmiyor bazen ya iste. Sen almaya devam et vitaminlerini de. Enfeksiyona da dikkat et tabi.
Bu arada doktorunu takdir ettim. Garantici biri demek ki. Ne mutlu sana. ❤ Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Saglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Ben d vitamini olarak solgar’ın takviyesini kullanıyorum. D vitamini 14 çıktı. Bana da sağlık ocağı damla vermişti. Kadın doğumcum eve git şişeyi kafana dik dedi senin ne kadar düşük bilmiyorum ama bu kadar düşük olunca genelde pek etkisi olmuyormuş

Kaçtan 11e çıkarttın kanını ben kan içecem artık yükselsin diye

Oy yerim ben onun cicilerini

Kızımda ilk çocuk hevesiyle her bahsi geçen eşyayı aldım diyebilirim. Sepet beşiğini görümceme vermiştim. Kullandıktan sonra başkasına vermiş. Tecrübe ettiğim için bu bebişime ikinci el ana kucağı aldım. Tiny love ana kucağı sıfırı 600-700 arası, ben 200 liraya aldım. 6-9 ay arası kullanılıyor. Kızımınki yepyeniydi. Yazık verdiğimiz paraya. Her şeyi yıkanıyor. Yıkayıp temizleyip kullanacam.

Bugun giremedim kizlar hic bi sabah bakabildim.Saglik ocaginda yapyirdigim testler cikmis.Esim testleri gorur gormez azari basti.Butun hersey yerlerde b12 dusuk d vitamini vucudumda kalmamis bile idrar yolu enf yuksek oranda cikmis ama ben farkinda degilim.idrarda hafif oranda kan bile cikmis.kasintim var diyordum karacigerden gelen birsey degilmis bi o degerim duzgun :) Şırnağın havası bana yaramadımı ne :) esim sonuclari gorunce yarin sabaha kadin dogumcuma randevu aldirtti.2 hafta olmustu gideli bende ayazimi gorurum canima minnet :) ordanda esimin yiyenini sevmeye gideriz dedik hastaneye yakin 1.5 yasinda :)

Sleepy aldim cnm

Çok geçmiş olsun kuzum iyiki gitmişsin sağlık ocağına git doktorunada göster inşallah şiifanı bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…