Çok gizel cnm Rabbim içine koydugun günlerinde göstersin inşallahKızlar kızımızın beşiği geldi eşim kuruyor şimdi çok kararsızdım ama böyle bir şeyi çok istedim içinde kalmasın dedim 2 oğlandan sonra kızı bulunca insanın her istediğini alası geliyor
Amin inşallah hepimizin cnm❤Çok gizel cnm Rabbim içine koydugun günlerinde göstersin inşallah
Geçen hafta benim öyleydi. Bu haftada tam tersi çılgın gibi maşallah. Ben çok hareket ediyor diye sordum dinlenme anında gayet normal dedi. Dediğim gibi geçen hafta hafifti hareketler demek ki o da normaldiCanlarrrr benm oğlum kendini hissettiriyor fakat eskisi gibi hareketli değil. Kaç gündür normalmi yaaa artık paat küttt kadar değilde hafif tekme atıp duruyor neden aacaba🏵
Canım 6 bitmedimi 19 aralıkta 6 bitti benim 7 ye girdim 19 ocakta 7 bitecek 19 şubtata 8 bitecek 19 martta 9 biticek
Yaptiran bi arkadasimiz var, sana bilgi verir simdi. Rahim kisaligin var demis ya doktorun, cm olarak belirtti mi canim ?Kizlar merhaba 28. Haftaya giricez bu gece insaallah. Muayenem vardi bugun bebegim 1179 gram 36 cm olmus teyzeleri masaallah ufak gidiyorduk eger yanlis olcmediyse gununde cikti busefee cok sukurayaklari asagidaymis cok baski oluyodu ve idrara sık cikiyodum bundan sebepmis. 4 gundur kasilmalarim oluyor nstde sanci cikmadi ama doktorum rahim kisaligida var diye ciger gelistirici yapalim haftaya dedi. 29. Haffa olmus olcak. Aranizda yaptiran varmi??
21. Haftada 25 mm cikmisti hala ayni canim. Birde bugun kan ve idrar testi sonuclarm cikti saglik ocaginda yaptirmistim. Onlardada az enfeksiyon . Kan sınırda. Vitamin eksiklikleri cikti halbuki vitamnlermi ihmal etmem ve hergun meyve yerim anlamadm gittiYaptiran bi arkadasimiz var, sana bilgi verir simdi. Rahim kisaligin var demis ya doktorun, cm olarak belirtti mi canim ?
Vitamin alsak da yetmiyor bazen ya iste. Sen almaya devam et vitaminlerini de. Enfeksiyona da dikkat et tabi.21. Haftada 25 mm cikmisti hala ayni canim. Birde bugun kan ve idrar testi sonuclarm cikti saglik ocaginda yaptirmistim. Onlardada az enfeksiyon . Kan sınırda. Vitamin eksiklikleri cikti halbuki vitamnlermi ihmal etmem ve hergun meyve yerim anlamadm gitti
Ben d vitamini olarak solgar’ın takviyesini kullanıyorum. D vitamini 14 çıktı. Bana da sağlık ocağı damla vermişti. Kadın doğumcum eve git şişeyi kafana dik dediSaglik ocağına izleme gittim. Kan ilacini birakmistim 2 haftadır icmiyodum. Kabizlik ve kotu koku yapıyor. Ama kullan dedi, kanımda düşüm başlamış hemen. Birde d vitamini verdi gunde 9 damla. Kullanan var mi?
Kaçtan 11e çıkarttın kanınıSelam kızlar bende bugün tahlil yaptırdım cuma kontrol var kanım 11 e çıkmış açlık şekerim 82 tsh 2 iyi yani bakalım sabırsızlanıyorum kızımı görmek için hala şeker şüphesi çıkacak mı merak ediyorum 1 ay diyeytteydim valla kilo bile verdim şeker diyeti sayesinde bakalım göreceğiz suyumda normale dönmüştür diyorummm artık
Erken degil cnm yavas yavas yap ben bitirdim bi dogum cantam kaldiKizlae benim bebek odasi haftasnu gelecek. Haftaya esylari yikayip yerlestiemeyi dusunuyorum acaba erkenmi 29. Haftamda yerlestirmis olucam
Oy yerim ben onun cicileriniKizlar ben dun netten alisveris yaptim. Bayram sevinci vardi icimde. Cocuk gibi mutluluktan aglicaktim. Rabbim sag salim cocugumuza giydirmeyi nasip etsin die dua ederek, biraz da korkuyla aldim acikcasi. Kalbimi bozmadim ama su an rahatladim hatta. Son dk elim ayagima dolassin ve tam begenmedigim kiyafetleri zorla almak istemedim. 15 gune anca tamamlanip kargoyla teslim edilecek. Sonra kv de bana kargolayacak 1 hafta da buraya gelmesi surse die dusundum, en az 3 hafta sonra elime gececekler.
0-3 ay hastane cikislarinin takim, tulumlariyla birlikte 11 takim
3-6 ay 12 tulum aldim.
Yetmezse tamamlariz gene artik.
Bi de hem uyku arkadasi hem de beyaz gurultu oyuncagi aldim baya guzel yorumlar yaziyordu, aklinizda bulunsun.
Sizinle aldigim cicileri paylasmak istedim teyzelerr ❤
Kızımda ilk çocuk hevesiyle her bahsi geçen eşyayı aldım diyebilirim. Sepet beşiğini görümceme vermiştim. Kullandıktan sonra başkasına vermiş. Tecrübe ettiğim için bu bebişime ikinci el ana kucağı aldım. Tiny love ana kucağı sıfırı 600-700 arası, ben 200 liraya aldım. 6-9 ay arası kullanılıyor. Kızımınki yepyeniydi. Yazık verdiğimiz paraya. Her şeyi yıkanıyor. Yıkayıp temizleyip kullanacam.Bayanlar size bi şey danışmak istiyorum bebeğime sepet beşik alıcam internetten bebekonfor diye bi siteden sipariş vermeyi düşünüyordum 400 tl ama bi uygulama üzerinden bi bayanla görüştüm benim oturduğum yere yakın oturuyor sepet beşiğini satmak istiyormuş 200 tl kararsız kaldım annem boşver 200 ü veren 400 ü de verir alırız diyo ama bu da hazır kurulmuş eşim gider alır arabaya koyar ama kararsız kaldım bebişime her şeyin en güzelini almak isterim
Sleepy aldim cnmHanginmarka bez kullanmayi dusunuyorsunuz kizlar ? Ben sleepynin merhabe bebek paketininaldim 45 tl . 20li 1 num bez 20li 2num bez 3 adet yeni dogan islak mendil 10lu bebek bakim ortusu. Alerji yaomazsa devam edicem kizimdada sleepy kulkanmistim .ozmanlar bez 17.50ydi hey gidi 3.5 yil once heyy :))
Çok geçmiş olsun kuzum iyiki gitmişsin sağlık ocağına git doktorunada göster inşallah şiifanı bulursunBugun giremedim kizlar hic bi sabah bakabildim.Saglik ocaginda yapyirdigim testler cikmis.Esim testleri gorur gormez azari basti.Butun hersey yerlerde b12 dusuk d vitamini vucudumda kalmamis bile idrar yolu enf yuksek oranda cikmis ama ben farkinda degilim.idrarda hafif oranda kan bile cikmis.kasintim var diyordum karacigerden gelen birsey degilmis bi o degerim duzgun :) Şırnağın havası bana yaramadımı ne :) esim sonuclari gorunce yarin sabaha kadin dogumcuma randevu aldirtti.2 hafta olmustu gideli bende ayazimi gorurum canima minnet :) ordanda esimin yiyenini sevmeye gideriz dedik hastaneye yakin 1.5 yasinda :)
O fokurdama bendede var cnm bi an cikicak bile zannediyorum.Aynen canim cok zor... bugunde agrilarim basladi bebekler icimde rahatsizlik veriyor... yuzum gozum kipkirmizi... rahmimde fokurdamalar... Allah sonumuzu hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?