- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Oh sevindim.cnmCanlar gittim geldim hastaneye. Çok şükür açıklık falan yok, rahim ağzı uzunluğu da iyi. Alttan baktı. Akıntıya sebep olan mantarmış, fitil yazdı. Sancıların başlaması normal artık bu haftalarda dedi. Nts de sancı yoğunluğu fazla değildi o yüzden çok önemsemedim dedi. Dinlen, takipte kal dedi. Bebik de iyiydi şükür 1144 gr olmuş. Bazen bi yerde toplanıp sertleşmesi durumu yaşanabiliyo panikleme dedi
26 bitince 6.ay da bitiyor cnm :)Birde artık 7 aylık diyebiliyormuyumm ki 26. Haftadayım 6 aylığa çok büyük geliyor karnım
Yakin zamanda kentovir yaptirdi cnm igneyi gunundr cikmasina sevindim :)Kizlar merhaba 28. Haftaya giricez bu gece insaallah. Muayenem vardi bugun bebegim 1179 gram 36 cm olmus teyzeleri masaallah ufak gidiyorduk eger yanlis olcmediyse gununde cikti busefee cok sukurayaklari asagidaymis cok baski oluyodu ve idrara sık cikiyodum bundan sebepmis. 4 gundur kasilmalarim oluyor nstde sanci cikmadi ama doktorum rahim kisaligida var diye ciger gelistirici yapalim haftaya dedi. 29. Haffa olmus olcak. Aranizda yaptiran varmi??
Amin insaallah canim benim sagol. Doktorum aslinda biraz rahat geliyodu bana ama tup bebekle hamile kaldim ben biz cok pimpirikliyiz heralde kadinda anladi bizi artik sık sık cagiriyor onlem amacli yapmasina bende sevindim birde serum varmis kasilmalari kesen erken basladigi icin onu soylicem haftaya boyle bisey varmis o serumu istiyorm dicemVitamin alsak da yetmiyor bazen ya iste. Sen almaya devam et vitaminlerini de. Enfeksiyona da dikkat et tabi.
Bu arada doktorunu takdir ettim. Garantici biri demek ki. Ne mutlu sana. ❤ Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Sagol kuzum :)Yakin zamanda kentovir yaptirdi cnm igneyi gunundr cikmasina sevindim :)
Ah sorma benimde ayni hersey yerlerde anlamadm gittiBugun giremedim kizlar hic bi sabah bakabildim.Saglik ocaginda yapyirdigim testler cikmis.Esim testleri gorur gormez azari basti.Butun hersey yerlerde b12 dusuk d vitamini vucudumda kalmamis bile idrar yolu enf yuksek oranda cikmis ama ben farkinda degilim.idrarda hafif oranda kan bile cikmis.kasintim var diyordum karacigerden gelen birsey degilmis bi o degerim duzgun :) Şırnağın havası bana yaramadımı ne :) esim sonuclari gorunce yarin sabaha kadin dogumcuma randevu aldirtti.2 hafta olmustu gideli bende ayazimi gorurum canima minnet :) ordanda esimin yiyenini sevmeye gideriz dedik hastaneye yakin 1.5 yasinda :)
Benim aile hekimim idrar tahlilinde sağlık ocağına güvenmiyor.İdrar çok bekletiliyormuş sağlık ocağında.Kendi doktorun tekrar tahlil isteyebilir.Bugun giremedim kizlar hic bi sabah bakabildim.Saglik ocaginda yapyirdigim testler cikmis.Esim testleri gorur gormez azari basti.Butun hersey yerlerde b12 dusuk d vitamini vucudumda kalmamis bile idrar yolu enf yuksek oranda cikmis ama ben farkinda degilim.idrarda hafif oranda kan bile cikmis.kasintim var diyordum karacigerden gelen birsey degilmis bi o degerim duzgun :) Şırnağın havası bana yaramadımı ne :) esim sonuclari gorunce yarin sabaha kadin dogumcuma randevu aldirtti.2 hafta olmustu gideli bende ayazimi gorurum canima minnet :) ordanda esimin yiyenini sevmeye gideriz dedik hastaneye yakin 1.5 yasinda :)
Ben de daha önce park yatak kullandım çok memnundum.Şimdi bu gösterdiğn beşikle montessori yatak arasında kaldım.Ya da bildiğimden şaşmayım park yatak mı olsun diyorumDün mağazada bu beşik modeline baktık. Aslında ben büyüyen beşiklerden düşünüyordum. Bunu görünce biraz fikrim değişti. Sağlanabiliyor isteyince sabitlemiyor falan. İç ölçüsü 70-130 olunca 3-4 yaşa kadar kullanılıyor. Bu tarz model alan ya da kullanan var mı? Ben daha önce aynı bu ölçülerde park yatak kullandım. Tam 3 yaşa kadar rahat kullandık. Ama onda tabi en altta yatıyordu ve yatağından kendi çıkabiliyordu. Bu biraz da olsa yerden yüksek olacak tam karar veremedimfikirlerinize talibim
Hergun mg iciyorum kuzum gunde ikiye cikaricam da bu agrilar kalsiyum eksikliginden de gelebilir dimi ama yarin hepsini sorcam dr a insallah...cok sail cnn
9 dan canım baya düşmüştü ferro senolün sade olanından kullandımKaçtan 11e çıkarttın kanınıben kan içecem artık yükselsin diye
İkiz olduğunu aile ile paylaşmayan sendin dimi canım doğduklarında herkes çok şaşırcak 1 beklerken 2 görcekler19 haftalık tilar,
Bu haftadan sonrası senin içinde önemli dikkat et cnm. Ben Rabbime şükrediyorum bu haftalara kadar geldim.
Benim önceki gebeligim de zaten doktorum sürekli diyordu erken doğum veya düşük yapabilirsin diye.Bende hiç dikkat etmedim sürekli her ìşe kostum. Tamamen safligimdi tecrubesizdim, daha 21 yaşındaydım hep birsey olmaz kafasindaydim. Acı bir tecrübe oldu yani.
Amin cnm ozellikle benim :) cunku esim cok pimpirikli ve abartma huyu olan biri laf anlatana kadar canim cikti :)Oda
Ah sorma benimde ayni hersey yerlerde anlamadm gittibendede d vitamini damla vardi doktor onu birak 2 vitaminindede d vitamini var demisti ama smdj eksik cikiyor bende geri kullancm kalan yarimi. B12 icn neyapcam blmiyorm kanszlk icn pekmezde yiyodum ama kuru uzum aldircam yarin. Enfeksiyon icinde bir sase verdi suda cozunen bu gece icicem. Allah yardmcmz olsnya
Aaa doğru ya seninkide yağız kusuruma bakma tatlım artık unutmamEsim yagiz olsun dedi. Kirmadim. Hosuma gitti benim de. Yagizalp de geldi sonradan aklimiza ama direkt kisa olsun die alp derler die sanirim yagiz olarak kalcak
Senle konusmamis miydik bunuyanlis mi hatirliyorum, yagiz olcakti seninkide gibi geldi bana ama
Ben son adet tarihimden itibaren hesaplıyorum.Benim en son 15 hazirandı şimdi 6 bitti diyorum.Bazı yerde başka yazıo neyse canım işte 6 7 artık basket topu göbeğimle 6 demeye devam derim 6 bitio derim falan
Canım benim yeğen bu modelden kullanıyordu 3.5 yaşında geçen hafta ona yeni yatak aldılar bu yatağıda biz oğluma kullancaz inşallah. Uzun zaman gidiyor diye ben bunlardan istiyordum anne yanı yada park yatak düşünmüyordum. Sağolsunlar bizimkini kullanın eskiyen bozulan bişi değil dediler aldık onuDün mağazada bu beşik modeline baktık. Aslında ben büyüyen beşiklerden düşünüyordum. Bunu görünce biraz fikrim değişti. Sağlanabiliyor isteyince sabitlemiyor falan. İç ölçüsü 70-130 olunca 3-4 yaşa kadar kullanılıyor. Bu tarz model alan ya da kullanan var mı? Ben daha önce aynı bu ölçülerde park yatak kullandım. Tam 3 yaşa kadar rahat kullandık. Ama onda tabi en altta yatıyordu ve yatağından kendi çıkabiliyordu. Bu biraz da olsa yerden yüksek olacak tam karar veremedimfikirlerinize talibim
Benimkide oyle ama benim hep enfeksiyon ve vitamin sorunlarim oluyor zaten . rahim veremi atlattim o sebeple oluyodu enfeksiyon. Doktor verem tekrarlamis olablr gecmezse enfeksiyon dedi allah korusun . vitaminlerimi kullaniyorum meyve yiyorm yani o sebeple esimde bliyor konuscak bisey bulamadiAmin cnm ozellikle benim :) cunku esim cok pimpirikli ve abartma huyu olan biri laf anlatana kadar canim cikti :)
Bende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksinAaa doğru ya seninkide yağız kusuruma bakma tatlım artık unutmamkapı süsü yaptırcak mısın var mı baktığın beğendiğin şeyler
Bende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
geçmiş olsun canım benm ne dr nede sağlık ocağı d vit bakmıyor hiç yüksek çıkan kimse yok diyip yolluyolar beni ben değerim nerelerde onu bile bilmiyorumBugun giremedim kizlar hic bi sabah bakabildim.Saglik ocaginda yapyirdigim testler cikmis.Esim testleri gorur gormez azari basti.Butun hersey yerlerde b12 dusuk d vitamini vucudumda kalmamis bile idrar yolu enf yuksek oranda cikmis ama ben farkinda degilim.idrarda hafif oranda kan bile cikmis.kasintim var diyordum karacigerden gelen birsey degilmis bi o degerim duzgun :) Şırnağın havası bana yaramadımı ne :) esim sonuclari gorunce yarin sabaha kadin dogumcuma randevu aldirtti.2 hafta olmustu gideli bende ayazimi gorurum canima minnet :) ordanda esimin yiyenini sevmeye gideriz dedik hastaneye yakin 1.5 yasinda :)
fokurdama dediğiniz ne kiO fokurdama bendede var cnm bi an cikicak bile zannediyorum.
Yok tatlım ben ciğer geliştirici iğne olmadım iğne olan arkadaşın profil fotoğrafında papatya vardı adını hatırlayamadım. Bende sancı var sancı durdurucu iğne kullanıyorumBende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
Bende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
Çok geçmiş olsun canım kaçıncı haftandasın?Canlar gittim geldim hastaneye. Çok şükür açıklık falan yok, rahim ağzı uzunluğu da iyi. Alttan baktı. Akıntıya sebep olan mantarmış, fitil yazdı. Sancıların başlaması normal artık bu haftalarda dedi. Nts de sancı yoğunluğu fazla değildi o yüzden çok önemsemedim dedi. Dinlen, takipte kal dedi. Bebik de iyiydi şükür 1144 gr olmuş. Bazen bi yerde toplanıp sertleşmesi durumu yaşanabiliyo panikleme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?