2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oh sevindim.cnm
Birde artık 7 aylık diyebiliyormuyumm ki 26. Haftadayım 6 aylığa çok büyük geliyor karnım
26 bitince 6.ay da bitiyor cnm :)

Yakin zamanda kentovir yaptirdi cnm igneyi gunundr cikmasina sevindim :)

Vitamin alsak da yetmiyor bazen ya iste. Sen almaya devam et vitaminlerini de. Enfeksiyona da dikkat et tabi.
Bu arada doktorunu takdir ettim. Garantici biri demek ki. Ne mutlu sana. ❤ Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Amin insaallah canim benim sagol. Doktorum aslinda biraz rahat geliyodu bana ama tup bebekle hamile kaldim ben biz cok pimpirikliyiz heralde kadinda anladi bizi artik sık sık cagiriyor onlem amacli yapmasina bende sevindim birde serum varmis kasilmalari kesen erken basladigi icin onu soylicem haftaya boyle bisey varmis o serumu istiyorm dicem

Oda Ah sorma benimde ayni hersey yerlerde anlamadm gitti bendede d vitamini damla vardi doktor onu birak 2 vitaminindede d vitamini var demisti ama smdj eksik cikiyor bende geri kullancm kalan yarimi. B12 icn neyapcam blmiyorm kanszlk icn pekmezde yiyodum ama kuru uzum aldircam yarin. Enfeksiyon icinde bir sase verdi suda cozunen bu gece icicem. Allah yardmcmz olsnya

Benim aile hekimim idrar tahlilinde sağlık ocağına güvenmiyor.İdrar çok bekletiliyormuş sağlık ocağında.Kendi doktorun tekrar tahlil isteyebilir.

Ben de daha önce park yatak kullandım çok memnundum.Şimdi bu gösterdiğn beşikle montessori yatak arasında kaldım.Ya da bildiğimden şaşmayım park yatak mı olsun diyorum

İkiz olduğunu aile ile paylaşmayan sendin dimi canım doğduklarında herkes çok şaşırcak 1 beklerken 2 görcekler

Amin cnm ozellikle benim :) cunku esim cok pimpirikli ve abartma huyu olan biri laf anlatana kadar canim cikti :)

Aaa doğru ya seninkide yağız kusuruma bakma tatlım artık unutmam kapı süsü yaptırcak mısın var mı baktığın beğendiğin şeyler

Canım benim yeğen bu modelden kullanıyordu 3.5 yaşında geçen hafta ona yeni yatak aldılar bu yatağıda biz oğluma kullancaz inşallah. Uzun zaman gidiyor diye ben bunlardan istiyordum anne yanı yada park yatak düşünmüyordum. Sağolsunlar bizimkini kullanın eskiyen bozulan bişi değil dediler aldık onu

Amin cnm ozellikle benim :) cunku esim cok pimpirikli ve abartma huyu olan biri laf anlatana kadar canim cikti :)
Benimkide oyle ama benim hep enfeksiyon ve vitamin sorunlarim oluyor zaten . rahim veremi atlattim o sebeple oluyodu enfeksiyon. Doktor verem tekrarlamis olablr gecmezse enfeksiyon dedi allah korusun . vitaminlerimi kullaniyorum meyve yiyorm yani o sebeple esimde bliyor konuscak bisey bulamadi

Aaa doğru ya seninkide yağız kusuruma bakma tatlım artık unutmam kapı süsü yaptırcak mısın var mı baktığın beğendiğin şeyler
Bende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin

Bende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
1917pinkterest vuruldu benim hatırladığım en son ona sorabilirsin

geçmiş olsun canım benm ne dr nede sağlık ocağı d vit bakmıyor hiç yüksek çıkan kimse yok diyip yolluyolar beni ben değerim nerelerde onu bile bilmiyorum
O fokurdama bendede var cnm bi an cikicak bile zannediyorum.
fokurdama dediğiniz ne ki
Yok tatlım ben ciğer geliştirici iğne olmadım iğne olan arkadaşın profil fotoğrafında papatya vardı adını hatırlayamadım. Bende sancı var sancı durdurucu iğne kullanıyorum

Çok geçmiş olsun canım kaçıncı haftandasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…