2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
29. Haftaya girmen gerekmiyor mu cnm takvime göre?

Ben bir onu yaptırmadım heralde diş çektirdim böbrek ameliyatı oldum ama bunu ilk kez duyuyorum

Anladm canim

Aman dikkat et cnm sende
Demekki ben yanlis hatirladim benim fokurdama diye tarif ettigim sey degisik anlatamadim cnm ya :)

Iyiki gitmissin canim sen aylik kan tahlili yaptirmiyordun dimi doktorun istemiyirdu diye hatirliyorum ? Simdi kullanicakmisin ilaclari doguma kadar yukselirler mutlaka ihmal etmezsn bi sayede tekrr görmüş olursun pasayi :)

Reactions: Eva
Bende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
Ben oldum ciğer geliştirici canım, serklaj olmuştum ben 23. Haftamda erken doğum riskim var şuanda açılma felan yok ama biz tedbirimizi alalım dedi doktorum dün 2 doz Sabah 12 saat arayla 2 doz da akşam yaptırdım, şuanlık bir sıkıntı yaşamadım anladığım kadarıyla, ama biraz ağır bi ilaç ben progestanda yaptırıyorum o sonrasında ağrıyo ama bu vurulduğu an bacağımı kitledi sanki kuzum, yine de evlatlarımız için her şeye değer

Nasıl canım değerlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…