- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
29. Haftaya girmen gerekmiyor mu cnm takvime göre?Kizlar merhaba 28. Haftaya giricez bu gece insaallah. Muayenem vardi bugun bebegim 1179 gram 36 cm olmus teyzeleri masaallah ufak gidiyorduk eger yanlis olcmediyse gununde cikti busefee cok sukurayaklari asagidaymis cok baski oluyodu ve idrara sık cikiyodum bundan sebepmis. 4 gundur kasilmalarim oluyor nstde sanci cikmadi ama doktorum rahim kisaligida var diye ciger gelistirici yapalim haftaya dedi. 29. Haffa olmus olcak. Aranizda yaptiran varmi??
Ben bir onu yaptırmadım heraldeKizlar merhaba 28. Haftaya giricez bu gece insaallah. Muayenem vardi bugun bebegim 1179 gram 36 cm olmus teyzeleri masaallah ufak gidiyorduk eger yanlis olcmediyse gununde cikti busefee cok sukurayaklari asagidaymis cok baski oluyodu ve idrara sık cikiyodum bundan sebepmis. 4 gundur kasilmalarim oluyor nstde sanci cikmadi ama doktorum rahim kisaligida var diye ciger gelistirici yapalim haftaya dedi. 29. Haffa olmus olcak. Aranizda yaptiran varmi??
Anladm canimgeçmiş olsun canım benm ne dr nede sağlık ocağı d vit bakmıyor hiç yüksek çıkan kimse yok diyip yolluyolar beni ben değerim nerelerde onu bile bilmiyorum
fokurdama dediğiniz ne ki
Yok tatlım ben ciğer geliştirici iğne olmadım iğne olan arkadaşın profil fotoğrafında papatya vardı adını hatırlayamadım. Bende sancı var sancı durdurucu iğne kullanıyorum
Suan 27+6 haftaligim canim yarin 28 insaallah.29. Haftaya girmen gerekmiyor mu cnm takvime göre?
Ayy gecmis olsin canim benm aman ihtiyac lmasn insaallah :)Ben bir onu yaptırmadım heraldediş çektirdim böbrek ameliyatı oldum ama bunu ilk kez duyuyorum
Olsun yaparim yine ondan bol ne var :)Benim aile hekimim idrar tahlilinde sağlık ocağına güvenmiyor.İdrar çok bekletiliyormuş sağlık ocağında.Kendi doktorun tekrar tahlil isteyebilir.
İnşallah olmazAyy gecmis olsin canim benm aman ihtiyac lmasn insaallah :)
Oda
Ah sorma benimde ayni hersey yerlerde anlamadm gittibendede d vitamini damla vardi doktor onu birak 2 vitaminindede d vitamini var demisti ama smdj eksik cikiyor bende geri kullancm kalan yarimi. B12 icn neyapcam blmiyorm kanszlk icn pekmezde yiyodum ama kuru uzum aldircam yarin. Enfeksiyon icinde bir sase verdi suda cozunen bu gece icicem. Allah yardmcmz olsnya
Aman dikkat et cnm sendeBenimkide oyle ama benim hep enfeksiyon ve vitamin sorunlarim oluyor zaten . rahim veremi atlattim o sebeple oluyodu enfeksiyon. Doktor verem tekrarlamis olablr gecmezse enfeksiyon dedi allah korusun . vitaminlerimi kullaniyorum meyve yiyorm yani o sebeple esimde bliyor konuscak bisey bulamadi
Demekki ben yanlis hatirladimgeçmiş olsun canım benm ne dr nede sağlık ocağı d vit bakmıyor hiç yüksek çıkan kimse yok diyip yolluyolar beni ben değerim nerelerde onu bile bilmiyorum
fokurdama dediğiniz ne ki
Yok tatlım ben ciğer geliştirici iğne olmadım iğne olan arkadaşın profil fotoğrafında papatya vardı adını hatırlayamadım. Bende sancı var sancı durdurucu iğne kullanıyorum
Evet bendim ☺ hemde çok şaşıracaklar, kirilanlarda olur paylasmadigim için ama umrumda değil yeter ki onlara saglikla kavusayim.İkiz olduğunu aile ile paylaşmayan sendin dimi canım doğduklarında herkes çok şaşırcak 1 beklerken 2 görcekler
Sasirmalarini bizimlede paylasirsin cnm cok severim oyle seyleri :)Evet bendim ☺ hemde çok şaşıracaklar, kirilanlarda olur paylasmadigim için ama umrumda değil yeter ki onlara saglikla kavusayim.
Ne güzel9 dan canım baya düşmüştü ferro senolün sade olanından kullandım
Ayy super bende yapim ozamn ya dogum cantamida 34 gbi yaparm diyodum onuda hyaparim ozman:))Erken degil cnm yavas yavas yap ben bitirdim bi dogum cantam kaldi
Bugun giremedim kizlar hic bi sabah bakabildim.Saglik ocaginda yapyirdigim testler cikmis.Esim testleri gorur gormez azari basti.Butun hersey yerlerde b12 dusuk d vitamini vucudumda kalmamis bile idrar yolu enf yuksek oranda cikmis ama ben farkinda degilim.idrarda hafif oranda kan bile cikmis.kasintim var diyordum karacigerden gelen birsey degilmis bi o degerim duzgun :) Şırnağın havası bana yaramadımı ne :) esim sonuclari gorunce yarin sabaha kadin dogumcuma randevu aldirtti.2 hafta olmustu gideli bende ayazimi gorurum canima minnet :) ordanda esimin yiyenini sevmeye gideriz dedik hastaneye yakin 1.5 yasinda :)
Paylaşirim inşallah o günler de gelir ☺Sasirmalarini bizimlede paylasirsin cnm cok severim oyle seyleri :)
Ben oldum ciğer geliştirici canım, serklaj olmuştum ben 23. Haftamda erken doğum riskim var şuanda açılma felan yok ama biz tedbirimizi alalım dedi doktorum dün 2 doz Sabah 12 saat arayla 2 doz da akşam yaptırdım, şuanlık bir sıkıntı yaşamadım anladığım kadarıyla, ama biraz ağır bi ilaç ben progestanda yaptırıyorum o sonrasında ağrıyo ama bu vurulduğu an bacağımı kitledi sanki kuzum, yine de evlatlarımız için her şeye değerBende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
Nasıl canım değerlerin?Oda
Ah sorma benimde ayni hersey yerlerde anlamadm gittibendede d vitamini damla vardi doktor onu birak 2 vitaminindede d vitamini var demisti ama smdj eksik cikiyor bende geri kullancm kalan yarimi. B12 icn neyapcam blmiyorm kanszlk icn pekmezde yiyodum ama kuru uzum aldircam yarin. Enfeksiyon icinde bir sase verdi suda cozunen bu gece icicem. Allah yardmcmz olsnya
Sasirmalarini bizimlede paylasirsin cnm cok severim oyle seyleri :)Evet bendim ☺ hemde çok şaşıracaklar, kirilanlarda olur paylasmadigim için ama umrumda değil yeter ki onlara saglikla kavusayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?