- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Ben son adet tarihimden itibaren hesaplıyorum.Benim en son 15 hazirandı şimdi 6 bitti diyorum.
Onda folic asit falan var diğerindede var ondan bu sade olsun dedim yükselmiş bende şaşırdım sevindimNe güzel ❤ Ben de gynosunu kullanıyorum ama maşallah yükselteceğine düşürüyodoktoruma söyleyeceğim, tekrar ilaç değiştirelim
sagol cnm,damla ve parol aldim kulak enfeksiyonu olmusGeçmiş olsun canım,
Ayy gerçekten biliyo musun tam kaldığın tarihiAdete gore nasil hesaplanıyor ben en son mayista adet olmustum ama hamile kalfigim gunu biliyorum adettimden 2gun onceydi hamilelik 11temmuzda belli oldu ama doktor 2temmuz hamilelik tarihi dedi simdi son adet tarihi sorduklarinda ben 10haziran diyorum anca hesap tutuyor.. ama cok karisik kafama bi turlu yatmiyor yani
Geçmiş olsun kuzum bende de aynısı var. Ama bana antibiyotik yazdılar ne yazık ki.sagol cnm,damla ve parol aldim kulak enfeksiyonu olmus
Benim kadir gecesindeki tuttu yanilmiyorsam :)Ayy gerçekten biliyo musun tam kaldığın tarihiben de bilmek istiyorum ama o ay bebek olsun diye gün aşırı yapıyorduk, kestiremiyorum
Evet bozuluyorlar, bizde hamileligimi 5 ay kimseye söylemedik. Duyduklarında hem cok şaşırdılar hemde söylemedik diye bozulanlar dan oldu ailemizdenEvet bendim ☺ hemde çok şaşıracaklar, kirilanlarda olur paylasmadigim için ama umrumda değil yeter ki onlara saglikla kavusayim.
Geçmiş dollenme mi oldu sende canım?Adete gore nasil hesaplanıyor ben en son mayista adet olmustum ama hamile kalfigim gunu biliyorum adettimden 2gun onceydi hamilelik 11temmuzda belli oldu ama doktor 2temmuz hamilelik tarihi dedi simdi son adet tarihi sorduklarinda ben 10haziran diyorum anca hesap tutuyor.. ama cok karisik kafama bi turlu yatmiyor yani
bana damlayı yazmayacaktı diyor ki iyice kötülesince yazarız ne anlamı varki ateslenip enfeksiyon artincaGeçmiş olsun kuzum bende de aynısı var. Ama bana antibiyotik yazdılar ne yazık ki.
Benimde kizimda humananinkiylr sutum gelmisti bide milk tea de kullamdim oda fayda etti. Malt icecekler kilo yapiyor diye duymustum.Dediğiniz çayı kızım da kullanmıştım pek faydası olmadı sanki e bebekte milk tea diye poşet çay şeklinde bi çay gördüm onu düşünüyorum malt içecekleri süt yapıyor diye duydum bi de bi arkadaşta kayısı kompostosu önerdi WC ye rahat çıkmak için falan
Ben kadir Gecesinde çok yalvardim Rabbime çok şükür nasip etti☺Benim kadir gecesindeki tuttu yanilmiyorsam :)
Bizimkiler neden soylemedigimizi anlayacaklar hak verirler diye umuyorum.Evet bozuluyorlar, bizde hamileligimi 5 ay kimseye söylemedik. Duyduklarında hem cok şaşırdılar hemde söylemedik diye bozulanlar dan oldu ailemizden
Baby me bide minies ide cok merak ediyorum deneyecegim bezler arasindalar. Arkadasim miniesi cok ovduBen sleepynin islak mendil 12li paket aldim indirimlerde. Bez de sleepy ya da baby me dusunuyorum kararsizim
Bende gyno ferro kullanıyorum gece dörtte uyandığımda içiyorum. Böyle daha fayda sağladı gibi. Çay içmeme 3-4 saat oluyor. Değerim sınırın altındayken üstüne çıktı. O saatlerde uyanıyorsan bi deneNe güzel ❤ Ben de gynosunu kullanıyorum ama maşallah yükselteceğine düşürüyodoktoruma söyleyeceğim, tekrar ilaç değiştirelim
Gule gule kullan insallah canimSleepy aldim cnm
Gecmis olsun canim benim insaallah beklerler haftalarini saglikla bebislerimiz buda onlem amacli olmus olur. Bana kac doz yapcagni soylemedi hic. Ucreti ne oluyo bu ciger gelistiricinin acaba . hic sormadim bebegim iyi olsun onemli olan o tabiki de sen yaptirmissin sana soraym dedm :)Ben oldum ciğer geliştirici canım, serklaj olmuştum ben 23. Haftamda erken doğum riskim var şuanda açılma felan yok ama biz tedbirimizi alalım dedi doktorum dün 2 doz Sabah 12 saat arayla 2 doz da akşam yaptırdım, şuanlık bir sıkıntı yaşamadım anladığım kadarıyla, ama biraz ağır bi ilaç ben progestanda yaptırıyorum o sonrasında ağrıyo ama bu vurulduğu an bacağımı kitledi sanki kuzum, yine de evlatlarımız için her şeye değer
Ben bir geceden şüpheleniyorum ama detay vermek istemiyorum, utandımBenim kadir gecesindeki tuttu yanilmiyorsam :)
Ben odası olmayacağı için kapı süsü yaptırmadım ama takı yastığı ve taç yaptırdım ikimize deBende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
Aynen katılıyorum bende öyle yapıyorumBende gyno ferro kullanıyorum gece dörtte uyandığımda içiyorum. Böyle daha fayda sağladı gibi. Çay içmeme 3-4 saat oluyor. Değerim sınırın altındayken üstüne çıktı. O saatlerde uyanıyorsan bi dene
Canm ben öğlenciyim. Eşim işe giderken 7.30’da uyandırıyor, ilacımı içiyorum. Tekrar uyuyorum. 10.30 gibi kahvaltımı yapıyorum. Zaten çay içmiyorumBende gyno ferro kullanıyorum gece dörtte uyandığımda içiyorum. Böyle daha fayda sağladı gibi. Çay içmeme 3-4 saat oluyor. Değerim sınırın altındayken üstüne çıktı. O saatlerde uyanıyorsan bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?