2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben son adet tarihimden itibaren hesaplıyorum.Benim en son 15 hazirandı şimdi 6 bitti diyorum.

Adete gore nasil hesaplanıyor ben en son mayista adet olmustum ama hamile kalfigim gunu biliyorum adettimden 2gun onceydi hamilelik 11temmuzda belli oldu ama doktor 2temmuz hamilelik tarihi dedi simdi son adet tarihi sorduklarinda ben 10haziran diyorum anca hesap tutuyor.. ama cok karisik kafama bi turlu yatmiyor yani

Ayy gerçekten biliyo musun tam kaldığın tarihi ben de bilmek istiyorum ama o ay bebek olsun diye gün aşırı yapıyorduk, kestiremiyorum

Evet bendim ☺ hemde çok şaşıracaklar, kirilanlarda olur paylasmadigim için ama umrumda değil yeter ki onlara saglikla kavusayim.
Evet bozuluyorlar, bizde hamileligimi 5 ay kimseye söylemedik. Duyduklarında hem cok şaşırdılar hemde söylemedik diye bozulanlar dan oldu ailemizden

Geçmiş dollenme mi oldu sende canım?
Benim 14 haziran takvimim senden önde çünkü

Benimde kizimda humananinkiylr sutum gelmisti bide milk tea de kullamdim oda fayda etti. Malt icecekler kilo yapiyor diye duymustum.

Evet bozuluyorlar, bizde hamileligimi 5 ay kimseye söylemedik. Duyduklarında hem cok şaşırdılar hemde söylemedik diye bozulanlar dan oldu ailemizden
Bizimkiler neden soylemedigimizi anlayacaklar hak verirler diye umuyorum.
Geçer gider valla ben miniklerime kavusunca gözüm kimseyi görmez, isteyen kafasını taşlara vursun

Ne güzel ❤ Ben de gynosunu kullanıyorum ama maşallah yükselteceğine düşürüyo doktoruma söyleyeceğim, tekrar ilaç değiştirelim
Bende gyno ferro kullanıyorum gece dörtte uyandığımda içiyorum. Böyle daha fayda sağladı gibi. Çay içmeme 3-4 saat oluyor. Değerim sınırın altındayken üstüne çıktı. O saatlerde uyanıyorsan bi dene

Gecmis olsun canim benim insaallah beklerler haftalarini saglikla bebislerimiz buda onlem amacli olmus olur. Bana kac doz yapcagni soylemedi hic. Ucreti ne oluyo bu ciger gelistiricinin acaba . hic sormadim bebegim iyi olsun onemli olan o tabiki de sen yaptirmissin sana soraym dedm :)

Bende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
Ben odası olmayacağı için kapı süsü yaptırmadım ama takı yastığı ve taç yaptırdım ikimize de gelsin atarım fotosunu

Canm ben öğlenciyim. Eşim işe giderken 7.30’da uyandırıyor, ilacımı içiyorum. Tekrar uyuyorum. 10.30 gibi kahvaltımı yapıyorum. Zaten çay içmiyorum muhtemelen talesemi taşıyıcısı olduğum için düşüyor değerim. Sağlık ocağı doktoru da öyle dedi, sen taşıyıcısın zaten fazlasını bekleme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…