HahahBen bir geceden şüpheleniyorum ama detay vermek istemiyorum, utandım
İnşallah bol bol takı gelir hepimize.Ben odası olmayacağı için kapı süsü yaptırmadım ama takı yastığı ve taç yaptırdım ikimize degelsin atarım fotosunu
Hahaha haklısınHahahne olacak kız her gün Allah’ın günü
Amiiiin inşallahİnşallah bol bol takı gelir hepimize.yastıklarımızın hepsi çil çil altın dolsun ❤❤❤
Canım ben eczaneden aldım, 4 ampul vardı 7,71 ödemiş heralde eşim öyle yazıyo eczane döküm fişinde, emekli sandığına bağlıyız bizGecmis olsun canim benim insaallah beklerler haftalarini saglikla bebislerimiz buda onlem amacli olmus olur. Bana kac doz yapcagni soylemedi hic. Ucreti ne oluyo bu ciger gelistiricinin acaba . hic sormadim bebegim iyi olsun onemli olan o tabiki de sen yaptirmissin sana soraym dedm :)
Ben ilk dogumda dikis sirasonda kendimi uyuttur mustum harika oldu hic bisey hissetmedim. Ve o kadar yorulmustum ki uyumak dinlendirdi beniCanım ben epidurali bilmiyorum ama epidurali
epidural olmasa da kesi ve dikişten hiç korkma. Zaten kesi ve dikiş bölgesini uyuşturuyor doktor. Hiçbir şey hissetmiyorsun. Hatta hafif gıdıklanıyor gibi oluyorAma sonrasında iyileşme sürecinde ağrı oluyor tabi. Ama sen kendin düzenli pansuman yaparsan , doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullanırsan iyileşme sürecin de hızlanıyor.
Bende baya pahali bisey bekliyodum 500- bin tl arasi biseydir gibi dusunmustum onemli bir igne sonucta.Canım ben eczaneden aldım, 4 ampul vardı 7,71 ödemiş heralde eşim öyle yazıyo eczane döküm fişinde, emekli sandığına bağlıyız biz
Ben birileri yaptirinca uzaktan begeniyorum anca.Aaa doğru ya seninkide yağız kusuruma bakma tatlım artık unutmamkapı süsü yaptırcak mısın var mı baktığın beğendiğin şeyler
Tamam canim.benim kizinda odasi olmicak ama biizim odanin kapisina asarim :)Ben odası olmayacağı için kapı süsü yaptırmadım ama takı yastığı ve taç yaptırdım ikimize degelsin atarım fotosunu
Hahaha amiiin ❤İnşallah bol bol takı gelir hepimize.yastıklarımızın hepsi çil çil altın dolsun ❤❤❤
Benim kizim da 4 yasinda gecen gun bebegin kıyafetlerini yikadim. Kizim cok guzel kokuyorlar dimi dedim. Oda ben daha guzel kokuyorum dediYapmaz mı. Birde ilk alışverişe başladığımızda çok erken değil mi alışveriş yapıyorsunuz demişti. Hep ona da birşeyler almamızı bekliyor. Alıştırmaya çalışıyorum ama yaş farkı da sorun oluyor kıskançlıkta
hhaha yerim onu ama :)Benim kizim da 4 yasinda gecen gun bebegin kıyafetlerini yikadim. Kizim cok guzel kokuyorlar dimi dedim. Oda ben daha guzel kokuyorum dedikıskançlık simdiden basladi allah yardımcımız olsun
Canim bu ciger gelistirici vurulunca yatos veriyomu doktor yada dinlen falan diyomu .Canım ben eczaneden aldım, 4 ampul vardı 7,71 ödemiş heralde eşim öyle yazıyo eczane döküm fişinde, emekli sandığına bağlıyız biz
Buda bizim kapi susumuzBende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
İlk cocugumda uzun sure Molfix kullandım sonra evimin yanındaki markette bulamayınca primayla bitirmiştik süreci. Bunda ne yaparım araştırıyorum sleepy temiz içerik gibi diğerlerine goreArkadaşlar bebek bezi için ne kullanacaksınız. Ben canbebe düşünüyorum çevresinde kullanan ya da bilen var mı
Cdden hepsi ayrı güzel ama ben seniinkini bi ayrı beğendim çok güzel şık bişey olmuşlarBuda bizim kapi susumuz
O ne biliyormusun kisacasi simdi adet goruyoruz spermle birlesmeyen yumurta vucuttan atilirken hirmonlar pik yapiyor rahim ic zari bebek icin hazirlanmaktan vazgecip kanlanmayi disariya atiyor diyim... o sirada hazirda olan yumurtaninda ilk gunu... yani ilk adet gunun o yumurta rahimde gelisiyor.. iliski girildigi zaman adetten sonra iste ikinci haftasida dollenme gunune denk geliyor spermin vucutta kalis suresi senin yumurtanin erken gec dollenmesine gorede iste hamile kaliyosun ... yani adetinin 1. Gunu bebeginin gelisim evresinin başı sayiliyor adamin sperminyle dollendigi gunu baz alinmiyor.. bu 1. Gunden itibaren 9 ay 10 gun diyorlarAdete gore nasil hesaplanıyor ben en son mayista adet olmustum ama hamile kalfigim gunu biliyorum adettimden 2gun onceydi hamilelik 11temmuzda belli oldu ama doktor 2temmuz hamilelik tarihi dedi simdi son adet tarihi sorduklarinda ben 10haziran diyorum anca hesap tutuyor.. ama cok karisik kafama bi turlu yatmiyor yani
Muhtesemsiniz kizlarrBen kadir Gecesinde çok yalvardim Rabbime çok şükür nasip etti☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?