2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ben eczaneden aldım, 4 ampul vardı 7,71 ödemiş heralde eşim öyle yazıyo eczane döküm fişinde, emekli sandığına bağlıyız biz

Ben ilk dogumda dikis sirasonda kendimi uyuttur mustum harika oldu hic bisey hissetmedim. Ve o kadar yorulmustum ki uyumak dinlendirdi beni

Aaa doğru ya seninkide yağız kusuruma bakma tatlım artık unutmam kapı süsü yaptırcak mısın var mı baktığın beğendiğin şeyler
Ben birileri yaptirinca uzaktan begeniyorum anca.
Hic aklimdan bile gecirmedim acikcasi kapi susu, hastane suslemesi fln.
Sen yaptirirsan paylas, ben begenirim

Benim kizim da 4 yasinda gecen gun bebegin kıyafetlerini yikadim. Kizim cok guzel kokuyorlar dimi dedim. Oda ben daha guzel kokuyorum dedikıskançlık simdiden basladi allah yardımcımız olsun

Bende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
Buda bizim kapi susumuz

Eklentiler

• E909E89F-B0DD-4DB7-8BD0-2BC661B56D86.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar bebek bezi için ne kullanacaksınız. Ben canbebe düşünüyorum çevresinde kullanan ya da bilen var mı
İlk cocugumda uzun sure Molfix kullandım sonra evimin yanındaki markette bulamayınca primayla bitirmiştik süreci. Bunda ne yaparım araştırıyorum sleepy temiz içerik gibi diğerlerine gore

O ne biliyormusun kisacasi simdi adet goruyoruz spermle birlesmeyen yumurta vucuttan atilirken hirmonlar pik yapiyor rahim ic zari bebek icin hazirlanmaktan vazgecip kanlanmayi disariya atiyor diyim... o sirada hazirda olan yumurtaninda ilk gunu... yani ilk adet gunun o yumurta rahimde gelisiyor.. iliski girildigi zaman adetten sonra iste ikinci haftasida dollenme gunune denk geliyor spermin vucutta kalis suresi senin yumurtanin erken gec dollenmesine gorede iste hamile kaliyosun ... yani adetinin 1. Gunu bebeginin gelisim evresinin başı sayiliyor adamin sperminyle dollendigi gunu baz alinmiyor.. bu 1. Gunden itibaren 9 ay 10 gun diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…