2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde gebeliklerim cok agir geciyor şen şakrak balayi gibi gebelik geciren hanimlara cok imreniyorum Kendimi bu aralar 5 ay sonraki halimi yani 40im cikmis bebisim 2 aylik olmus dogurmus iyilesmis halimi dusunerek teselli ediyorum artik ruh halimi korumakta zorlaniyorum suan

Eklentiler

• 21464CD2-BF04-43EF-A4E1-916745DE8FC2.webp
    19 KB · Görüntüleme: 38
Ya sahi anne de bebek gibi 40 gunu varmi??

Canım evet sanırım öyle. Hastanede kesin oluyor da mevlüdü anımsayamadım ya

Kizzz nasil çil çil olacak o zaman neyse ben iki seferdede koyayim birinde geleneyen digerinde gelsin takmayan bir digerinde kulceleri koysun hele bu zamanda herkeste kulce vardir ya ben bide iki bebemle heyy gidi heyy... bebekerim bedava geliyolar dunyaya sanki

E herkese haber ucurmak zor olur dogumda helede acil olursa... bize gelen hediyelet zaten is arkadaslari ... nasil yapayim bana fikir verirmisiniz??
Genelde hastaneye acil olsa gelen giden oluyor, duyuluyor ama hastanede gelen olmazsa evine gelirler ziyarete mevlütten önce. O zaman bebekler beşikte olur, takı yastıkları da orada olur :) yani sen nasıl düşünüyorsun Mevlüt işini bilmiyorum gerçi. Ben 3 ay sonra falan düşünüyorum nasipse

Ya kizlar ben kese yaptim onu ne zaman dagitcam mevlut icin ayarlamistim... ne etsem ???? Hastaneye gelemeyen eve mi gelecek 40 im dolmadan ?

Cok guzelya nekadara yaptirdin canim. Benm.instagram yok sayfaya baktimda cok inceleyemedm kisa sure sonra atiyor otomantk sayfadan :)

İnan o kadar heryere harcadimki bu kaoi suslerine ne kadar verdim bilmiyorum incilidolap tan... kizla hasir nesir olmustum kuzey eylule yaptiniz bizide o yonlendirdi dersen bi guzellikte yaparlar oyle konusmustum Benimki ikiz oldugu icin herseyden yaptirdim inan hatirlamiom ama 250 miydi neydi

Anladim canim mesela bu yanlara tul yaptiriliyoya o tulu onlaemi veriyo kendimizmi aliyoruz bide kapi susunde kullanilan suslerden kenar tulleri baglamak icin falan istense gonderiyolarmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…