- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Hay Allah ilahiiiBen bir geceden şüpheleniyorum ama detay vermek istemiyorum, utandım
Benimde gebeliklerim cok agir geciyor şen şakrak balayi gibi gebelik geciren hanimlara cok imreniyorum Kendimi bu aralar 5 ay sonraki halimi yani 40im cikmis bebisim 2 aylik olmus dogurmus iyilesmis halimi dusunerek teselli ediyorum artikBende yetemiyorum birinden birini salıyorum artık ya ev işi ya yemek... Cogu zaman cocukta kendi kendine takılıyo canı sıkılıyo işim varsabende cocukları cok seven biriiym en az 3 olsun isterim hep ama hamilelikte cok rahat olamıyorum yoruluyorum vs kendımı önemsyorum eşimde 3. Cocuk yok artık 9 ay zor gecıo bana dio öle diyincede cok üzülüyorum
Ogluşlarimda prima kullanmıştık bu sefer sleepy kullanmaya karar verdik cevremde çok memnun olan varArkadaşlar bebek bezi için ne kullanacaksınız. Ben canbebe düşünüyorum çevresinde kullanan ya da bilen var mı
Bu yastik ne zaman koyulur... dogumda ayri mevlutte ayrimi??? Bir bilgim yok hatira olsun diye ben yaptirdim daİnşallah bol bol takı gelir hepimize.yastıklarımızın hepsi çil çil altın dolsun
Ya kadin cekmis ben onu susledim iste boyleCdden hepsi ayrı güzel ama ben seniinkini bi ayrı beğendim çok güzel şık bişey olmuşlar
Aa gercekten mi memurlarda da var mi ki esim 16 hafta evde olsa ne güzel olur yaKızzzz babalara da 16 hafta izin gelmiş ya ocakta gircekmiş yürürlüğe
Canım evet sanırım öyle. Hastanede kesin oluyor da mevlüdü anımsayamadım yaBu yastik ne zaman koyulur... dogumda ayri mevlutte ayrimi??? Bir bilgim yok hatira olsun diye ben yaptirdim da☺☺
Ya sahi anne de bebek gibi 40 gunu varmi??Benimde gebeliklerim cok agir geciyor şen şakrak balayi gibi gebelik geciren hanimlara cok imreniyorum Kendimi bu aralar 5 ay sonraki halimi yani 40im cikmis bebisim 2 aylik olmus dogurmus iyilesmis halimi dusunerek teselli ediyorum artikruh halimi korumakta zorlaniyorum suan
Canım evet sanırım öyle. Hastanede kesin oluyor da mevlüdü anımsayamadım yaBu yastik ne zaman koyulur... dogumda ayri mevlutte ayrimi??? Bir bilgim yok hatira olsun diye ben yaptirdim da☺☺
Canım evet sanırım öyle. Hastanede kesin oluyor da mevlüdü anımsayamadım ya
Canım evet sanırım öyle. Hastanede kesin oluyor da mevlüdü anımsayamadım ya
Çok güzel duruyor hangi sayfaya yaptırdın canım bakayım bende. Ve takı yastığı hem hastanede hemde mevlütte başında duruyorYa kadin cekmis ben onu susledim iste boylekenvotir sende merak etmissin tatlim ya bak fikir olsun
Genelde hastaneye acil olsa gelen giden oluyor, duyuluyor ama hastanede gelen olmazsa evine gelirler ziyarete mevlütten önce. O zaman bebekler beşikte olur, takı yastıkları da orada olur :) yani sen nasıl düşünüyorsun Mevlüt işini bilmiyorum gerçi. Ben 3 ay sonra falan düşünüyorum nasipseE herkese haber ucurmak zor olur dogumda helede acil olursa... bize gelen hediyelet zaten is arkadaslari ... nasil yapayim bana fikir verirmisiniz??
Benim ameliyattan sonra hep yatak istirahatim var canım, sadece wc yemek ve duş için kalkıyorum, o yüzden ekstra bişey söylemedi ama hastaneye de yatış yaptırtmadıCanim bu ciger gelistirici vurulunca yatos veriyomu doktor yada dinlen falan diyomu .
Hay ne guzel soyledin sahi mi?? Ya isin sakasi ben koymaya utanirimÇok güzel duruyor hangi sayfaya yaptırdın canım bakayım bende. Ve takı yastığı hem hastanede hemde mevlütte başında duruyor
Cok guzelya nekadara yaptirdin canim. Benm.instagram yok sayfaya baktimda cok inceleyemedm kisa sure sonra atiyor otomantk sayfadan :)Buda bizim kapi susumuz
Genelde hastaneye acil olsa gelen giden oluyor, duyuluyor ama hastanede gelen olmazsa evine gelirler ziyarete mevlütten önce. O zaman bebekler beşikte olur, takı yastıkları da orada olur :) yani sen nasıl düşünüyorsun Mevlüt işini bilmiyorum gerçi. Ben 3 ay sonra falan düşünüyorum nasipse
Anladim canim.Benim ameliyattan sonra hep yatak istirahatim var canım, sadece wc yemek ve duş için kalkıyorum, o yüzden ekstra bişey söylemedi ama hastaneye de yatış yaptırtmadı
Cok guzelya nekadara yaptirdin canim. Benm.instagram yok sayfaya baktimda cok inceleyemedm kisa sure sonra atiyor otomantk sayfadan :)
Anladim canim mesela bu yanlara tul yaptiriliyoya o tulu onlaemi veriyo kendimizmi aliyoruz bide kapi susunde kullanilan suslerden kenar tulleri baglamak icin falan istense gonderiyolarmi :)İnan o kadar heryere harcadimki bu kaoi suslerine ne kadar verdim bilmiyorum incilidolap tan... kizla hasir nesir olmustum kuzey eylule yaptiniz bizide o yonlendirdi dersen bi guzellikte yaparlar oyle konusmustum☺☺ Benimki ikiz oldugu icin herseyden yaptirdim inan hatirlamiom ama 250 miydi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?