- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Geçmiş olsun canım sana da şimdiden şifa olsun bebişlerimizeAnladim canim.
Amin canim benm.insaallah ❤Geçmiş olsun canım sana da şimdiden şifa olsun bebişlerimize❤
Ayy gerçekten biliyo musun tam kaldığın tarihiben de bilmek istiyorum ama o ay bebek olsun diye gün aşırı yapıyorduk, kestiremiyorum
Anladim canim mesela bu yanlara tul yaptiriliyoya o tulu onlaemi veriyo kendimizmi aliyoruz bide kapi susunde kullanilan suslerden kenar tulleri baglamak icin falan istense gonderiyolarmi :)
Wayyyy beeeee... iste bende sizin gibi korunuyorduk aman birakirsak hamile kalirim diye biraktik iki yil biyunca olmadi ... yanii helalll sizeBende tarih olarak biliyorum oldugu geceyio gecede bebis oldu zaten normalde korunuyorduk sadece bir aksam konustukk bir bebegimiz daha olsa mi falan karar vermemistik oyle deneyelim diye konustugumuz gecede oyle biseyler oldu iste ve hamile kaldim sonraki geceler bos bos yine korunduk ki ben hamile kalmisim bile
Mevlutte de kullanabilirsin canım eger hastane de süsleyeceksen hastanede de kullan süs niyetine koy basucuna her ikisinde de sorun olmaz ki mevlutte yegenimde biz suslemistik kapi susuydu böyle yastikti yapmıştık.yani bence cokta guzel.olur mevlutteE herkese haber ucurmak zor olur dogumda helede acil olursa... bize gelen hediyelet zaten is arkadaslari ... nasil yapayim bana fikir verirmisiniz??
Tamam canim cook saollMevlutte de kullanabilirsin canım eger hastane de süsleyeceksen hastanede de kullan süs niyetine koy basucuna her ikisinde de sorun olmaz ki mevlutte yegenimde biz suslemistik kapi susuydu böyle yastikti yapmıştık.yani bence cokta guzel.olur mevlutte
Valla ben öyle oluyor diye biliyorum. Bebek görmeye gidilir çünkü bizde. Keseleri ben olsam mevlütte dağıtırdım canmYa kizlar ben kese yaptim onu ne zaman dagitcam mevlut icin ayarlamistim... ne etsem ???? Hastaneye gelemeyen eve mi gelecek 40 im dolmadan ?
Haha bence dursun sen daha onla.cok.uğraşırsin gördükce seversin doğuma yakin çıkarırsin yoksa sürekli kutusunu ac kapat yaparsınTamam canim cook saollher yerde kullancam bebeklerimi kapinin onunde fotoda cekilirim.. yastigimizin onundede kocama ne giydircem onu bilemedim mavi gomlek siyah pantolon herhalde amannn Hele gelsin minnoslarim zamanlida ben en iyisi kaoidakini sokup kutuya koyayim
Evet bende oyle dusundumValla ben öyle oluyor diye biliyorum. Bebek görmeye gidilir çünkü bizde. Keseleri ben olsam mevlütte dağıtırdım canm
Wayyyy beeeee... iste bende sizin gibi korunuyorduk aman birakirsak hamile kalirim diye biraktik iki yil biyunca olmadi ... yanii helalll size☺☺
Dagitmaliklari mevlüte ayır bence sana bakmaya gelirler ama.mevlute de gelecekler olur çünkü ama sen bilirsin gelemeyecek olanlari onlara el altindan vermek istersen verebilirsin ortaya cikarirsan ortalik biraz karışabilirYa kizlar ben kese yaptim onu ne zaman dagitcam mevlut icin ayarlamistim... ne etsem ???? Hastaneye gelemeyen eve mi gelecek 40 im dolmadan ?
Ya kadin cekmis ben onu susledim iste boylekenvotir sende merak etmissin tatlim ya bak fikir olsun
Herşeyin başı nasip zaten canım biz işin esprisindeyiz Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı.nasip etsinnasip kuzum nasip, otesi yok
Yumurtlama gunune denk gelmiscok sukur Allah im aratmadi ama oncesinde de dusugum var. Nasipte varsa oluyor.
Çok güzeller dedigim gibi ortaya çıkarma hiç mevlute gelemeyecek olan arkadaslarin falan olur sen bilirsin onları vermek istersen onlara ver yine ama sen mevlute sakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?