2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlarrr alacaginiz yaotirdiginiz keseleri hastanedeni dagitcaksiniz yoksa evdemi? Ben cocuklarinin toparlanmasini beklicem ikinci aylari bittiginde mevkutude yaparim ciksin aradan diye dusunuyorum.. ama bilemiyorumda..

Ayy gerçekten biliyo musun tam kaldığın tarihi ben de bilmek istiyorum ama o ay bebek olsun diye gün aşırı yapıyorduk, kestiremiyorum

Bende tarih olarak biliyorum oldugu geceyi o gecede bebis oldu zaten normalde korunuyorduk sadece bir aksam konustukk bir bebegimiz daha olsa mi falan karar vermemistik oyle deneyelim diye konustugumuz gecede oyle biseyler oldu iste ve hamile kaldim sonraki geceler bos bos yine korunduk ki ben hamile kalmisim bile

Anladim canim mesela bu yanlara tul yaptiriliyoya o tulu onlaemi veriyo kendimizmi aliyoruz bide kapi susunde kullanilan suslerden kenar tulleri baglamak icin falan istense gonderiyolarmi :)

Kendin al bu tullere ben 40 tl yaptirdim ama kendinde yapabilirsin hemde daha kabarik kalin ince ayarlar suslersin bir kapiyi olc yap.. bu tul sert olandan organze degilde digerinin adi neydi... ne tül diyorlardi unuttum... kapina gore yap yada kaoi susunun hemen altindan yap tullerinin ustunede pleksi kendin yaptir tul almisken 30 tane felan kucuklu buyuklu yildizlar kran taci felan cinsietine gore onlarin tanesi bayag ucuz oluyor... metresi tulun 4 tl ve oraya enfazla gidecek ikili yapcaksan kapina gore olc bak... karliysa ona gore konus... kendi yapiyor... istersen verirde pleksi Cok tatli biri

Wayyyy beeeee... iste bende sizin gibi korunuyorduk aman birakirsak hamile kalirim diye biraktik iki yil biyunca olmadi ... yanii helalll size

E herkese haber ucurmak zor olur dogumda helede acil olursa... bize gelen hediyelet zaten is arkadaslari ... nasil yapayim bana fikir verirmisiniz??
Mevlutte de kullanabilirsin canım eger hastane de süsleyeceksen hastanede de kullan süs niyetine koy basucuna her ikisinde de sorun olmaz ki mevlutte yegenimde biz suslemistik kapi susuydu böyle yastikti yapmıştık.yani bence cokta guzel.olur mevlutte

Tamam canim cook saoll her yerde kullancam bebeklerimi kapinin onunde fotoda cekilirim.. yastigimizin onundede kocama ne giydircem onu bilemedim mavi gomlek siyah pantolon herhalde amannn Hele gelsin minnoslarim zamanlida ben en iyisi kaoidakini sokup kutuya koyayim

Haha bence dursun sen daha onla.cok.uğraşırsin gördükce seversin doğuma yakin çıkarırsin yoksa sürekli kutusunu ac kapat yaparsın bi biz minnaklarla giyinelim de eşlere sonra bakarız

Kizlarrr bisey daha soracam sizeee
DooDooDoo kenvotir M mltmalbyrk ... digerleri uyudu galiba... ben kese yaotim yaklasik 45 tane felan... onu hastanedemi dagitayim mevkuttemi?? Daha zamanim olmaz diye simdiden yaptim.. yoksa hem hastanede hem mevluttemi napsam??? Bide kohusa yeni dogurmus kadina is arkadaslarim gelirmiki eve ? Gelmezler diye dusunuyom kirkim dolmadan.... bilemedim

Kızlar gece gece ne yiyeceğimi şaştım.. Tansiyonum düşüyor. Gözlerimin önü kararıyor. Banyo yapmaya zaten korkuyorum. Bayılırım diye Allah korusun. Sizde de oluyor mu öyle?

Ya kizlar ben kese yaptim onu ne zaman dagitcam mevlut icin ayarlamistim... ne etsem ???? Hastaneye gelemeyen eve mi gelecek 40 im dolmadan ?
Dagitmaliklari mevlüte ayır bence sana bakmaya gelirler ama.mevlute de gelecekler olur çünkü ama sen bilirsin gelemeyecek olanlari onlara el altindan vermek istersen verebilirsin ortaya cikarirsan ortalik biraz karışabilir

nasip kuzum nasip, otesi yok

Yumurtlama gunune denk gelmis cok sukur Allah im aratmadi ama oncesinde de dusugum var. Nasipte varsa oluyor.
Herşeyin başı nasip zaten canım biz işin esprisindeyiz Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı.nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…