2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende gyno ferro uyumadan once iciyorum iste bu saatler oluyor genelde 12-1 arasi

Arkadaşlar bebek bezi için ne kullanacaksınız. Ben canbebe düşünüyorum çevresinde kullanan ya da bilen var mı

Ben prima kullandim kizimda, oglanda da ona devam etmeyi dusunuyorum kizima digerleri cok pisik yapti simdi cesaretim yok digerlerini denemeye

Benim kizim buyuyen besigin icinden dolap kismina tırmanıp asagi atladi. Hemen o aksam bazaya cevirdik. 22 aylikti hemde. O yuzden ben riskli goruyorum ama tabi bunda dolap kismi yokmus

Bende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin

Ben bu oglanda cok sade takiliyorum kizimda hic boyle degildim

Eklentiler

• IMG_20191219_002458_706.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 44
Tahlilde bakilmadi iste benim sorun orda. Kafasına gore verdi. Aslinda b12 falanda bakilmadi bu tahlillerde. Ben bakilsjn istiyordum ama doktora illa soylemek gerekiyor iste

Son adet tarihinin ilk günü canım.Yoksa hamile kaldığın günü sormuyor doktorlar.Normalde h
amilelik 9 ay 10 gün olarsk geçer.Son adet tarihinden hesaplayınca ancak çıkıyor zaten

Tahlilde bakilmadi iste benim sorun orda. Kafasına gore verdi. Aslinda b12 falanda bakilmadi bu tahlillerde. Ben bakilsjn istiyordum ama doktora illa soylemek gerekiyor iste
Kafasına göre nasıl verebiliyor ben de bunu anlamıyorum.D vitamin benim de 12 lerde ne yaptıysam düşük hep.Aile hekimim çocuk senden alacağını alır merak etme sen halsiz kalırsın dedi.Israrla demir hapını kullan dedi.Ama içemiyorum çok kötü yapıyor.

Ne güzel ❤ Ben de gynosunu kullanıyorum ama maşallah yükselteceğine düşürüyo doktoruma söyleyeceğim, tekrar ilaç değiştirelim
Aslında en iyisi serumla verilen kan hapı.Annem diyaliz hastası aylardır haftadır bir iğne oluyor kansızlık için.Doktor ilk şimdi başlasa üç ay sonra etkisini gösterir dedi.Etkisini göstermesi bir yılı buldu.İğne böyleyse hap etkisini nasıl göstersin hemen.Ben randevumda sorucam doktoruma serum şeklinde verebilir misiniz diye.Dış gebelik yüzünden çok kan kaybetmiştim.Üç kere öyle serumla vermişlerdi bana.

Kizlarrr alacaginiz yaotirdiginiz keseleri hastanedeni dagitcaksiniz yoksa evdemi? Ben cocuklarinin toparlanmasini beklicem ikinci aylari bittiginde mevkutude yaparim ciksin aradan diye dusunuyorum.. ama bilemiyorumda..
Hediyelikler hastaneye gelenlere dagiticam. Eger artarsa eve ilk gelenler alir kizimda cok artti ama evime kimse gelmemişti. Cikolatayi bile kendimiz bitirdik..

Benim ilk hamileliğim öyleydi.Tek sorunum ayaklarımın şişmesiydi ne ağrım ne sızım be sancım ne mide bulantısı oldu.Hatta millet abartıyormuş diyordum bu hamileliğiDoktorum kadınların yüzde onu senin gibi hamilelik geçiriyor şanslısın demişti.Şimdikinde ise yaşamadığım sıkıntı kalmadı.Her hamilelik bir olmuyor ne yazık ki

Ya o da epey alerji yapabiliyormuş diye suydum. Ondan son çare olarak veriyorlar sanırım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…