Bende gyno ferro uyumadan once iciyorum iste bu saatler oluyor genelde 12-1 arasiBende gyno ferro kullanıyorum gece dörtte uyandığımda içiyorum. Böyle daha fayda sağladı gibi. Çay içmeme 3-4 saat oluyor. Değerim sınırın altındayken üstüne çıktı. O saatlerde uyanıyorsan bi dene
Arkadaşlar bebek bezi için ne kullanacaksınız. Ben canbebe düşünüyorum çevresinde kullanan ya da bilen var mı
Cunku artik buyudu alan dar. Dirsek ve dizlerle kakiyorCanlarrrr benm oğlum kendini hissettiriyor fakat eskisi gibi hareketli değil. Kaç gündür normalmi yaaa artık paat küttt kadar değilde hafif tekme atıp duruyor neden aacaba🏵
Benim kizim buyuyen besigin icinden dolap kismina tırmanıp asagi atladi. Hemen o aksam bazaya cevirdik. 22 aylikti hemde. O yuzden ben riskli goruyorum ama tabi bunda dolap kismi yokmusDün mağazada bu beşik modeline baktık. Aslında ben büyüyen beşiklerden düşünüyordum. Bunu görünce biraz fikrim değişti. Sağlanabiliyor isteyince sabitlemiyor falan. İç ölçüsü 70-130 olunca 3-4 yaşa kadar kullanılıyor. Bu tarz model alan ya da kullanan var mı? Ben daha önce aynı bu ölçülerde park yatak kullandım. Tam 3 yaşa kadar rahat kullandık. Ama onda tabi en altta yatıyordu ve yatağından kendi çıkabiliyordu. Bu biraz da olsa yerden yüksek olacak tam karar veremedimfikirlerinize talibim
Bende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
Ne bilim tuhaf oldum valla gçeen hafta nasıldı şimdi resmen çok sakinledi sanki canı vurmak istemiyorCunku artik buyudu alan dar. Dirsek ve dizlerle kakiyor
Tahlilde bakilmadi iste benim sorun orda. Kafasına gore verdi. Aslinda b12 falanda bakilmadi bu tahlillerde. Ben bakilsjn istiyordum ama doktora illa soylemek gerekiyor isteBen d vitamini olarak solgar’ın takviyesini kullanıyorum. D vitamini 14 çıktı. Bana da sağlık ocağı damla vermişti. Kadın doğumcum eve git şişeyi kafana dik dedisenin ne kadar düşük bilmiyorum ama bu kadar düşük olunca genelde pek etkisi olmuyormuş
Son adet tarihinin ilk günü canım.Yoksa hamile kaldığın günü sormuyor doktorlar.Normalde hAdete gore nasil hesaplanıyor ben en son mayista adet olmustum ama hamile kalfigim gunu biliyorum adettimden 2gun onceydi hamilelik 11temmuzda belli oldu ama doktor 2temmuz hamilelik tarihi dedi simdi son adet tarihi sorduklarinda ben 10haziran diyorum anca hesap tutuyor.. ama cok karisik kafama bi turlu yatmiyor yani
Benimle aynı günBiz 6 ay 7 günlük olduk şükür☺
Ben cicek sepetine yaptirdim canimBende nerak ediyorm kapi susi yaptiranlar beni etiketleyebilirmi girince kaciriyorum hep :) Canim sen ciger gelistirici olmussun heraldr. Kacinci haftada oldun. Nasilsin suan bir sikinti oldumu .kac doz oldun ve olcaksin
Bence baktır ya. Niye bakmadı kiTahlilde bakilmadi iste benim sorun orda. Kafasına gore verdi. Aslinda b12 falanda bakilmadi bu tahlillerde. Ben bakilsjn istiyordum ama doktora illa soylemek gerekiyor iste
Kafasına göre nasıl verebiliyor ben de bunu anlamıyorum.D vitamin benim de 12 lerde ne yaptıysam düşük hep.Aile hekimim çocuk senden alacağını alır merak etme sen halsiz kalırsın dedi.Israrla demir hapını kullan dedi.Ama içemiyorum çok kötü yapıyor.Tahlilde bakilmadi iste benim sorun orda. Kafasına gore verdi. Aslinda b12 falanda bakilmadi bu tahlillerde. Ben bakilsjn istiyordum ama doktora illa soylemek gerekiyor iste
Kizimda klomenle kaldigim icin bende biliyordum. Bunda da tahmin ettigim bir gun var ama hesap uymuyorAyy gerçekten biliyo musun tam kaldığın tarihiben de bilmek istiyorum ama o ay bebek olsun diye gün aşırı yapıyorduk, kestiremiyorum
Aman ben istemem birde geri odemesi var onların :'( sadece görümceme 6 ceyrek borcum var benim :'(İnşallah bol bol takı gelir hepimize.yastıklarımızın hepsi çil çil altın dolsun
Aslında en iyisi serumla verilen kan hapı.Annem diyaliz hastası aylardır haftadır bir iğne oluyor kansızlık için.Doktor ilk şimdi başlasa üç ay sonra etkisini gösterir dedi.Etkisini göstermesi bir yılı buldu.İğne böyleyse hap etkisini nasıl göstersin hemen.Ben randevumda sorucam doktoruma serum şeklinde verebilir misiniz diye.Dış gebelik yüzünden çok kan kaybetmiştim.Üç kere öyle serumla vermişlerdi bana.Ne güzel ❤ Ben de gynosunu kullanıyorum ama maşallah yükselteceğine düşürüyodoktoruma söyleyeceğim, tekrar ilaç değiştirelim
Hediyelikler hastaneye gelenlere dagiticam. Eger artarsa eve ilk gelenler alirKizlarrr alacaginiz yaotirdiginiz keseleri hastanedeni dagitcaksiniz yoksa evdemi? Ben cocuklarinin toparlanmasini beklicem ikinci aylari bittiginde mevkutude yaparim ciksin aradan diye dusunuyorum.. ama bilemiyorumda..
Ayyy dogru bak onu unuttumAman ben istemem birde geri odemesi var onların :'( sadece görümceme 6 ceyrek borcum var benim :'(
Benim ilk hamileliğim öyleydi.Tek sorunum ayaklarımın şişmesiydi ne ağrım ne sızım be sancım ne mide bulantısı oldu.Hatta millet abartıyormuş diyordum bu hamileliğiBenimde gebeliklerim cok agir geciyor şen şakrak balayi gibi gebelik geciren hanimlara cok imreniyorum Kendimi bu aralar 5 ay sonraki halimi yani 40im cikmis bebisim 2 aylik olmus dogurmus iyilesmis halimi dusunerek teselli ediyorum artikruh halimi korumakta zorlaniyorum suan
Ya o da epey alerji yapabiliyormuş diye suydum. Ondan son çare olarak veriyorlar sanırım onuAslında en iyisi serumla verilen kan hapı.Annem diyaliz hastası aylardır haftadır bir iğne oluyor kansızlık için.Doktor ilk şimdi başlasa üç ay sonra etkisini gösterir dedi.Etkisini göstermesi bir yılı buldu.İğne böyleyse hap etkisini nasıl göstersin hemen.Ben randevumda sorucam doktoruma serum şeklinde verebilir misiniz diye.Dış gebelik yüzünden çok kan kaybetmiştim.Üç kere öyle serumla vermişlerdi bana.
Ben de utanırım.Zaten isteyen beşikteki yastığına takar ayrıca başka alıp ta koymadım daha önceHay ne guzel soyledin sahi mi?? Ya isin sakasi ben koymaya utanirimoyle bisi var diye ☺ hey Allah’im... neyse cidden utandim simdi
Benim zaten dolu şeye alerjim var bir eksik bir fazla nolacakYa o da epey alerji yapabiliyormuş diye suydum. Ondan son çare olarak veriyorlar sanırım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?