2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy gerçekten biliyo musun tam kaldığın tarihi ben de bilmek istiyorum ama o ay bebek olsun diye gün aşırı yapıyorduk, kestiremiyorum

Erva 25hazirnda adet tarihimdi ama o ay olmadim artik bence gec dollenme burfaki doktor hic oyle bisey soylemedi ama

acik acik yazmis olucam ama normalde surekli korunuyoduk yani cift korunuyoduk gibi hem ilac kullaniyodum ama arada unuttugum icin esimde kullaniyordu o gun kullanmadik ve bi kez oldu sadece o yuzden tam biliyorum ama doktorun soyledigi gunle arasinda 10gun var iliskiden 10gun sonra bebek olusmus gec dollenmemi sans mi bilmiyorum artik o gunde icimden bi kzim olsun cok isterim diye gecirmistim cok sukurki gerck oldu

Benim kizim buyuyen besigin icinden dolap kismina tırmanıp asagi atladi. Hemen o aksam bazaya cevirdik. 22 aylikti hemde. O yuzden ben riskli goruyorum ama tabi bunda dolap kismi yokmus
İşte ben de bundan korkuyorum.Park yatak benim yatağın yanındaydı hemen.Kızım yatağın benden tarafa olan kısmını yatağıma yatırıp yanıma geliyordu.Düşme tehlikesi yoktu.Yanıma geldiği için de uyanıyordum hemen.Hiç tehlike yaşamadık.

Önceki değerler dusuk diye muhtemelen

Keşke ben de bilebilsem ya bence çok özel bir tarih

Benimki aynı böyle canım sallanması pek işe yaramadı diyebılırım.. aradaki korkulugu taktırmayıp anne yanı yapmıştım 8 aylıkken ozamandan beri öyle kullanıyorum sallanma özelligini sabitledim. Şuan 2 yaşında hala onda yatıyo

Kaç canım değerin senşn? Yukarıda okudum ilaç da dokunuyormuş
Kadım ayında baktırdım en son 10 civarıydı.Ama yıllardır 12 ye çıkmadı hiç.Tam nedeni için detaylı baktırayım diyordum hamile kalınca kaldı.Kansızlığın nedenini de bilmek gerekiyormuş.

Iyiki gitmissin canim sen aylik kan tahlili yaptirmiyordun dimi doktorun istemiyirdu diye hatirliyorum ? Simdi kullanicakmisin ilaclari doguma kadar yukselirler mutlaka ihmal etmezsn bi sayede tekrr görmüş olursun pasayi :)
Yok yaptirmiyordum cnm ilk 2.5 aylikkenmi ne yaptirmistim bu cumartesi 7 biticek anca yaptirdim :)
Paylaşirim inşallah o günler de gelir ☺
Çok sevinenler de olacak ama surati düşenlerde

Başımıza gelen kayıplardan sonra içimizden gelmedi söylemek.
Aman kim ne dusunurse dusunsun onemli olan sizsiniz

Mevlütte dağıt bence canım hastanede çikolata yeterli olur iki çocukls bidaha telaş olmaz hem sanada

Kızlar gece gece ne yiyeceğimi şaştım.. Tansiyonum düşüyor. Gözlerimin önü kararıyor. Banyo yapmaya zaten korkuyorum. Bayılırım diye Allah korusun. Sizde de oluyor mu öyle?
Geçen gün oldum öyle kafamı kaldıramadım.Ölçtüm tansiyonu büyüğü 8e düşmüş.Niye anlamıyorum.Bir kere de randevumda ölçmüşlerdi 8 çıkmıştı doktorum ve eşim çok kızdı.Sıvı tüket bol bol dedi.

A Altibirlik61 D destina3 ikisinide okudum ama geri donup alinti yapmaya usendim kzilar Altibirlik61 cok guzel anlatmissinda benim anlamadigim tek nokta normalde adetin ilk gununden sayiliyor evet benimki o hesaba gore 3 hafta farkediyor mesela cunku 23mayis son adet baslangicim ,oglum gec dogunca bi hesap gormustum arastirirken mesela son adet tarihine 10gun ekleyip 3ay geriye gidiyorsun ve bebegin tahmini dogum tarihi oluyor tam olarakta tutmustu simdi o hesabi yapamıyorum bekleyip gorucem artik

Kizlarrr alacaginiz yaotirdiginiz keseleri hastanedeni dagitcaksiniz yoksa evdemi? Ben cocuklarinin toparlanmasini beklicem ikinci aylari bittiginde mevkutude yaparim ciksin aradan diye dusunuyorum.. ama bilemiyorumda..
Istedigin zaman dagit cnm ama mevlutte daha mantikli
Hahah bende 1 sene sonra kaldim zorla maşallah @Ekyzdn03 heryerde deme nazar deger
4.yilimiz bitmeye yakin normal kendiliginden kaldim bende :)

Malt icicekleri konusmussunuz kizlar onlarin tadi cok iyi degil diye duymustum anneyede kilo yaptigini ,rezene alabilirsiniz yaniniza hastane icin sallama yada normal sicak suya atinca hemen tadi cikiyor annenin gazi ciktigi icin bebekte rahat ediyor bol suyla ikisini tavdiye ederim ve yogurt ilk gun veriyorlar ama bazen bebege gaz yapabiliyor

Senin dediğin gibi 25 mart çıkıyor benim.Diğer hesaplamaya göre 5 gün geç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…