2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlarrr alacaginiz yaotirdiginiz keseleri hastanedeni dagitcaksiniz yoksa evdemi? Ben cocuklarinin toparlanmasini beklicem ikinci aylari bittiginde mevkutude yaparim ciksin aradan diye dusunuyorum.. ama bilemiyorumda..
Benim bildiğim hastanede dağıtan da var mevlütte dağıtan da var. Mevlüte eve herkes gelmeyeceği için ben hastanede dağıtmayı düşünüyorum açıkçası
Biterse de mevlüte biraz takviye yaptırırım o arada. Şu organizasyon şirketlerini gözünün önüne getirsene doğum odasında herşey oluyor o küçücük masa da

Ayy gerçekten biliyo musun tam kaldığın tarihi ben de bilmek istiyorum ama o ay bebek olsun diye gün aşırı yapıyorduk, kestiremiyorum
Benim hikaye efsane ilk geceden kaldım biz eşimle ailevi sebeplerden birbirimize girdik yaklaşık bir sene ayrı kaldık bu ara dada anlaşmalı olarak boşandık nikah yaptığımız ilk gecenin hatırası olarak geliyor kızçe ilk çok üzüldüm ama sonra dedim vardır bir hayır üstelik yumurtam 3 gün sonra çatlamıştı ve ilk bebeğim tedavi ile olmuştu bu kızçe ısrarla gelmek istedi

32 ye gelirsen büyük ihtimal tekrsr vuracak,
çünkü etkisi gidiyor.

İnşallah benim kız da emmedi.Humana malt içtim işe yaramadı.Sağmak da işe yaramadı.Çocuk emmeyince sütün kesilebilir demişti doktor.İki ay zar zor geldi biberonla verdim.Sütü en çok su içmek bollaştırıyormuş bir de bebeğin emmesi.

Bende oyle off cok zor bee ) bide kalkimca vindan azabida yasiyorum. Kizimda var 3.5 yasinda dun makineye bulasik koyuyordum bana diyoki anneee ben yapardim sen yoyulma kardesime bisey olur die korkuyorum .senin agzini dilini yerim dedim kuzumm
Yerim ben onu yavrum benim kızım da ne zaman uzansam anne iyi misin deyip öpüyor.İçim gidiyor

Ben de kızımda hastanede dağıtmıştım.Fazla fazla yaptırmışım herhalde eve kaldı eve gelenlere de vermiştik.Mevlütte zaten yemek tatlı ikram ediliyor ben Yasin kitabı dağıtmayı düşünüyorum.Sünnetten sonra yapıcan mevlüdü.

Taco, kan , idrar verdim ogleden sonra dr a gostercem cikan sonuclari ... yavrularim icin dr pek bisey demedi... ama doktoru takdir ettim gordugu gibi onceden kanama yasamissiniz dedi... waaat be hic boyle dememisti plesenta previa varmi dedim.. yok dedi .. rahim boyuna hic bakmadi dangalak hoca... testler ciksin dedi... bu kadar herseyi sormamdan da rahatsiz oldu... e napim sormasam hic anlatmiolar...insalah hereey guzel cikar...

Sorcaz tabii, anayııızz bizzz anaaaa Ben de doktora gidince ne sorcağımı hep unutuyorum

İnşallah canımm herşey yolunda çıkar

Ben iyi değilim ya bi şey olacak korkusu beni rahat bırakmıyor şimdi sağlık ocağından geldim b12 iğnesi vurdurdum kendi hemşirem izinliymiş başka hemşire vurdu açık enjeksiyonlarda vardı masada acaba bana kapalı paketten mi vurdu dikkat etmedim ya bi şey olur mu enfeksiyon falan kapar mıyım Allah korusun keşke hiç iğne falan vurulmasamaydım

Rahatsiz olursa olsun soracaksin tabi. Cok cırlarsa, anaaayim ben anaaa, dersin saka bi yana, isi bu zaten doktorlarin ama nedense garip oluyor. Haftan ilerledi, cocuklar buyudu, rahim boyunu fln da sor, bak kac kisiye ciger gelistirici yaptilar ,25 mm civari olunca yapilacak bi islem demek ki. Yarin doktora gidince ben de sorcam bu konuyu mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…