Kizlarrr alacaginiz yaotirdiginiz keseleri hastanedeni dagitcaksiniz yoksa evdemi? Ben cocuklarinin toparlanmasini beklicem ikinci aylari bittiginde mevkutude yaparim ciksin aradan diye dusunuyorum.. ama bilemiyorumda..
Benim bildiğim hastanede dağıtan da var mevlütte dağıtan da var. Mevlüte eve herkes gelmeyeceği için ben hastanede dağıtmayı düşünüyorum açıkçasıKizlarrr bisey daha soracam sizeee
@DooDooDookenvotir @mltmalbyrk ... digerleri uyudu galiba... ben kese yaotim yaklasik 45 tane felan... onu hastanedemi dagitayim mevkuttemi?? Daha zamanim olmaz diye simdiden yaptim.. yoksa hem hastanede hem mevluttemi napsam??? Bide kohusa yeni dogurmus kadina is arkadaslarim gelirmiki eve ? Gelmezler diye dusunuyom kirkim dolmadan.... bilemedim
Yerim yaaa maşallahBende oyle off cok zor bee) bide kalkimca vindan azabida yasiyorum. Kizimda var 3.5 yasinda dun makineye bulasik koyuyordum bana diyoki anneee ben yapardim sen yoyulma kardesime bisey olur die korkuyorum .senin agzini dilini yerim dedim kuzumm
Ouy yavrum maşallahBende oyle off cok zor bee) bide kalkimca vindan azabida yasiyorum. Kizimda var 3.5 yasinda dun makineye bulasik koyuyordum bana diyoki anneee ben yapardim sen yoyulma kardesime bisey olur die korkuyorum .senin agzini dilini yerim dedim kuzumm
Ouy yavrum maşallah
Yerim yaaa maşallah❤❤❤
Benim hikaye efsane ilk geceden kaldımAyy gerçekten biliyo musun tam kaldığın tarihiben de bilmek istiyorum ama o ay bebek olsun diye gün aşırı yapıyorduk, kestiremiyorum
32 ye gelirsen büyük ihtimal tekrsr vuracak,Aynen öyle canım şimdi bizim hedef 32 ama o zaman da yaptırır mı doktorum bilemedim muhtemelen yaptırır, progestan ertesi gün ağrıyo 3 günde yaptırıyorum ama bu ciğer geliştirici daha vurulduğu an bitiriyordu beni. Ama dediğin gibi annr olmak çok farklı bir hismiş anne karnında başlıyormuş, evladım iyi olsun da ben katlanırım
Sata göre Benim 22 şubata denk geliyor o zaman inşallah durursa tabiYok 1 hafta cikarip 3 ay geriye gidiyosun diye bliyorm benim tam cikiyor o seklde
Anladım canım, napalım gerekliyse vuruluruz yeterki faydası olsun da32 ye gelirsen büyük ihtimal tekrsr vuracak,
çünkü etkisi gidiyor.
İnşallah benim kız da emmedi.Humana malt içtim işe yaramadı.Sağmak da işe yaramadı.Çocuk emmeyince sütün kesilebilir demişti doktor.İki ay zar zor geldi biberonla verdim.Sütü en çok su içmek bollaştırıyormuş bir de bebeğin emmesi.Bizde gaz giderici hicbir sey asla ise yaramadi. Yine de rezene falan icerim bunda da. Subatta ebebekten humana ve malt icecegi alırım. Birde son care olarak bira mayası hapı varmış 130 tl falandı... Onu denerim diyorum. Bu sefer emzirebilmek cok istiyorum rabbim nasip etsin inşallah
Yerim ben onu yavrum benim kızım da ne zaman uzansam anne iyi misin deyip öpüyor.İçim gidiyorBende oyle off cok zor bee) bide kalkimca vindan azabida yasiyorum. Kizimda var 3.5 yasinda dun makineye bulasik koyuyordum bana diyoki anneee ben yapardim sen yoyulma kardesime bisey olur die korkuyorum .senin agzini dilini yerim dedim kuzumm
Ben de kızımda hastanede dağıtmıştım.Fazla fazla yaptırmışım herhalde eve kaldı eve gelenlere de vermiştik.Mevlütte zaten yemek tatlı ikram ediliyor ben Yasin kitabı dağıtmayı düşünüyorum.Sünnetten sonra yapıcan mevlüdü.Benim bildiğim hastanede dağıtan da var mevlütte dağıtan da var. Mevlüte eve herkes gelmeyeceği için ben hastanede dağıtmayı düşünüyorum açıkçası
Biterse de mevlüte biraz takviye yaptırırım o arada. Şu organizasyon şirketlerini gözünün önüne getirsene doğum odasında herşey oluyor o küçücük masa da
Sütü arttırıyor diyorlar ben faydasını görmedim.Doğumdan sonra içmek gerekiyor.Humana malt içecekleri ne içn iyi geliyormuş? Birde ne zaman başlamak gerekiyor kızlar?
Süt yapıyor ben malt icecegin çok faydasını görmüştüm aylarca içtimHumana malt içecekleri ne içn iyi geliyormuş? Birde ne zaman başlamak gerekiyor kızlar?
Sorcaz tabii, anayııızz bizzz anaaaaTaco, kan , idrar verdim ogleden sonra dr a gostercem cikan sonuclari ... yavrularim icin dr pek bisey demedi... ama doktoru takdir ettim gordugu gibi onceden kanama yasamissiniz dedi... waaat be hic boyle dememisti plesenta previa varmi dedim.. yok dedi .. rahim boyuna hic bakmadi dangalak hoca... testler ciksin dedi... bu kadar herseyi sormamdan da rahatsiz oldu... e napim sormasam hic anlatmiolar...insalah hereey guzel cikar...
İnşallah canımmTaco, kan , idrar verdim ogleden sonra dr a gostercem cikan sonuclari ... yavrularim icin dr pek bisey demedi... ama doktoru takdir ettim gordugu gibi onceden kanama yasamissiniz dedi... waaat be hic boyle dememisti plesenta previa varmi dedim.. yok dedi .. rahim boyuna hic bakmadi dangalak hoca... testler ciksin dedi... bu kadar herseyi sormamdan da rahatsiz oldu... e napim sormasam hic anlatmiolar...insalah hereey guzel cikar...
Rahatsiz olursa olsun soracaksin tabi. Cok cırlarsa, anaaayim ben anaaa, dersinTaco, kan , idrar verdim ogleden sonra dr a gostercem cikan sonuclari ... yavrularim icin dr pek bisey demedi... ama doktoru takdir ettim gordugu gibi onceden kanama yasamissiniz dedi... waaat be hic boyle dememisti plesenta previa varmi dedim.. yok dedi .. rahim boyuna hic bakmadi dangalak hoca... testler ciksin dedi... bu kadar herseyi sormamdan da rahatsiz oldu... e napim sormasam hic anlatmiolar...insalah hereey guzel cikar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?