2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm bende kizima hamikeyken en son 34de vurdular 24 saat ara ile 2 doz vuruldum belki haftasi buyuktu die 2 dozdu ama ondonem herkese 2 doz vuruyolardi. Gercekten cok agrili bir igne . Proluton vuruluyirum her hafta yarim doz oda cok agri veriyor ama onlarin sagligi icin herseye deger

Kalinmi aliym diyosun yani orayi anlamadm kuzum

Kapi 205-215cm mis 5metre alman lazim... bir tulun enide bayag buyuk oluyor onuda yariya bolersin kuzucuk.. cok cok isini gorur... (ben cunku yataklarinada tül aldim organize olandan eni bayag vardi 180 cm di sanirim...) yani eninden artarsa yatagin ustunede ponpon yaparsin buyuklu kucuklu annesi... resimdeki gibi ponpon varya... yani olur herhalde diye dusundum

Eklentiler

• 28EF99FC-D9D2-427E-83DE-7054219215B4.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 32
Aynen öyle canım şimdi bizim hedef 32 ama o zaman da yaptırır mı doktorum bilemedim muhtemelen yaptırır, progestan ertesi gün ağrıyo 3 günde yaptırıyorum ama bu ciğer geliştirici daha vurulduğu an bitiriyordu beni. Ama dediğin gibi annr olmak çok farklı bir hismiş anne karnında başlıyormuş, evladım iyi olsun da ben katlanırım

Canim rezene kullanmiyla ilgili bi bilgin var mi ? Sut artirici ve sakinlestirici olarak mi kullaniliyor mesela ? Bebeklerde kullanimi var mi gaz giderici olarak fln ?
Canım bebişinin cicileri çok çok tatlı Güle güle giydirmek nasip olsun inşallah Rezene doğum sonrası süt yapıcı olarak bilinir. Ben emzirirken rezeneyi çay yapıp yapıp çok içtim. Süte ne kadar fayda sağlıyor bilmiyorum ama zaten kokusu çok güzel ve lohusayken çok iyi geliyor. Süte en çok fayda eden şey sık sık düzenli güzel beslenmek ve bol su. Göğsünü soğuktan koruman gerekiyor. Uyku da çok faydalı süt için amaaa uyku biraz zor ele geçiyor

Daha gerek kalmaz cnm 4doz vurmuslar zaten . Kizimda cok cektim ben cnm 6 hafta hastanede yattim ciktim nstde sanci cikiuordu digum sancisi die yatis ver surekli sancikar dinince cikis yapiyolardi canima okudular valla. Gebelik sekeri vardi diyetle ve insulince anca ehh iste idare eder boyuttaydi bu ciger gelistirici sekeri cok yukselriyir o yuzden yapmak istemediler cok korkuyordum en son 34de yaptilar sekerim 3 katina cikmjsti yeni insukin dozu eklediler bu seferde her seye ragmen bebegime saglikka kavusmak olduldu gerisi yalan valla

Kızçelerim günaydın❤❤ Bu gece 4 te bi kalktım 5 buçukta zor uyudum sonra 7buçuktan bu yana hem çok uykum var ama uyayamıyorum, gözlerim hep açık
Günaydın tatlış gece bende yataktan zıpladım resmen bir vurdu benim kız sanki karnımın içi yırtıldı öyle bir şey hissettim sonra ben de uyuyamadım uykusuz geceler başladı artık

bende dün gittim ctesi şekere gidicem maşallah sonuçlar güzel. Benimde 720 gr çıktı bnm satın 3 gün gerisinde. Doktor artışın hafta bazında uyumlu kilosu iyi bence takılma dedi bana.

Zor geçmiş canım ama dediğin gibi bebeğin sağlıkla gelmiş ne kadar güzel, Rabbim ona da karnındaki miniğe de sağlıklı sıhhatli analı babalı güzel bir ömür nasip etsin inşallahBiz de sağlıkla kavuşalım inşallah

Günaydın tatlış gece bende yataktan zıpladım resmen bir vurdu benim kız sanki karnımın içi yırtıldı öyle bir şey hissettim sonra ben de uyuyamadım uykusuz geceler başladı artık
Benimkinin değişik değişik hareketleri ortaya çıktı kuzum tarif edemiyorum boks yapar gibi hareket etsinler ya etmezlerse de kafama takıyorum ben Güzel bir gün geçir fıstığım, kolay gelsin

Bnmde hic uyku duzenim yok :) 4te 5te bi uyaniyorum 10a kdr :))
Gece de 1 den aşağı uykum gelmiyor benim hep de yatak istirahatim olduğu için çok sıkılıyorum, 34.haftadan sonrasında rahatlıyacağım dedi doktorum belki o zaman biraz gezmeme izin verir

Gece de 1 den aşağı uykum gelmiyor benim hep de yatak istirahatim olduğu için çok sıkılıyorum, 34.haftadan sonrasında rahatlıyacağım dedi doktorum belki o zaman biraz gezmeme izin verir
Evet cnm cok haklisin yatmktan bunaliyor insan. Ben kuran okuyorum hafif uzanma seklinde bide dun kapi susu hazirliklarina basladim. Yattigim yerden kestim vakit gecti oylekikke. Insan surekli kendini dinliyor yatinca

Takimlar trendyoldan; imaj bebe, bebitof, andywawa, hellobaby;
Kirmizili lacivertli takim, babymallin sitesinde kanz;
Tulumlar mamasofi instagram.
Secenek var bol bol.amin ins, hepimiz gule gule giydirelim
teşekkür ederimm, bu arada safari hastane çıkışı benim oğluşumunkinin aynısııı çok güzelll renkleri falan :))

Benimkinin değişik değişik hareketleri ortaya çıktı kuzum tarif edemiyorum boks yapar gibi hareket etsinler ya etmezlerse de kafama takıyorum ben☺ Güzel bir gün geçir fıstığım, kolay gelsin❤
Yumruk uçan tekme ters takla yeni yeni şeyler öğreniyolar galiba sağol minnoş sana da güzel günler meleğinle

Evet cnm cok haklisin yatmktan bunaliyor insan. Ben kuran okuyorum hafif uzanma seklinde bide dun kapi susu hazirliklarina basladim. Yattigim yerden kestim vakit gecti oylekikke. Insan surekli kendini dinliyor yatinca
Aynen öyle canım, tez canlı bir insanım normalde bu zamana kadar her işimi kendim halledicem diye uğraşıyordum şimdi elim kolum bağlı yatıyorum

Aynen öyle canım, tez canlı bir insanım normalde bu zamana kadar her işimi kendim halledicem diye uğraşıyordum şimdi elim kolum bağlı yatıyorum
Bende oyle off cok zor bee ) bide kalkimca vindan azabida yasiyorum. Kizimda var 3.5 yasinda dun makineye bulasik koyuyordum bana diyoki anneee ben yapardim sen yoyulma kardesime bisey olur die korkuyorum .senin agzini dilini yerim dedim kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…