- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cnm bende kizima hamikeyken en son 34de vurdular 24 saat ara ile 2 doz vuruldum belki haftasi buyuktu die 2 dozdu ama ondonem herkese 2 doz vuruyolardi. Gercekten cok agrili bir igne . Proluton vuruluyirum her hafta yarim doz oda cok agri veriyor ama onlarin sagligi icin herseye degerBen oldum ciğer geliştirici canım, serklaj olmuştum ben 23. Haftamda erken doğum riskim var şuanda açılma felan yok ama biz tedbirimizi alalım dedi doktorum dün 2 doz Sabah 12 saat arayla 2 doz da akşam yaptırdım, şuanlık bir sıkıntı yaşamadım anladığım kadarıyla, ama biraz ağır bi ilaç ben progestanda yaptırıyorum o sonrasında ağrıyo ama bu vurulduğu an bacağımı kitledi sanki kuzum, yine de evlatlarımız için her şeye değer
Kalinmi aliym diyosun yani orayi anlamadm kuzum
Aynen öyle canım şimdi bizim hedef 32 ama o zaman da yaptırır mı doktorum bilemedim muhtemelen yaptırır, progestan ertesi gün ağrıyo 3 günde yaptırıyorum ama bu ciğer geliştirici daha vurulduğu an bitiriyordu beni. Ama dediğin gibi annr olmak çok farklı bir hismiş anne karnında başlıyormuş, evladım iyi olsun da ben katlanırımCnm bende kizima hamikeyken en son 34de vurdular 24 saat ara ile 2 doz vuruldum belki haftasi buyuktu die 2 dozdu ama ondonem herkese 2 doz vuruyolardi. Gercekten cok agrili bir igne . Proluton vuruluyirum her hafta yarim doz oda cok agri veriyor ama onlarin sagligi icin herseye deger
Canım bebişinin cicileri çok çok tatlıCanim rezene kullanmiyla ilgili bi bilgin var mi ? Sut artirici ve sakinlestirici olarak mi kullaniliyor mesela ? Bebeklerde kullanimi var mi gaz giderici olarak fln ?
Daha gerek kalmaz cnm 4doz vurmuslar zaten . Kizimda cok cektim ben cnm 6 hafta hastanede yattim ciktim nstde sanci cikiuordu digum sancisi die yatis ver surekli sancikar dinince cikis yapiyolardi canima okudular valla. Gebelik sekeri vardi diyetle ve insulince anca ehh iste idare eder boyuttaydi bu ciger gelistirici sekeri cok yukselriyir o yuzden yapmak istemediler cok korkuyordum en son 34de yaptilar sekerim 3 katina cikmjsti yeni insukin dozu eklediler bu seferdeAynen öyle canım şimdi bizim hedef 32 ama o zaman da yaptırır mı doktorum bilemedim muhtemelen yaptırır, progestan ertesi gün ağrıyo 3 günde yaptırıyorum ama bu ciğer geliştirici daha vurulduğu an bitiriyordu beni. Ama dediğin gibi annr olmak çok farklı bir hismiş anne karnında başlıyormuş, evladım iyi olsun da ben katlanırım
Günaydın tatlışKızçelerim günaydın❤❤ Bu gece 4 te bi kalktım 5 buçukta zor uyudum sonra 7buçuktan bu yana hem çok uykum var ama uyayamıyorum, gözlerim hep açık
Bnmde hic uyku duzenim yok :) 4te 5te bi uyaniyorum 10a kdr :))Kızçelerim günaydın❤❤ Bu gece 4 te bi kalktım 5 buçukta zor uyudum sonra 7buçuktan bu yana hem çok uykum var ama uyayamıyorum, gözlerim hep açık
Kızlar bugün şeker yüklemesine gittim.
İlk açlık 76 çıktı
1. Saat 99 çıktı
Dr iyi dedi. Bebeğimin kilosu günüyle uyumlu 780 gr çıktı
Sizlere bakınca az gibi ama ultrason aletine göre uyumlu gözüküyor. Dr herşey iyi gidiyor dedi
Bende o gazla bugün e-bebeğe felan gittim şu an bel ve kasık ağrısı çekiyorum ☺
Zor geçmiş canım ama dediğin gibi bebeğin sağlıkla gelmiş ne kadar güzel, Rabbim ona da karnındaki miniğe de sağlıklı sıhhatli analı babalı güzel bir ömür nasip etsin inşallahDaha gerek kalmaz cnm 4doz vurmuslar zaten . Kizimda cok cektim ben cnm 6 hafta hastanede yattim ciktim nstde sanci cikiuordu digum sancisi die yatis ver surekli sancikar dinince cikis yapiyolardi canima okudular valla. Gebelik sekeri vardi diyetle ve insulince anca ehh iste idare eder boyuttaydi bu ciger gelistirici sekeri cok yukselriyir o yuzden yapmak istemediler cok korkuyordum en son 34de yaptilar sekerim 3 katina cikmjsti yeni insukin dozu eklediler bu seferdeher seye ragmen bebegime saglikka kavusmak olduldu gerisi yalan valla
Benimkinin değişik değişik hareketleri ortaya çıktı kuzum tarif edemiyorum boks yapar gibiGünaydın tatlışgece bende yataktan zıpladım resmen bir vurdu benim kız sanki karnımın içi yırtıldı öyle bir şey hissettim sonra ben de uyuyamadım uykusuz geceler başladı artık
Gece de 1 den aşağı uykum gelmiyor benim hep de yatak istirahatim olduğu için çok sıkılıyorum, 34.haftadan sonrasında rahatlıyacağım dedi doktorum belki o zaman biraz gezmeme izin verirBnmde hic uyku duzenim yok :) 4te 5te bi uyaniyorum 10a kdr :))
Evet cnm cok haklisin yatmktan bunaliyor insan. Ben kuran okuyorum hafif uzanma seklinde bide dun kapi susu hazirliklarina basladim. Yattigim yerden kestimGece de 1 den aşağı uykum gelmiyor benim hep de yatak istirahatim olduğu için çok sıkılıyorum, 34.haftadan sonrasında rahatlıyacağım dedi doktorum belki o zaman biraz gezmeme izin verir
teşekkür ederimm, bu arada safari hastane çıkışı benim oğluşumunkinin aynısııı çok güzelll renkleri falan :))Takimlar trendyoldan; imaj bebe, bebitof, andywawa, hellobaby;
Kirmizili lacivertli takim, babymallin sitesinde kanz;
Tulumlar mamasofi instagram.
Secenek var bol bol.amin ins, hepimiz gule gule giydirelim
Yumruk uçan tekme ters takla yeni yeni şeyler öğreniyolar galibaBenimkinin değişik değişik hareketleri ortaya çıktı kuzum tarif edemiyorum boks yapar gibihareket etsinler ya etmezlerse de kafama takıyorum ben☺ Güzel bir gün geçir fıstığım, kolay gelsin❤
Paketin üstünde beden tablosu vardı orta boy almıştım ben, zaten orta boy, büyük boy olarak varKülot kullanmaya gerek kalmaz o zaman demi bir de kaç beden almalı? Lastikleri çok sıkı büyük al diyenler olmuş
Aynen öyle canım, tez canlı bir insanım normalde bu zamana kadar her işimi kendim halledicem diye uğraşıyordum şimdi elim kolum bağlı yatıyorumEvet cnm cok haklisin yatmktan bunaliyor insan. Ben kuran okuyorum hafif uzanma seklinde bide dun kapi susu hazirliklarina basladim. Yattigim yerden kestimvakit gecti oylekikke. Insan surekli kendini dinliyor yatinca
Teşekkür ederiz teyzesiiiYumruk uçan tekme ters takla yeni yeni şeyler öğreniyolar galibasağol minnoş sana da güzel günler meleğinle
Bende oyle off cok zor beeAynen öyle canım, tez canlı bir insanım normalde bu zamana kadar her işimi kendim halledicem diye uğraşıyordum şimdi elim kolum bağlı yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?