Humana malt içecekleri ne içn iyi geliyormuş? Birde ne zaman başlamak gerekiyor kızlar?
İlk kez mi gittin bu doktora canım sor tabi iyi yapmışsınTaco, kan , idrar verdim ogleden sonra dr a gostercem cikan sonuclari ... yavrularim icin dr pek bisey demedi... ama doktoru takdir ettim gordugu gibi onceden kanama yasamissiniz dedi... waaat be hic boyle dememisti plesenta previa varmi dedim.. yok dedi .. rahim boyuna hic bakmadi dangalak hoca... testler ciksin dedi... bu kadar herseyi sormamdan da rahatsiz oldu... e napim sormasam hic anlatmiolar...insalah hereey guzel cikar...
Size Uğur getirsin inşallahBenim hikaye efsane ilk geceden kaldımbiz eşimle ailevi sebeplerden birbirimize girdik yaklaşık bir sene ayrı kaldık bu ara dada anlaşmalı olarak boşandık nikah yaptığımız ilk gecenin hatırası olarak geliyor kızçe ilk çok üzüldüm ama sonra dedim vardır bir hayır üstelik yumurtam 3 gün sonra çatlamıştı ve ilk bebeğim tedavi ile olmuştu bu kızçe ısrarla gelmek istedi
Evet bi soracam bende bu dediklerini... taco ya bagladilarda benim rahim kasilmalarimi gece bakmalari lazim kivranirken gunduz magnezyum alali pek sikintim yok.. ama kramplar ayaklarima vuruyo.. adama dedim rahim boyu kac dediki nst kan idrar ciksin soylerler mi dedi tahlil sonuclari ciktiktan sonra bakarim mi dedi anliyamadim... mendebur bir doktordu.. ama bilgiliydi.. kendi hastasi olmadigim icin pek orali olmadi galiba...Rahatsiz olursa olsun soracaksin tabi. Cok cırlarsa, anaaayim ben anaaa, dersinsaka bi yana, isi bu zaten doktorlarin ama nedense garip oluyor. Haftan ilerledi, cocuklar buyudu, rahim boyunu fln da sor, bak kac kisiye ciger gelistirici yaptilar ,25 mm civari olunca yapilacak bi islem demek ki. Yarin doktora gidince ben de sorcam bu konuyu mesela.
İlk kez mi gittin bu doktora canım sor tabi iyi yapmışsınbende ocağa kadar kendi randevumu bekleyemicem bu sefer salı gününe başka bi hastaneden randevu aldım
Dalga mı geçti rahim boyunu sordgundaAynen ilk defa gittim kendi doktorum bugun yoktu bende adi sani belli baskasina gidince cokta sallamadi ama ben sorulari sordukca adam kuscakti sanki. En son rahim boyu dedim... adam dediki tahliller ciksin oylemi bakariz yoksa nst cekilirken mi... ama cok sacma nstde rahim boyuna bakilmazdiki... ya plesenta previa miyim bile sordumyok dedi... bebek seni zorlayanaz konumlari yukarida dedi... e benim yasadigim agrilar sancilar ne ... bu bebekler beni yalnizken mahfediyor anlasilan doktora gidecemi duyunca hemen vaziyetlerini duzelttiler hemencecik☺☺ Cok yorucu bir gundu.. hala daha devam ediyor...
Herşey yolunda ya önemli olan o, takma doktoru, ağrılarda bebeler büyüyor ondandır canımAynen ilk defa gittim kendi doktorum bugun yoktu bende adi sani belli baskasina gidince cokta sallamadi ama ben sorulari sordukca adam kuscakti sanki. En son rahim boyu dedim... adam dediki tahliller ciksin oylemi bakariz yoksa nst cekilirken mi... ama cok sacma nstde rahim boyuna bakilmazdiki... ya plesenta previa miyim bile sordumyok dedi... bebek seni zorlayanaz konumlari yukarida dedi... e benim yasadigim agrilar sancilar ne ... bu bebekler beni yalnizken mahfediyor anlasilan doktora gidecemi duyunca hemen vaziyetlerini duzelttiler hemencecik☺☺ Cok yorucu bir gundu.. hala daha devam ediyor...
canım çok güzeler güle güle giydir inşallah..nerden aldın tulumlarıKizlar ben dun netten alisveris yaptim. Bayram sevinci vardi icimde. Cocuk gibi mutluluktan aglicaktim. Rabbim sag salim cocugumuza giydirmeyi nasip etsin die dua ederek, biraz da korkuyla aldim acikcasi. Kalbimi bozmadim ama su an rahatladim hatta. Son dk elim ayagima dolassin ve tam begenmedigim kiyafetleri zorla almak istemedim. 15 gune anca tamamlanip kargoyla teslim edilecek. Sonra kv de bana kargolayacak 1 hafta da buraya gelmesi surse die dusundum, en az 3 hafta sonra elime gececekler.
0-3 ay hastane cikislarinin takim, tulumlariyla birlikte 11 takim
3-6 ay 12 tulum aldim.
Yetmezse tamamlariz gene artik.
Bi de hem uyku arkadasi hem de beyaz gurultu oyuncagi aldim baya guzel yorumlar yaziyordu, aklinizda bulunsun.
Sizinle aldigim cicileri paylasmak istedim teyzelerr ❤
Yaa yerim masallah. Onlarda etkikeniyor iste . Onlarda rahatlayacak vakti geldiginde insallahYerim ben onu yavrum benim kızım da ne zaman uzansam anne iyi misin deyip öpüyor.İçim gidiyor
Taco da sanci gorurlerse rahik boyuna bakiyorlar simdide bu cikmis :)zaten yatirio bakiyosun usg ile elinemi yapiscak iki dk da ona baksaniz... son gittihimde banada oyle dedi .bide ben tip fakultesine gidiyorum nst sirasinda onumde 36 kisicik vardi .imza atip ciktim .ozel hastaneye gittim orda halletmistim islerimi .Evet bi soracam bende bu dediklerini... taco ya bagladilarda benim rahim kasilmalarimi gece bakmalari lazim kivranirken gunduz magnezyum alali pek sikintim yok.. ama kramplar ayaklarima vuruyo.. adama dedim rahim boyu kac dediki nst kan idrar ciksin soylerler mi dedi tahlil sonuclari ciktiktan sonra bakarim mi dedi anliyamadim... mendebur bir doktordu.. ama bilgiliydi.. kendi hastasi olmadigim icin pek orali olmadi galiba...
Anladim canim benimde oyle tuller hosuma gidiyordu gormustm bikac yerdeHe simdi aklima geldi yok kristal tul bak... bunda daha guzl duruyor.. organze tul cok yunusak naif kendini belli etmiyor ondan dedim canim..
Ben kagida yaziyorum bide ezberliyorum yinede aklim ucup gidiyo :)))Sorcaz tabii, anayııızz bizzz anaaaa❤❤❤ Ben de doktora gidince ne sorcağımı hep unutuyorum
Sagol kuzum degerlendiricemKapi 205-215cm mis 5metre alman lazim... bir tulun enide bayag buyuk oluyor onuda yariya bolersin kuzucuk.. cok cok isini gorur... (ben cunku yataklarinada tül aldim organize olandan eni bayag vardi 180 cm di sanirim...) yani eninden artarsa yatagin ustunede ponpon yaparsin buyuklu kucuklu annesi... resimdeki gibi ponpon varya...yani olur herhalde diye dusundum
Bende telefonda notlara yazıyorum madde madde tek tek soruyorum eşim daralıyo bitmiyo soruların diyeBen kagida yaziyorum bide ezberliyorum yinede aklim ucup gidiyo :)))
Yaaa yerim.ben onu allahim ne tatli ❤❤❤Bende oyle off cok zor bee) bide kalkimca vindan azabida yasiyorum. Kizimda var 3.5 yasinda dun makineye bulasik koyuyordum bana diyoki anneee ben yapardim sen yoyulma kardesime bisey olur die korkuyorum .senin agzini dilini yerim dedim kuzumm
Sen de bendensin demekkiBen kagida yaziyorum bide ezberliyorum yinede aklim ucup gidiyo :)))
Cok saol canimcanım çok güzeler güle güle giydir inşallah..nerden aldın tulumları
Sizin hikaye maşallah çok güzel olmuşBenim hikaye efsane ilk geceden kaldımbiz eşimle ailevi sebeplerden birbirimize girdik yaklaşık bir sene ayrı kaldık bu ara dada anlaşmalı olarak boşandık nikah yaptığımız ilk gecenin hatırası olarak geliyor kızçe ilk çok üzüldüm ama sonra dedim vardır bir hayır üstelik yumurtam 3 gün sonra çatlamıştı ve ilk bebeğim tedavi ile olmuştu bu kızçe ısrarla gelmek istedi
Hep gaz damlasi kullandik. İll bio gaia. Sonra sab simplex.
Bebege kimyonu demleyip suyunuda verdim. Zeytinyagida verdik ama yok 29 aylik hâla kabuzlik ve gaz devam
Meyve sebze yemiyor zaten sorunumuz orda aslinda. Birde makatta çatlak vardi suan o hafifledi daha rahat yapıyor. Rotavirus yaptıramadim alti aylikken hastalij gecirdi zehirli ishal olduKurukayisi puresi yada suyu denedin mi sabah ac karnina icebilirse en azindan kabizlik agrisi cekmez aslinda ,gaz icin annem soganin 1damla suyunu 1caykasigi zeytinyagina damlatir verrdik karniniz agrimazdi der hep ama sogan gaz yapiyor demistin suyuda yapar mi acaba , rotavirus asisi yaptırmış miydiniz bazi bebeklerde 3yil kadar yam etki olarak kabizlik zor tuvalet problemi olabilir.diye bilgi vermislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?