2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlk kez mi gittin bu doktora canım sor tabi iyi yapmışsın bende ocağa kadar kendi randevumu bekleyemicem bu sefer salı gününe başka bi hastaneden randevu aldım

Size Uğur getirsin inşallah

Evet bi soracam bende bu dediklerini... taco ya bagladilarda benim rahim kasilmalarimi gece bakmalari lazim kivranirken gunduz magnezyum alali pek sikintim yok.. ama kramplar ayaklarima vuruyo.. adama dedim rahim boyu kac dediki nst kan idrar ciksin soylerler mi dedi tahlil sonuclari ciktiktan sonra bakarim mi dedi anliyamadim... mendebur bir doktordu.. ama bilgiliydi.. kendi hastasi olmadigim icin pek orali olmadi galiba...

İlk kez mi gittin bu doktora canım sor tabi iyi yapmışsın bende ocağa kadar kendi randevumu bekleyemicem bu sefer salı gününe başka bi hastaneden randevu aldım

Aynen ilk defa gittim kendi doktorum bugun yoktu bende adi sani belli baskasina gidince cokta sallamadi ama ben sorulari sordukca adam kuscakti sanki. En son rahim boyu dedim... adam dediki tahliller ciksin oylemi bakariz yoksa nst cekilirken mi... ama cok sacma nstde rahim boyuna bakilmazdiki... ya plesenta previa miyim bile sordum yok dedi... bebek seni zorlayanaz konumlari yukarida dedi... e benim yasadigim agrilar sancilar ne ... bu bebekler beni yalnizken mahfediyor anlasilan doktora gidecemi duyunca hemen vaziyetlerini duzelttiler hemencecik Cok yorucu bir gundu.. hala daha devam ediyor...

Dalga mı geçti rahim boyunu sordgunda özele mi gittin devlete mi kuzum

Herşey yolunda ya önemli olan o, takma doktoru, ağrılarda bebeler büyüyor ondandır canım

canım çok güzeler güle güle giydir inşallah..nerden aldın tulumları

Taco da sanci gorurlerse rahik boyuna bakiyorlar simdide bu cikmis :)zaten yatirio bakiyosun usg ile elinemi yapiscak iki dk da ona baksaniz... son gittihimde banada oyle dedi .bide ben tip fakultesine gidiyorum nst sirasinda onumde 36 kisicik vardi .imza atip ciktim .ozel hastaneye gittim orda halletmistim islerimi .

Sagol kuzum degerlendiricem

Bende oyle off cok zor bee ) bide kalkimca vindan azabida yasiyorum. Kizimda var 3.5 yasinda dun makineye bulasik koyuyordum bana diyoki anneee ben yapardim sen yoyulma kardesime bisey olur die korkuyorum .senin agzini dilini yerim dedim kuzumm
Yaaa yerim.ben onu allahim ne tatli ❤❤❤

canım çok güzeler güle güle giydir inşallah..nerden aldın tulumları
Cok saol canim Tulumlar mamasofi instagramdan aldim. Kargo ucreti yok. Londradan getiriyorlarmis. 15 gun sonra eline geciyor. Ordaki unlu bi markanin cakmasini yapiyolar ama cok guzel desenler var tek sikinti bazilarinda beden olmayabiliyor. Kendin sorup, ona gore alabilirsin. Fiyatlari da uygun gayet, eldivenleri de dahil 50 lira fln.

Sizin hikaye maşallah çok güzel olmuş vücut 1 yılda kendini hazırlamış demek ki

Hep gaz damlasi kullandik. İll bio gaia. Sonra sab simplex.
Bebege kimyonu demleyip suyunuda verdim. Zeytinyagida verdik ama yok 29 aylik hâla kabuzlik ve gaz devam

Kurukayisi puresi yada suyu denedin mi sabah ac karnina icebilirse en azindan kabizlik agrisi cekmez aslinda ,gaz icin annem soganin 1damla suyunu 1caykasigi zeytinyagina damlatir verrdik karniniz agrimazdi der hep ama sogan gaz yapiyor demistin suyuda yapar mi acaba , rotavirus asisi yaptırmış miydiniz bazi bebeklerde 3yil kadar yam etki olarak kabizlik zor tuvalet problemi olabilir.diye bilgi vermislerdi

Meyve sebze yemiyor zaten sorunumuz orda aslinda. Birde makatta çatlak vardi suan o hafifledi daha rahat yapıyor. Rotavirus yaptıramadim alti aylikken hastalij gecirdi zehirli ishal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…