Ben de Allah biliyor ya olmaz ama deneyelim dedim eşime.Korunmayı bıraktık adet olamadan hamile kaldım@Erva 25hazirnda adet tarihimdi ama o ay olmadim artik bence gec dollenme burfaki doktor hic oyle bisey soylemedi ama
acik acik yazmis olucam ama normalde surekli korunuyoduk yani cift korunuyoduk gibi hem ilac kullaniyodum ama arada unuttugum icin esimde kullaniyordu o gun kullanmadik ve bi kez oldu sadece o yuzden tam biliyorum ama doktorun soyledigi gunle arasinda 10gun var iliskiden 10gun sonra bebek olusmus gec dollenmemi sans mi bilmiyorum artik o gunde icimden bi kzim olsun cok isterim diye gecirmistim cok sukurki gerck oldu
Kızımın ne zaman gaz sıkıntısı olsa kaşıkla rezene verdim.Hep işe yaradı.Belki de bebekten bebeğe değişiyordur bilemicemCogu kisi var diyor gaza iyi geliyor diyende var ama kesin kanitlanmis birsey yok.
Ben kızımda kullandı kaşıkla verdim.Hep iyi geldi.Canim rezene kullanmiyla ilgili bi bilgin var mi ? Sut artirici ve sakinlestirici olarak mi kullaniliyor mesela ? Bebeklerde kullanimi var mi gaz giderici olarak fln ?
Senin dediğin gibi 25 mart çıkıyor benim.Diğer hesaplamaya göre 5 gün geç çıktı
Ben de Allah biliyor ya olmaz ama deneyelim dedim eşime.Korunmayı bıraktık adet olamadan hamile kaldımDaha fikre alışamadan eşim de ben de.Öyle ki bu ay eşim artık alıştım olacağına dedi
Benimde bu bebek supriz. Kizim klomen tedavisiyle oldu. Birde bende pco var. 2 sene olmamisti. Kg verdim ve hemen o ay kaldimEvet arada gun atiyor bakalim kimlerde tutucak son ay hesaplariz artik
Al bendende o kadartesti pozitif gorunce sok olmuştu nasil olur diye hala ben bile inanamiyorum desem yeridir
Cogu kisi var diyor gaza iyi geliyor diyende var ama kesin kanitlanmis birsey yok.
Bizde gaz giderici hicbir sey asla ise yaramadi. Yine de rezene falan icerim bunda da. Subatta ebebekten humana ve malt icecegi alırım. Birde son care olarak bira mayası hapı varmış 130 tl falandı... Onu denerim diyorum. Bu sefer emzirebilmek cok istiyorum rabbim nasip etsin inşallah
Benimde bu bebek supriz. Kizim klomen tedavisiyle oldu. Birde bende pco var. 2 sene olmamisti. Kg verdim ve hemen o ay kaldim
Hep gaz damlasi kullandik. İll bio gaia. Sonra sab simplex.Rahatlasin diye bebege verende cok oluyor da ben korkuyordum o yuzden aklima geldikce hep ictim cok sukur bikac kez disinda gaz sikintisi yasadigini hatirlamiyorum , bu bebehe verdikleri gaz damlasinin icerigini arastirmistim zeytinyagi ,rezene,ihlamur bikac bitki ve bakteri vardi onu gorunce hep ictim
Yok 1 hafta cikarip 3 ay geriye gidiyosun diye bliyorm benim tam cikiyor o sekldeA Altibirlik61 D destina3 ikisinide okudum ama geri donup alinti yapmaya usendim kzilarAltibirlik61 cok guzel anlatmissinda benim anlamadigim tek nokta normalde adetin ilk gununden sayiliyor evet benimki o hesaba gore 3 hafta farkediyor mesela cunku 23mayis son adet baslangicim ,oglum gec dogunca bi hesap gormustum arastirirken mesela son adet tarihine 10gun ekleyip 3ay geriye gidiyorsun ve bebegin tahmini dogum tarihi oluyor tam olarakta tutmustu simdi o hesabi yapamıyorum bekleyip gorucem artik
Cok guzel ama ya gulerek kullan insaallaj kizlarda daha hareketlo seyler guzl oluyir erkeklerde sade.Ben bu oglanda cok sade takiliyorumkizimda hic boyle degildim
Anladm canm hangi urunu yaptrdnBen cicek sepetine yaptirdim canim
Kalinmi aliym diyosun yani orayi anlamadm kuzumKendin al bu tullere ben 40 tl yaptirdim ama kendinde yapabilirsin hemde daha kabarik kalin ince ayarlar suslersin bir kapiyi olc yap.. bu tul sert olandan organze degilde digerinin adi neydi... ne tül diyorlardi unuttum... kapina gore yap yada kaoi susunun hemen altindan yap tullerinin ustunede pleksi kendin yaptir tul almisken 30 tane felan kucuklu buyuklu yildizlar kran taci felan cinsietine gore onlarin tanesi bayag ucuz oluyor... metresi tulun 4 tl ve oraya enfazla gidecek ikili yapcaksan kapina gore olc bak... karliysa ona gore konus... kendi yapiyor... istersen verirde pleksi ☺ Cok tatli biri
Mevlut yaptimiydin?Hediyelikler hastaneye gelenlere dagiticam. Eger artarsa eve ilk gelenler alirkizimda cok artti ama evime kimse gelmemişti. Cikolatayi bile kendimiz bitirdik..
Ayni mantik kuzucum on ekleyip uc ay geri gidersen ama daha da geri gidebilirsin gec dollenme erken dollenmeye gore.. oda iki hafta ileri geri farkederA Altibirlik61 D destina3 ikisinide okudum ama geri donup alinti yapmaya usendim kzilarAltibirlik61 cok guzel anlatmissinda benim anlamadigim tek nokta normalde adetin ilk gununden sayiliyor evet benimki o hesaba gore 3 hafta farkediyor mesela cunku 23mayis son adet baslangicim ,oglum gec dogunca bi hesap gormustum arastirirken mesela son adet tarihine 10gun ekleyip 3ay geriye gidiyorsun ve bebegin tahmini dogum tarihi oluyor tam olarakta tutmustu simdi o hesabi yapamıyorum bekleyip gorucem artik
He simdi aklima geldi yok kristal tul bak... bunda daha guzl duruyor.. organze tul cok yunusak naif kendini belli etmiyor ondan dedim canim..Kalinmi aliym diyosun yani orayi anlamadm kuzum
Yokmuş sadece vodafone yapcakmış çalışanlarınaAa gercekten mi memurlarda da var mi ki esim 16 hafta evde olsa ne güzel olur ya
Külot kullanmaya gerek kalmaz o zaman demi bir de kaç beden almalı? Lastikleri çok sıkı büyük al diyenler olmuşKülot kalın ped tarzında emişi güzel
Benim aklıma da o geldi canım. Aslında kendimce bol su içmeye çalışıyorum ama demekki yeterli gelmiyor.Geçen gün oldum öyle kafamı kaldıramadım.Ölçtüm tansiyonu büyüğü 8e düşmüş.Niye anlamıyorum.Bir kere de randevumda ölçmüşlerdi 8 çıkmıştı doktorum ve eşim çok kızdı.Sıvı tüket bol bol dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?