2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de Allah biliyor ya olmaz ama deneyelim dedim eşime.Korunmayı bıraktık adet olamadan hamile kaldımDaha fikre alışamadan eşim de ben de.Öyle ki bu ay eşim artık alıştım olacağına dedi

Bizde gaz giderici hicbir sey asla ise yaramadi. Yine de rezene falan icerim bunda da. Subatta ebebekten humana ve malt icecegi alırım. Birde son care olarak bira mayası hapı varmış 130 tl falandı... Onu denerim diyorum. Bu sefer emzirebilmek cok istiyorum rabbim nasip etsin inşallah

Senin dediğin gibi 25 mart çıkıyor benim.Diğer hesaplamaya göre 5 gün geç çıktı

Evet arada gun atiyor bakalim kimlerde tutucak son ay hesaplariz artik

Ben de Allah biliyor ya olmaz ama deneyelim dedim eşime.Korunmayı bıraktık adet olamadan hamile kaldımDaha fikre alışamadan eşim de ben de.Öyle ki bu ay eşim artık alıştım olacağına dedi

Al bendende o kadar testi pozitif gorunce sok olmuştu nasil olur diye hala ben bile inanamiyorum desem yeridir

Evet arada gun atiyor bakalim kimlerde tutucak son ay hesaplariz artik

Al bendende o kadar testi pozitif gorunce sok olmuştu nasil olur diye hala ben bile inanamiyorum desem yeridir
Benimde bu bebek supriz. Kizim klomen tedavisiyle oldu. Birde bende pco var. 2 sene olmamisti. Kg verdim ve hemen o ay kaldim

Cogu kisi var diyor gaza iyi geliyor diyende var ama kesin kanitlanmis birsey yok.

Rahatlasin diye bebege verende cok oluyor da ben korkuyordum o yuzden aklima geldikce hep ictim cok sukur bikac kez disinda gaz sikintisi yasadigini hatirlamiyorum , bu bebehe verdikleri gaz damlasinin icerigini arastirmistim zeytinyagi ,rezene,ihlamur bikac bitki ve bakteri vardi onu gorunce hep ictim

Benimde bu bebek supriz. Kizim klomen tedavisiyle oldu. Birde bende pco var. 2 sene olmamisti. Kg verdim ve hemen o ay kaldim

Herkes supriz mi diyince bnde supriz oldu diyorum artik nasil diyim bi kere oldu ondada oldu diye sansimiza Allah bizi seviyormus diyelim

Hep gaz damlasi kullandik. İll bio gaia. Sonra sab simplex.
Bebege kimyonu demleyip suyunuda verdim. Zeytinyagida verdik ama yok 29 aylik hâla kabuzlik ve gaz devam

Yok 1 hafta cikarip 3 ay geriye gidiyosun diye bliyorm benim tam cikiyor o seklde

Kalinmi aliym diyosun yani orayi anlamadm kuzum

Ayni mantik kuzucum on ekleyip uc ay geri gidersen ama daha da geri gidebilirsin gec dollenme erken dollenmeye gore.. oda iki hafta ileri geri farkeder

Benim aklıma da o geldi canım. Aslında kendimce bol su içmeye çalışıyorum ama demekki yeterli gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…