2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
34 yasundayim 7 yasinda oglum var.
Bu 2. Hamileligim

Kizlar bu arada var mi cinsiyeti icine dogan, ruyasinda goren, 6.hissi kuvvetli olan ben kiz hissediyorum bazen de erkek cok garip.
Bir de yumurtlama takibiyle mi hamile kaldiniz acaba?

yanlış söylemiş olabilir benim sat 14 haziran daha yeni bugün 6. Haftaya girdik
Canim benimde sat 13hazirandı erken yumurtluyorum ve erken döllenme oldu muhtemelen ama tam net hani gün bilemiyorum.Ultrasonda belli olur.Buna ragmen senin ki nasil 6.hafta oluyor benim 5+4 telefondaki (uygulamaya göre)son adet tarihi baz alindiginda

Reactions: Eva
Bu 2. Hamileligim

Kizlar bu arada var mi cinsiyeti icine dogan, ruyasinda goren, 6.hissi kuvvetli olan ben kiz hissediyorum bazen de erkek cok garip.
Ben bişey hissetmiyorum valla ama cevremde herkesin bir fikri var nedense. Çin takvimine göre kız olacak ama

Hayirlisiyla sag salim kucaginiza alin insallah u
Ben bişey hissetmiyorum valla ama cevremde herkesin bir fikri var nedense. Çin takvimine göre kız olacak ama

Su cin takvimi son adet tarihine gore mi bakiyosunuz? Ben sat a gore baktim hep kiz di haziran . Oglum da son adet tarihine gore tutuyo bunda bakalim nasip.

Hayirlisiyla sag salim kucaginiza alin insallah u

Su cin takvimi son adet tarihine gore mi bakiyosunuz? Ben sat a gore baktim hep kiz di haziran . Oglum da son adet tarihine gore tutuyo bunda bakalim nasip.
Sitelerde direk otomatik hesaplama var kendi doğum günüm ve son adet tarihini girince kız çıkıyor. Inşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz kucagimiza alırız

Merhaba hanımlar
2020 31 mart tahmini doğum tarihim

Yani çok yeni öğrendim
İki gün önce adetimin 26. Günü testim 43,94
Çıkmıştı iki gün sonra yani bu gün 28. Günümde 129,77 çıktı...
nasıl mutlu oldum anlatamam

Bu benim 9. Gebeliğim
İki oğlum var 16 ve 11 yaşlarında
6 düşüğüm var 5 tanesi bu iki sene içinde oldu...
Dört tanesi kimyasaldı birde boş gebelikten kürtaj oldum ve bu gün sonsuz şükürler olsun bu güzel haberi adım.
Nasıl geçer şimdi günler keseyi bebeği kalpatışını görmek için bilmiyorum... zaman dondu sanki :)

Hayırlı olsun canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah

Benimde öyle ilkinde 5 aylıkken hafif vardı

Bu 2. Hamileligim

Ben bu ay ameliyat gecirdim 2 iliskim oldu ve yumurtlama ortalarda bi gundu hangisi tuttu onu bile bilmiyorum. Beklemedigimiz icin ovulasyon testi yapmamistm bile bu ay. Yasim 26 ilk gebeligim.

Bu 2. Hamileligim

ben icimden hep kız gibi hissediyorum. Erkek hic aklima gelmiyor neden bilmiyorum :)

Canim çok geçmiş olsun..İnşallah sağ salim alacaksin bebeğini kucağına..Maalesef bende devlet hastanesini doktorunun gazabina uğradım senin gibi..Canımı çok sıkmıştı.O yüzden bugün olan randevumu iptal ettim.Nasil olsa 1-2haftaya özelde devam ettiticem gebelik takibimi..Hem o sürede insallah sağlıklı br gebeliğim varsa kalp atışını duyarim

Bu 2. Hamileligim

Ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kaldım.Kız hissediyorum ama geçen gece rüyamda kucagimda erkek bebek vardi☺ Sağlıklı olsun yeterki hiç fark etmez

çok buyuk sınav vermissin. Rabbim evlatlarinla sinamasin artik seni. İnsallah saglikla kavusacagin hayirli bir evlat olsun.
Esimin ananesi cok bebek kaybetmis. Malesef hep dogumdan sonra kaybetmiş hemde. Senin yazini okuyunca o aklima geldi

ben belki sinirim gecerse haftaya gidip kan tahlillerini isterim. Cunku ozelde 500 tl istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…