Benim bildiğim o zaman normal gebelik gibi son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor. Bende 2 kez denemiştim ve 5. Gün embriyosuydu5. Gün embriyosu dondurulmş transfer
Canim benimde sat 13hazirandı erken yumurtluyorum ve erken döllenme oldu muhtemelen ama tam net hani gün bilemiyorum.Ultrasonda belli olur.Buna ragmen senin ki nasil 6.hafta oluyor benim 5+4 telefondaki (uygulamaya göre)son adet tarihi baz alindigindayanlış söylemiş olabilir benim sat 14 haziran daha yeni bugün 6. Haftaya girdik
Ben bişey hissetmiyorum valla ama cevremde herkesin bir fikri var nedense. Çin takvimine göre kız olacak ama34 yasundayim 7 yasinda oglum var.
Bu 2. Hamileligim
Kizlar bu arada var mi cinsiyeti icine dogan, ruyasinda goren, 6.hissi kuvvetli olanben kiz hissediyorum bazen de erkek cok garip.
Bir de yumurtlama takibiyle mi hamile kaldiniz acaba?
Ben başlayayım ilk :) yaş 39 ve ilk çocuğum olacak inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederse. Daha öncesinde yani 10 sene oncesinde normal gebelik yaşadım 11 haftalıkken kalbi durdu. Sonrasinda 1 aşılama 2 tüp bebek denedim. Şimdi normal yollarla hamile kaldım
Ben bişey hissetmiyorum valla ama cevremde herkesin bir fikri var nedense. Çin takvimine göre kız olacak ama
Sitelerde direk otomatik hesaplama var kendi doğum günüm ve son adet tarihini girince kız çıkıyor. Inşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz kucagimiza alırızHayirlisiyla sag salim kucaginiza alin insallahu
Su cin takvimi son adet tarihine gore mi bakiyosunuz? Ben sat a gore baktim hep kiz di haziran . Oglum da son adet tarihine gore tutuyobunda bakalim nasip.
Weleda nin catlak yagini kullaniyorum, onceki hamileligimde de burts bees mama bee kullandim. Onemli olan nemli tutmak ve esnekligi artirmak. Marka vs cok da onemli değil bence.Hangi yağı kullanıyorsunuz
Hayırlı olsun canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallahMerhaba hanımlar
2020 31 mart tahmini doğum tarihim
Yani çok yeni öğrendim
İki gün önce adetimin 26. Günü testim 43,94
Çıkmıştı iki gün sonra yani bu gün 28. Günümde 129,77 çıktı...
nasıl mutlu oldum anlatamam
Bu benim 9. Gebeliğim
İki oğlum var 16 ve 11 yaşlarında
6 düşüğüm var 5 tanesi bu iki sene içinde oldu...
Dört tanesi kimyasaldı birde boş gebelikten kürtaj oldum ve bu gün sonsuz şükürler olsun bu güzel haberi adım.
Nasıl geçer şimdi günler keseyi bebeği kalpatışını görmek için bilmiyorum... zaman dondu sanki :)
Hayırlı olsun canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah
Kızlar merhaba.. benimde karnım sanki 3 aylık hamile gibi . Bukadar şişkinlik ne anlamıyorum. İlk hamileliğimde 4 ayken bile bukadar karnım yoktu :) sizde de bu halde olanlar varmıs. Bebek büyüyünce ne hale gelcez acaba
Ben bu ay ameliyat gecirdim 2 iliskim oldu ve yumurtlama ortalarda bi gundu hangisi tuttu onu bile bilmiyorum. Beklemedigimiz icin ovulasyon testi yapmamistm bile bu ay. Yasim 26 ilk gebeligim.34 yasundayim 7 yasinda oglum var.
Bu 2. Hamileligim
Kizlar bu arada var mi cinsiyeti icine dogan, ruyasinda goren, 6.hissi kuvvetli olanben kiz hissediyorum bazen de erkek cok garip.
ben icimden hep kız gibi hissediyorum. Erkek hic aklima gelmiyor neden bilmiyorum :)34 yasundayim 7 yasinda oglum var.
Bu 2. Hamileligim
Canim çok geçmiş olsun..İnşallah sağ salim alacaksin bebeğini kucağına..Maalesef bende devlet hastanesini doktorunun gazabina uğradım senin gibi..Canımı çok sıkmıştı.O yüzden bugün olan randevumu iptal ettim.Nasil olsa 1-2haftaya özelde devam ettiticem gebelik takibimi..Hem o sürede insallah sağlıklı br gebeliğim varsa kalp atışını duyarimSabahtan beri aglamaktan gozlerim şişti. Devletteki gerizekali doktor kalp atisi yok diyerek kan tahlili istedim 2 gunde bir bhcg bakcakmis! Gerizekali bebek olusmus, kese var. Karindan bakti. Lekelenmem oldu makattan mi vajinadan mi anlamadim dedim. Gozle asagidan baktiesimi aradim ozel hastaneye gidecegimi soyledim. Param yoktu mahalleye geldim kayınpederimden para aldim. Tekrar ozel hastaneye gittim. Sanki zaman gecmek bilmedi. Doktora hic bisey soylemedim normal muayeneymiş gibi. Kendisi direkt vajinal hazirlan dedi, kalp atiyor deyince aglamaya basladim. Sabahki doktor kalp atmiyor, kucuk dedi dedim. Kadinda şok oldu. Agladigimi gorunce kalbini dinletti gayet hizli bir sekilde atiyordu bebegimin kalbi.
Doktor oluyorlar ama insan olamıyorlar
Ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kaldım.Kız hissediyorum ama geçen gece rüyamda kucagimda erkek bebek vardi☺ Sağlıklı olsun yeterki hiç fark etmez34 yasundayim 7 yasinda oglum var.
Bu 2. Hamileligim
çok buyuk sınav vermissin. Rabbim evlatlarinla sinamasin artik seni. İnsallah saglikla kavusacagin hayirli bir evlat olsun.Merhaba hanımlar
2020 31 mart tahmini doğum tarihim
Yani çok yeni öğrendim
İki gün önce adetimin 26. Günü testim 43,94
Çıkmıştı iki gün sonra yani bu gün 28. Günümde 129,77 çıktı...
nasıl mutlu oldum anlatamam
Bu benim 9. Gebeliğim
İki oğlum var 16 ve 11 yaşlarında
6 düşüğüm var 5 tanesi bu iki sene içinde oldu...
Dört tanesi kimyasaldı birde boş gebelikten kürtaj oldum ve bu gün sonsuz şükürler olsun bu güzel haberi adım.
Nasıl geçer şimdi günler keseyi bebeği kalpatışını görmek için bilmiyorum... zaman dondu sanki :)
Bende varimmm:)))12de lekelenme vs ,13 sat:)Oo 3 kisi olduk
Galiba benimde 2 hafta geriden gelecek
ben belki sinirim gecerse haftaya gidip kan tahlillerini isterim. Cunku ozelde 500 tl istedilerCanim çok geçmiş olsun..İnşallah sağ salim alacaksin bebeğini kucağına..Maalesef bende devlet hastanesini doktorunun gazabina uğradım senin gibi..Canımı çok sıkmıştı.O yüzden bugün olan randevumu iptal ettim.Nasil olsa 1-2haftaya özelde devam ettiticem gebelik takibimi..Hem o sürede insallah sağlıklı br gebeliğim varsa kalp atışını duyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?