Canım senin ki 13 haziran benimde 14 haziran aramızda 1 gün var sat da. Benim yarın 5+3 olacak. yani 6. Haftaya girdim ama bitmedi☺Canim benimde sat 13hazirandı erken yumurtluyorum ve erken döllenme oldu muhtemelen ama tam net hani gün bilemiyorum.Ultrasonda belli olur.Buna ragmen senin ki nasil 6.hafta oluyor benim 5+4 telefondaki (uygulamaya göre)son adet tarihi baz alindiginda
ilkinde herkes bana senin karnin erkek karni dedi. Benide baya ikna ettiler. Ruyamda kiz gormustum. Erkege oyle cok kapilmisizki dr kiz deyince sasirdikBen klomen ve catlatma ignesi yle hamile kaldım.Kız hissediyorum ama geçen gece rüyamda kucagimda erkek bebek vardi☺ Sağlıklı olsun yeterki hiç fark etmez
Adet tarihine göre 6 +1 son . benimde aynı tarih :)İYi akşamlar arkadaşlar 27 haziranda transfer oldum çok şükür çarşamba keseyi gördük ama kaç haftalık oldgumu doktora sormak aklıma bile gelmedi.son adet tarihim 9 haziran.şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı.
O tarz tahlilleri bebde devlet yada arastirmada yaptiricam yoksa altindan kalkamayiz.ben belki sinirim gecerse haftaya gidip kan tahlillerini isterim. Cunku ozelde 500 tl istediler
ben bugun sordum iste malesef pahali. Fakat ikili test icin devlete gitmicem. Allah korusun orda da yanlis birsey derler bu sefer kavga cikartirim. Zaten bu dru sikayet edicem edevlettenO tarz tahlilleri bebde devlet yada arastirmada yaptiricam yoksa altindan kalkamayiz.
nedense ben kiz hissediyorum belki bende sasiririm sonra ☺ilkinde herkes bana senin karnin erkek karni dedi. Benide baya ikna ettiler. Ruyamda kiz gormustum. Erkege oyle cok kapilmisizki dr kiz deyince sasirdik
Bende devlete randevu aldim tahliller içinben bugun sordum iste malesef pahali. Fakat ikili test icin devlete gitmicem. Allah korusun orda da yanlis birsey derler bu sefer kavga cikartirim. Zaten bu dru sikayet edicem edevletten
Canim çok geçmiş olsun..İnşallah sağ salim alacaksin bebeğini kucağına..Maalesef bende devlet hastanesini doktorunun gazabina uğradım senin gibi..Canımı çok sıkmıştı.O yüzden bugün olan randevumu iptal ettim.Nasil olsa 1-2haftaya özelde devam ettiticem gebelik takibimi..Hem o sürede insallah sağlıklı br gebeliğim varsa kalp atışını duyarim ❤
çok buyuk sınav vermissin. Rabbim evlatlarinla sinamasin artik seni. İnsallah saglikla kavusacagin hayirli bir evlat olsun.
Esimin ananesi cok bebek kaybetmis. Malesef hep dogumdan sonra kaybetmiş hemde. Senin yazini okuyunca o aklima geldi
Ben de hala icime sinen bi doktor bulamadimben bugun sordum iste malesef pahali. Fakat ikili test icin devlete gitmicem. Allah korusun orda da yanlis birsey derler bu sefer kavga cikartirim. Zaten bu dru sikayet edicem edevletten
Denk geldik mi bilmiyorum ama bende ankaradayım,doktor arayisidayim,su an devlete gidiyorum ama muayene 2 3 dk sürüyor,memnun kaldigin bi yer olursa söyler misin banada,teşekkür ederim şimdidenBen ankaradayim. Ilk gittigim dr cok gicikti hic elektrik alamadim rica minmet usg yapti yalandan kan tahlilleri . Cmt ozelde bi dr um var ona gidicem ama ordada dogum yok . Hala arayis icimdeyim :). Imsallah dr un iyi cikar
Doktor harikada hastanenin fiyatı uçuk maalesef,bende ona giderdim dedim ama gidemiyorum maalesefAnkarada zahide kucuk var ben orda olsam kesin ona giderdim harika bir kadin
Dogrudur canm istanbuldada furkan kayabasoglu var bnde onu cok begeniyorum ama muayenesi bile 500 diye duydum . Ve bana cok uzakDoktor harikada hastanenin fiyatı uçuk maalesef,bende ona giderdim dedim ama gidemiyorum maalesef
Grup yöneticisi her birimizin yaşını muhtemel dogum tarihini yasimizi, mesleklerimizi vs. Belirten bir liste olustursa bence güzel olur. Birbirimizi daha iyi tanıyıp takip edebiliriz böylelikle..
Tahlil sonuçlarını almak için gitmene gerek yok e nabizdan alabilirsin canımben bugun sordum iste malesef pahali. Fakat ikili test icin devlete gitmicem. Allah korusun orda da yanlis birsey derler bu sefer kavga cikartirim. Zaten bu dru sikayet edicem edevletten
Sizin 14 haziran benimde 15 haziran siz keseyi gördünüz mü? Gördüyseniz de ne zaman gördünüz? Sanırım bende geriden geliyorumCanım senin ki 13 haziran benimde 14 haziran aramızda 1 gün var sat da. Benim yarın 5+3 olacak. yani 6. Haftaya girdim ama bitmedi☺
5 olduk❤❤Bende varimmm:)))12de lekelenme vs ,13 sat:)
24e yeni girdim 1 kayıp 2. Bebeğim olacak Allah izin verirse inşallah bu sefer:)Ben 28 yasindayim 2.gebeligim ilki kimyasaldı. İlk bebeğim olacak nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?