2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım senin ki 13 haziran benimde 14 haziran aramızda 1 gün var sat da. Benim yarın 5+3 olacak. yani 6. Haftaya girdim ama bitmedi☺

Ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kaldım.Kız hissediyorum ama geçen gece rüyamda kucagimda erkek bebek vardi☺ Sağlıklı olsun yeterki hiç fark etmez
ilkinde herkes bana senin karnin erkek karni dedi. Benide baya ikna ettiler. Ruyamda kiz gormustum. Erkege oyle cok kapilmisizki dr kiz deyince sasirdik

Adet tarihine göre 6 +1 son . benimde aynı tarih :)

ben bugun sordum iste malesef pahali. Fakat ikili test icin devlete gitmicem. Allah korusun orda da yanlis birsey derler bu sefer kavga cikartirim. Zaten bu dru sikayet edicem edevletten
Bende devlete randevu aldim tahliller için

Çok geçmiş olsun kardeşim yavrunu kucağına alıp koklarken bütün bu sıkıcı anılarını unutursun inşallah

Amiinn Allah razı olsun hep beraber inşalah

Ayyy o çok çok acıymış kıyamam
o küçücük bir umudu kaybetmek bile her seferinde tek tek çok acıydı beterin beteri var dedikleri durum işte...

ben bugun sordum iste malesef pahali. Fakat ikili test icin devlete gitmicem. Allah korusun orda da yanlis birsey derler bu sefer kavga cikartirim. Zaten bu dru sikayet edicem edevletten
Ben de hala icime sinen bi doktor bulamadim devletteki doktor da sacma sapandi zaten. Fsh hormonum 11 di şubat ayinda simdi gebe kaldigimi duyunca normalde o degerle direk tüp bebek derlerdi dedi. Sinir bozmaya birebirler

Grup yöneticisi her birimizin yaşını muhtemel dogum tarihini yasimizi, mesleklerimizi vs. Belirten bir liste olustursa bence güzel olur. Birbirimizi daha iyi tanıyıp takip edebiliriz böylelikle..

Ben ankaradayim. Ilk gittigim dr cok gicikti hic elektrik alamadim rica minmet usg yapti yalandan kan tahlilleri . Cmt ozelde bi dr um var ona gidicem ama ordada dogum yok . Hala arayis icimdeyim :). Imsallah dr un iyi cikar
Denk geldik mi bilmiyorum ama bende ankaradayım,doktor arayisidayim,su an devlete gidiyorum ama muayene 2 3 dk sürüyor,memnun kaldigin bi yer olursa söyler misin banada,teşekkür ederim şimdiden

Doktor harikada hastanenin fiyatı uçuk maalesef,bende ona giderdim dedim ama gidemiyorum maalesef
Dogrudur canm istanbuldada furkan kayabasoglu var bnde onu cok begeniyorum ama muayenesi bile 500 diye duydum . Ve bana cok uzak

Tahlil sonuçlarını almak için gitmene gerek yok e nabizdan alabilirsin canım

Canım senin ki 13 haziran benimde 14 haziran aramızda 1 gün var sat da. Benim yarın 5+3 olacak. yani 6. Haftaya girdim ama bitmedi☺
Sizin 14 haziran benimde 15 haziran siz keseyi gördünüz mü? Gördüyseniz de ne zaman gördünüz? Sanırım bende geriden geliyorum

Kızlar bata 4 gu kala 2 tane art arda test yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı İkisinde de silik bir sekilde sanırım gebelık var yarın kan vercem kızlar bu arada ben bugun bilmeden bıraz caksır suyu içtim nasıl olsa hamılelık yok dedım hamıle kalmayı kolaylaştırıyor ya sizce bir zararı olmuş mudur testlerırm bu

Eklentiler

• IMG-20190722-WA0020.webp
    20 KB · Görüntüleme: 47
Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…