- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
Kalp atışını 5+6'da gördüm aslında. O gittiğim doktor 1 ay sonra gel demişti fakat doktor değiştiriyorum yarın ilk kez başka birine gideceğim umarım bu kez içime siner doktor.kalp atisi icinmi
Ouyy masallah . Insallah ice sinen dr bulmak cok zor ve cok onemli. Bende henuz dr arayisimdayim . Hangi ildesinKalp atışını 5+6'da gördüm aslında. O gittiğim doktor 1 ay sonra gel demişti fakat doktor değiştiriyorum yarın ilk kez başka birine gideceğim umarım bu kez içime siner doktor
Evet bu bilgi aklimizda kalsin bende usuyorum cok:)))) ay bu çok iyiymiş bakalım tutacak mı üşüyen ve yananlar cinsiyetleri öğrenince mutlaka yazalım :))
Gerçekten çok zor. İstanbul'da yaşarken müthiş bir doktorum vardı inanılmaz güzel bir 9 ay geçirmiştim ilk hamileliğimde. Hatta bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez ilk onu aradımOuyy masallah . Insallah ice sinen dr bulmak cok zor ve cok onemli. Bende henuz dr arayisimdayim . Hangi ildesin
Ne guzel 52 kilo 3. Cocuga bide masallahBenimkide oyle ve bem 1 haftada 1300 gram aldim yaa. Acaip bi siskinlik hazimsizlik var. Esim bugun ne ara bu kdar cikti karnn diyo :)). 3. Gebeligim 3undede hemen cikti karnim. . Ic karnim dar sanirim. 52 kiloyla hamile kaldim finali merak ediyorum :))
Evet aslinda konu sahibinin ilk msja yapmasi lazim dogum tarihi cinsiyet diyeKızlar bide liste yapan filan yokmu diğer gruplarda öle seyler var :) bilen birileri yapsa keske
Ben ankaradayim. Ilk gittigim dr cok gicikti hic elektrik alamadim rica minmet usg yapti yalandan kan tahlilleri . Cmt ozelde bi dr um var ona gidicem ama ordada dogum yok . Hala arayis icimdeyim :). Imsallah dr un iyi cikarGerçekten çok zor. İstanbul'da yaşarken müthiş bir doktorum vardı inanılmaz güzel bir 9 ay geçirmiştim ilk hamileliğimde. Hatta bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez ilk onu aradımama artık manisadayım. İlk gittiğim doktor fiyaskoydu yarın gidecek olduğumu epey övüyorlar ya bakalım artık kısmet. Çok önemli doktor
Yaa o da biraz sıkıntı. Daha maliyetli oluyor doğum. Bahsettiğim ilk doktorum da bi tıp merkezindeydi doğum için beraber bir hastane ayarladık ama doktora ayrı para hastaneye ayrı daha masraflı oluyor maalesef. Ama içine sinerse feda olsun elbet yapacak bir sey yok :)) Umarım hepimiz hayatımızın doktorunu buluruzBen ankaradayim. Ilk gittigim dr cok gicikti hic elektrik alamadim rica minmet usg yapti yalandan kan tahlilleri . Cmt ozelde bi dr um var ona gidicem ama ordada dogum yok . Hala arayis icimdeyim :). Imsallah dr un iyi cikar
Ben de daha önce 2 tüp bebek tedavisi görmüştüm. Embriyo kaç günlük embiryoydu. Tüp bebekte hesaplama şekli baya farklı çünküİYi akşamlar arkadaşlar 27 haziranda transfer oldum çok şükür çarşamba keseyi gördük ama kaç haftalık oldgumu doktora sormak aklıma bile gelmedi.son adet tarihim 9 haziran.şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı.
Ankarada zahide kucuk var ben orda olsam kesin ona giderdim harika bir kadinBen ankaradayim. Ilk gittigim dr cok gicikti hic elektrik alamadim rica minmet usg yapti yalandan kan tahlilleri . Cmt ozelde bi dr um var ona gidicem ama ordada dogum yok . Hala arayis icimdeyim :). Imsallah dr un iyi cikar
2. Bebek dusuk oldu canim. Gevelik olarak 3 ama esas 2.bebegim olucak insallahNe guzel 52 kilo 3. Cocuga bide masallah
Yok geliyor kendisi buralara görür :)Konuyu açan arkadas etkin olarak kullanmıyorsa baska bi grup yapın isterseniz
Hihihihi imsallah. Ilk gebeliktede dr dan yana yuzum gulmedi suan yine oyle gorunuyor :)). Ama bulucam o dr u :)Yaa o da biraz sıkıntı. Daha maliyetli oluyor doğum. Bahsettiğim ilk doktorum da bi tıp merkezindeydi doğum için beraber bir hastane ayarladık ama doktora ayrı para hastaneye ayrı daha masraflı oluyor maalesef. Ama içine sinerse feda olsun elbet yapacak bir sey yok :)) Umarım hepimiz hayatımızın doktorunu buluruz
Arastirayim bi tesekkur ederimAnkarada zahide kucuk var ben orda olsam kesin ona giderdim harika bir kadin
5. Gün embriyosu dondurulmş transferBen de daha önce 2 tüp bebek tedavisi görmüştüm. Embriyo kaç günlük embiryoydu. Tüp bebekte hesaplama şekli baya farklı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?