2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kalp atışını 5+6'da gördüm aslında. O gittiğim doktor 1 ay sonra gel demişti fakat doktor değiştiriyorum yarın ilk kez başka birine gideceğim umarım bu kez içime siner doktor
Ouyy masallah . Insallah ice sinen dr bulmak cok zor ve cok onemli. Bende henuz dr arayisimdayim . Hangi ildesin

Ouyy masallah . Insallah ice sinen dr bulmak cok zor ve cok onemli. Bende henuz dr arayisimdayim . Hangi ildesin
Gerçekten çok zor. İstanbul'da yaşarken müthiş bir doktorum vardı inanılmaz güzel bir 9 ay geçirmiştim ilk hamileliğimde. Hatta bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez ilk onu aradım ama artık manisadayım. İlk gittiğim doktor fiyaskoydu yarın gidecek olduğumu epey övüyorlar ya bakalım artık kısmet. Çok önemli doktor

Ne guzel 52 kilo 3. Cocuga bide masallah

Ben ankaradayim. Ilk gittigim dr cok gicikti hic elektrik alamadim rica minmet usg yapti yalandan kan tahlilleri . Cmt ozelde bi dr um var ona gidicem ama ordada dogum yok . Hala arayis icimdeyim :). Imsallah dr un iyi cikar

Ben ankaradayim. Ilk gittigim dr cok gicikti hic elektrik alamadim rica minmet usg yapti yalandan kan tahlilleri . Cmt ozelde bi dr um var ona gidicem ama ordada dogum yok . Hala arayis icimdeyim :). Imsallah dr un iyi cikar
Yaa o da biraz sıkıntı. Daha maliyetli oluyor doğum. Bahsettiğim ilk doktorum da bi tıp merkezindeydi doğum için beraber bir hastane ayarladık ama doktora ayrı para hastaneye ayrı daha masraflı oluyor maalesef. Ama içine sinerse feda olsun elbet yapacak bir sey yok :)) Umarım hepimiz hayatımızın doktorunu buluruz

Ben de daha önce 2 tüp bebek tedavisi görmüştüm. Embriyo kaç günlük embiryoydu. Tüp bebekte hesaplama şekli baya farklı çünkü

Ankarada zahide kucuk var ben orda olsam kesin ona giderdim harika bir kadin

Hihihihi imsallah. Ilk gebeliktede dr dan yana yuzum gulmedi suan yine oyle gorunuyor :)). Ama bulucam o dr u :)

Ben başlayayım ilk :) yaş 39 ve ilk çocuğum olacak inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederse. Daha öncesinde yani 10 sene oncesinde normal gebelik yaşadım 11 haftalıkken kalbi durdu. Sonrasinda 1 aşılama 2 tüp bebek denedim. Şimdi normal yollarla hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…