2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba benim de Allah nasip ederse Mart’ta doğacak bebeğim. 5. haftadayım cuma günü 6. haftamda kalp atışını dinlemek için hastaneye gidicem. Ama çok korkuyorum 2 tane bebeğimin kalbi durdu daha önce. Bu sefer clexan kullanıyorum.

Benimde bir kaybım var 10 hastalıkken kalp atışı durdu. Kendi doktoruma randevu bulamadım daha yeni hamile olduğumu öğrendim zaten acaba babada ilaç tedavisine başlar mı hemen. Farklı bi doktora mı gitsem yoksa ayın 8 ini kendi doktorumu mu beklesem

Selam herkese. Ben de inşallah mart annesi olacağım. Daha çok yeniyiz. İnşallah hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Biz dün ilk kez gittik kalp atışını duyduk çok şükür.
Normal ultrason ilemi duydunuz kalp atışını bende bugün gideceğim kalp atisini dinlemeye duyarim hayirlisiyla insallah

Denk geldik mi bilmiyorum ama bende ankaradayım,doktor arayisidayim,su an devlete gidiyorum ama muayene 2 3 dk sürüyor,memnun kaldigin bi yer olursa söyler misin banada,teşekkür ederim şimdiden
Soylerim tabiki. Tip fakultesine giden ark cok ii diyorlar guzel muayene ediyolarmis ve en ufak biseyi arastiriyolarmis. Ordan randevu almaya calisicam. Dogumda sanci odasi tek kisilikmis .. sen nereye gidiyorsun ?

Hayirli olsun var bebis. Daha erken donem oldugu icin bisey olmaz canim korkma. Erken ogrenincede zaman ekstra gecmiyor :). 2gu arayla kan vercen sonra kese icin bekliceksin yaklasik 3 hafta telasli zamanlarin basliyor hayirli olsun insallah .

Gunaydin arkadaslar. Folik asit ne kullaniyosunuz. Benim gittigim dr DioFol tavsiye etti. Icinde ekstra vitaminlerde var .

Hayirli olsun var bebis. Daha erken donem oldugu icin bisey olmaz canim korkma. Erken ogrenincede zaman ekstra gecmiyor :). 2gu arayla kan vercen sonra kese icin bekliceksin yaklasik 3 hafta telasli zamanlarin basliyor hayirli olsun insallah .
Bılıyorum 3 ay önce bir düşüğüm oldu ama onda dırek adet gecınce öğrenmiştim 3300 dü degerim onda ama maalesef bebeğimin kalbı durdu

durduk yere kuyruk sokumu ağrımaya başlayan varmı acaba
Merhaba canım. Benim dün gece belime ağrı girdi. Daha sonra kuyruk sokumumda aprımaya başladı. Birde arkasından kasık ağrısı eklendi. Çok korktum. Daha sonra şiddetli bir şekilde gaz çıkartmaya başladım bel ve kuyruk sokumu ağrısı geçti fakat kasıklarım hala ağrıyor. Bende çok korkuyorum. Devam ederse doktora gidicem bugün. Çalışıyorum birde.

Sanırım gebelik sürecimiz aynı :)
24 haziran sat

Endişelenme benim iki gebeliğiminde başı hep böyle geçti şimdi üçüncüsü yolda çok şükür aynı sıkıntı bundada var ağrı geldiği anda sert yere yatıp ayaklarımı havaya kaldırıyorum bi müddet sonra geçiyor birde çok sıkışmamaya özen göstermek lazım bol su iç tatlım iyi gelecektir inşallah ikinizede

Soylerim tabiki. Tip fakultesine giden ark cok ii diyorlar guzel muayene ediyolarmis ve en ufak biseyi arastiriyolarmis. Ordan randevu almaya calisicam. Dogumda sanci odasi tek kisilikmis .. sen nereye gidiyorsun ?
Tıp fakültesinde muayene olursan haber verir misin canım ben de düşünüyorum orayı ama gitmedim henüz

Hadi bu gün kalp atımı için doktora gidecek iki gebemiz var sanırım
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Hanımlar ben bu gebelik hesabımı açma işlemini yapamadım

Aynen canım bende hamile kalmadan önce idrar yolu enfeksiyonu oluyodu genelde bio marka propolis kullanıyordum , ama şuan doktor vimesa marka ilaç şeklinde olandan verdi. hala kullanmadım ama bugün başlamayı düşünüyorum. ayrıca inanılmaz bel ağrım var dün resmen yerimden kalkamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…