2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de çok merak ediyorum kuzucum miniğimi, geçenlerde benim de iki ölçümü 1 hafta geriydi doktor sorun teşkil etmez dedi bu salı eşime söyleyeceğim ölçümleri yazsın not etsin telefonuna☺
Ben iki haftada bir gidiyorum doktora. Eve gelince, notlarima kaydediyorum. Kendimle ilgili olculeri, kullandigim ilaclari, agri, sizi neyim varsa iste, bi de bebegin boyu, kilosu fln onlari fln. Saklamayi dusunuyorum bunlari da iste. Tecrube gibisinden

Bende allerji yapti catlak kremleri, yaglari. Goguslere zaten dokunamiyorum bile.
Bana iyi geldi bu haberin
Bende kullanmıyorum, ama ilerki haftalarda çatlak olabilir bende karnim baya büyüdü çünkü☺ olsun razıyım yapacak birşey yok.
Bebisler iyi olsunda biz toparlariz inşallah.
O Fit vucudumdan eser yok

Ne güzel yapıyosun canım benim aklım uçuyor soracaklarımı dahi unutuyorum, beni bakalım bu muayeneden sonra ne kadar da bir çağıracak, bana her hafta gel dese yine giderim gerçi de bu hafta doktorumla hiç mesajlaşmadık boşluğa düştüm

Bende kullanmıyorum, ama ilerki haftalarda çatlak olabilir bende karnim baya büyüdü çünkü☺ olsun razıyım yapacak birşey yok.
Ben yeni farkettim belimin yanlari mor renkte, catlamisim sanirim. Tarti ilk kez 80i gosterdi
Ay bi de cok afedersin, gece esimin beline ayagimin birini attim uyku sersemi, bana diyorki agir oldu ayagin ceker misin gucume gitti ama aglamadim dedigin gibi bebekler iyi olsun da, gerisi muhim diiilllll

Sesli guldum ben de doktorumu bezdiriyorum yanina gidince.
Hatta son gidisimde bende soracaktim, kaydettim yine, ciger gelistirici celeston vurulcak miyim fln die, ama ona ragmen unuttum valla
Bi de benim enfeksiyon gecmemis. Kultur sonucunu bekliyoruz. Kafayi yicem. Iki kutu antibiyotik bana misin demedi. Cok uzuluyorum ya.

Ben en son 66 lari gördüm toplam 14 kilo
hiç sıkıntı değil kilolar gitmesede olur ama göbek kalmasın ya o kötü işte.
Normalde vücut kitle endeksim dusuktu zaten.

progestani fitil olarak kullanan arkadaşlar, bazen şu gibi akinti oluyormu sizde de.
Çok tedirgin oluyorum öyle olunca ama özellikle fitil kullandıktan sonra oluyor bende ona bağladım.

Ay nasıl sürecez o zaman? ben dans edip şarkı söyleyerek sürüyorum hatta ANNENİ SEVİYORSAN ALKIŞLA ŞAK ŞAK
İdrar yolları için mi kullanıyorsun canım? Geçmiş olsun ya.

progestani fitil olarak kullanan arkadaşlar, bazen şu gibi akinti oluyormu sizde de.
Çok tedirgin oluyorum öyle olunca ama özellikle fitil kullandıktan sonra oluyor bende ona bağladım.
Evet oluyor. Burdan cok kadinda da oldugunu okudum. Normalmis.
Ama birkac hafta once, kivami yogun ve yapiskanli gibi bi akintim oldu. Mixovul kullandim. Simdi normal yine mesela.
Sadece islaniyor fitil kaynakli..

Reactions: Eva
Karnımdaki deri acımasa benim de süreceğim yok ta çok yanıyor.Yoksa çatlak olsa ne olur olmasa ne olur

Reactions: Eva
Ay nasıl sürecez o zaman? ben dans edip şarkı söyleyerek sürüyorum hatta ANNENİ SEVİYORSAN ALKIŞLA ŞAK ŞAK

Ayy evet canim. Cok saol. Bol lokosit yaziyordu cuma gunku tahlilde. Doktor bile uzuldu yani. 1000 mg augmentin, sonrasi 400 mg zimax sonrasi bol lokosit

Kültürü ne zaman verdin canım, idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa kanda wbc felan mı? Benim de wbc normalde 10 olması gerekirken 12küsür çıkmıştı yine bir antibiyotik yazmıştı bugün bitti, ayaklarını felan üşütmüyorsun kuzum di mi?

kenvotir canim gecen sormustun ya rahim boyu kisaltmasini. Dist demistim. Evet dist o hep. Ama dist die iki deger de ekledi dr, eklerken de, amniyon sivisinin olcumleri bunlar die belirtti.
Dist
Dist
Dist
Die alt altta uc farkli deger var, ilki rahim boyu diger ikisi amniyon olcusuymus.

Canım mesela benim gibiler için iyi değildir erken doğum riskim var çünkü.
Yoksa herkes sürüyor, ama dikkat ederek sürün madem suruyorsunuz.
Anneni seviyorsan alkışla değilde,
Daha sakince

Evet oluyor. Burdan cok kadinda da oldugunu okudum. Normalmis.
Ama birkac hafta once, kivami yogun ve yapiskanli gibi bi akintim oldu. Mixovul kullandim. Simdi normal yine mesela.
Sadece islaniyor fitil kaynakli..
Evet sadece islaniyor bazen de sarımsı birsey geliyor ama enfeksiyon çıkmadı şükür.

Cuma verdim, pazartesiyi bekliyorum canim. Idrarda bol lokosit cikti. Kanda olsa, atesim fln olurdu kesin ya da mide bulantim. Ayaklarim sicak, suyumu da iciyorum. Ilaclari saati satine aldim. Ama sanirim serklaj kaynakli yani. Uzuldum cunku erken dogumu tetikliyor enfeksiyon biliyorsun sen de

Ben de çok merak ediyorum kuzucum miniğimi, geçenlerde benim de iki ölçümü 1 hafta geriydi doktor sorun teşkil etmez dedi bu salı eşime söyleyeceğim ölçümleri yazsın not etsin telefonuna
Benimde FL değerim geri çıkmıştı 4-5 gün dr önemli olmadığını söyledi ama benim aklıma takıldı. Pzt esas dr la randevum var inşallah düzelmiştir. Senin hangi ölçümlerin geri çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…