- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ben iki haftada bir gidiyorum doktora. Eve gelince, notlarima kaydediyorum. Kendimle ilgili olculeri, kullandigim ilaclari, agri, sizi neyim varsa iste, bi de bebegin boyu, kilosu fln onlari fln. Saklamayi dusunuyorum bunlari da iste. Tecrube gibisindenBen de çok merak ediyorum kuzucum miniğimi, geçenlerde benim de iki ölçümü 1 hafta geriydi doktor sorun teşkil etmez dedi bu salı eşime söyleyeceğim ölçümleri yazsın not etsin telefonuna☺
Bende kullanmıyorum, ama ilerki haftalarda çatlak olabilir bende karnim baya büyüdü çünkü☺ olsun razıyım yapacak birşey yok.Bende allerji yapti catlak kremleri, yaglari. Goguslere zaten dokunamiyorum bile.
Bana iyi geldi bu haberin
Ne güzel yapıyosun canım benim aklım uçuyor soracaklarımı dahi unutuyorum, beni bakalım bu muayeneden sonra ne kadar da bir çağıracak, bana her hafta gel dese yine giderim gerçi deBen iki haftada bir gidiyorum doktora. Eve gelince, notlarima kaydediyorum. Kendimle ilgili olculeri, kullandigim ilaclari, agri, sizi neyim varsa iste, bi de bebegin boyu, kilosu fln onlari fln. Saklamayi dusunuyorum bunlari da iste. Tecrube gibisinden
Ben yeni farkettim belimin yanlari mor renkte, catlamisim sanirim. Tarti ilk kez 80i gosterdiBende kullanmıyorum, ama ilerki haftalarda çatlak olabilir bende karnim baya büyüdü çünkü☺ olsun razıyım yapacak birşey yok.
Bebisler iyi olsunda biz toparlariz inşallah.
O Fit vucudumdan eser yok
Sesli guldumNe güzel yapıyosun canım benim aklım uçuyor soracaklarımı dahi unutuyorum, beni bakalım bu muayeneden sonra ne kadar da bir çağıracak, bana her hafta gel dese yine giderim gerçi debu hafta doktorumla hiç mesajlaşmadık boşluğa düştüm
Ben en son 66 lari gördüm toplam 14 kiloBen yeni farkettim belimin yanlari mor renkte, catlamisim sanirim. Tarti ilk kez 80i gosterdi
Ay bi de cok afedersin, gece esimin beline ayagimin birini attim uyku sersemi, bana diyorki agir oldu ayagin ceker misingucume gitti ama aglamadim dedigin gibi bebekler iyi olsun da, gerisi muhim diiilllll
Kızlar karnimiza çatlamasın diye birseyler sürüp masaj yapıyoruz ya, işte o hareket yani masaj yapmak erken dogumu tetikliyormus bilginize.
Az önce bi ikiz annesinin videosunu izledim kendisi ebeymiş normalde,
Göğüs uclariyla ugrasmak ve karin masajı yapmayın diyordu.
İdrar yolları için mi kullanıyorsun canım? Geçmiş olsun ya.Sesli guldumben de doktorumu bezdiriyorum yanina gidince.
Hatta son gidisimde bende soracaktim, kaydettim yine, ciger gelistirici celeston vurulcak miyim fln die, ama ona ragmen unuttum valla
Bi de benim enfeksiyon gecmemis. Kultur sonucunu bekliyoruz. Kafayi yicem. Iki kutu antibiyotik bana misin demedi. Cok uzuluyorum ya.
Evet oluyor. Burdan cok kadinda da oldugunu okudum. Normalmis.progestani fitil olarak kullanan arkadaşlar, bazen şu gibi akinti oluyormu sizde de.
Çok tedirgin oluyorum öyle olunca ama özellikle fitil kullandıktan sonra oluyor bende ona bağladım.
Karnımdaki deri acımasa benim de süreceğim yok ta çok yanıyor.Yoksa çatlak olsa ne olur olmasa ne olurBende kullanmıyorum, ama ilerki haftalarda çatlak olabilir bende karnim baya büyüdü çünkü☺ olsun razıyım yapacak birşey yok.
Bebisler iyi olsunda biz toparlariz inşallah.
O Fit vucudumdan eser yok
Ayy evet canim. Cok saol. Bol lokosit yaziyordu cuma gunku tahlilde. Doktor bile uzuldu yani. 1000 mg augmentin, sonrasi 400 mg zimax sonrasi bol lokositAy nasıl sürecez o zaman?ben dans edip şarkı söyleyerek sürüyorum hatta ANNENİ SEVİYORSAN ALKIŞLA ŞAK ŞAK
İdrar yolları için mi kullanıyorsun canım? Geçmiş olsun ya.
Kültürü ne zaman verdin canım, idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa kanda wbc felan mı? Benim de wbc normalde 10 olması gerekirken 12küsür çıkmıştı yine bir antibiyotik yazmıştı bugün bitti, ayaklarını felan üşütmüyorsun kuzum di mi?Sesli guldumben de doktorumu bezdiriyorum yanina gidince.
Hatta son gidisimde bende soracaktim, kaydettim yine, ciger gelistirici celeston vurulcak miyim fln die, ama ona ragmen unuttum valla
Bi de benim enfeksiyon gecmemis. Kultur sonucunu bekliyoruz. Kafayi yicem. Iki kutu antibiyotik bana misin demedi. Cok uzuluyorum ya.
Canım mesela benim gibiler için iyi değildir erken doğum riskim var çünkü.Ay nasıl sürecez o zaman?ben dans edip şarkı söyleyerek sürüyorum hatta ANNENİ SEVİYORSAN ALKIŞLA ŞAK ŞAK
İdrar yolları için mi kullanıyorsun canım? Geçmiş olsun ya.
Evet sadece islaniyor bazen de sarımsı birsey geliyor ama enfeksiyon çıkmadı şükür.Evet oluyor. Burdan cok kadinda da oldugunu okudum. Normalmis.
Ama birkac hafta once, kivami yogun ve yapiskanli gibi bi akintim oldu. Mixovul kullandim. Simdi normal yine mesela.
Sadece islaniyor fitil kaynakli..
Cuma verdim, pazartesiyi bekliyorum canim. Idrarda bol lokosit cikti. Kanda olsa, atesim fln olurdu kesin ya da mide bulantim. Ayaklarim sicak, suyumu da iciyorum. Ilaclari saati satine aldim. Ama sanirim serklaj kaynakli yani. Uzuldum cunku erken dogumu tetikliyor enfeksiyon biliyorsun sen deKültürü ne zaman verdin canım, idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa kanda wbc felan mı? Benim de wbc normalde 10 olması gerekirken 12küsür çıkmıştı yine bir antibiyotik yazmıştı bugün bitti, ayaklarını felan üşütmüyorsun kuzum di mi?
O sarimsilik da serklajdan kaynakli normal demisti dr. Kokusuz oldugu muddetce sorun yokmusEvet sadece islaniyor bazen de sarımsı birsey geliyor ama enfeksiyon çıkmadı şükür.
Ben serklaj olmadım da progestan dan kaynaklanıyor o zmnO sarimsilik da serklajdan kaynakli normal demisti dr. Kokusuz oldugu muddetce sorun yokmus
Benimde FL değerim geri çıkmıştı 4-5 gün dr önemli olmadığını söyledi ama benim aklıma takıldı. Pzt esas dr la randevum var inşallah düzelmiştir. Senin hangi ölçümlerin geri çıktıBen de çok merak ediyorum kuzucum miniğimi, geçenlerde benim de iki ölçümü 1 hafta geriydi doktor sorun teşkil etmez dedi bu salı eşime söyleyeceğim ölçümleri yazsın not etsin telefonuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?