- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Biliyorum kuzum, ama olumsuz düşünmüyoruz di mi? Bizim kuzular çok nazlı doğunca hiç üzmeyecekler inşallah bizi, idrar kültüründe çıkan sonuçta daha güzel verim alacağın bir tedavi olur ve kurur gider inşallah. Benim de bugün sanki dikiş yerim ağrıyo gibi , iğneden geldim sanki dikişim sarkıyo gibi hissettim korktum ama bişey gözükmüyordu artık tuvalete girmeye korkuyorum farklı bişeyle karşılacağım diye Rabbim bugünlerimizi aratmasın sağlıkla versin de kuzularımızı bize inşallahCuma verdim, pazartesiyi bekliyorum canim. Idrarda bol lokosit cikti. Kanda olsa, atesim fln olurdu kesin ya da mide bulantim. Ayaklarim sicak, suyumu da iciyorum. Ilaclari saati satine aldim. Ama sanirim serklaj kaynakli yani. Uzuldum cunku erken dogumu tetikliyor enfeksiyon biliyorsun sen de
Ben şimdi içiyorum dr fitil kullanma iç dedi. Ama fitil kullandığım zamanlarda gece yataken koyuyordum gece wc ye kalktığımda su gibi beyaz bi değişik akıntım oluyordu. Sabah da ilk wc de oluyordu sonra kesiliyordu. Seninki de ondandır büyük ihtimalleprogestani fitil olarak kullanan arkadaşlar, bazen şu gibi akinti oluyormu sizde de.
Çok tedirgin oluyorum öyle olunca ama özellikle fitil kullandıktan sonra oluyor bende ona bağladım.
Aklımda çok tutamadım ama galiba AC demişti kuzum bu sefer dikkat etcemBenimde FL değerim geri çıkmıştı 4-5 gün dr önemli olmadığını söyledi ama benim aklıma takıldı. Pzt esas dr la randevum var inşallah düzelmiştir. Senin hangi ölçümlerin geri çıktı
TamamAklımda çok tutamadım ama galiba AC demişti kuzum bu sefer dikkat etcem
İçiyorum canım, yorgunluktan galiba,Geçmiş olsunmagnezyum içiyormusun
Emmek istiyorlar malesef iki arkadasimdanda biliyorum. Buna gore kendimizi hazirlamamiz lazim
1 sene oyle boyle idare ederiz. Sonraki yaz ikisi de ayni oda da yatar
Bende kullanmıyorum, ama ilerki haftalarda çatlak olabilir bende karnim baya büyüdü çünkü☺ olsun razıyım yapacak birşey yok.
Bebisler iyi olsunda biz toparlariz inşallah.
O Fit vucudumdan eser yok
Ben yeni farkettim belimin yanlari mor renkte, catlamisim sanirim. Tarti ilk kez 80i gosterdi
Ay bi de cok afedersin, gece esimin beline ayagimin birini attim uyku sersemi, bana diyorki agir oldu ayagin ceker misingucume gitti ama aglamadim dedigin gibi bebekler iyi olsun da, gerisi muhim diiilllll
Kotu dusunmuyorum ama uzuldum de acikcasi.Biliyorum kuzum, ama olumsuz düşünmüyoruz di mi? Bizim kuzular çok nazlı doğunca hiç üzmeyecekler inşallah bizi, idrar kültüründe çıkan sonuçta daha güzel verim alacağın bir tedavi olur ve kurur gider inşallah. Benim de bugün sanki dikiş yerim ağrıyo gibi , iğneden geldim sanki dikişim sarkıyo gibi hissettim korktum ama bişey gözükmüyordu artık tuvalete girmeye korkuyorum farklı bişeyle karşılacağım diye Rabbim bugünlerimizi aratmasın sağlıkla versin de kuzularımızı bize inşallah☺
Ben direk catladigini saniyordumMalesef morluklar sonra beyaza donup catlak oluyormus ama bu mor haliyle krem kullanınca derinlesmesini onluyor ,masaj yaparak degilde hemen elime dokup iki gezdiriyorum ben sade zeytinyagi yada alerji yapmazsa hindistancevizi yagida olabilir nemli tutmya yarar en azindan
Haklisin. En azindan su mor yerlere birkac kez daha deniyim de baktim yine kasinti yapiyor, kalsin napiymMalesef morluklar sonra beyaza donup catlak oluyormus ama bu mor haliyle krem kullanınca derinlesmesini onluyor ,masaj yaparak degilde hemen elime dokup iki gezdiriyorum ben sade zeytinyagi yada alerji yapmazsa hindistancevizi yagida olabilir nemli tutmya yarar en azindan
Amin canım, ben kasılmalarımı anlayamıyorum ya karnım çok sert artık alıştım ona da, şu hayırlısıyla 34.ten sonrasını görsem ben de çıkacağım biraz gezeceğim yoksa çatlayacak duruma geleceğimKotu dusunmuyorum ama uzuldum de acikcasi.
Bugun cikip emzirme atleti, sutyeni fln aldim iyi geldi valla.kendimi teselli ediyorum bi sekilde.
Degilse dayanamiyorum uzulmeye, kasilmam fln oluyor yoksa. Aldigim kiyafetlerin resimlerine bakiyorum moral buliym die
Allah korktugumuza ugratmasin
Benim göğsümün altı mor mor çatlamışBen yeni farkettim belimin yanlari mor renkte, catlamisim sanirim. Tarti ilk kez 80i gosterdi
Ay bi de cok afedersin, gece esimin beline ayagimin birini attim uyku sersemi, bana diyorki agir oldu ayagin ceker misingucume gitti ama aglamadim dedigin gibi bebekler iyi olsun da, gerisi muhim diiilllll
Kiyamamm sanaaaaBenim göğsümün altı mor mor çatlamış
Valla şaşırdım bende tuhaflık bendmi acaba başka birinde de varmı AcepKiyamamm sanaaaayalniz ilk kez duydum gogsunun altinin catlama ihtimali de oldugunu . Su an usenmesem, yatak odasina gidip, kazagimi sonra da atletimi, sonra da sutyenimi cikarip, altini ustunu kontrol etmek isterdim. Ama useniyom
Simdi sen sordun die anlamak icin dokundum, kiymetini bilkızlar sizin göğüslerde yumuşak mi? sert olmadı gerekmez mi.
Normalde de yumuşaktı benim
Benim ki de kulak memesiSimdi sen sordun die anlamak icin dokundum, kiymetini bilnormalde erken haftalarda sutum gelmisti, o gun bugundur uzaktan bakisiyoruz goguslerimle uyarmamak adina. Yumusak diiller ama semsert de deil. Kulak memesi kivaminda
AYnı bendede süt geldiği için hiçbişekilde dokunamıyorumSimdi sen sordun die anlamak icin dokundum, kiymetini bilnormalde erken haftalarda sutum gelmisti, o gun bugundur uzaktan bakisiyoruz goguslerimle uyarmamak adina. Yumusak diiller ama semsert de deil. Kulak memesi kivaminda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?