2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biliyorum kuzum, ama olumsuz düşünmüyoruz di mi? Bizim kuzular çok nazlı doğunca hiç üzmeyecekler inşallah bizi, idrar kültüründe çıkan sonuçta daha güzel verim alacağın bir tedavi olur ve kurur gider inşallah. Benim de bugün sanki dikiş yerim ağrıyo gibi , iğneden geldim sanki dikişim sarkıyo gibi hissettim korktum ama bişey gözükmüyordu artık tuvalete girmeye korkuyorum farklı bişeyle karşılacağım diye Rabbim bugünlerimizi aratmasın sağlıkla versin de kuzularımızı bize inşallah

progestani fitil olarak kullanan arkadaşlar, bazen şu gibi akinti oluyormu sizde de.
Çok tedirgin oluyorum öyle olunca ama özellikle fitil kullandıktan sonra oluyor bende ona bağladım.
Ben şimdi içiyorum dr fitil kullanma iç dedi. Ama fitil kullandığım zamanlarda gece yataken koyuyordum gece wc ye kalktığımda su gibi beyaz bi değişik akıntım oluyordu. Sabah da ilk wc de oluyordu sonra kesiliyordu. Seninki de ondandır büyük ihtimalle

Emmek istiyorlar malesef iki arkadasimdanda biliyorum. Buna gore kendimizi hazirlamamiz lazim

Yandim demekki
1 sene oyle boyle idare ederiz. Sonraki yaz ikisi de ayni oda da yatar

Bziimde alirlarsa yazsonu okula basliycak yoksa sonraki yil kesin o zmana kadar düzenini kurmak istiyorum ins kolay atlatirlar

Bende kullanmıyorum, ama ilerki haftalarda çatlak olabilir bende karnim baya büyüdü çünkü☺ olsun razıyım yapacak birşey yok.
Bebisler iyi olsunda biz toparlariz inşallah.
O Fit vucudumdan eser yok

Malesef morluklar sonra beyaza donup catlak oluyormus ama bu mor haliyle krem kullanınca derinlesmesini onluyor ,masaj yaparak degilde hemen elime dokup iki gezdiriyorum ben sade zeytinyagi yada alerji yapmazsa hindistancevizi yagida olabilir nemli tutmya yarar en azindan

Kotu dusunmuyorum ama uzuldum de acikcasi.
Bugun cikip emzirme atleti, sutyeni fln aldim iyi geldi valla. kendimi teselli ediyorum bi sekilde.
Degilse dayanamiyorum uzulmeye, kasilmam fln oluyor yoksa. Aldigim kiyafetlerin resimlerine bakiyorum moral buliym die
Allah korktugumuza ugratmasin

Ben direk catladigini saniyordum
benim morluklarim da var .

Haklisin. En azindan su mor yerlere birkac kez daha deniyim de baktim yine kasinti yapiyor, kalsin napiym

Amin canım, ben kasılmalarımı anlayamıyorum ya karnım çok sert artık alıştım ona da, şu hayırlısıyla 34.ten sonrasını görsem ben de çıkacağım biraz gezeceğim yoksa çatlayacak duruma geleceğim

Benim göğsümün altı mor mor çatlamış

Benim göğsümün altı mor mor çatlamış
Kiyamamm sanaaaa yalniz ilk kez duydum gogsunun altinin catlama ihtimali de oldugunu. Su an usenmesem, yatak odasina gidip, kazagimi sonra da atletimi, sonra da sutyenimi cikarip, altini ustunu kontrol etmek isterdim. Ama useniyom

Kiyamamm sanaaaa yalniz ilk kez duydum gogsunun altinin catlama ihtimali de oldugunu. Su an usenmesem, yatak odasina gidip, kazagimi sonra da atletimi, sonra da sutyenimi cikarip, altini ustunu kontrol etmek isterdim. Ama useniyom
Valla şaşırdım bende tuhaflık bendmi acaba başka birinde de varmı Acep

kızlar sizin göğüslerde yumuşak mi? sert olmadı gerekmez mi.
Normalde de yumuşaktı benim
Simdi sen sordun die anlamak icin dokundum, kiymetini bil normalde erken haftalarda sutum gelmisti, o gun bugundur uzaktan bakisiyoruz goguslerimle uyarmamak adina. Yumusak diiller ama semsert de deil. Kulak memesi kivaminda

Simdi sen sordun die anlamak icin dokundum, kiymetini bil normalde erken haftalarda sutum gelmisti, o gun bugundur uzaktan bakisiyoruz goguslerimle uyarmamak adina. Yumusak diiller ama semsert de deil. Kulak memesi kivaminda
Benim ki de kulak memesi
Ben süt dolunca sert olur diye düşünmüştüm demek ki öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…