- 2 Aralık 2017
- 377
- 595
- 53
- 39
Hanımlar ben bu gebelik hesabımı açma işlemini yapamadım
Evet haftalar gecmek bilmicek sanirim :))Oldu yaptım sanırım...
Allahım daha 4+1.....
Vakit dondu sanki :)
aynıyız seninle.. öyle çok bi bulantım yok ama hissettiriyor, bir defa çıkardım napıyorum aç durmamaya çalışıyorum:) peynir ekmek kurtarıcım şu aralar favori yemeğim. beyaz leblebi de işe yarıyor. bir de yok saymaya çalışıyorum onla ilgilenmiyorum :) koku hassasiyeti çok fazla her şey her yer kokuyor.. inan karpuz kokusundan nefret ettim.. en sevdiğim koku temizlik kokusu :)kızlar bulantı işini nasıl hallediyorsunuz, bugün 7+4 üm,çalışıyorum günün her dakkası bir insanın midesi bulanırmı ya, midemde hiçbişey durmuyo ,bu hafta baya yoğun yaşıyorum
27 yaşındayım 2 yıllık evliyim yaklasik 1 yıldır korunmuyorum ilk gebeligim cok sukur 1 yıl sonra geldi minnakımBayanlar yaş ve kaçıncı gebelik onları da yazarsak
Evet ben geçtiğimiz Çarşamba günü gördüm. bu perşembe de bebeği görmeye gitcem görürüm inşallah.Sizin 14 haziran benimde 15 haziran siz keseyi gördünüz mü? Gördüyseniz de ne zaman gördünüz? Sanırım bende geriden geliyorum
Cnm acaba midenimi bozdun ishal olduguna gore usutmus olabilirsin o agrida gaz sancisi olablr. Sen yinede gorun ama mutlakaKizlar günaydın.Dün gece her zamankinden farkli olarak şiddetli karin kasik agrisi yaşadım...uyku sersemi ne olduğunu anlayamdik bile.Dua ettim ne olur allahım geçsin ağrım bebeğe bişey olmasın diye..Sonunda 2kere wc gittim.Yine adet ağrisi gibiydi agriyi belimde kalcamda hissettim.Pesinede ishal oldum.Açikcasi korkuyorum düşük,dış gebelik va gibi bir durumum mu var diye.Kanamam olmadi şükür ama kanama olmadan da olabiliyormuş.Daha önce düşük,dış gebelik,boş gebelik vs yaşayan arkadaşlar bu derece kivrandirici agrilar yaşadiniz mi?Akıntı yada su gelmesi gibi bir durum da olmadi.Sadece şiddettli agri.Özelden randevu almaya calisiyorum suan.
Merhaba canım grubu en büyük çocukları olan sen ve benim galiba 35 yaşındayım 12 yaşında kızım ve 10 yaşında oğlum var bakalım bu ne olacak sağlıkla gelsinlerMerhaba hanımlar
2020 31 mart tahmini doğum tarihim
Yani çok yeni öğrendim
İki gün önce adetimin 26. Günü testim 43,94
Çıkmıştı iki gün sonra yani bu gün 28. Günümde 129,77 çıktı...
nasıl mutlu oldum anlatamam
Bu benim 9. Gebeliğim
İki oğlum var 16 ve 11 yaşlarında
6 düşüğüm var 5 tanesi bu iki sene içinde oldu...
Dört tanesi kimyasaldı birde boş gebelikten kürtaj oldum ve bu gün sonsuz şükürler olsun bu güzel haberi adım.
Nasıl geçer şimdi günler keseyi bebeği kalpatışını görmek için bilmiyorum... zaman dondu sanki :)
gaz sancıları da cok zorlar insanı bazen.bide hamileikte daha kötü ben sürekli gaz problemi yaşıyorum hamileligimi öğrendiğimde beri bazen benimde çok sancim oluyor.Kizlar günaydın.Dün gece her zamankinden farkli olarak şiddetli karin kasik agrisi yaşadım...uyku sersemi ne olduğunu anlayamdik bile.Dua ettim ne olur allahım geçsin ağrım bebeğe bişey olmasın diye..Sonunda 2kere wc gittim.Yine adet ağrisi gibiydi agriyi belimde kalcamda hissettim.Pesinede ishal oldum.Açikcasi korkuyorum düşük,dış gebelik va gibi bir durumum mu var diye.Kanamam olmadi şükür ama kanama olmadan da olabiliyormuş.Daha önce düşük,dış gebelik,boş gebelik vs yaşayan arkadaşlar bu derece kivrandirici agrilar yaşadiniz mi?Akıntı yada su gelmesi gibi bir durum da olmadi.Sadece şiddettli agri.Özelden randevu almaya calisiyorum suan.
TIp fakültesi cebecideki mi?? Ben su an zekai tahir e gidiyorum,muayene 3 dk falan sürüyor taş catlasınSoylerim tabiki. Tip fakultesine giden ark cok ii diyorlar guzel muayene ediyolarmis ve en ufak biseyi arastiriyolarmis. Ordan randevu almaya calisicam. Dogumda sanci odasi tek kisilikmis .. sen nereye gidiyorsun ?
bende yok saymaya çalışıyorum ama olmuyor:)) koku hassasiyeti had safhada birde yemek lafı bile duymak istemiyorum inşllah çok uzun sürmez bu bulantılar.aynıyız seninle.. öyle çok bi bulantım yok ama hissettiriyor, bir defa çıkardım napıyorum aç durmamaya çalışıyorum:) peynir ekmek kurtarıcım şu aralar favori yemeğim. beyaz leblebi de işe yarıyor. bir de yok saymaya çalışıyorum onla ilgilenmiyorum :) koku hassasiyeti çok fazla her şey her yer kokuyor.. inan karpuz kokusundan nefret ettim.. en sevdiğim koku temizlik kokusu :)
inşallahh ya.. sağlıklı güzel bir gebelik geçirelim.bende yok saymaya çalışıyorum ama olmuyor:)) koku hassasiyeti had safhada birde yemek lafı bile duymak istemiyorum inşllah çok uzun sürmez bu bulantılar.
SAT 1haziran benim. Ultrasonda bebek 6+6 görünüyor. İnşallah duyarsınız biz ilk gidişimizde duymuş oldukSon adet tarihiniz nedir peki? Ben çarşamba gitcem inşallah duyarım bdndd
Olmazsa cuma kontrole gittgimde bende bio markayi kullanmamin sakincasi var mi yok mu sorayim canim. Dedigin markayi da bilmiyorum hic acikcasi. Ins sana faydasi olur. Saol cevabin icinAynen canım bende hamile kalmadan önce idrar yolu enfeksiyonu oluyodu genelde bio marka propolis kullanıyordum , ama şuan doktor vimesa marka ilaç şeklinde olandan verdi. hala kullanmadım ama bugün başlamayı düşünüyorum. ayrıca inanılmaz bel ağrım var dün resmen yerimden kalkamadım.
Evet normal ultrason ile duyduk. Darısı başınızaNormal ultrason ilemi duydunuz kalp atışını bende bugün gideceğim kalp atisini dinlemeye duyarim hayirlisiyla insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?