2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar bulantı işini nasıl hallediyorsunuz, bugün 7+4 üm,çalışıyorum günün her dakkası bir insanın midesi bulanırmı ya, midemde hiçbişey durmuyo ,bu hafta baya yoğun yaşıyorum

kızlar bulantı işini nasıl hallediyorsunuz, bugün 7+4 üm,çalışıyorum günün her dakkası bir insanın midesi bulanırmı ya, midemde hiçbişey durmuyo ,bu hafta baya yoğun yaşıyorum
aynıyız seninle.. öyle çok bi bulantım yok ama hissettiriyor, bir defa çıkardım napıyorum aç durmamaya çalışıyorum:) peynir ekmek kurtarıcım şu aralar favori yemeğim. beyaz leblebi de işe yarıyor. bir de yok saymaya çalışıyorum onla ilgilenmiyorum :) koku hassasiyeti çok fazla her şey her yer kokuyor.. inan karpuz kokusundan nefret ettim.. en sevdiğim koku temizlik kokusu :)

Sizin 14 haziran benimde 15 haziran siz keseyi gördünüz mü? Gördüyseniz de ne zaman gördünüz? Sanırım bende geriden geliyorum
Evet ben geçtiğimiz Çarşamba günü gördüm. bu perşembe de bebeği görmeye gitcem görürüm inşallah.

Kizlar günaydın.Dün gece her zamankinden farkli olarak şiddetli karin kasik agrisi yaşadım...uyku sersemi ne olduğunu anlayamdik bile.Dua ettim ne olur allahım geçsin ağrım bebeğe bişey olmasın diye..Sonunda 2kere wc gittim.Yine adet ağrisi gibiydi agriyi belimde kalcamda hissettim.Pesinede ishal oldum.Açikcasi korkuyorum düşük,dış gebelik va gibi bir durumum mu var diye.Kanamam olmadi şükür ama kanama olmadan da olabiliyormuş.Daha önce düşük,dış gebelik,boş gebelik vs yaşayan arkadaşlar bu derece kivrandirici agrilar yaşadiniz mi?Akıntı yada su gelmesi gibi bir durum da olmadi.Sadece şiddettli agri.Özelden randevu almaya calisiyorum suan.

Cnm acaba midenimi bozdun ishal olduguna gore usutmus olabilirsin o agrida gaz sancisi olablr. Sen yinede gorun ama mutlaka

İshal olmanızdan kaynaklıdır inşallah tabiki gitmek gerek doktora tedbirini al fakat içini serin tut kardeşim belki karnının ağrısından etkilenmemiştir kuzucuk ama stresten kesinlikle etkilenir.
Mesela bebek yokkende bağırsaklarımız fazla aktifleştiğinde ne kadar sancı çekiyoruz demi...
Ona yoralım biz doktoradan hayır haberlerle dönesin inşallah canım

Arkadaşlar merhaba benim acil bir sorunun cevabına ihtiyacım var.. tüp bebek ile transferim yapıldı bugun 13.gün doktorum 14.gün teste çağırdı herşey kesin olsun dedi.ve benim bugün adetimin 5.günü ve olmadım. Kafamdaki soru şu progestan ve estrofem kullanıyorum acaba adetim ondan dolayı mı olmadı???

Merhaba canım grubu en büyük çocukları olan sen ve benim galiba 35 yaşındayım 12 yaşında kızım ve 10 yaşında oğlum var bakalım bu ne olacak sağlıkla gelsinler

gaz sancıları da cok zorlar insanı bazen.bide hamileikte daha kötü ben sürekli gaz problemi yaşıyorum hamileligimi öğrendiğimde beri bazen benimde çok sancim oluyor.
Senin ki çok fazla siddetliymis galiba, içini ferah tut doktoruna görün yinede bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum inşallah.

Soylerim tabiki. Tip fakultesine giden ark cok ii diyorlar guzel muayene ediyolarmis ve en ufak biseyi arastiriyolarmis. Ordan randevu almaya calisicam. Dogumda sanci odasi tek kisilikmis .. sen nereye gidiyorsun ?
TIp fakültesi cebecideki mi?? Ben su an zekai tahir e gidiyorum,muayene 3 dk falan sürüyor taş catlasın

bende yok saymaya çalışıyorum ama olmuyor:)) koku hassasiyeti had safhada birde yemek lafı bile duymak istemiyorum inşllah çok uzun sürmez bu bulantılar.

Olmazsa cuma kontrole gittgimde bende bio markayi kullanmamin sakincasi var mi yok mu sorayim canim. Dedigin markayi da bilmiyorum hic acikcasi. Ins sana faydasi olur. Saol cevabin icin

Çocuklarınızla ilgilenebiliyor musunuz?
Kalktığımdan beri ağlıyorum, başkası anlatsa buna mı ağlıyorsun derdim.
Dün leblebi yedi babası gelene kadar.
Dışarı çıkarmayı bırak evde oynayamıyorum.
Nasıl hareket istiyor, oyun istiyor, kıyamıyorum.

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…