2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben kabusla uyandım ameliyathanede doktor doguma başlıyor yarım bırakıyor o şekilde başka bir hastaneye gitmemi söylüyor uzun süre bekliyorum uyandım ter içindeyim☹

benim bugün geçti...masa başı çalışıyorum çok oturmaktan bağlarla alakalı olduğunu söyledi hareket etmek lazımmış..garip garip işler...

kızlarr bende dün kontrole gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Normal herşey dedi doktor. Kanama vs yok ama progestan kullanmaya devam, haftaya dozunu azaltırız dedi. 1,3 cm miş boyu (crl) normal mi tecrübeli olanlar yorumlayabilir mii

çok şükürki kalp atışını bende biraz önce gördüm... 5+6 günlük dedi...2.8 mm boyu... sesi dinletmedi ama ekranda gördüm hareketini.. .iki tanede kist var dedi..bir zararı olurmu acaba?
Genellikle 3. ay sonunda geçiyor kistler, eğer öyle bir şeyse zararsız.

hanımlar merhaba öncelikle gebelikleriniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşaallah ben henüz keseyi göremedim ve benim durumum riskli

oyyyy maşaallah sübhanallah bende görürüm inş. bu hafta kuzumu

2013 doğumlu bir kızım var geçen yıl içerisinde 3 tane hamilelik yaşadım üçüde 7. hafta olunca kalpleri durdu 2 tanesi kürtaj en sonuncusu kendi düştü ocakta şimdi yine hamileyim ama çok endişeliyim sat 16 haziran geçen hafta doktora gittim bu hafta için gel keseyi göreriz daha kese yoktur dedi trombofili var bende iğne kullanıyorum aranızda iğne kullanan varmı acaba ?

hanımlar sol kasığımda çok ağrım batmam var normal değilmi
valla geçen haftadan beri o ağrılardan bende de var diğerlerinde de olduğu için çok korkmuştum ama doktor normal dedi benimde regli olacakmışım gibi ağrı ve batma oluyor bakalım çarşamba yada perşembe gideceğim doktora ne diyecek

benim hayırlısıyla 3 çocuk olacak ama sanki diğerlerini ben doğurmamışım gibi.herşeyi unutmuşum.dün uzanmıştım yavaşça doğruldum ağrıdan ağzım açık kaldı.soluma sanki bıçak girdi

Cnm acaba midenimi bozdun ishal olduguna gore usutmus olabilirsin o agrida gaz sancisi olablr. Sen yinede gorun ama mutlaka
Canim bu gaz gibi değildi sanki...yine gebelik belietilerinde ki gibi kasik agrisinin en şiddetli keskin haliydi.Kalcama belime kadar vurdu agri kivrandim resmen..bir an düşündü m o aciyla norma dogum yapanlar acaba bu sekilmi agri yasiyor...yaklasik 5 dk sürdü.İnternetten baktim hemen ishal görülüyor muş.O yuzden korktum..

Sakın bekleme başka doktora git önlem olarak ilaç kullanırsın, testini yaptırırsın. Ben öncekinde öyle yaptım doktorumu bekledim izindeydi 8 haftalıkken gittim 6. haftada kalbi durmuştu. Bana da doktorum o zaman dedi pıhtılaşma olabilir bir sonrakinde ilaç kullanıcaz diye.

Merhaba kızlar.. Kalp atışını duyanlar olmuş. Hadi hayırlı olsun .Allah hepimizinkini bagışlasın. Mide bulantılarınız nasıl? Benim bir gün var birgün yok sanki . çok şükür kayinvalidemin yanına geldik. Oğlumla onlar ilgileniyor. Ben bol bil dinleniyorum. Keyfimiz yerinde çok şükür.

sizde de mi pıhtılaşma var iğne kullanıyormusunuz ne zaman kullanmaya başladınız birde iğne harici başka ilaç kullanıyormusunuz ay çok soru sordum ne olur kusuruma bakmayın

sizde de mi pıhtılaşma var iğne kullanıyormusunuz ne zaman kullanmaya başladınız birde iğne harici başka ilaç kullanıyormusunuz ay çok soru sordum ne olur kusuruma bakmayın
Bende olup olmadığı belli değil önceki doktorum test yaptı sonuçlar ne çıkarsa çıksın tekrar hamile kaldığında clexan kullanacaz dedi, clexan kan sulandırıcı iğne. Test sonuçları iyi çıktı pıhtılaşma yok dedi. Ben hamile olduğumu öğrenince doktora gittim başka bir şehirdeyim o yüzden başka doktora gittim. Anlattım herşeyi, testlerimi de gösterdim. Bu doktorum da bu testler sende kan pıhtılaşması olup olmadığını göstermez dedi başka testler yapalım sonuç çıkıncaya kadar iğne kullanalım dedi. Testler pahalıydı bana bıraktı yapıp yapmamayı, yapmazsak hamilelik boyunca iğne kullanacaktım. 4+5’te gittim kese göründü alttan muayene etti. 6. hafta dolunca kalp atışını dinlemek için gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…