2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
SAT 1haziran benim. Ultrasonda bebek 6+6 görünüyor. İnşallah duyarsınız biz ilk gidişimizde duymuş olduk
Maşallah çok şanslısınız,benim bugün sat a göre 8+2 yarını bekliyorum,kötü dusunmemeye çalışıyorum..geçen hafta salı gittim 7+2 de yolk kesesi iyi dedi biraz daha büyümesi gerekiyor kalp atışı için dedi ya inşallah güzel haber alırım.. özele mi gitmistiniz

sizde de mi pıhtılaşma var iğne kullanıyormusunuz ne zaman kullanmaya başladınız birde iğne harici başka ilaç kullanıyormusunuz ay çok soru sordum ne olur kusuruma bakmayın
İğne harici folibol kullanıyorum folik asit. Ben hamile kalmadan da uzun süredir folik asit ve corasprin kullanıyordum.

Arkadaslar bisey sormak istiyorum. Kendime gore bi takvim yapmistim. Dr a da soramadim. Benim sat 18 hz. 5 temmuz da hamile kalmis olsam ayin 16 sinda direk kopkoyu cift cizgi cikar mi ve beta 585 cikar mi?
Ben hep haz sonu kaldim diye dusunuyorum aslinda. Sizin fikriniz nedir o kadar hcg artip idrarda hemen cikar mi eger temmuzsa?

Hemen hemen aynı durumdayız, benim de 6 yaşında oğlum var, ondan sonra 2 hamileliğimde bebeklerin kalbi durdu. Şimdi ben de iğne oluyorum. Ama bana buradaki doktorum önceki doktorumun testlerinin pıhtılaşma olup olmadığını göstermez dedi, başka testler istedi onları yaptırdım.

İğne harici folibol kullanıyorum folik asit. Ben hamile kalmadan da uzun süredir folik asit ve corasprin kullanıyordum.
anladım bende gebe kalmadan 6 ay önce hem folbiol hem coraspin kullandım doktorum o ay gebelikten şüphelendiysen hemen kan tahlili ver bthcg yükselmeye başladıysa hemen oksapar 4000 başlayacağız dedi şehir değiştirdim tabii şuan hemen hastaneye gittim sonuç pozitip günde 1 tane başladık oksapar biraz rahatsızlanınca başka bi doktora gittim 3 tane bebeğin öldüğü için sana yeterli gelmez sen sabah akşam olmak üzere günde 2 tane iğne vur dedi progestan verdi günde 2 tane birde coraspin 100 kullanıyordum onu ecopirin 150 yükseltti şuan 5+2 günlük kese görünürmü sizce karından bakılınca

evet bende 2. kalbi duran bebeğimden sonra genetik test yaptılar sonuçlar 21 günde çıktığı için biz geç kaldık iğneye başlamaya doktorum sonuçlar çıkmadan kullanmayacağız dedi 7 haftalıkken sonuçlar çıktı 2 gün iğne vuruldum 3 gün kanamam başladı bebek kendi düştü sonra doktorum şüphelendiğin an başlayacağız iğneye dedi şimdide 4. haftada başladım kullanmaya bakalım hayırlısı bu sefer olacak gibi hissediyorum rabbim aynı acıları yaşatmasın bir daha

Ben 4+5’te alttan muayenede keseyi gördü doktor, 6. haftada kalp atışını duyabilirsin bence 6. haftayı bekle. 5+2’de görünür bence, benim önceki gebeliğimde görünmüştü.

Ben 4+5’te alttan muayenede keseyi gördü doktor, 6. haftada kalp atışını duyabilirsin bence 6. haftayı bekle. 5+2’de görünür bence, benim önceki gebeliğimde görünmüştü.
çok teşekkür ederim birde regli olacakmış gibi ağrılarınız varmı kızlar normal mi yani benim öyle

İşte beklemekle hata yapmış doktor, ben öncekinde kan pıhtılaşması nedir onu bile bilmiyordum. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Dün kahverengi akıntım olduğunu yazmıştım. Gece ne yazıkki pembeye döndü. O saatte dr bulamayacağım için sabah ilk bulduğum randevuyu aldım. Bebek iyi önce onu söyleyip rahatlatayim dedi. Kalp atışını dinletti. Kesenin yeri gayet iyiymiş ve her hangi bir kanama alanı gözükmüyormuş. Bazı gebeliklerde ilişkiye bağlı olabiliyor dedi. Önlem amaçlı ilaç başladı. Dualariniza bizi de dahil edin nolur. Başkaca bir sıkıntı yaşanmasın

Canım idrar testi için ayın 28 veya 29 unu bekle ama kanda daha erken çıkıyo kan ver derim ben azda olsa bi değer görmen lazım idrarda geç çıkıyo kan daha kesin oluyo

Benim adet olmam gereken gun ilk idrarda cikti kopkoyu sonrasinda kanda yani bugun 5 haftalik olduk . Aslinda merak ettigim 5 temmuzda hamile kalmissam bu deger hemen idrarda cikarmiydi ben haziranda kaldigimi dusunuyorum da yani temmuz da ise bu derece yuksek cikar miydi. Sadece bi fikir

Geçmişolsun. Hangi ilacı verdi günde kaç kere kullanacaksınız acaba?

İşte beklemekle hata yapmış doktor, ben öncekinde kan pıhtılaşması nedir onu bile bilmiyordum. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
inşaallah inşaallah inşaallah
çok çok geçmiş olsun çok fazla hareket etmeyin dinlenin bol bol

Canım 14. Günü ıyi beklemişsin 10. Günde falan da belli oluyor. Adete gelince bence şuan onu düşünme

inşaallah inşaallah inşaallah

çok çok geçmiş olsun çok fazla hareket etmeyin dinlenin bol bol
Geçmişolsun. Hangi ilacı verdi günde kaç kere kullanacaksınız acaba?
progestan 100 mg verdi. Günde 3 kere. 2 gün tekrarlamazsa devam etmezsin, tekrarlarsa 1 hafta kullan dedi. Cumartesi başka drdan randevum vardi zaten. Kontrol etmiş olur

Nasıl gebeyken genetik test yaptirabildiniz. Doktorum gebelikte kan yapisi bozuluyor testler yaniltir bizi demisti. O yüzden hic riske atmamak lazım direk ilaca başlamıştı.

Nasıl gebeyken genetik test yaptirabildiniz. Doktorum gebelikte kan yapisi bozuluyor testler yaniltir bizi demisti. O yüzden hic riske atmamak lazım direk ilaca başlamıştı.
şimdi şöyle benim 2. bebeğin kalbi durunca kürtajdan 40 gün sonra kan verdim doktorum 40 gün sonra ver kanını dedi bir sonraki ayda gebe olduğunu öğrendim sonuçlarım henüz çıkmamıştı hamileyken yapılmadı bu tahliller yani sonuçlar çıkana kadar da 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim maalesef geç kaldık iğneye başlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…