ben de birkaç adım yürüyünce hemen nefesim kesiliyor ve gece yatarken nefes alamıyorum bazen yastığımı yükselttim o yüzden burnumda da tıkanıklık oluyor bazen
25+3te kontrolüm vardı, bdp 27+0 çıktı, hc 26+1 Ac, 26+4 bebeğin kilosu 932 gr. önden gidiyor dedi iri bir bebek dedi, başı da bir tık önde dedi ama bu korkulacak bir şey mi? benzer durum yaşayanlar var mı? Başının önde gitmesi ne demek ya canım sıkıldı bilen var mı? sorun değil dedi doktor ama korkuyroum
Ya kizlar siz diyosunuz ya suramda buramda ben hem bilmiyorum hemde benimki genelde kelebek kanadi gibi yada sanki yilan kivrilipta kayiyor gibi bir sorun mu var diye dusunmeye basladim. Ultrasonda hareketli gorduk ama ne biliyim iste oyle guclu vurmalari pek yok denecek kadar nadir
İki gun olmasin canim herkesin işi bir değil... ama bir gün koyulmadanda olmasin peki sen soyle kac gunde okuyacagini .. ya ne kadar guzel olacak hem hepimiz bebeklerimizin adina dua okuyup sagliklarina herbiseyleri icin dua edicez hem gecirecegimiz zaman huzurlu olucaz... muhtesem degilmi? Agrilarim basladikca huzur arar oldum cunki..
Kuzucuk sen soyle bence ama arayi cok acmaki sende boşlamayasin
Sanırım benim de erken döllenme. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde sata göre 3 haftalıktım ama doktora gittiğimde 4 haftalıkla uyumlu dediler, gene de bilemiyorum tam regl bitişi hamile kalmışım