2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hatimi bitince diğer haftada onu yapalım inşlh canım, Bu ARADa kızlar 20 kşi olduk

Bazen anne sutu yariyor. Misal kuzenim benden 1 ay once dogurdu kizi 3 kg dogmustu (benim kizimda oyle dogdu) ama ona anne sutu yaradi. Benim kizi gormeye geldiler bebek bambaska bebek olmustu 1.5 aylikken 5 kg idi
Benim ilk oğlum 3.5 kilo doğdu. 2 aylık 6.5 kilo oldu. Bebeğe bağlı ben ufak kıyafet pek giydirmemiştim ona.1 aya değiştirmiştim. Şimdi de gerektikçe alacağım

Hareket ettimi merak ettim

Keşke bilsem de okusam. Allah sizden razı olsun arkadaşlar
Ne demek kuzum bende zorla abdest aldim esimi bekledim simdi ayaklarimi giydirdi yikadi derken... sende kendine cici bak dualarim ikizlerimizle bu arada kuran arapca okunuslu varsa elinde onunlada eslik edebilirsin..

Ahh kizlar yaa benim.sipa yine kicinin ustune oturdu heralde ayaklari tam vajinamda hissediyorum zonlatiyor vurunca altima kacirtcak . Bi cabasi var donmeyemi calisiyor napiyor bende nasil duracagimi sasirdim yaa
Ahhh ahhhh benide kizim deli ediyordu kafasi ve elleriyle.... cok gicik bisi.. o duyguyu hissedince tuylerim diken diken oluyorr

Ahhh ahhhh benide kizim deli ediyordu kafasi ve elleriyle.... cok gicik bisi.. o duyguyu hissedince tuylerim diken diken oluyorr
Benim kız genelde yorulduğum zamanlarda karnımın altında toplanıyor karnım minicik kalıyor korkuyorum sizin de başınıza geliyo mu ya kasılma bu değildir demi

Kızlar eğitimden geldim. Paylaşayim yine sizinle
Suyun gelmesi çoğu sitede kokulu yazıyor farklı şekerli bir koku gibi diye tarif ediliyor. Benim sürekli akıntım var doktorum su olsa anlardın her saat pantolununu ıslatacak kdr olur geldiği gibi de doğurursun demişti

Ben sezeryan bekliyorum normal olmamasi icin yatmam gerekebilir. Valla sanki nst baglansam sancin var dicekler gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…