- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Tmm kuzum. Sizinkileri Allah kabul etsin o zman.Ben simdi sordum bilen birine
o dinleme hattı oluyormuş o şekilde. onunda sevabı var tabi ama kurani kerimi hatim indirmek için bilerek okumak gerekiyormus .
R Renklirenkli
Hatimi bitince diğer haftada onu yapalım inşlh canım, Bu ARADa kızlar 20 kşi oldukbenim tokluk sekerim cikmadi! sabah aclik sekerim cikti be her gecen gun yukselerek devam etti! diyet ler tokluk sekerimi dengeledi!! aclik icin mecbur kaldim yapicak bisey yok insallah devam etmez! ailemde seker gecmisi hic yok!
bende cuz alirim!
ve benimde bir fikrim var! 41 yasin okumak cok kiymetlidir! ve hepimiz hamileyiz! cuzleri bitirince hepimizden 41 yasin toplayalim! daha oncede soylemistim pek onemsenmedi! ben okumustum o zaman hepimizin niyetine 1 yasin!
ama 41 yasine baslarsak onun icin de okurum!
Benim ilk oğlum 3.5 kilo doğdu. 2 aylık 6.5 kilo oldu. Bebeğe bağlı ben ufak kıyafet pek giydirmemiştim ona.1 aya değiştirmiştim. Şimdi de gerektikçe alacağımBazen anne sutu yariyor. Misal kuzenim benden 1 ay once dogurdu kizi 3 kg dogmustu (benim kizimda oyle dogdu) ama ona anne sutu yaradi. Benim kizi gormeye geldiler bebek bambaska bebek olmustu 1.5 aylikken 5 kg idi
Ne demek kuzum bende zorla abdest aldim esimi bekledim simdi ayaklarimi giydirdi yikadi derken... sende kendine cici bak dualarim ikizlerimizleHareket ettimi merak ettim
Keşke bilsem de okusam. Allah sizden razı olsun arkadaşlar
HarikaaaaaHatimi bitince diğer haftada onu yapalım inşlh canım, Bu ARADa kızlar 20 kşi olduk
Bende yastiklarla duruyorummKaburga agrisi cok fena gercekten ve gecmicekse gecmiyor hic bir sekilde . Allah yardimcin olsun 2 bebek cok zor bizim tekle bu kdr soyleniyoruz . Bende bugun hic okuyamadim kuran. Rahatsizim ve huzursuzum oyle uzaniyorum
Evet takip etmek de sayılıyor diye biliyorum.Yasin okurken de takip edenleri sayıyorlar.Benim bildiğim kadarıyla takip etmekte sayılıyor çünkü kursa gitğim zamanlar toplu hatimde de takip ediyorduk okuyanları
Ahhh ahhhh benide kizim deli ediyordu kafasi ve elleriyle.... cok gicik bisi.. o duyguyu hissedince tuylerim diken diken oluyorrAhh kizlar yaa benim.sipa yine kicinin ustune oturdu heralde ayaklari tam vajinamda hissediyorum zonlatiyor vurunca altima kacirtcak . Bi cabasi var donmeyemi calisiyor napiyor bende nasil duracagimi sasirdim yaa
Benim kız genelde yorulduğum zamanlarda karnımın altında toplanıyor karnım minicik kalıyor korkuyorum sizin de başınıza geliyo mu ya kasılma bu değildir demiAhhh ahhhh benide kizim deli ediyordu kafasi ve elleriyle.... cok gicik bisi.. o duyguyu hissedince tuylerim diken diken oluyorr
Şeker sonuclarin cıktı mııAy cok sukur evdeyim. Ölüyorum sandim sabah
Sen varmisin okuyacakalr arasinda kuzumEvet takip etmek de sayılıyor diye biliyorum.Yasin okurken de takip edenleri sayıyorlar.
Evet kasilma rahim toplanmasi bu bence.. sende bize katilacak misin canim?? Bir an once sayiyi toplamaya cakisiyorumBenim kız genelde yorulduğum zamanlarda karnımın altında toplanıyor karnım minicik kalıyor korkuyorum sizin de başınıza geliyo mu ya kasılma bu değildir demi
Katılcam canım 1 cüz yazın bana da. 7 ocakta randevum doktora sorayım bakalımEvet kasilma rahim toplanmasi bu bence.. sende bize katilacak misin canim?? Bir an once sayiyi toplamaya cakisiyorum
Sor sor ... siklasmamasi onemli olan...Katılcam canım 1 cüz yazın bana da. 7 ocakta randevum doktora sorayım bakalım
Suyun gelmesi çoğu sitede kokulu yazıyor farklı şekerli bir koku gibi diye tarif ediliyor. Benim sürekli akıntım var doktorum su olsa anlardın her saat pantolununu ıslatacak kdr olur geldiği gibi de doğurursun demiştiKızlar eğitimden geldim. Paylaşayim yine sizinle
Sende bize katilacak miydin ? Hatim icinSuyun gelmesi çoğu sitede kokulu yazıyor farklı şekerli bir koku gibi diye tarif ediliyor. Benim sürekli akıntım var doktorum su olsa anlardın her saat pantolununu ıslatacak kdr olur geldiği gibi de doğurursun demişti
Valla allah razı olsun sizden ama arapça okumayı bilmiyorumSende bize katilacak miydin ? Hatim icin
Bilen kisi az kurani kerimden arapça okunusunu okusan yeter..Valla allah razı olsun sizden ama arapça okumayı bilmiyorum
Ben sezeryan bekliyorum normal olmamasi icin yatmam gerekebilir. Valla sanki nst baglansam sancin var dicekler gibi geliyo banaBende oyle cok saldim evime annem teyzelerim eltim kim gelirse supurge aciyor. Normalde yerimde duramiyorum ama bedelo agir oluyor bende biraktim gitti kirlensin dedim toplu bir temizlik yapilcak zaten boyada yapilabilirz. Bende 30-31 hafta gibi bebegn kiyafetlerini yikatip utulemeye canta hazirlamaya baslicam yavas yavas. Yatak odamida dokerm yavas yavas duzenlerim dolaplari baza icini 33 te bitse anca
Sonrada boya temizlik 35 tede onlar bitse allahin izniyle gerisini ben hallederim zaten ozamandan sonra hareketli olmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?