2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yeterki uyku olsun uyanmadan wc ye gider gelirim hatta ruyam yarim kaldiysa o bile dev eder :)

1 aydir var ve her gecen gun dahada agirlastigimi hissediyorum cnm bu da nefes darligina gitgide daha fazla yol aciyor.
Kızlar son ay karın aşağı düşünce biraz rahatlıyormuş bu duru. Daha fazla oksijen ihtiyacımız olduğundan oluyormuş. Bir de mide yükseliyor yukarı doğru ciğer kapasitemiz düşüyor.ben midemi çok doldurmamaya çalışıyorum o nedenle. Çok yediğimde nefes alamıyorum bunalıyorum

Ben surekli tikındigim icin ciğerlere yer kalmiyorrr :'(

Masallh minnosuma
Ohh ohhh sen yasin okurmusun kuzum??

Oğlumda da öyle planlar yaparken 28.haftada hastanede 30da da evde bulmuştum kendimi. Bu sefer Allah izin verirse diyorum. Bu şekilde bile 3 haftalık rapor ihtiyacı doğuyor. Mayıs sonu gibi bitiyor bizim izinler

Bu vesileyle soyle yapalim o zaman, abdest alamayan, yatmak zorunda olan okuyamayan, dini gorusu farkli olup ama bende sizin dualarinizda yer almak isterim diyenler bana kendi isminizi ve bebek isimlerini yada ismi yoksa kendi isminizle bebeginizin cinsiyetlerini ozelden yazin. Ben isim listesi yapiyorum en son gun 6 ocakta duamizi ederken hepimizin adina niyetlenip duamizi edelim. Zaten bu yola cikis amacimiz bu gruptaki butun hepimizin niyetine. Sadece okuyabilir misin diye sorma amaci ne kadar cok okuyan olursa karimiza olur diye

Onuda annem okusa olmuyormu :) ya Allah gunah yazmasin su hamileligim boyunca o kadar useniyorum ki abdest almak bile zorluyor.

Hic nst baglanmadim. Kasilmalar sıklaştı. Hic yürüyemiyirum hemen kasilma oluyor. 3 gundur çatı agrisida başladı
Doktoruna bir soyle istersen nezaman gidiceksin beni ilk 22 haftada ikincide 28. Haftada nstye soktu rahim inceligi ve kasilmadan dolayi.

Doktoruna bir soyle istersen nezaman gidiceksin beni ilk 22 haftada ikincide 28. Haftada nstye soktu rahim inceligi ve kasilmadan dolayi.
Şuana kadar böyle bir sorun yoktu. En son gecen sali devlete gittim zaten hic bir bilgi vermiyolar, ilgilenmiyorlar. Kendi doktoruma 1 ayı gecti gitmeyeli. Onumuzdeki cumartesi düşünüyorum

Benim de midem almıyor.Bir de bu aralar mide yanmam çok var.Sodayla elmayla geçirmeye çalışıyorum

Benimki ayaz cnm cogu kisi ezberledi :)

Ben de 2 hafta önce dr değiştim canım. Hiç moralini bozma çünkü ben şimdiki dr uma daha çok ısındım. Msj attığım anda dönüyor ne sorsam cvplıyor. O yüzden belki de senin için daha hayırlı olmuştur
Hic nst baglanmadim. Kasilmalar sıklaştı. Hic yürüyemiyirum hemen kasilma oluyor. 3 gundur çatı agrisida başladı
Benide bağlamadı hiç dr lar. Erken dediler hep bana
Masallh minnosuma
Ohh ohhh sen yasin okurmusun kuzum??
Demirrrrr kuzum yasin okurmusun bizimle
Okurum ama kaç tane okuncak. Bide arapçadan okuyamam bilmiyorum. İşten geldikten sonra yemek ve genel işlerden sonra okuyabilirim. O da çok olmaz sanırım. Sayı belli mi bilgilendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…