Hic nst baglanmadim. Kasilmalar sıklaştı. Hic yürüyemiyirum hemen kasilma oluyor. 3 gundur çatı agrisida başladıNeden oluyormu sancin benim.kasilmalar var toco ya girdim bisey cikmadi
Kızlar son ay karın aşağı düşünce biraz rahatlıyormuş bu duru. Daha fazla oksijen ihtiyacımız olduğundan oluyormuş. Bir de mide yükseliyor yukarı doğru ciğer kapasitemiz düşüyor.ben midemi çok doldurmamaya çalışıyorum o nedenle. Çok yediğimde nefes alamıyorum bunalıyorumYeterki uyku olsun uyanmadan wc ye gider gelirim hatta ruyam yarim kaldiysa o bile dev eder :)
1 aydir var ve her gecen gun dahada agirlastigimi hissediyorum cnm bu da nefes darligina gitgide daha fazla yol aciyor.
QAllahhh nutellaliMilföy böreği yapabilirsin çok kolay oluyor içine peynir maydonoz bir ucundan diğer ucuna muska gibi kıvır kat kat kabarıyor. Ben Nutella da koyuyorum içine güzel oluyor
Kızlar son ay karın aşağı düşünce biraz rahatlıyormuş bu duru. Daha fazla oksijen ihtiyacımız olduğundan oluyormuş. Bir de mide yükseliyor yukarı doğru ciğer kapasitemiz düşüyor.ben midemi çok doldurmamaya çalışıyorum o nedenle. Çok yediğimde nefes alamıyorum bunalıyorum
Masallh minnosumaKızlar doktordan çıktım Allahıma şükürler olsun ki ölçümler haftasıyla uyumlu birkaç gün önde birkaç gün gerideherşey yolunda dedi dr.
Kilosu da 900 gr dedi minnoşuma
Allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlık sıhhat versin
,Ben surekli tikındigim icin ciğerlere yer kalmiyorrr :'(
Ben surekli tikındigim icin ciğerlere yer kalmiyorrr :'(
İnşallah kuzuşOlsun yavrucum 3 guncuk daha beklesin hem minnos biraz daha buyumus olacak
Ben de gece yarısı börek yaptım eşim diyorki niye yaptın şimdi bunu akşam akşam, dedim ki hayatım sabah sana kahvaltı hazırlıycam pratik olsun diye yaptım
Onuda annem okusa olmuyormu :) ya Allah gunah yazmasin su hamileligim boyunca o kadar useniyorum ki abdest almak bile zorluyor.Kuzum sende yasin grubumuza gel
Yarin annemi arayayim uyuyodur simdi cnm sorarim buyuk ihtimalle okur ama.Olur öyle eğer okursa yazarsın ekleriz seni de daha 7 cüz var
Esimde kiskaniyor uykum cok tatlidir bi gun vurucan bi yerini diyor :)Heyy masallah hayalimdeki uyku
Oğlumda da öyle planlar yaparken 28.haftada hastanede 30da da evde bulmuştum kendimi. Bu sefer Allah izin verirse diyorum. Bu şekilde bile 3 haftalık rapor ihtiyacı doğuyor. Mayıs sonu gibi bitiyor bizim izinlerAynen cnm benim de amacım 37. Haftaya kadar calismak ama esim su 4 haftayi geçirirsen şükret diyo Allah yardımcımız olsun tabi ki çok zorda kalırsam ayrilicam ama doğumdan sonra daha çok ihtiyacımız olucak rapor almak zor
Onuda annem okusa olmuyormu :) ya Allah gunah yazmasin su hamileligim boyunca o kadar useniyorum ki abdest almak bile zorluyor.
Doktoruna bir soyle istersen nezaman gidiceksin beni ilk 22 haftada ikincide 28. Haftada nstye soktu rahim inceligi ve kasilmadan dolayi.Hic nst baglanmadim. Kasilmalar sıklaştı. Hic yürüyemiyirum hemen kasilma oluyor. 3 gundur çatı agrisida başladı
Ya benim gibi kendine guvenemeyen Turkce okunusuyla okuyacak arkadaslar bana ozelden yazin sizinle Yasin grubu kuralimbol bol dua bol bol hayirlar olsun insallah.. kendimizi bogmadan sikmadan...
Şuana kadar böyle bir sorun yoktu. En son gecen sali devlete gittim zaten hic bir bilgi vermiyolar, ilgilenmiyorlar. Kendi doktoruma 1 ayı gecti gitmeyeli. Onumuzdeki cumartesi düşünüyorumDoktoruna bir soyle istersen nezaman gidiceksin beni ilk 22 haftada ikincide 28. Haftada nstye soktu rahim inceligi ve kasilmadan dolayi.
Benim de midem almıyor.Bir de bu aralar mide yanmam çok var.Sodayla elmayla geçirmeye çalışıyorumKızlar son ay karın aşağı düşünce biraz rahatlıyormuş bu duru. Daha fazla oksijen ihtiyacımız olduğundan oluyormuş. Bir de mide yükseliyor yukarı doğru ciğer kapasitemiz düşüyor.ben midemi çok doldurmamaya çalışıyorum o nedenle. Çok yediğimde nefes alamıyorum bunalıyorum
Benimki ayaz cnm cogu kisi ezberledi :)Bu vesileyle soyle yapalim o zaman, abdest alamayan, yatmak zorunda olan okuyamayan, dini gorusu farkli olup ama bende sizin dualarinizda yer almak isterim diyenler bana kendi isminizi ve bebek isimlerini yada ismi yoksa kendi isminizle bebeginizin cinsiyetlerini ozelden yazin. Ben isim listesi yapiyorum en son gun 6 ocakta duamizi ederken hepimizin adina niyetlenip duamizi edelim. Zaten bu yola cikis amacimiz bu gruptaki butun hepimizin niyetine. Sadece okuyabilir misin diye sorma amaci ne kadar cok okuyan olursa karimiza olur diye
Benimki ayaz cnm cogu kisi ezberledi :)
Ben de 2 hafta önce dr değiştim canım. Hiç moralini bozma çünkü ben şimdiki dr uma daha çok ısındım. Msj attığım anda dönüyor ne sorsam cvplıyor. O yüzden belki de senin için daha hayırlı olmuşturKızlar şu an şoklardayım. Doktorum instagram hesabından duyuru yapmış. 6 ay için şehir dışında olacakmış eğitimi varmış. Hastalarını aynı hastanede başka doktorlara yönlendirecekmiş falan filan. Ben o hastanedeki diğer doktorları istemiyorum. Şimdi yeni bir doktora adapte olmak, hem de doktorun adapte olması, kabul etmesi.. Süreci bilmiyor neticede. Ne yapacağım ben kızlar..
Benide bağlamadı hiç dr lar. Erken dediler hep banaHic nst baglanmadim. Kasilmalar sıklaştı. Hic yürüyemiyirum hemen kasilma oluyor. 3 gundur çatı agrisida başladı
Masallh minnosuma
Ohh ohhh sen yasin okurmusun kuzum??
Okurum ama kaç tane okuncak. Bide arapçadan okuyamam bilmiyorum. İşten geldikten sonra yemek ve genel işlerden sonra okuyabilirim. O da çok olmaz sanırım. Sayı belli mi bilgilendirinDemirrrrr kuzum yasin okurmusun bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?