2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar şu an şoklardayım. Doktorum instagram hesabından duyuru yapmış. 6 ay için şehir dışında olacakmış eğitimi varmış. Hastalarını aynı hastanede başka doktorlara yönlendirecekmiş falan filan. Ben o hastanedeki diğer doktorları istemiyorum. Şimdi yeni bir doktora adapte olmak, hem de doktorun adapte olması, kabul etmesi.. Süreci bilmiyor neticede. Ne yapacağım ben kızlar..

Massallah iste cnm :) 1 kiloya yaklasmis

Sekerli su mu :) tadinami bakmislar :) su gelince herkes anlarsin diyor anlamamak mumkun degilmis

Tamamdir canim allah kabul etsin. Ben bitirince yeni cuz alirim bitmezse hatim

Off kizlar yarin 2 de dr da randevum var aksamada misafir gelecekmis, ben nasil yetisicem acaba, caya geleceklermis e yanina tatlisini salatasini yapmak gerekecek pratik fikirleriniz var mi hic
Milföy böreği yapabilirsin çok kolay oluyor içine peynir maydonoz bir ucundan diğer ucuna muska gibi kıvır kat kat kabarıyor. Ben Nutella da koyuyorum içine güzel oluyor

Kızlar çok fena sırt ve kaburga ağrım var bugün okulda zor durdum sanırım iyice ağırlaşmaya başlıyorum
Ben de merdiven çıkarken mahvoluyorum. 4.katta 4 dersim var ama ölüm gibi oraya çıkmak. Çocuklar kitaplarınızı taşıyalım hocam diyorlar. Ben de 'beni taşısanız belki bir ihtimal derse gelebilirim' diyorum Şaka bir yana 37.haftaya kadar çalışma hayallerim var ama iki haftadır ciddi anlamda zorlanıyorum

Tamamdir ellerine saglik canim .Allah kabul etsin insallah

Tamam canim. Cok heycanliyim ilk kez hatime katılcam. Yarin okumaya baslarim allahin izniyke sonra badana islerimiz baslicak sıkışmasın arada

Aynen cnm benim de amacım 37. Haftaya kadar calismak ama esim su 4 haftayi geçirirsen şükret diyo Allah yardımcımız olsun tabi ki çok zorda kalırsam ayrilicam ama doğumdan sonra daha çok ihtiyacımız olucak rapor almak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…