- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Massallah iste cnm :) 1 kiloya yaklasmisKızlar doktordan çıktım Allahıma şükürler olsun ki ölçümler haftasıyla uyumlu birkaç gün önde birkaç gün gerideherşey yolunda dedi dr.
Kilosu da 900 gr dedi minnoşuma
Allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlık sıhhat versin
Annem benim yerime okusa o da gecerli olurmu cnm oyle oluyorsa yarin okuyabilecekmi sorarimBen simdi sordum bilen birine
o dinleme hattı oluyormuş o şekilde. onunda sevabı var tabi ama kurani kerimi hatim indirmek için bilerek okumak gerekiyormus .
@Renklirenkli
Neden oluyormu sancin benim.kasilmalar var toco ya girdim bisey cikmadiBen sezeryan bekliyorum normal olmamasi icin yatmam gerekebilir. Valla sanki nst baglansam sancin var dicekler gibi geliyo bana
Normal doğuma engel değil canım hayırdır inşallah bir sıkıntı mı oldu?Canim bu katater normal doguma engel mi veya takilmazsa da engel mi oyle bilgi verildimi sana?
Sekerli su mu :) tadinami bakmislar :) su gelince herkes anlarsin diyor anlamamak mumkun degilmisSuyun gelmesi çoğu sitede kokulu yazıyor farklı şekerli bir koku gibi diye tarif ediliyor. Benim sürekli akıntım var doktorum su olsa anlardın her saat pantolununu ıslatacak kdr olur geldiği gibi de doğurursun demişti
Sürekli duş alıyorum su iyi geliyor ağrılarımaKızlar çok fena sırt ve kaburga ağrım var bugün okulda zor durdum sanırım iyice ağırlaşmaya başlıyorum
Tamamdir canim allah kabul etsin. Ben bitirince yeni cuz alirim bitmezse hatim@meleksinsen 1.cuz
@mltmalbyrk 2. ve 3. cuz
Amine Busra 4. cuz
Tinybirdy 5. cuz
Eva 6. cuz
@Agape25 7. cuz
@BeyazSarap 8-9 cuz
Pinkpinkblue 10.cuz
@Lostinparadise 11. cuz
@Prenses 50 12. cuz
@seryu 13.cuz
@Sevenanne 14. cuz
@Tavsannesi 15. cuz
@cherrphe 16 ve 17 cuz
@Dertlikusank 18. cuz
M Mucizem26619 19. cuz
@hayaksii 20. cuz
@DooDooDoo 21 ve 22 cuz
@Yaseminys 23. cuz
listemiz simdilik bu kadar biz baslayalim okumak isteyen yada okutabilirim diyenler bilgi versin
duasi 06 ocak 2020 tarihinde olacak
cuzleri alanlar o tarihe kadar okusun lutfen...
Oh oh iyi cnm :)Yarin 30. Haftaya giriş yapiyorum 29 bitiyor
Kuzum sende yasin grubumuza gelAnnem benim yerime okusa o da gecerli olurmu cnm oyle oluyorsa yarin okuyabilecekmi sorarim
Olur öyle eğer okursa yazarsın ekleriz seni de daha 7 cüz varAnnem benim yerime okusa o da gecerli olurmu cnm oyle oluyorsa yarin okuyabilecekmi sorarim
Aynisinin seffaf rengini almistim :)Eki Görüntüle 2568293 Ebebekten banyo ürünleri indiriminde aldıklarım geldi. Şampuan almadım. Sizler ne aldınız?Ürün içerikleri hakkında fikrim yok.
Milföy böreği yapabilirsin çok kolay oluyor içine peynir maydonoz bir ucundan diğer ucuna muska gibi kıvır kat kat kabarıyor. Ben Nutella da koyuyorum içine güzel oluyorOff kizlar yarin 2 de dr da randevum var aksamada misafir gelecekmis, ben nasil yetisicem acaba, caya geleceklermis e yanina tatlisini salatasini yapmak gerekecek pratik fikirleriniz var mi hic
Ben de merdiven çıkarken mahvoluyorum. 4.katta 4 dersim var ama ölüm gibi oraya çıkmak. Çocuklar kitaplarınızı taşıyalım hocam diyorlar. Ben de 'beni taşısanız belki bir ihtimal derse gelebilirim' diyorumKızlar çok fena sırt ve kaburga ağrım var bugün okulda zor durdum sanırım iyice ağırlaşmaya başlıyorum
Tamamdir ellerine saglik canim .Allah kabul etsin insallah@meleksinsen 1.cuz
@mltmalbyrk 2. ve 3. cuz
Amine Busra 4. cuz
Tinybirdy 5. cuz
Eva 6. cuz
@Agape25 7. cuz
@BeyazSarap 8-9 cuz
Pinkpinkblue 10.cuz
@Lostinparadise 11. cuz
@Prenses 50 12. cuz
@seryu 13.cuz
@Sevenanne 14. cuz
@Tavsannesi 15. cuz
@cherrphe 16 ve 17 cuz
@Dertlikusank 18. cuz
M Mucizem26619 19. cuz
@hayaksii 20. cuz
@DooDooDoo 21 ve 22 cuz
@Yaseminys 23. cuz
listemiz simdilik bu kadar biz baslayalim okumak isteyen yada okutabilirim diyenler bilgi versin
Tamam canim. Cok heycanliyim ilk kez hatime katılcam. Yarin okumaya baslarim allahin izniyke sonra badana islerimiz baslicak sıkışmasın arada@meleksinsen 1.cuz
@mltmalbyrk 2. ve 3. cuz
Amine Busra 4. cuz
Tinybirdy 5. cuz
Eva 6. cuz
@Agape25 7. cuz
@BeyazSarap 8-9 cuz
Pinkpinkblue 10.cuz
@Lostinparadise 11. cuz
@Prenses 50 12. cuz
@seryu 13.cuz
@Sevenanne 14. cuz
@Tavsannesi 15. cuz
@cherrphe 16 ve 17 cuz
@Dertlikusank 18. cuz
M Mucizem26619 19. cuz
@hayaksii 20. cuz
@DooDooDoo 21 ve 22 cuz
@Yaseminys 23. cuz
Heyy masallah hayalimdeki uykuYeterki uyku olsun uyanmadan wc ye gider gelirim hatta ruyam yarim kaldiysa o bile dev eder :)
1 aydir var ve her gecen gun dahada agirlastigimi hissediyorum cnm bu da nefes darligina gitgide daha fazla yol aciyor.
Patates salatasi ilk aklima gelen :)Off kizlar yarin 2 de dr da randevum var aksamada misafir gelecekmis, ben nasil yetisicem acaba, caya geleceklermis e yanina tatlisini salatasini yapmak gerekecek pratik fikirleriniz var mi hic
Aynen cnm benim de amacım 37. Haftaya kadar calismak ama esim su 4 haftayi geçirirsen şükret diyo Allah yardımcımız olsun tabi ki çok zorda kalırsam ayrilicam ama doğumdan sonra daha çok ihtiyacımız olucak rapor almak zorBen de merdiven çıkarken mahvoluyorum. 4.katta 4 dersim var ama ölüm gibi oraya çıkmak. Çocuklar kitaplarınızı taşıyalım hocam diyorlar. Ben de 'beni taşısanız belki bir ihtimal derse gelebilirim' diyorumŞaka bir yana 37.haftaya kadar çalışma hayallerim var ama iki haftadır ciddi anlamda zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?