- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hazir kakaolu baton kek al canim dilimle kucuk kare borcama diz biraz ilik sutle islat varsa muz dilimle . Kakaolu pudingi oisir ve uzerine dok . Hindistan cevizi yada baska ne istiyosan susle. Al sana pastacikO nssil oluyo cannbanada ogretinnn
Al bendende o kadar ben doguma bile yetistiremem o zamanda cocukla hic okuyamam en iyisi hic girmemek dedimKuzular bu arada cüz meselesine gelecek olursak ben aşırı yavaş okuyorum. Tahmin edilen doğum tarihime kadar bile bir cüzü bitiremeyebilirim.
ama eğer dışarıdan hamile olmayan birini de kabul ederseniz annem ve kayınvalidem okuyacak. Annem bir cüz alıyor. Kayınvalidem de bir cüz alıyor ama kendisi hafız. Bu nedenle siz bölüşün ben kalanları okurum dedi.
Takiple de olmuyormuş. Cüzü okumuş sayılmak için telaffuz şartmış.
Cok ince olmazmi gerci kesmeye de bakar cok pratik ilk defa duydmHazir kakaolu baton kek al canim dilimle kucuk kare borcama diz biraz ilik sutle islat varsa muz dilimle . Kakaolu pudingi oisir ve uzerine dok . Hindistan cevizi yada baska ne istiyosan susle. Al sana pastacik
Cnm cok kisir istiyo yada cigkofte istiyo yada mercinek koftesi istiyo .ama artik bunlari yapcak bir totoya sahip deilimHira tatlisi ve kisir en basit 2li
O dilim izleri varya ordan kesiyorum bem ince sayikmaz hafif oluyorCok ince olmazmi gerci kesmeye de bakar cok pratik ilk defa duydm
3une de bayilirimmmmCnm cok kisir istiyo yada cigkofte istiyo yada mercinek koftesi istiyo .ama artik bunlari yapcak bir totoya sahip deilim
Haha bende benimkini oyle kandiririm ogrendigim iyi olduO dilim izleri varya ordan kesiyorum bem ince sayikmaz hafif oluyor. Kizima durmadan mum ufluyorduk ozamanlar her hafta pasta die yapip kekliyordum valla
Off valla agzim sulandi bi durum olsa ne guzel gomerdik3une de bayilirimmmmen cok da cigkofte hazirlarindan ye canim zaten ev yapimi sevmiyorm ben cigkofteyi komagene severim of canim cekti be
Kandir kandir nefes alsin yeter misali ustunde mum olsun yeterHaha bende benimkini oyle kandiririm ogrendigim iyi oldu
Haha canim oglum neler dusunuyorum senin icinKandir kandir nefes alsin yeter misali ustunde mum olsun yeter
2 durum gomerdim tamda su anOff valla agzim sulandi bi durum olsa ne guzel gomerdikkendi yaptigimida seviyirum ben ama cidden artik ona enerji harcayamam .
Mutlu olsun yeterHaha canim oglum neler dusunuyorum senin icin
Avucumuda yalasam parmamimida emcüklesem bu istek gecmicek benden2 durum gomerdim tamda su an
Hemen deneyecegim benim esim serbetli sevsede buldugunu yicek artikMutlu olsun yeter. Benim esimde cok seviyor bunu . 2 3 kis ark gelcekse yapiyorum kime yaptiysam begendi denemeye deger . Reklamlar bitti cigkofte diyorduk offff bem orda kaldim
Valla elimizi de yutsak yememiz lazim napsakkiAvucumuda yalasam parmamimida emcüklesem bu istek gecmicek benden
Kızlar şu an şoklardayım. Doktorum instagram hesabından duyuru yapmış. 6 ay için şehir dışında olacakmış eğitimi varmış. Hastalarını aynı hastanede başka doktorlara yönlendirecekmiş falan filan. Ben o hastanedeki diğer doktorları istemiyorum. Şimdi yeni bir doktora adapte olmak, hem de doktorun adapte olması, kabul etmesi.. Süreci bilmiyor neticede. Ne yapacağım ben kızlar..
Ben de merdiven çıkarken mahvoluyorum. 4.katta 4 dersim var ama ölüm gibi oraya çıkmak. Çocuklar kitaplarınızı taşıyalım hocam diyorlar. Ben de 'beni taşısanız belki bir ihtimal derse gelebilirim' diyorumŞaka bir yana 37.haftaya kadar çalışma hayallerim var ama iki haftadır ciddi anlamda zorlanıyorum
A101 inndndurulmus tepsi boregi var acil misafir icin ideal bence sadece yumueta sarisi surup corek otu serpiyorum hoop firina . Tatli olarakda tavuk gogsu yada irmik tatlisi candir enn kisa sure . Yada hazir batonnkeki dilimleyip kare borcama dizip biraz ilik sutle islatip bi puding yapip uzerime dokuyorum cok guzel oluyor varsa kekin uzerine muzda dograyabilirsin oylede guzel oluyor. Kolaya kacacahim zaman bunlari yapiyorum genelde
Hira tatlısı ne ola kııızz? Süper bir şeydir canım çekmesin diye internetten bakmayayım dedimHira tatlisi ve kisir en basit 2li
Hacii bana ordan acili bi tursu suyuHemen deneyecegim benim esim serbetli sevsede buldugunu yicek artikben komple cigkoftecideyim su an ruhum orda
Serbetli bisey ama cok basitAy canım nasıl bir şanssızlık bu.. ama hemen kötü düşünme, belki seveceğin bir doktor çıkar karşına. Biz bilemeyiz ama vardır elbet bunda da bir hayır.
Sanırım tüm öğretmenlerin isteği 37den sonra çıkmak ama kendim de dahil pek umudum yok şahsenmüdür yardımcım da senin için 35 son dedi
Maşallah sanaEtrafımdaki herkes bana misafir geleceği zaman en az 1 hafta öncesinden haber vermesi gerektiğini bilir, çünkü anca yetiştiririm asla ve asla pratik değilim. Hayran kaldım sana şu an
Hira tatlısı ne ola kııızz? Süper bir şeydir canım çekmesin diye internetten bakmayayım dedim
Tesekkur ederim cnm. Cok misafirim geliyor o kdar alistimki 1 saate 4cesit cikaririm ama canim isterseAy canım nasıl bir şanssızlık bu.. ama hemen kötü düşünme, belki seveceğin bir doktor çıkar karşına. Biz bilemeyiz ama vardır elbet bunda da bir hayır.
Sanırım tüm öğretmenlerin isteği 37den sonra çıkmak ama kendim de dahil pek umudum yok şahsenmüdür yardımcım da senin için 35 son dedi
Maşallah sanaEtrafımdaki herkes bana misafir geleceği zaman en az 1 hafta öncesinden haber vermesi gerektiğini bilir, çünkü anca yetiştiririm asla ve asla pratik değilim. Hayran kaldım sana şu an
Hira tatlısı ne ola kııızz? Süper bir şeydir canım çekmesin diye internetten bakmayayım dedim
Simdi gidip yerdim ama babamiz uyuyorduuuHacii bana ordan acili bi tursu suyukoy koy icine tursuda koy . Kahvaltida ne yoyecegim belli . Haslanmis yumurtayida oglen yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?