2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Al bendende o kadar ben doguma bile yetistiremem o zamanda cocukla hic okuyamam en iyisi hic girmemek dedim

Hazir kakaolu baton kek al canim dilimle kucuk kare borcama diz biraz ilik sutle islat varsa muz dilimle . Kakaolu pudingi oisir ve uzerine dok . Hindistan cevizi yada baska ne istiyosan susle. Al sana pastacik
Cok ince olmazmi gerci kesmeye de bakar cok pratik ilk defa duydm

Mutlu olsun yeter . Benim esimde cok seviyor bunu . 2 3 kis ark gelcekse yapiyorum kime yaptiysam begendi denemeye deger . Reklamlar bitti cigkofte diyorduk offff bem orda kaldim
Hemen deneyecegim benim esim serbetli sevsede buldugunu yicek artik ben komple cigkoftecideyim su an ruhum orda

Ay canım nasıl bir şanssızlık bu.. ama hemen kötü düşünme, belki seveceğin bir doktor çıkar karşına. Biz bilemeyiz ama vardır elbet bunda da bir hayır.

Sanırım tüm öğretmenlerin isteği 37den sonra çıkmak ama kendim de dahil pek umudum yok şahsen müdür yardımcım da senin için 35 son dedi

Maşallah sana Etrafımdaki herkes bana misafir geleceği zaman en az 1 hafta öncesinden haber vermesi gerektiğini bilir, çünkü anca yetiştiririm asla ve asla pratik değilim. Hayran kaldım sana şu an

Hira tatlisi ve kisir en basit 2li
Hira tatlısı ne ola kııızz? Süper bir şeydir canım çekmesin diye internetten bakmayayım dedim

Serbetli bisey ama cok basit ceksede yaparsn sipsak

Tesekkur ederim cnm. Cok misafirim geliyor o kdar alistimki 1 saate 4cesit cikaririm ama canim isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…