2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde var benimdeeeee
Yaaa cok heyecanliii insallah guzel haberlerle geliriizzzzz

Mozaik tatlısı magnolia ? Makarna salatası, milföy böregi
Oyyy mozaik milfoy hiiic aklima gelmemistiiii mozaigi yapayim milfoyde alayim yaninada salata oh misss Allah razi olsun

yarin bir suru guzel haberle geliceeez insallaahh 5 imizinde yarina denk gelmis ❤❤❤

Masallah sagolsunlar onlarinkide varsa yeterli bence unuttugum bişey varsaarkadaslar rkleme yapar mutlaka ,battaniyeler ve can kurtarici muslinlerde varsa eksik tammdir bence aldikca burdan biseyler olursa hatirlatiriz yine birbirimize

Cnm her bebek bir degilki biri tekme savururken biri yilan gibi kayar normal.
Tekmeler bende de var canım ama hani diyodunuz ya başı alt tarafta yada ayakları mideme baskı yapıyo falan dye ben onları hiç hissedemiyorumama çok şükür hareketlerini hissediyorum bazen daha hafif bazen daha kuvvetli

Afiyet olsun canımm milföy olsa şimdi hayır demezdim yaa bak nerden aklıma geldi yarın alayım bende. Yarın eşimin iş durumundan ötürü randevum ertelencek suan onun üzüntüsü icersindeyim cok heveslenmiştim tee perşembeden aldım randevuyu

Beenn cik ciksa uykum kacar 1.5 dk wc merasiminde hemen cin gibi olurum . Bazen karanlikta gidiyorum uykum kacmasin die ama bu seferde ya banyoda kara fatma varsa ayagimi basarsam diye korkuyorum
ben de karanlıkta korkuyorummm gece lavaboya kalkarken eşimi uyandırıyorum beni dinle diye sonra başucumdaki lambadan başlayarak tek tek yakarak gidiyorum tuvalet dönüşü de koşarak dönüyorum
Yeterki uyku olsun uyanmadan wc ye gider gelirim hatta ruyam yarim kaldiysa o bile dev eder :)
Kızlar nefes darlığı başlayanlar var mı? Nefesim yetmiyor bugün
1 aydir var ve her gecen gun dahada agirlastigimi hissediyorum cnm bu da nefes darligina gitgide daha fazla yol aciyor.

2 haftaya kadar olanlar hep normal karailaniyor cnm bebis iyi somurmus seni :)

M meleksinsen 1.cuz
M mltmalbyrk 2. ve 3. cuz
Amine Busra 4. cuz
Tinybirdy 5. cuz
Eva 6. cuz
D destina3 7. cuz
BeyazSarap 8-9 cuz
Pinkpinkblue 10.cuz
Lostinparadise 11. cuz
Prenses 50 12. cuz
S seryu 13.cuz
S Sevenanne 14. cuz
tavsannesi 15. cuz
cherrphe 16 ve 17 cuz
D Dertlikusank 18. cuz
M Mucizem26619 19. cuz
hayaksii 20. cuz
DooDooDoo 21 ve 22 cuz
Yaseminys 23. cuz

listemiz simdilik bu kadar biz baslayalim okumak isteyen yada okutabilirim diyenler bilgi versin

duasi 06 ocak 2020 tarihinde olacak
cuzleri alanlar o tarihe kadar okusun lutfen...

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun cnm umarim hemen gecer ve bir daha tekrarlamaz

Olsun yavrucum 3 guncuk daha beklesin hem minnos biraz daha buyumus olacak

Canım çok geçmiş olsun, kullandığın ilaç şifa olur bir daha tekrarlamaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…