Yaaa cok heyecanliii insallah guzel haberlerle geliriizzzzzBenimde var benimdeeeee
OyyyMozaik tatlısımagnolia ? Makarna salatası, milföy böregi
Benimde var
Evt biliyorumarapcadan okuycaksiniz dimi!
Cnm her bebek bir degilki biri tekme savururken biri yilan gibi kayar normal.Benimde öyle canım.nerde neyi var hala anlayamıyorum doktora gidince soruyorum.Öyle hareketleri canımı falan acıtmıyor yani
Aynen ya sonra bizde katılırız yasin grubunaYa benim gibi kendine guvenemeyen Turkce okunusuyla okuyacak arkadaslar bana ozelden yazin sizinle Yasin grubu kuralimbol bol dua bol bol hayirlar olsun insallah.. kendimizi bogmadan sikmadan...
Aynen canım zıbın içine giydirmek için. Daha almadım çünkü kayınavlidem ve annemde zıbın almışlar bie sürü. Çorap ben 3 tane aldımda kayınvalidem sağolsun çorap stoğu yapmış.
Yelek hırka da aynı şekilde hiç almadım annem ve kv almış.
Battaniye de 1 tane kalın 1 tane nohut 2 müslin 1 tanede kundak battaniye aldım. 1 tane de penye battaniyesi var.
Annem de 1 peluş battaniye almış. İlk etapta yeter heralde.
Tekmeler bende de var canım ama hani diyodunuz ya başı alt tarafta yada ayakları mideme baskı yapıyo falan dye ben onları hiç hissedemiyorumCnm her bebek bir degilki biri tekme savururken biri yilan gibi kayar normal.
Afiyet olsun canımm milföy olsa şimdi hayır demezdim yaa bak nerden aklıma geldiYaaa cok heyecanliii insallah guzel haberlerle geliriizzzzz
Oyyymozaik milfoy hiiic aklima gelmemistiiii mozaigi yapayim milfoyde alayim yaninada salata oh misss Allah razi olsun
yarin bir suru guzel haberle geliceeez insallaahh 5 imizinde yarina denk gelmis ❤❤❤
Beenn cik ciksa uykum kacar1.5 dk wc merasiminde hemen cin gibi olurum . Bazen karanlikta gidiyorum uykum kacmasin die ama bu seferde ya banyoda kara fatma varsa ayagimi basarsam diye korkuyorum
Yeterki uyku olsun uyanmadan wc ye gider gelirim hatta ruyam yarim kaldiysa o bile dev eder :)ben de karanlıkta korkuyorummm gece lavaboya kalkarken eşimi uyandırıyorum beni dinle diye sonra başucumdaki lambadan başlayarak tek tek yakarak gidiyorum tuvalet dönüşü de koşarak dönüyorum
1 aydir var ve her gecen gun dahada agirlastigimi hissediyorum cnm bu da nefes darligina gitgide daha fazla yol aciyor.Kızlar nefes darlığı başlayanlar var mı? Nefesim yetmiyor bugün
Bende okurum canım11 kişi olduk kızlar, azda bilseniz katılın.
2 haftaya kadar olanlar hep normal karailaniyor cnm bebis iyi somurmus seni :)kızlar merhaba,
25+3te kontrolüm vardı, bdp 27+0 çıktı, hc 26+1 Ac, 26+4 bebeğin kilosu 932 gr. önden gidiyor dedi iri bir bebek dedi, başı da bir tık önde dedi ama bu korkulacak bir şey mi? benzer durum yaşayanlar var mı? Başının önde gitmesi ne demek ya canım sıkıldı bilen var mı? sorun değil dedi doktor ama korkuyroum
Ne zamana kadar cnm11 kişi olduk kızlar, azda bilseniz katılın.
Cok gecmis olsun cnm umarim hemen gecer ve bir daha tekrarlamazCanlarim tadinizi kacirmak istemiyorum. Uyari niteliginde yaziyorum. Iki haftada bir surekli idrar tahlili veren biri ve iki haftadir araliksiz antibiyotik kullanan biri olarak, tahlilimde bakteri uredigini gorduk. Bu yuzden sik sik idrar tahlili ve kulturu vermenizi oneriyorum kendimce. Farkedilmeme ihtimaline karsi. Yeniden, yeni bi antibiyotige basliyorum. Canim sikilmadi desem yalan olacak. Onceki gebeligimde de, farkli bi bakteri olmustu. Zor gecmisti, cok ugrasmistim. Ne diyim bilmiyorum.
Afiyet olsun canımm milföy olsa şimdi hayır demezdim yaa bak nerden aklıma geldiyarın alayım bende. Yarın eşimin iş durumundan ötürü randevum ertelencek suan onun üzüntüsü icersindeyim cok heveslenmiştim tee perşembeden aldım randevuyu
Ben cnm 2 gundur basladi nefes darligi kaburga ve sirt ağrısıyla beraberKızlar nefes darlığı başlayanlar var mı? Nefesim yetmiyor bugün
6 ocak tarihine kadar okuycaz allahin izni ileNe zamana kadar cnm
Canım çok geçmiş olsun, kullandığın ilaç şifa olur bir daha tekrarlamaz inşallahCanlarim tadinizi kacirmak istemiyorum. Uyari niteliginde yaziyorum. Iki haftada bir surekli idrar tahlili veren biri ve iki haftadir araliksiz antibiyotik kullanan biri olarak, tahlilimde bakteri uredigini gorduk. Bu yuzden sik sik idrar tahlili ve kulturu vermenizi oneriyorum kendimce. Farkedilmeme ihtimaline karsi. Yeniden, yeni bi antibiyotige basliyorum. Canim sikilmadi desem yalan olacak. Onceki gebeligimde de, farkli bi bakteri olmustu. Zor gecmisti, cok ugrasmistim. Ne diyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?