2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tesbih cektiririz kuzusum cok guzel olucak dur senide eklicem gruba o vakit.. en azindan tesbihimizide sen cekersin :)) hatim,yasin, tesbihle tam tesekkullu bir duamizi edip devam ederiz kendini iyi hissedenler..

Bazen o karin hic dusmuyor canim dogum baslarken hemen iniyor zaten anca 1 2 gun öncesi fialm dusebilir

hanimlar hatimin duasinda isim okunmasi icin
E Ekyzdn03 isimli arkadasimizi etiketleyerek isimlerinizi ve belli ise bebeklerin ismini de vererek yazdirabilirsiniz...

ve la ilahe illah muhammeden resullullah yada
subhanallahu vebihamdihi tesbihi cekmek isteyenler sayisini cektikleri kadar M Mucizem26619
u etiketleyerek sayiyi bildirsinler...
buda 6 ocakda son sayi bildirirseniz hatim yasin ve tesbihatlar bagislanacak....

Tesbih cektiririz kuzusum cok guzel olucak dur senide eklicem gruba o vakit.. en azindan tesbihimizide sen cekersin :)) hatim,yasin, tesbihle tam tesekkullu bir duamizi edip devam ederiz kendini iyi hissedenler..
Canım yasin grubuna beni de yaz.Tesbih çekebildiğim kadar çekerim sayıyı bildiririm

İlk başta bi şaşırdım ve panik yaptım ama biraz düşününce bende öyle yorumladım canım. Mutlaka bir hayr vardır bunda da. Aklımda başka bir doktor var. İnşallah hayırlısı olsun bakalım. Ama hemen gidemem yeni doktora da. Haftaya randevu aldım. İnşallah herşey iyi olur

Kizlar tesbih cekmek isteyenlerde beni etiketleyin iki listeyide M Mucizem26619 arkadasimiz musait olmadigi icin ben yapacagim

Off kizlar yarin 2 de dr da randevum var aksamada misafir gelecekmis, ben nasil yetisicem acaba, caya geleceklermis e yanina tatlisini salatasini yapmak gerekecek pratik fikirleriniz var mi hic
A101 inndndurulmus tepsi boregi var acil misafir icin ideal bence sadece yumueta sarisi surup corek otu serpiyorum hoop firina . Tatli olarakda tavuk gogsu yada irmik tatlisi candir enn kisa sure . Yada hazir batonnkeki dilimleyip kare borcama dizip biraz ilik sutle islatip bi puding yapip uzerime dokuyorum cok guzel oluyor varsa kekin uzerine muzda dograyabilirsin oylede guzel oluyor. Kolaya kacacahim zaman bunlari yapiyorum genelde

Allahim hamarat ve pratik olmak boyle birseyy olmali baton kek sade mi

Aksaraydan selamlar kizlar bugun gec oldu baya isim vardi ve baya gerideyim msjlari okuyorum yavas yavas bugun bitirebilirmiyim okumayi bilmiyorum :) benim kasintilarim hala gecmedi dr un verdigi ilac hicbir ise yaramadi su anlik sadece sabrediyorum.
Gebelik sekeei varmi cnm ? Bnmde kasinti vardi hatta yaralar bocek sokmasi gibiydi . Seker cikti diyet baslayinca gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…