- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Tesbih cektiririz kuzusum cok guzel olucak dur senide eklicem gruba o vakit.. en azindan tesbihimizide sen cekersin :)) hatim,yasin, tesbihle tam tesekkullu bir duamizi edip devam ederiz kendini iyi hissedenler..Ben de 2 hafta önce dr değiştim canım. Hiç moralini bozma çünkü ben şimdiki dr uma daha çok ısındım. Msj attığım anda dönüyor ne sorsam cvplıyor. O yüzden belki de senin için daha hayırlı olmuştur
Benide bağlamadı hiç dr lar. Erken dediler hep bana
Okurum ama kaç tane okuncak. Bide arapçadan okuyamam bilmiyorum. İşten geldikten sonra yemek ve genel işlerden sonra okuyabilirim. O da çok olmaz sanırım. Sayı belli mi bilgilendirin
Kızlar son ay karın aşağı düşünce biraz rahatlıyormuş bu duru. Daha fazla oksijen ihtiyacımız olduğundan oluyormuş. Bir de mide yükseliyor yukarı doğru ciğer kapasitemiz düşüyor.ben midemi çok doldurmamaya çalışıyorum o nedenle. Çok yediğimde nefes alamıyorum bunalıyorum
Yoğurtlu kabak ya da havuç salatası.Bir de kuskus salatası(yoğurt ve salatalık var içinde sadece havuç ta istersen)Patates salatasi ilk aklima gelen :)
Canım yasin grubuna beni de yaz.Tesbih çekebildiğim kadar çekerim sayıyı bildiririmTesbih cektiririz kuzusum cok guzel olucak dur senide eklicem gruba o vakit.. en azindan tesbihimizide sen cekersin :)) hatim,yasin, tesbihle tam tesekkullu bir duamizi edip devam ederiz kendini iyi hissedenler..
Bizde kizimla bağristik rahatca uyuyabiliriz artik.Kızlar iyi geceler saat bir olmuş sabah iş var☺
İlk başta bi şaşırdım ve panik yaptım ama biraz düşününce bende öyle yorumladım canım. Mutlaka bir hayr vardır bunda da. Aklımda başka bir doktor var. İnşallah hayırlısı olsun bakalım. Ama hemen gidemem yeni doktora da. Haftaya randevu aldım. İnşallah herşey iyi olurBen de 2 hafta önce dr değiştim canım. Hiç moralini bozma çünkü ben şimdiki dr uma daha çok ısındım. Msj attığım anda dönüyor ne sorsam cvplıyor. O yüzden belki de senin için daha hayırlı olmuştur
Benide bağlamadı hiç dr lar. Erken dediler hep bana
Okurum ama kaç tane okuncak. Bide arapçadan okuyamam bilmiyorum. İşten geldikten sonra yemek ve genel işlerden sonra okuyabilirim. O da çok olmaz sanırım. Sayı belli mi bilgilendirin
Hayirli haberlerini bekliyorum canm insaallahŞuana kadar böyle bir sorun yoktu. En son gecen sali devlete gittim zaten hic bir bilgi vermiyolar, ilgilenmiyorlar. Kendi doktoruma 1 ayı gecti gitmeyeli. Onumuzdeki cumartesi düşünüyorum
İnşallah ya birden cok agirlastim. Kizimin son ayindaki gibiyim. Ve evde bir sürü iş olacak inanamıyorum yaHayirli haberlerini bekliyorum canm insaallah
Indalah bebeginde uykuyu severEsimde kiskaniyor uykum cok tatlidir bi gun vurucan bi yerini diyor :)
hanimlar hatimin duasinda isim okunmasi icin
E Ekyzdn03 isimli arkadasimizi etiketleyerek isimlerinizi ve belli ise bebeklerin ismini de vererek yazdirabilirsiniz...
ve la ilahe illah muhammeden resullullah yada
subhanallahu vebihamdihi tesbihi cekmek isteyenler sayisini cektikleri kadar M Mucizem26619
u etiketleyerek sayiyi bildirsinler...
buda 6 ocakda son sayi bildirirseniz hatim yasin ve tesbihatlar bagislanacak....
A101 inndndurulmus tepsi boregi var acil misafir icin ideal bence sadece yumueta sarisi surup corek otu serpiyorum hoop firina . Tatli olarakda tavuk gogsu yada irmik tatlisi candir enn kisa sure . Yada hazir batonnkeki dilimleyip kare borcama dizip biraz ilik sutle islatip bi puding yapip uzerime dokuyorum cok guzel oluyor varsa kekin uzerine muzda dograyabilirsin oylede guzel oluyor. Kolaya kacacahim zaman bunlari yapiyorum geneldeOff kizlar yarin 2 de dr da randevum var aksamada misafir gelecekmis, ben nasil yetisicem acaba, caya geleceklermis e yanina tatlisini salatasini yapmak gerekecek pratik fikirleriniz var mi hic
A101 inndndurulmus tepsi boregi var acil misafir icin ideal bence sadece yumueta sarisi surup corek otu serpiyorum hoop firina . Tatli olarakda tavuk gogsu yada irmik tatlisi candir enn kisa sure . Yada hazir batonnkeki dilimleyip kare borcama dizip biraz ilik sutle islatip bi puding yapip uzerime dokuyorum cok guzel oluyor varsa kekin uzerine muzda dograyabilirsin oylede guzel oluyor. Kolaya kacacahim zaman bunlari yapiyorum genelde
Gebelik sekeei varmi cnm ? Bnmde kasinti vardi hatta yaralar bocek sokmasi gibiydi . Seker cikti diyet baslayinca gectiAksaraydan selamlar kizlar bugun gec oldu baya isim vardi ve baya gerideyim msjlari okuyorum yavas yavas bugun bitirebilirmiyim okumayi bilmiyorum :) benim kasintilarim hala gecmedi dr un verdigi ilac hicbir ise yaramadi su anlik sadece sabrediyorum.
Yok canim da oyle biseyler duydum doktoruma soracagim sanada bi sorayim dedimNormal doğuma engel değil canım hayırdır inşallah bir sıkıntı mı oldu?
Kakaolu keke kakaolu puding canimmmAllahim hamarat ve pratik olmak boyle birseyy olmali baton kek sade mi
Hira tatlisi ve kisir en basit 2liOff kizlar yarin 2 de dr da randevum var aksamada misafir gelecekmis, ben nasil yetisicem acaba, caya geleceklermis e yanina tatlisini salatasini yapmak gerekecek pratik fikirleriniz var mi hic
O nssil oluyo cannKakaolu keke kakaolu puding canimmmkucuk kare borcama yapiyorum .kalabaliksa buyuk yuvarlak borcamada olur ama 1 paket kek yetmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?