2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok canim da oyle biseyler duydum doktoruma soracagim sanada bi sorayim dedim
Kateter takılmazsa erken doğum riskim olacaktı sancılar rahim kasılmasını tetiklediği için.ve böbrekte daha ciddi bir sorun oluşmaması için takıldı bana. 4 doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi

Bende annemin yanındayken etsiz meşhur çiğköfte sinden yaptırırm barı saat 5.35 canımı çügköfte çektirdiniz iyimi
Günaydın herkeseeee
Kızlar saat 06.54 benimde canımı çektirdiniz çiğköfte. Ve midem çok kötü buna rağmen bugün mutlaka yemem lazımmmm

Kızlar hani bi kere konuşmuştunuz birisi karnından çıt çıt ses geldiğini söylemişti. Bu sabah benim karnımdan da hareket edince çıt etti. Resmen duydum ya şok oldum. Ne sesiymiş bu bilen var sanki kemik parmak çıtlaması gibiydi. Kime olmuştu hatırlayan var mı

hanimlar beni sakin yanlis anlamayin ama nacizane fikrim...
siz herseyi yiyor olabilirsiniz... ama burda hamilelik sekeri yasayan hanimlar (bende dahil) var!! ve bizlerin doguma kadar tatli hamir isi vs vs yemesi yasak...
sizin sohbetinizi gasp etmis olmak istemem ama bahsi gecen seyleri canimiz cekebilir... vebale girmemeniz adina uyarmak istedim... tabiki hayatimizda herkes biseyler yiyor tv de reklamlar donuyor... tv de kafamizi cevirip reklamlari izlememeye calisiyorum... kendi adima soyledim diger arkadaslar ne yapiyordur bilemem...
bunlarada dikkat ederseniz hepimiz icin daha iyi olur...

Canin yandimi peki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…