Masallah cidden bende hic beceremem oyle seyleri temizlikte cok pratigim ama mutfakta cok zayifmTesekkur ederim cnm. Cok misafirim geliyor o kdar alistimki 1 saate 4cesit cikaririm ama canim isterse
Evet ya valla benimkide uyuyo .yarin yeriz artikSimdi gidip yerdim ama babamiz uyuyorduuu
Mesela kafamdan biseyler uretemem habersiz gelenin onune biseyler cikaramam ya difrize atmam lazim onuda yapmiyomMasallah cidden bende hic beceremem oyle seyleri temizlikte cok pratigim ama mutfakta cok zayifm
Yapcak bisey yok gozunu kapat ve uyuEvet ya valla benimkide uyuyo .yarin yeriz artiköldum bittim
Maşallah vallaTesekkur ederim cnm. Cok misafirim geliyor o kdar alistimki 1 saate 4cesit cikaririm ama canim isterse
Hahahhaah ben temizlikte de pratik değilimMasallah cidden bende hic beceremem oyle seyleri temizlikte cok pratigim ama mutfakta cok zayifm
Temizlik yapmayi ozledimMasallah cidden bende hic beceremem oyle seyleri temizlikte cok pratigim ama mutfakta cok zayifm
Amaaaan bosveeer kimseye yaranamiyosun zatenHahahhaah ben temizlikte de pratik değilimev hanımlarının yüz karasıyım
Off valla agzim sulandi bi durum olsa ne guzel gomerdikkendi yaptigimida seviyirum ben ama cidden artik ona enerji harcayamam .
2 durum gomerdim tamda su an
Bende annemin yanındayken etsiz meşhur çiğköfte sinden yaptırırm barı saat 5.35 canımı çügköfte çektirdiniz iyimiOfff off offf 5 durum yicem dr donusu
Kateter takılmazsa erken doğum riskim olacaktı sancılar rahim kasılmasını tetiklediği için.ve böbrekte daha ciddi bir sorun oluşmaması için takıldı bana. 4 doktora gittim hepsi aynı şeyi söylediYok canim da oyle biseyler duydum doktoruma soracagim sanada bi sorayim dedim
Günaydın herkeseeeeBende annemin yanındayken etsiz meşhur çiğköfte sinden yaptırırm barı saat 5.35 canımı çügköfte çektirdiniz iyimi
Offf yarasinnOfff off offf 5 durum yicem dr donusu
Valla hakkini helaletBende annemin yanındayken etsiz meşhur çiğköfte sinden yaptırırm barı saat 5.35 canımı çügköfte çektirdiniz iyimi
Bugun herkes yicek heraldeGünaydın herkeseeee
Kızlar saat 06.54 benimde canımı çektirdiniz çiğköfte. Ve midem çok kötü buna rağmen bugün mutlaka yemem lazımmmm
Canin yandimi peki canimKızlar hani bi kere konuşmuştunuz birisi karnından çıt çıt ses geldiğini söylemişti. Bu sabah benim karnımdan da hareket edince çıt etti. Resmen duydum ya şok oldum. Ne sesiymiş bu bilen var sanki kemik parmak çıtlaması gibiydi. Kime olmuştu hatırlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?