- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Gunaydin. Dogru soyluyorsun canini cektirdiysem ozurdilerim arkadas tarif sorunca vermek istedim. Bendede gebelik sekeri var diyetteyim eskisi kadar etkilenmiyorum.hanimlar beni sakin yanlis anlamayin ama nacizane fikrim...
siz herseyi yiyor olabilirsiniz... ama burda hamilelik sekeri yasayan hanimlar (bende dahil) var!! ve bizlerin doguma kadar tatli hamir isi vs vs yemesi yasak...
sizin sohbetinizi gasp etmis olmak istemem ama bahsi gecen seyleri canimiz cekebilir... vebale girmemeniz adina uyarmak istedim... tabiki hayatimizda herkes biseyler yiyor tv de reklamlar donuyor... tv de kafamizi cevirip reklamlari izlememeye calisiyorum... kendi adima soyledim diger arkadaslar ne yapiyordur bilemem...
bunlarada dikkat ederseniz hepimiz icin daha iyi olur...
Hayır sadece sesi duydum. Sabah uyandım bebek napıyor diye biraz salladım kendimi. Sonra o da uyandı hareket etti ederken çıt etti karnım hareket ettiği yerden. Sanki içerde parmaklarını çıtlattı gibi. Burda birisi konuşurken anlam verememiştim ama demekki böyleymişCanin yandimi peki canim
İki parol içtim 6 şar saat arayla. Ölüyorum bende ağrıdanDişlerim sökülüyormus gibi agriyo yaa
karanfil tohumu at agzina o uyuşturur cnmİki parol içtim 6 şar saat arayla. Ölüyorum bende ağrıdanilaçta işe yaramıyor sanki.
Hay Alahhim guldurdun yaHahahhaah ben temizlikte de pratik değilimev hanımlarının yüz karasıyım
Ben uyumusum vallaCok zor .
Neden yapamiosun canim bi sıkıntı mı vardi sende hatirlayamadimTemizlik yapmayi ozledimesim yaoiyo bende komtrol ediyirum
Heeee ruyamda yemisimNere gittiniz kizlar yoksa cigkofteciyemi
Anca keser bu konusmanin ustuneOfff off offf 5 durum yicem dr donusu
Hay Allahhhhh herkese dert oldu cigkofte yandikkBende annemin yanındayken etsiz meşhur çiğköfte sinden yaptırırm barı saat 5.35 canımı çügköfte çektirdiniz iyimi
Gunaydin canim dogmamis bebege parti yapiyorlar ya yapilir niye yapilmasinGünaydın kızlar bişey sorucam size doğmamış bebeğe mevlüt yapılırmı
Simdi normal dogum yapabilecekmisin peki ben onu merak ediyorumKateter takılmazsa erken doğum riskim olacaktı sancılar rahim kasılmasını tetiklediği için.ve böbrekte daha ciddi bir sorun oluşmaması için takıldı bana. 4 doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi
Hay Allah artarak cogaliyoruzGünaydın herkeseeee
Kızlar saat 06.54 benimde canımı çektirdiniz çiğköfte. Ve midem çok kötü buna rağmen bugün mutlaka yemem lazımmmm
Dogru soyluyorsun ama nefsini korlemeye 1 2 yudum yiyebilir cani ceken arkadaslar hem hamileyiz diye herseyin tadina bakmamiz gerekiyor oyle degilmi gordugumuz duydugumuz seylerinhanimlar beni sakin yanlis anlamayin ama nacizane fikrim...
siz herseyi yiyor olabilirsiniz... ama burda hamilelik sekeri yasayan hanimlar (bende dahil) var!! ve bizlerin doguma kadar tatli hamir isi vs vs yemesi yasak...
sizin sohbetinizi gasp etmis olmak istemem ama bahsi gecen seyleri canimiz cekebilir... vebale girmemeniz adina uyarmak istedim... tabiki hayatimizda herkes biseyler yiyor tv de reklamlar donuyor... tv de kafamizi cevirip reklamlari izlememeye calisiyorum... kendi adima soyledim diger arkadaslar ne yapiyordur bilemem...
bunlarada dikkat ederseniz hepimiz icin daha iyi olur...
Kaynanam istiyor bende karşı çıkıyodum millet güler doğmamış bebeğe mevlütmü olur diyeGunaydin canim dogmamis bebege parti yapiyorlar ya yapilir niye yapilmasin
Kızlar hani bi kere konuşmuştunuz birisi karnından çıt çıt ses geldiğini söylemişti. Bu sabah benim karnımdan da hareket edince çıt etti. Resmen duydum ya şok oldum. Ne sesiymiş bu bilen var sanki kemik parmak çıtlaması gibiydi. Kime olmuştu hatırlayan var mı
Partisi oluyor yaKaynanam istiyor bende karşı çıkıyodum millet güler doğmamış bebeğe mevlütmü olur diye
Canim yasin de okurum ben bak onda baya hizliyimdirMasallh minnosuma
Ohh ohhh sen yasin okurmusun kuzum??
Benimde 37 ye kadar çalışmak gibi pembe hayallerim vardı ama nasip olmıcak sanırım eli kulağında doğum iznine ayrılmamın. Canı sağlığı yerinde olsun da napalım doğum sonrası az izin yaparızOğlumda da öyle planlar yaparken 28.haftada hastanede 30da da evde bulmuştum kendimi. Bu sefer Allah izin verirse diyorum. Bu şekilde bile 3 haftalık rapor ihtiyacı doğuyor. Mayıs sonu gibi bitiyor bizim izinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?