2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gunaydin. Dogru soyluyorsun canini cektirdiysem ozurdilerim arkadas tarif sorunca vermek istedim. Bendede gebelik sekeri var diyetteyim eskisi kadar etkilenmiyorum.

Canin yandimi peki canim
Hayır sadece sesi duydum. Sabah uyandım bebek napıyor diye biraz salladım kendimi. Sonra o da uyandı hareket etti ederken çıt etti karnım hareket ettiği yerden. Sanki içerde parmaklarını çıtlattı gibi. Burda birisi konuşurken anlam verememiştim ama demekki böyleymiş o arkadaş kimdi ya hatta eşide duymuştu

Kateter takılmazsa erken doğum riskim olacaktı sancılar rahim kasılmasını tetiklediği için.ve böbrekte daha ciddi bir sorun oluşmaması için takıldı bana. 4 doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi
Simdi normal dogum yapabilecekmisin peki ben onu merak ediyorum

Dogru soyluyorsun ama nefsini korlemeye 1 2 yudum yiyebilir cani ceken arkadaslar hem hamileyiz diye herseyin tadina bakmamiz gerekiyor oyle degilmi gordugumuz duydugumuz seylerin

Amine Busra idi sanırım canım

Oğlumda da öyle planlar yaparken 28.haftada hastanede 30da da evde bulmuştum kendimi. Bu sefer Allah izin verirse diyorum. Bu şekilde bile 3 haftalık rapor ihtiyacı doğuyor. Mayıs sonu gibi bitiyor bizim izinler
Benimde 37 ye kadar çalışmak gibi pembe hayallerim vardı ama nasip olmıcak sanırım eli kulağında doğum iznine ayrılmamın. Canı sağlığı yerinde olsun da napalım doğum sonrası az izin yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…