2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nacizhane fikrim, yemekti tarifti gibi seylerin paylasilmamasi yonunde. Bunu soyleyecek son insandim normalde ama su an saglik sartlarim cok iyi degil. Sekerim de cikti, bakterimde var ,serklajimi yinelemiyorum bile. Yazilan son mesajlari hizli hizli gectim. Haliyle ne disardan bi seyi yiyebiliyorum, ne de yapacak kadar saglikliyim. Bi kadin buldum, temizlik yaptircam die gobek atmak uzereyim.

Daha hassas olabilirseniz sevinirim. Ozelden de mesaj yazilabiliyor fikir olarak dusunurseniz. Herkes hamile olduguna gore, anlasilmamda sikinti olmaz umarim.

Haklısın canım kusura bakma az önce bir şey yazdımAma yapabilecek durumda olsak bile gece paylaşıldığında gece gece nerden bulucaz.Hem dediğin gibi zaten çoğumuza kilo yasak özellikle tatlı ve hamur işi.

kizlar günaydın, ig de emzirme danışmanı Güliz onat var, gerçi baskacalari da vardır mutlaka ama ben bu hanımı takip ettiğim için gönül rahatligiyla onerebilirim. Çok çok faydalı olduğuna canı gonulden kefil olacağım bilgiler paylaşıyor, özellikle doğum sonrasi emzirme sürecinde insana moral oluyor güç veriyor ilk doğumu olacak olanlar görecek ki ne yazık ki gelenlerin görenlerin çoğu farklı şeyler söylüyor en azından emiyor mu sütün yetiyor mu gibi bir çok tacizle karşılaşıyor insan. Bu muhteşem süreç için yeni anne olacak arkadaşlarımıza bu hanımı ve internette kolayca bulabileceğiniz Tomrisin emzirme notlarını okumanızı tavsiye ederim

Yok canim estagfurullah.
Su mart bi gecsin, lohusalikta tatli, hamurisi, yemek koksun burlar. ☺
Sag salim atlatalim da ins. Ben bayilirim mutfakta zaman gecirmeye, yeni tariflere hep varim

Günaydın kızlar.
Son zamanlarda çok alakasız ve saçma rüyalar görüyordum zaten. Ama bu kadar saçmasını görmemiştim. Asansörde bir kadınla öpüşüyordum sdkjahsdkjahsk Ay çok güldüm kendime.
Sabah kalktım eşime diyorum ki rüyamda bir kadınla öpüşüyordum. Ben mi öpüşüyordum diyor. Dedim yok ben öpüşüyordum. Şok olarak yüzüme baktı ben öpüşseydim daha mantıklı olurdu dedi güldü o da lezbiyen mi olmaya karar verdin çocuktan sonra hayırdır dedi ya

Kızlar benim sol kasığım ağrıyor ya. Özellikle bebek hareket ettikçe sol kasığım baya ağrıyor :/ Size de oluyor mu? Bir sıkıntı yoktur heralde baskıdan dolayıdır değil mi?

Aklımda bulunsun bu tişikkirler

gecmıs olsun serklaj mı atıldı size de bugun kac haftasınız

Kızlar benim sol kasığım ağrıyor ya. Özellikle bebek hareket ettikçe sol kasığım baya ağrıyor :/ Size de oluyor mu? Bir sıkıntı yoktur heralde baskıdan dolayıdır değil mi?
Dün oldu bana bi nokta var orayı tepince kasığımda bir ağrı ama sanki orayı deliyor gibi oluyordu bugün yok

Benim sürekli oluyor ya

Hatta şuan bile 3 kez oldu. Neden oluyor bilmiyorum. Doktorlara sorunca gülüyorlar sadece. Uyduruyorum saniyolar. Ama esimde duyuyor. Ve gecende bana dediki bence bu bebekte benim hastaligimdan var dedi. Esim eklem hastası ankilozan spondilit. Bu gidisimde tekrar ciddi bir sekilde sorcam dokrora. Bendenmi geliyor bu ses bebekten mi. Onceki drum rahimden ses gecemez dedi. Bakalim bu ne dicek. Ama bunda kizimdankinden cok daha fazla duyuyorum

Tecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?

Kizlar kizlar ruyamda suan bu mevsimde olmayan bir meyveyi yedim :'((( ayni sey kizimda da basima geldi avcumu falan yaladim kimseye soylemedim ve malesef kizimin ensesinde o meyvenin acilmis hali vardi napcam ben simdi :'(
Kuzum aslında her meyve heryerde var artık. Bulamaz mı eşin meyveyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…