- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Etimeke tatlısı da kolay canım.Etimekleri dizip üstüne şerbet ve pudingHemen deneyecegim benim esim serbetli sevsede buldugunu yicek artikben komple cigkoftecideyim su an ruhum orda
Haklısın canım kusura bakma az önce bir şey yazdımNacizhane fikrim, yemekti tarifti gibi seylerin paylasilmamasi yonunde. Bunu soyleyecek son insandim normalde ama su an saglik sartlarim cok iyi degil. Sekerim de cikti, bakterimde var ,serklajimi yinelemiyorum bile. Yazilan son mesajlari hizli hizli gectim. Haliyle ne disardan bi seyi yiyebiliyorum, ne de yapacak kadar saglikliyim. Bi kadin buldum, temizlik yaptircam die gobek atmak uzereyim.
Daha hassas olabilirseniz sevinirim. Ozelden de mesaj yazilabiliyor fikir olarak dusunurseniz. Herkes hamile olduguna gore, anlasilmamda sikinti olmaz umarim.
Yok canim estagfurullah.Haklısın canım kusura bakma az önce bir şey yazdımAma yapabilecek durumda olsak bile gece paylaşıldığında gece gece nerden bulucaz.Hem dediğin gibi zaten çoğumuza kilo yasak özellikle tatlı ve hamur işi.
Ben diş ağrısından katanfil yağı ve hergün birkaç kere sirkeli suyla gargara yaparak kurtuldum.Doktor kanal tedavisi demişti düşün ağrıyı.İki parol içtim 6 şar saat arayla. Ölüyorum bende ağrıdanilaçta işe yaramıyor sanki.
Duası yaplırken doğumun iyi geçmesi sağlıklı bir şekilde doğması gibi dua edilebilir.Gayet de güzel olur bence.Bende mi yapsamKaynanam istiyor bende karşı çıkıyodum millet güler doğmamış bebeğe mevlütmü olur diye
Aklımda bulunsun bu tişikkirlercnm benim de uçlu baya ama o yine de yara oluyor , şeymiş yanlis emzirmekle alakalı imis kahverengi halka kısmı gogsun tamamen agiz icine alacakmış bebek bebegin dudakları da dışa bükük olacakmis kucuk tutmasına izin vermeyin memeyi diyor
gecmıs olsun serklaj mı atıldı size de bugun kac haftasınızNacizhane fikrim, yemekti tarifti gibi seylerin paylasilmamasi yonunde. Bunu soyleyecek son insandim normalde ama su an saglik sartlarim cok iyi degil. Sekerim de cikti, bakterimde var ,serklajimi yinelemiyorum bile. Yazilan son mesajlari hizli hizli gectim. Haliyle ne disardan bi seyi yiyebiliyorum, ne de yapacak kadar saglikliyim. Bi kadin buldum, temizlik yaptircam die gobek atmak uzereyim.
Daha hassas olabilirseniz sevinirim. Ozelden de mesaj yazilabiliyor fikir olarak dusunurseniz. Herkes hamile olduguna gore, anlasilmamda sikinti olmaz umarim.
Dün oldu bana bi nokta var orayı tepince kasığımda bir ağrı ama sanki orayı deliyor gibi oluyordu bugün yokKızlar benim sol kasığım ağrıyor ya. Özellikle bebek hareket ettikçe sol kasığım baya ağrıyor :/ Size de oluyor mu? Bir sıkıntı yoktur heralde baskıdan dolayıdır değil mi?
Benim sürekli oluyor yaKızlar hani bi kere konuşmuştunuz birisi karnından çıt çıt ses geldiğini söylemişti. Bu sabah benim karnımdan da hareket edince çıt etti. Resmen duydum ya şok oldum. Ne sesiymiş bu bilen var sanki kemik parmak çıtlaması gibiydi. Kime olmuştu hatırlayan var mı
Tamam kuzum Yasinleride ben toplayacam 6 Ocakta. Herkes okuyabildigi kadar okusun.. Masallah masallahCanim yasin de okurum ben bak onda baya hizliyimdir
Hatta şuan bile 3 kez oldu. Neden oluyor bilmiyorum. Doktorlara sorunca gülüyorlar sadece. Uyduruyorum saniyolar. Ama esimde duyuyor. Ve gecende bana dediki bence bu bebekte benim hastaligimdan var dedi. Esim eklem hastası ankilozan spondilit. Bu gidisimde tekrar ciddi bir sekilde sorcam dokrora. Bendenmi geliyor bu ses bebekten mi. Onceki drum rahimden ses gecemez dedi. Bakalim bu ne dicek. Ama bunda kizimdankinden cok daha fazla duyuyorumKızlar hani bi kere konuşmuştunuz birisi karnından çıt çıt ses geldiğini söylemişti. Bu sabah benim karnımdan da hareket edince çıt etti. Resmen duydum ya şok oldum. Ne sesiymiş bu bilen var sanki kemik parmak çıtlaması gibiydi. Kime olmuştu hatırlayan var mı
Özelden yazsana canım merak ettimKizlar kizlar ruyamda suan bu mevsimde olmayan bir meyveyi yedim :'((( ayni sey kizimda da basima geldi avcumu falan yaladim kimseye soylemedim ve malesef kizimin ensesinde o meyvenin acilmis hali vardi napcam ben simdi :'(
Kuzum aslında her meyve heryerde var artık. Bulamaz mı eşin meyveyi?Kizlar kizlar ruyamda suan bu mevsimde olmayan bir meyveyi yedim :'((( ayni sey kizimda da basima geldi avcumu falan yaladim kimseye soylemedim ve malesef kizimin ensesinde o meyvenin acilmis hali vardi napcam ben simdi :'(
hayir hayir estagfurullah... ben genel olarak konusurken dusunmek lazim anlaminda soyledim...Gunaydin. Dogru soyluyorsun canini cektirdiysem ozurdilerim arkadas tarif sorunca vermek istedim. Bendede gebelik sekeri var diyetteyim eskisi kadar etkilenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?