2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dogru soyluyorsun ama nefsini korlemeye 1 2 yudum yiyebilir cani ceken arkadaslar hem hamileyiz diye herseyin tadina bakmamiz gerekiyor oyle degilmi gordugumuz duydugumuz seylerin
valla benim endokrin doktorum asla tatli yemiyceksin doguma kadar dedi...
bebegini dusunmek zorundasin dedi... ustune basa basa sormama ragmen diyetin doguma kadar sart dedi...

Son düzenleme:
Müdür yardımcın neden öyle dedi

Kizlar kizlar ruyamda suan bu mevsimde olmayan bir meyveyi yedim :'((( ayni sey kizimda da basima geldi avcumu falan yaladim kimseye soylemedim ve malesef kizimin ensesinde o meyvenin acilmis hali vardi napcam ben simdi :'(
Canım hamile halleri var oralarda oluyor her şey bi bak istersen

Bugün 30+0 oldum. Son 8-9 haftanın içine girdim . Zaman son günlerde her şeye rağmen çabuk geçiyor. Uykularım özellikle çok kötü hangi yöne yatacağımı bilemeden sabah oluyor. Okulda da uzun kalırsam yoruluyorum ama 37e kadar kalacağım. Zaten 34 ten sonra ara tatile giriyoruz. Tatil sonrası da ders vermeyecekler. 1 haftayı öyle idare edecekler

Biz 30u aştık bakalım daha 6 hafta çalışcam ama gözümde o kadar uzuyor ki erken gelmez inşallah kızım da gece uykuları benim de aynı her 1 saatte uyanıyorum maalesef

Yok yazmam canim vebal almam. Buluncak bisey degil cunku

çatlıcam merakımdan

Müdür yardımcın neden öyle dedi

kendime vakit ayırayım diye öyle söyledi canım :) kendisi de zamanında son haftaya kadar dayanmış, izne çıktıktan 2 gün sonra doğurmuş. Bana sen sakın öyle yapma diyor

Çok bel ağrım var. Bacağıma vuruyor. Çekiyor sanki bacağımı. Sizde de var mı kızlar?

benim de oluyor canım bazen topallıyorum

Offf yarasinn guzel haberlerle don insallah

Amiinnn insallahhhh
Tecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?
Yok kuzum 1 paket yetmez sık sıkta degistireceksin enfeksiyon kapmamak icin ozellikle normal dogumda 2 hatta 3.yude yedekle

Çok bel ağrım var. Bacağıma vuruyor. Çekiyor sanki bacağımı. Sizde de var mı kızlar?

Ben bel agrisindan oluyorum egilirken kalkarken yatakta donerken bile belimin soluna bir agri giriyor ki anlatamam zar zor pozisyon degistiriyorum

Yok yazmam canim vebal almam. Buluncak bisey degil cunku

Istanbuldaydin dimi canim boyle buyuk yerlerde oluyor bazen manavlar soguk depolara koyuyor bi arattirsan kendisi olmasa bile aromasi yada kurusu olan biseyi yesen olmaz mi ? Bh bebekte benimde canim surekli biseyler cekiyor

Amine Busra ydu yazmislar zaten arkadaslar bu banada oluyor 2 3 günde bir o sirada sanki kemigi surtunuyor gibi hisdediyorum acitiyor ilkinde sadece son ayda olmustum bikac kez simdi hep oluyor

Tecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?
ben 1 paket alıcam canım, sonra da sleepy nin bambu pedini aldım uzunlardan, onu kullanıcam. bu depent külot çünkü direk kullan at şeklinde, sadece doğumdan sonraki bir iki gün lazım olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…