- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
- 43
valla benim endokrin doktorum asla tatli yemiyceksin doguma kadar dedi...Dogru soyluyorsun ama nefsini korlemeye 1 2 yudum yiyebilir cani ceken arkadaslar hem hamileyiz diye herseyin tadina bakmamiz gerekiyor oyle degilmi gordugumuz duydugumuz seylerin
Yok yazmam canim vebal almam. Buluncak bisey degil cunkuÖzelden yazsana canım merak ettim
Müdür yardımcın neden öyle dediAy canım nasıl bir şanssızlık bu.. ama hemen kötü düşünme, belki seveceğin bir doktor çıkar karşına. Biz bilemeyiz ama vardır elbet bunda da bir hayır.
Sanırım tüm öğretmenlerin isteği 37den sonra çıkmak ama kendim de dahil pek umudum yok şahsenmüdür yardımcım da senin için 35 son dedi
Maşallah sanaEtrafımdaki herkes bana misafir geleceği zaman en az 1 hafta öncesinden haber vermesi gerektiğini bilir, çünkü anca yetiştiririm asla ve asla pratik değilim. Hayran kaldım sana şu an
Hira tatlısı ne ola kııızz? Süper bir şeydir canım çekmesin diye internetten bakmayayım dedim
Sanmiyorum yaaKuzum aslında her meyve heryerde var artık. Bulamaz mı eşin meyveyi?
Canım hamile halleri var oralarda oluyor her şey bi bak istersenKizlar kizlar ruyamda suan bu mevsimde olmayan bir meyveyi yedim :'((( ayni sey kizimda da basima geldi avcumu falan yaladim kimseye soylemedim ve malesef kizimin ensesinde o meyvenin acilmis hali vardi napcam ben simdi :'(
İnternetten alanlar hic memnun kalmamis. Ama bu hâller nerdedir acabaCanım hamile halleri var oralarda oluyor her şey bi bak istersen
Hangi şehirdesin canım senİnternetten alanlar hic memnun kalmamis. Ama bu hâller nerdedir acaba
İstanbulHangi şehirdesin canım sen
Canım var istanbulda baya bak İnternetten pendik Şişli beyoğlu falan yazıyo adresler istanbul hamile manavı diye arat çıkıyorİstanbul
Biz 30u aştık bakalım daha 6 hafta çalışcam ama gözümde o kadar uzuyor kiBugün 30+0 oldum. Son 8-9 haftanın içine girdim . Zaman son günlerde her şeye rağmen çabuk geçiyor. Uykularım özellikle çok kötü hangi yöne yatacağımı bilemeden sabah oluyor. Okulda da uzun kalırsam yoruluyorum ama 37e kadar kalacağım. Zaten 34 ten sonra ara tatile giriyoruz. Tatil sonrası da ders vermeyecekler. 1 haftayı öyle idare edecekler
Yok yazmam canim vebal almam. Buluncak bisey degil cunku
Müdür yardımcın neden öyle dedi
Çok bel ağrım var. Bacağıma vuruyor. Çekiyor sanki bacağımı. Sizde de var mı kızlar?
Bana da kanal demişlerdi 24. Haftadaydım, yaptırabilirdim. çok pişman oldum yaptırmadığımaBen diş ağrısından katanfil yağı ve hergün birkaç kere sirkeli suyla gargara yaparak kurtuldum.Doktor kanal tedavisi demişti düşün ağrıyı.
Tamam canım deneyeyim ama nereye kadarkaranfil tohumu at agzina o uyuşturur cnm
Offf yarasinnguzel haberlerle don insallah
Yok kuzum 1 paket yetmez sık sıkta degistireceksin enfeksiyon kapmamak icin ozellikle normal dogumda 2 hatta 3.yude yedekleTecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?
Çok bel ağrım var. Bacağıma vuruyor. Çekiyor sanki bacağımı. Sizde de var mı kızlar?
Yok yazmam canim vebal almam. Buluncak bisey degil cunku
Kızlar hani bi kere konuşmuştunuz birisi karnından çıt çıt ses geldiğini söylemişti. Bu sabah benim karnımdan da hareket edince çıt etti. Resmen duydum ya şok oldum. Ne sesiymiş bu bilen var sanki kemik parmak çıtlaması gibiydi. Kime olmuştu hatırlayan var mı
ben 1 paket alıcam canım, sonra da sleepy nin bambu pedini aldım uzunlardan, onu kullanıcam. bu depent külot çünkü direk kullan at şeklinde, sadece doğumdan sonraki bir iki gün lazım olur benceTecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?
İnternette bulamazmısın böyle online satan yerler oluyoYok yazmam canim vebal almam. Buluncak bisey degil cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?