2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Simdi normal dogum yapabilecekmisin peki ben onu merak ediyorum
Herkes bunu soruyor. Hamileyken nasıl takıldı vs. Belki merak edenler vardır. Söylemiş olayım. İdrar yeri ile doğum yaptığın yer aynı yer değil. O nedenle Bebeğin bulunduğu yeri ve doğumu etkilemiyor. doktorum normal doğum yapmaman için hiç bir sebep yok dedi. Aşka bir komplikasyon gelişmezse normal doğuracağım inşallah

Aslında haklı söylüyor ama izni aktarmak için bekliyoruz. Bende 37 de ayrılınca 10 gün sonra doğum olacak sezeryan olduğu için. İşte o arada ne kadar dinlenirsem kar. İnşallah erken gelmez tabi

Nasil dogurmak istiyorsan gonlune gore dogurabil ins canim. Gecmis olsun.

Tamam canım deneyeyim ama nereye kadar daha 2 ay var doğuma
ya hamilelere ,tansiyon ve kalp hastalarına hafif, yan etkisi az, farkli bi anestezi yapıyorlar aslinda bi baktir istersen kadin dogumcuna da bi sor da ,kuzenim mesela lokal anestezi ile 1 senedir arpacık cikmis oyle kistleşip kalmis 8 haftalik hamileyken aldırdı onu gözünden bizim bebisler daha buyuk daha iyi tolere edebilir belki anesteziyi danış da ona gore karar ver çürük de kalbe sıkıntı ilerde

Sağlık olsun tabiki ama ilk çocukta zorluğunu çok yaşadım. Maddi olarak zorlanacağımız için mecburen 3 aylıkken okula döndüm ki heyet raporu bile kullandım Şimdi bebeğin yanında olmak istiyorum. İnşallah Rabbim müsaade eder. Branş öğretmeni olduğum için gayret etmeye çalışıyorum. 21 saat ders aldım bu yıl. Daha azına müsaade etmediler ne yazıkki. Sınav haftası başladı zaten. Dönemi kapatırsam 35te yeni dönem başlayacak. 2 hafta daha gayret edebilirim belki. İdareye biraz zorluk olacak. Zırt pırt program değişecek ama bu da benim yasal hakkım

ilk mi ikinci mi peki cnm bebegin daha once normal dogum yaptin mi

Çok bel ağrım var. Bacağıma vuruyor. Çekiyor sanki bacağımı. Sizde de var mı kızlar?
Ya burda kim bir yerinin ağrıdığında bahsetse bende de var diyorum ama gerçekten var. Her türlü ağrım var Sertleşmem çok. Ama doktora gidince öyle olumlu konuşuyor ki utanıyorum hepsini sıralamaya Nasıl geçti görüşmeyeli diyor, çok yorucu ve ağrılı diyorum sadece. Ona bile söyleyecek güzel birşey buluyor. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Büyük oğlumda doktorun dikkati ve evhamlı oluşu sayesinde 28.haftada doğurmaktan kurtuldum ama bu doktoruma göre herşey o kadar normal ki... Ve işin enteresanı bu beni o kadar rahatlatıyor ki

Senin de mi kasilman var kuzu ya ben atlamisim o kismi kusura bakma. Canini sikan seylerden ve kimselerden uzak dur. Faydasi olcak bak gorceksin. Ins azalir daha da kasilma fln kalmaz
Evet cnm .ne zaman olacahi hic belli olmuyirki valla ne bileyim neyle ilgili . Hayirlisi olsun ne yapalim . Insallah herkes vaktinde sagliklica alsin yavrusunu kucagina amiinn

Valla ben kendim gibi evhamli dr severim net. Kizimda aynen benden daha cok endise ederdi cok guzel yonlendirirdi. Isini sansa birakmayan drlari severim tedbir bizden takdir Allah'tan . Bu gebekikte tip fakultesine gidiyorum ordada genel olarak sansa birakmiyorlar . Arada ozelede gidiyorum o dr um cok rahat iyi bir dr ama rahatligi umursamaz tavri benim icimi rahatlatmiyor. Senin icin rahatliyormus onemli olan icine sinmesi bence

Kasilmasi olan arkadaslar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz ? Ben magnorm kullaniyorum hem midem bulaniyor hemde sekerimi yukseltiyor aromali ve sekerli oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…