Herkes bunu soruyor. Hamileyken nasıl takıldı vs. Belki merak edenler vardır. Söylemiş olayım. İdrar yeri ile doğum yaptığın yer aynı yer değil. O nedenle Bebeğin bulunduğu yeri ve doğumu etkilemiyor. doktorum normal doğum yapmaman için hiç bir sebep yok dedi. Aşka bir komplikasyon gelişmezse normal doğuracağım inşallahSimdi normal dogum yapabilecekmisin peki ben onu merak ediyorum
Kasilmalarim var cnm mumkun oldukca yatiyorum evi supurup silmiyorum. Sadece yemek yapiyorum geneldeNeden yapamiosun canim bi sıkıntı mı vardi sende hatirlayamadim
Aslında haklı söylüyor ama izni aktarmak için bekliyoruz. Bende 37 de ayrılınca 10 gün sonra doğum olacak sezeryan olduğu için. İşte o arada ne kadar dinlenirsem kar. İnşallah erken gelmez tabiçatlıcam merakımdan
kendime vakit ayırayım diye öyle söyledi canım :) kendisi de zamanında son haftaya kadar dayanmış, izne çıktıktan 2 gün sonra doğurmuş. Bana sen sakın öyle yapma diyor
benim de oluyor canımbazen topallıyorum
Partisi yapliyor mevludude yapilirGünaydın kızlar bişey sorucam size doğmamış bebeğe mevlüt yapılırmı
Nasil dogurmak istiyorsan gonlune gore dogurabil ins canim. Gecmis olsun.Herkes bunu soruyor. Hamileyken nasıl takıldı vs. Belki merak edenler vardır. Söylemiş olayım. İdrar yeri ile doğum yaptığın yer aynı yer değil. O nedenle Bebeğin bulunduğu yeri ve doğumu etkilemiyor. doktorum normal doğum yapmaman için hiç bir sebep yok dedi. Aşka bir komplikasyon gelişmezse normal doğuracağım inşallah
Senin de mi kasilman var kuzu ya ben atlamisim o kismi kusura bakma. Canini sikan seylerden ve kimselerden uzak dur. Faydasi olcak bak gorceksin. Ins azalir daha da kasilma fln kalmazKasilmalarim var cnm mumkun oldukca yatiyorum evi supurup silmiyorum. Sadece yemek yapiyorum genelde
ya hamilelere ,tansiyon ve kalp hastalarına hafif, yan etkisi az, farkli bi anestezi yapıyorlar aslinda bi baktir istersen kadin dogumcuna da bi sor da ,kuzenim mesela lokal anestezi ile 1 senedir arpacık cikmis oyle kistleşip kalmis 8 haftalik hamileyken aldırdı onu gözünden bizim bebisler daha buyuk daha iyi tolere edebilir belki anesteziyi danış da ona gore karar ver çürük de kalbe sıkıntı ilerdeTamam canım deneyeyim ama nereye kadardaha 2 ay var doğuma
Sağlık olsun tabiki ama ilk çocukta zorluğunu çok yaşadım. Maddi olarak zorlanacağımız için mecburen 3 aylıkken okula döndüm ki heyet raporu bile kullandımBenimde 37 ye kadar çalışmak gibi pembe hayallerim vardı ama nasip olmıcak sanırım eli kulağında doğum iznine ayrılmamın. Canı sağlığı yerinde olsun da napalım doğum sonrası az izin yaparız
Maalesef benim de aynı bel fıtığım da olduğu için daha beter ağrılar. Topallıyorum bazenÇok bel ağrım var. Bacağıma vuruyor. Çekiyor sanki bacağımı. Sizde de var mı kızlar?
Varrrrrrrrr sag bacagimm gecen hafta yandan bu haftada arkadasan cekiyor... sicak torba bacagima iyi gelmisti.. karnina yakin koymaman gerek dikkat etÇok bel ağrım var. Bacağıma vuruyor. Çekiyor sanki bacağımı. Sizde de var mı kızlar?
ilk mi ikinci mi peki cnm bebegin daha once normal dogum yaptin miHerkes bunu soruyor. Hamileyken nasıl takıldı vs. Belki merak edenler vardır. Söylemiş olayım. İdrar yeri ile doğum yaptığın yer aynı yer değil. O nedenle Bebeğin bulunduğu yeri ve doğumu etkilemiyor. doktorum normal doğum yapmaman için hiç bir sebep yok dedi. Aşka bir komplikasyon gelişmezse normal doğuracağım inşallah
Ya burda kim bir yerinin ağrıdığında bahsetse bende de var diyorum ama gerçekten var. Her türlü ağrım varÇok bel ağrım var. Bacağıma vuruyor. Çekiyor sanki bacağımı. Sizde de var mı kızlar?
Evet cnm .ne zaman olacahi hic belli olmuyirki valla ne bileyim neyle ilgiliSenin de mi kasilman var kuzu ya ben atlamisim o kismi kusura bakma. Canini sikan seylerden ve kimselerden uzak dur. Faydasi olcak bak gorceksin. Ins azalir daha da kasilma fln kalmaz
Valla ben kendim gibi evhamli dr severim net. Kizimda aynen benden daha cok endise ederdi cok guzel yonlendirirdi. Isini sansa birakmayan drlari severim tedbir bizden takdir Allah'tanYa burda kim bir yerinin ağrıdığında bahsetse bende de var diyorum ama gerçekten var. Her türlü ağrım varSertleşmem çok. Ama doktora gidince öyle olumlu konuşuyor ki utanıyorum hepsini sıralamaya Nasıl geçti görüşmeyeli diyor, çok yorucu ve ağrılı diyorum sadece. Ona bile söyleyecek güzel birşey buluyor. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Büyük oğlumda doktorun dikkati ve evhamlı oluşu sayesinde 28.haftada doğurmaktan kurtuldum ama bu doktoruma göre herşey o kadar normal ki... Ve işin enteresanı bu beni o kadar rahatlatıyor ki
Olmaaamı, yatarken ayri otururken ayri yururken ayri agriyoÇok bel ağrım var. Bacağıma vuruyor. Çekiyor sanki bacağımı. Sizde de var mı kızlar?
Son trimister da önermiyorlar bende 20lik cektirmedim ama tutarsa agrisi diye korkmuyoda degilimTamam canım deneyeyim ama nereye kadardaha 2 ay var doğuma
İlk bebeğim inşallahilk mi ikinci mi peki cnm bebegin daha once normal dogum yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?