2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Istanbuldaydin dimi canim boyle buyuk yerlerde oluyor bazen manavlar soguk depolara koyuyor bi arattirsan kendisi olmasa bile aromasi yada kurusu olan biseyi yesen olmaz mi ? Bh bebekte benimde canim surekli biseyler cekiyor
Kizimda da bu meyve canim cekti benzerini arkadasimda buzlukta bulup yedim. Yine baska bir meyveyi ruyamda yedim diye avcumu yaladım sonra kimseye demedim. Kizimin ensesinde ayni ici gibi leke var :'(

E Ekyzdn03 ismim fatma bebisimin ismi ayaz olucak kismetse ama kulagina barış ayaz okunacak sen oyle dersin istersen :)

Amine Busra ydu yazmislar zaten arkadaslar bu banada oluyor 2 3 günde bir o sirada sanki kemigi surtunuyor gibi hisdediyorum acitiyor ilkinde sadece son ayda olmustum bikac kez simdi hep oluyor
Ben her gun birkac kez duyuyorum o sesi. Ayni yerde de degil farkettimki. Galiba bebekten oluyo

Indalah bebeginde uykuyu sever . Kizim gece 12 defa emerdi gunduzde 15 20 dk uyurdu . Ruh gibiydim cok uzum sure . Ogluma guveniyorum uyuyacak aslanim
Ins uyur hepimizinki :)
Gebelik sekeei varmi cnm ? Bnmde kasinti vardi hatta yaralar bocek sokmasi gibiydi . Seker cikti diyet baslayinca gecti
Var cnm ama ben cok dikkat edemiyorum sekerime bak aklima gelmemisti sekerden olabilecegi yarindan itibaren dahada azaltayim sekeri bakalim etkili olacakmi? Etkili olursa cok sevaba gecer

Benim sürekli oluyor ya
Bende bir defa oldu ya resmen kemik tıkırtısı gibi ama acaba bağırsaktan felan o ses gelebilir mi bilemedim ki sorda beni etiketleyip cvp yaz merak ettim çok
Tecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?
Paketi bilmem de ben yanlışlıkla büyük boy almışım kızlar orta alın dediler. Boyuna dikkat et mutlaka burda bi sor arkadaşlara. Ben nasılmış diye bir bakmak için açtığım için değişim de yapamadım
Amine Busra ydu yazmislar zaten arkadaslar bu banada oluyor 2 3 günde bir o sirada sanki kemigi surtunuyor gibi hisdediyorum acitiyor ilkinde sadece son ayda olmustum bikac kez simdi hep oluyor
Aynı ses ama bilemedim işte neden. Bağırsaktan gelebilir mi acaba Amine Busra bi sorsun bakalım

Ins uyur hepimizinki :)

Var cnm ama ben cok dikkat edemiyorum sekerime bak aklima gelmemisti sekerden olabilecegi yarindan itibaren dahada azaltayim sekeri bakalim etkili olacakmi? Etkili olursa cok sevaba gecer
Cnm ozaman cok buyuk ihtimalle sekerle ilgilidir. Ben bu sikayetle ve sabahlari agzim dilim kuruyordu 2gun seker olctum dr a gittim na boyle boyle dedim . Yaralarimda iyilesmiyor dedim bocek sokmasi gibi oldu bocek sinek bisey bulamadim yatagimi dezenfekte ettim hala devam edio dedim seker yuklemesini 22. Haftada yaptik bunun uzerine. Ve bingooo hosgeldin gebelik sekeri diyetisyene gittim diyete basladim inanki 3.gunde kasinti yara falan kalmadi izleri var hemde baya kotu duruyor ama yenileri cikmadi. Denemeknicin tatli bisey yedim hemen 2 3 yerden tekrar cikti ve kasintidan geberdim . Dunde misafir vardi keke vardi 1 dilim yedim sabaha kdr yine kasindim.

Ben hicbirine guvenmiyorum. En son gittigimde akintima baktı birsey yok normal dedi. Ama bu sefer vajinal kultur isticem.
Kizimdaki doktorumda cok rahatti. Ve bende asiri evhamli. O yuzden son aylarda resmen benimle ilgilenmedi. 39+4 iken gittim en son. Bebegin inecegi yoktu, kasilmam vs hicbir sey yoktu. Bekleriz dedi. Bende ya kaka yaparsa hafta cok ilerledi, kardesimde yapmis dedim. Bana disari cikinca araba carpmayacaginin garantisi var mi dedi, bi hışımla 40+0 a kadar sancım olmazsa diye yatis kagidi, suni sanci kagidi verdi. Ve suni sanci alirken bebegim kaka yaptı suyum geldiginde anladik 3 cm acikken. Bebegin kalp atislari düştü acil sezeryana aldi. Dogum sonrasinda da ilgilenmedi. Bu yuzden bu defa tercih etmedim. Suanki doktorumda icime siniyor ama yaşadığım bana ders oldu. Once icimden ne gecerse ona bakiyorum ve israr ediyorum. 2 ay öncede ben kultur vermek istedim o yok mok dedi. Sonra ureme çıktı sonucta

Her zaman duam Allahim vijdanli isini seven dr larla karsilastirsin amiiin

Insan akillaniyor demi. Yasayinca biliyor insan. Dikkatimi ceken bi sey oldu, ureme oldu sonucta demissin ya. Hangi bakteri o? Bende de cikti ya simdi ilaca basladim. Ondan merak ettim canim

Bagirsaktan olamaz. Bebek hareket ederken oluyor ve kemiğe dayandigini hissediyorum ben. Sadece bebekten mi benden mi emin olamiyorum. Ozellikle sol kaburgamda oluyo

Kızlar benim sol kasığım ağrıyor ya. Özellikle bebek hareket ettikçe sol kasığım baya ağrıyor :/ Size de oluyor mu? Bir sıkıntı yoktur heralde baskıdan dolayıdır değil mi?
Benimde sag kasik dr a sordugumda normal demisti cnm bana baski yaptigindan dolayiymis

Kizimda da bu meyve canim cekti benzerini arkadasimda buzlukta bulup yedim. Yine baska bir meyveyi ruyamda yedim diye avcumu yaladım sonra kimseye demedim. Kizimin ensesinde ayni ici gibi leke var :'(

Evet cok isteyip yemeyince leke oldugunu duymustum sen söyle noldugu bizim aklimiza gelir belki nerde olabilcegi yada yakininda olan varsa yollayabilir ,ben hep ruyamda biseyler yediğimi goruyorumda oyle olunca bisey olmaz demislrdi

Hasatzamani canim bugunde bi sorum var dogum sonrasi sut gelmesi icin bi ebeden bi sey ogrendim, sana da danismak istedim. Dogruysa hepimiz yapalim.
Dustan sonra, e vitamini kirip, icindeki yagi masajla goguslere yedirirsek, hem sut inermis hem de yara olmazmis. Sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…