Kizimda da bu meyve canim cekti benzerini arkadasimda buzlukta bulup yedim. Yine baska bir meyveyi ruyamda yedim diye avcumu yaladım sonra kimseye demedim. Kizimin ensesinde ayni ici gibi leke var :'(Istanbuldaydin dimi canim boyle buyuk yerlerde oluyor bazen manavlar soguk depolara koyuyor bi arattirsan kendisi olmasa bile aromasi yada kurusu olan biseyi yesen olmaz mi ? Bh bebekte benimde canim surekli biseyler cekiyor
E Ekyzdn03 ismim fatma bebisimin ismi ayaz olucak kismetse ama kulagina barış ayaz okunacak sen oyle dersin istersen :)hanimlar hatimin duasinda isim okunmasi icin
E Ekyzdn03 isimli arkadasimizi etiketleyerek isimlerinizi ve belli ise bebeklerin ismini de vererek yazdirabilirsiniz...
ve la ilahe illah muhammeden resullullah yada
subhanallahu vebihamdihi tesbihi cekmek isteyenler sayisini cektikleri kadar @Mucizem26619
u etiketleyerek sayiyi bildirsinler...
buda 6 ocakda son sayi bildirirseniz hatim yasin ve tesbihatlar bagislanacak....
Ben her gun birkac kez duyuyorum o sesi. Ayni yerde de degil farkettimki. Galiba bebekten oluyoAmine Busra ydu yazmislar zaten arkadaslar bu banada oluyor 2 3 günde bir o sirada sanki kemigi surtunuyor gibi hisdediyorum acitiyor ilkinde sadece son ayda olmustum bikac kez simdi hep oluyor
Onlardan memnun kalan hic yokİnternette bulamazmısın böyle online satan yerler oluyo
Ins uyur hepimizinki :)Indalah bebeginde uykuyu sever. Kizim gece 12 defa emerdi gunduzde 15 20 dk uyurdu . Ruh gibiydim cok uzum sure . Ogluma guveniyorum uyuyacak aslanim
Var cnm ama ben cok dikkat edemiyorum sekerime bak aklima gelmemisti sekerden olabilecegi yarindan itibaren dahada azaltayim sekeri bakalim etkili olacakmi? Etkili olursa cok sevaba gecerGebelik sekeei varmi cnm ? Bnmde kasinti vardi hatta yaralar bocek sokmasi gibiydi . Seker cikti diyet baslayinca gecti
Benim sürekli oluyor ya
Bende bir defa oldu ya resmen kemik tıkırtısı gibi ama acaba bağırsaktan felan o ses gelebilir mi bilemedim ki sorda beni etiketleyip cvp yaz merak ettim çokHatta şuan bile 3 kez oldu. Neden oluyor bilmiyorum. Doktorlara sorunca gülüyorlar sadece. Uyduruyorum saniyolar. Ama esimde duyuyor. Ve gecende bana dediki bence bu bebekte benim hastaligimdan var dedi. Esim eklem hastası ankilozan spondilit. Bu gidisimde tekrar ciddi bir sekilde sorcam dokrora. Bendenmi geliyor bu ses bebekten mi. Onceki drum rahimden ses gecemez dedi. Bakalim bu ne dicek. Ama bunda kizimdankinden cok daha fazla duyuyorum
Paketi bilmem de ben yanlışlıkla büyük boy almışım kızlar orta alın dediler. Boyuna dikkat et mutlaka burda bi sor arkadaşlara. Ben nasılmış diye bir bakmak için açtığım için değişim de yapamadımTecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?
Aynı ses ama bilemedim işte neden. Bağırsaktan gelebilir mi acabaAmine Busra ydu yazmislar zaten arkadaslar bu banada oluyor 2 3 günde bir o sirada sanki kemigi surtunuyor gibi hisdediyorum acitiyor ilkinde sadece son ayda olmustum bikac kez simdi hep oluyor
Magnezyum diasporal tadını sevmedim ama hemen dikip içiyorumKasilmasi olan arkadaslar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz ? Ben magnorm kullaniyorum hem midem bulaniyor hemde sekerimi yukseltiyor aromali ve sekerli oldugu icin
Cnm ozaman cok buyuk ihtimalle sekerle ilgilidir. Ben bu sikayetle ve sabahlari agzim dilim kuruyordu 2gun seker olctum dr a gittim na boyle boyle dedimIns uyur hepimizinki :)
Var cnm ama ben cok dikkat edemiyorum sekerime bak aklima gelmemisti sekerden olabilecegi yarindan itibaren dahada azaltayim sekeri bakalim etkili olacakmi? Etkili olursa cok sevaba gecer
Ben hicbirine guvenmiyorum. En son gittigimde akintima baktı birsey yok normal dedi. Ama bu sefer vajinal kultur isticem.Ya burda kim bir yerinin ağrıdığında bahsetse bende de var diyorum ama gerçekten var. Her türlü ağrım varSertleşmem çok. Ama doktora gidince öyle olumlu konuşuyor ki utanıyorum hepsini sıralamaya Nasıl geçti görüşmeyeli diyor, çok yorucu ve ağrılı diyorum sadece. Ona bile söyleyecek güzel birşey buluyor. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Büyük oğlumda doktorun dikkati ve evhamlı oluşu sayesinde 28.haftada doğurmaktan kurtuldum ama bu doktoruma göre herşey o kadar normal ki... Ve işin enteresanı bu beni o kadar rahatlatıyor ki
Ilac gozuyle ve sifa almak adina kullaniyoruz sonucta die olaya bakarsan, daha kolay olurMagnezyum diasporal tadını sevmedim ama hemen dikip içiyorum
Tmm cmm bi bakayim tesekkur ederimPinkpinkblue canim ben magnezyum diasporal kullaniyorum. Tavsiye ederim.
Her zaman duam Allahim vijdanli isini seven dr larla karsilastirsin amiiinBen hicbirine guvenmiyorum. En son gittigimde akintima baktı birsey yok normal dedi. Ama bu sefer vajinal kultur isticem.
Kizimdaki doktorumda cok rahatti. Ve bende asiri evhamli. O yuzden son aylarda resmen benimle ilgilenmedi. 39+4 iken gittim en son. Bebegin inecegi yoktu, kasilmam vs hicbir sey yoktu. Bekleriz dedi. Bende ya kaka yaparsa hafta cok ilerledi, kardesimde yapmis dedim. Bana disari cikinca araba carpmayacaginin garantisi var mi dedi, bi hışımla 40+0 a kadar sancım olmazsa diye yatis kagidi, suni sanci kagidi verdi. Ve suni sanci alirken bebegim kaka yaptı suyum geldiginde anladik 3 cm acikken. Bebegin kalp atislari düştü acil sezeryana aldi. Dogum sonrasinda da ilgilenmedi. Bu yuzden bu defa tercih etmedim. Suanki doktorumda icime siniyor ama yaşadığım bana ders oldu. Once icimden ne gecerse ona bakiyorum ve israr ediyorum. 2 ay öncede ben kultur vermek istedim o yok mok dedi. Sonra ureme çıktı sonucta
Insan akillaniyor demi. Yasayinca biliyor insan. Dikkatimi ceken bi sey oldu, ureme oldu sonucta demissin ya. Hangi bakteri o? Bende de cikti ya simdi ilaca basladim. Ondan merak ettim canimBen hicbirine guvenmiyorum. En son gittigimde akintima baktı birsey yok normal dedi. Ama bu sefer vajinal kultur isticem.
Kizimdaki doktorumda cok rahatti. Ve bende asiri evhamli. O yuzden son aylarda resmen benimle ilgilenmedi. 39+4 iken gittim en son. Bebegin inecegi yoktu, kasilmam vs hicbir sey yoktu. Bekleriz dedi. Bende ya kaka yaparsa hafta cok ilerledi, kardesimde yapmis dedim. Bana disari cikinca araba carpmayacaginin garantisi var mi dedi, bi hışımla 40+0 a kadar sancım olmazsa diye yatis kagidi, suni sanci kagidi verdi. Ve suni sanci alirken bebegim kaka yaptı suyum geldiginde anladik 3 cm acikken. Bebegin kalp atislari düştü acil sezeryana aldi. Dogum sonrasinda da ilgilenmedi. Bu yuzden bu defa tercih etmedim. Suanki doktorumda icime siniyor ama yaşadığım bana ders oldu. Once icimden ne gecerse ona bakiyorum ve israr ediyorum. 2 ay öncede ben kultur vermek istedim o yok mok dedi. Sonra ureme çıktı sonucta
Bakicam cmm sagolMagnezyum diasporal tadını sevmedim ama hemen dikip içiyorum
Bagirsaktan olamaz. Bebek hareket ederken oluyor ve kemiğe dayandigini hissediyorum ben. Sadece bebekten mi benden mi emin olamiyorum. Ozellikle sol kaburgamda oluyoBende bir defa oldu ya resmen kemik tıkırtısı gibi ama acaba bağırsaktan felan o ses gelebilir mi bilemedim ki sorda beni etiketleyip cvp yaz merak ettim çok
Paketi bilmem de ben yanlışlıkla büyük boy almışım kızlar orta alın dediler. Boyuna dikkat et mutlaka burda bi sor arkadaşlara. Ben nasılmış diye bir bakmak için açtığım için değişim de yapamadım
Aynı ses ama bilemedim işte neden. Bağırsaktan gelebilir mi acabaAmine Busra bi sorsun bakalım
Benimde sag kasik dr a sordugumda normal demisti cnm bana baski yaptigindan dolayiymisKızlar benim sol kasığım ağrıyor ya. Özellikle bebek hareket ettikçe sol kasığım baya ağrıyor :/ Size de oluyor mu? Bir sıkıntı yoktur heralde baskıdan dolayıdır değil mi?
Vajinal kulturde mi ureme cikti? Suan hatirlamiyorumki bakmam lazimInsan akillaniyor demi. Yasayinca biliyor insan. Dikkatimi ceken bi sey oldu, ureme oldu sonucta demissin ya. Hangi bakteri o? Bende de cikti ya simdi ilaca basladim. Ondan merak ettim canim
Kizimda da bu meyve canim cekti benzerini arkadasimda buzlukta bulup yedim. Yine baska bir meyveyi ruyamda yedim diye avcumu yaladım sonra kimseye demedim. Kizimin ensesinde ayni ici gibi leke var :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?