- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
O meyvenin dondurmasi sakizi sekeri veya tatlisi yokmu cnm hic yoktan iyidir.Kizlar kizlar ruyamda suan bu mevsimde olmayan bir meyveyi yedim :'((( ayni sey kizimda da basima geldi avcumu falan yaladim kimseye soylemedim ve malesef kizimin ensesinde o meyvenin acilmis hali vardi napcam ben simdi :'(
1 paket aldim cnm yeterli olmazsa esime aldiririm ama bence yeterli olur 1 paket sonra gece pedi takarizTecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?
Ha yok. Vajinal kulturde degil. Idrar kulurunde cikti.Vajinal kulturde mi ureme cikti? Suan hatirlamiyorumki bakmam lazim
Peki aldigin depend, normalde m ic camasiri giyiyorsan, dependde de mi ayni aldin ? Baktin mi olcusune hic?O meyvenin dondurmasi sakizi sekeri veya tatlisi yokmu cnm hic yoktan iyidir.
1 paket aldim cnm yeterli olmazsa esime aldiririm ama bence yeterli olur 1 paket sonra gece pedi takariz
Benimde var ama bana sadece dr um dikkat et dedi gecti ve hayatimda hic tatli yemeyen ben tatli ve hamurisi asigi oldum cnm ruyalarima giriyor bende dayanamayip yapiyorum ama dozunda az yiyorum.valla benim endokrin doktorum asla tatli yemiyceksin doguma kadar dedi...
bebegini dusunmek zorundasin dedi... ustune basa basa sormama ragmen diyetin doguma kadar sart dedi...
Benim vajinal kulturdu canimHa yok. Vajinal kulturde degil. Idrar kulurunde cikti.
Yesille donuyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir canim. Idrar tahlili ve kulturu ver bideKizlar benimde gecmeyen saribyesilnakimtim var son gittigimdale vakinal kultur aldilar hic bisey cikmadi ama devam ediyor .durmadan camaair degistiriyorum ve camasirlari utuluyorum .sikintim devam edip bisey cikmayimca laboratuvarada guvenmiyorum
Yok tropik bir meyve degil. Mevsiminde her yerde bulunan bir meyve. Bakalim henuz esim bakariz dedi ne yapacak bilmiyorumAmine Busra canim istedigin tropik tarza bi meyveyse burda da bulabilirim belki. Yazabilirsin. Bi ara bende bi meyveyi cok asermistim. Bulamadik da. Pastasi, receli vs de kar etmedi. Allahtan sonra aldik bi yerden doyasiya yedim ama cekilen sikintiyi biliyorum.
Git cnm iyi gelir hava degisikligiSelam kızlar, hastaneden geldim, şeker yüklemesi yapıldı sonuç öğleden sonra inşlh, bebeğim 933 gr olmuş maşallh, bu arda doktordan izin aldım haftasonu mersine gidiyorum ailemin yanına bir senedir gidememiştim çok heycanlıyım
Yarindan itibaren hic yemeyeyim bakalim ise yarayacakmi ama bugun olmaz :)Cnm ozaman cok buyuk ihtimalle sekerle ilgilidir. Ben bu sikayetle ve sabahlari agzim dilim kuruyordu 2gun seker olctum dr a gittim na boyle boyle dedim. Yaralarimda iyilesmiyor dedim bocek sokmasi gibi oldu bocek sinek bisey bulamadim yatagimi dezenfekte ettim hala devam edio dedim seker yuklemesini 22. Haftada yaptik bunun uzerine. Ve bingooo hosgeldin gebelik sekeri diyetisyene gittim diyete basladim inanki 3.gunde kasinti yara falan kalmadi izleri var hemde baya kotu duruyor ama yenileri cikmadi. Denemeknicin tatli bisey yedim hemen 2 3 yerden tekrar cikti ve kasintidan geberdim . Dunde misafir vardi keke vardi 1 dilim yedim sabaha kdr yine kasindim.
Deneyip geldi diyene rastlamadim cnm ama duydum bende :)Hasatzamani canim bugunde bi sorum var dogum sonrasi sut gelmesi icin bi ebeden bi sey ogrendim, sana da danismak istedim. Dogruysa hepimiz yapalim.
Dustan sonra, e vitamini kirip, icindeki yagi masajla goguslere yedirirsek, hem sut inermis hem de yara olmazmis. Sence ?
Pakedi acmadim cnm arkasindaki ölculere gore aldim ben dedim olmazsa en kotu karnim indiginde ped niyetine kullanirim :) 2 tane zaten olcusu var arkasinda yaziyor cnmPeki aldigin depend, normalde m ic camasiri giyiyorsan, dependde de mi ayni aldin ? Baktin mi olcusune hic?
Bir paket yeter hatta o kadar kullanmayabilirsiniz bileTecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?
Bende bir defa oldu ya resmen kemik tıkırtısı gibi ama acaba bağırsaktan felan o ses gelebilir mi bilemedim ki sorda beni etiketleyip cvp yaz merak ettim çok
Paketi bilmem de ben yanlışlıkla büyük boy almışım kızlar orta alın dediler. Boyuna dikkat et mutlaka burda bi sor arkadaşlara. Ben nasılmış diye bir bakmak için açtığım için değişim de yapamadım
Aynı ses ama bilemedim işte neden. Bağırsaktan gelebilir mi acabaAmine Busra bi sorsun bakalım
Kasılma değil de kramplarım için istemiştim. Sonra kasılmalardan bahsedince de değiştirmedi. Osteocare kullanıyorum ben. Kalsiyum, magnezyum, D vit, ve çinko var içinde. Efervesan tablet değil. Normal hap. Ben peşinen efervesan içemem demiştim doktora. Bunu tavsiye ettiKasilmasi olan arkadaslar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz ? Ben magnorm kullaniyorum hem midem bulaniyor hemde sekerimi yukseltiyor aromali ve sekerli oldugu icin
ya kaçıncı hafta doğdu peki oğlun neden erken doğum riskin vardııYa burda kim bir yerinin ağrıdığında bahsetse bende de var diyorum ama gerçekten var. Her türlü ağrım varSertleşmem çok. Ama doktora gidince öyle olumlu konuşuyor ki utanıyorum hepsini sıralamaya Nasıl geçti görüşmeyeli diyor, çok yorucu ve ağrılı diyorum sadece. Ona bile söyleyecek güzel birşey buluyor. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Büyük oğlumda doktorun dikkati ve evhamlı oluşu sayesinde 28.haftada doğurmaktan kurtuldum ama bu doktoruma göre herşey o kadar normal ki... Ve işin enteresanı bu beni o kadar rahatlatıyor ki
benim dr magnezyum kramplar için kasılma için değil bacağına falan kramp girdiğinde magnezyumu kullan dedi. Kasılmanı dr teyitlediyse onun başka ilaçları var canımKasilmasi olan arkadaslar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz ? Ben magnorm kullaniyorum hem midem bulaniyor hemde sekerimi yukseltiyor aromali ve sekerli oldugu icin
Osteozinc kullanıyorum canım.Kasilmasi olan arkadaslar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz ? Ben magnorm kullaniyorum hem midem bulaniyor hemde sekerimi yukseltiyor aromali ve sekerli oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?