2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar kizlar ruyamda suan bu mevsimde olmayan bir meyveyi yedim :'((( ayni sey kizimda da basima geldi avcumu falan yaladim kimseye soylemedim ve malesef kizimin ensesinde o meyvenin acilmis hali vardi napcam ben simdi :'(
O meyvenin dondurmasi sakizi sekeri veya tatlisi yokmu cnm hic yoktan iyidir.
Tecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?
1 paket aldim cnm yeterli olmazsa esime aldiririm ama bence yeterli olur 1 paket sonra gece pedi takariz

valla benim endokrin doktorum asla tatli yemiyceksin doguma kadar dedi...
bebegini dusunmek zorundasin dedi... ustune basa basa sormama ragmen diyetin doguma kadar sart dedi...
Benimde var ama bana sadece dr um dikkat et dedi gecti ve hayatimda hic tatli yemeyen ben tatli ve hamurisi asigi oldum cnm ruyalarima giriyor bende dayanamayip yapiyorum ama dozunda az yiyorum.

Amine Busra canim istedigin tropik tarza bi meyveyse burda da bulabilirim belki. Yazabilirsin. Bi ara bende bi meyveyi cok asermistim. Bulamadik da. Pastasi, receli vs de kar etmedi. Allahtan sonra aldik bi yerden doyasiya yedim ama cekilen sikintiyi biliyorum.

Kizlar benimde gecmeyen saribyesilnakimtim var son gittigimdale vakinal kultur aldilar hic bisey cikmadi ama devam ediyor .durmadan camaair degistiriyorum ve camasirlari utuluyorum . sikintim devam edip bisey cikmayimca laboratuvarada guvenmiyorum

Kizlar benimde gecmeyen saribyesilnakimtim var son gittigimdale vakinal kultur aldilar hic bisey cikmadi ama devam ediyor .durmadan camaair degistiriyorum ve camasirlari utuluyorum . sikintim devam edip bisey cikmayimca laboratuvarada guvenmiyorum
Yesille donuyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir canim. Idrar tahlili ve kulturu ver bide

Yok tropik bir meyve degil. Mevsiminde her yerde bulunan bir meyve. Bakalim henuz esim bakariz dedi ne yapacak bilmiyorum

Git cnm iyi gelir hava degisikligi
Yarindan itibaren hic yemeyeyim bakalim ise yarayacakmi ama bugun olmaz :)

Deneyip geldi diyene rastlamadim cnm ama duydum bende :)

Peki aldigin depend, normalde m ic camasiri giyiyorsan, dependde de mi ayni aldin ? Baktin mi olcusune hic?
Pakedi acmadim cnm arkasindaki ölculere gore aldim ben dedim olmazsa en kotu karnim indiginde ped niyetine kullanirim :) 2 tane zaten olcusu var arkasinda yaziyor cnm

Kızlar gözünüzü seveyim şekerden çikolatadan uzak durun biraz hemen hazırda bekliyor gibi çıkıyor şeker yükseliyor yüklemeden sonra çıkmayacak anlamına gelmiyor r ben 1 ay kabus gibi canım ne çekti tatlı.. Çok isterse sütlü tatlı yiyin az tarçınla elma armut yiyin. Dikkat edin sonra yersiniz emzirirken Birde ebebekte lohuda çamaşırı o yazdığınız marka indirimde

Bagirsak olunca dah boguk gibi oluyor sanki benimki aciyarakoldugu icin eminim bagirsak olmadigina bende sorucam gidince bakalim

Kasilmasi olan arkadaslar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz ? Ben magnorm kullaniyorum hem midem bulaniyor hemde sekerimi yukseltiyor aromali ve sekerli oldugu icin
Kasılma değil de kramplarım için istemiştim. Sonra kasılmalardan bahsedince de değiştirmedi. Osteocare kullanıyorum ben. Kalsiyum, magnezyum, D vit, ve çinko var içinde. Efervesan tablet değil. Normal hap. Ben peşinen efervesan içemem demiştim doktora. Bunu tavsiye etti

ya kaçıncı hafta doğdu peki oğlun neden erken doğum riskin vardıı
Kasilmasi olan arkadaslar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz ? Ben magnorm kullaniyorum hem midem bulaniyor hemde sekerimi yukseltiyor aromali ve sekerli oldugu icin
benim dr magnezyum kramplar için kasılma için değil bacağına falan kramp girdiğinde magnezyumu kullan dedi. Kasılmanı dr teyitlediyse onun başka ilaçları var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…