2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doktorumu çok seviyorum. 2 hamilelikte farklı şehirlerde ve tatilde bulunmaktan dolayı yaklaşık 10 kadar doktorla muhatap oldum, hep bayan doktora asla derdim ama gerçekten pozitifliği bir harika. İlkinde çok evham yaptım, sinir, stres, çok ağladım. Oğlum çok uykusuz bir bebekti ve şimdi de çok duygusal. O yüzden bu hamileliği daha pozitif geçirmeye çalışıyorum. Gebelik geçmişimi anlattım, erken doğum sıkıntısı yaşadığımı biliyor ve şimdi bana hiç bu riskin tekrarlayacağından bahsetmese de erken doğum riski oluşturacak şeyler konusunda çaktırmadan uyarıyor. Yürüme dedi, tetanozun ikinci dozunu istemiyorum dedi, öksürüğü kesmemiz lazım dedi, sık sık idrar tahlili ve kültürü istiyor. Yani öyle çok da rahat değil de, sanırım hastayı evhamlandırmamak için biraz dikkatli davranıyor

Canım biraz baktımda herkes büyük boy alın yazmış. Orta boy sıkıyormuş büyük boy tam oluyormuş. Ben zaten şuan 66 kiloyum büyük beden anca olur diye büyük aldım bakalım.

38+1 de doğdu. 28 haftalıkken nst sancılarımda tespit edildi. Sebebini bilmiyorum. Daha öncesinde en ufak bri kanamam yada problemim dahi olmadı. Sadece biraz aşağıda olduğunu biliyorum bebeğin

Ahh aynı ben inşallah bende 38 leri görürüm
İnşallah 28 den sonra 29da 5 gün çalıştım. O da benim inadım. Sancım kesilmeyince daha da izin vermedi. Sonra da sağolsun annem yanımıza geldi. 40ı çıkana kadar hiç gitmedi. Ben de hiç birşey yapmadan, çoğu zaman hastaneden hastaneye dışarı çıkarak yattım. Bu sefer çok şükür her işimi görüyorum

Insallah canin saglikla kavusalim da herseyin hayirlisi

Bende o kadar büyük ikilemdeyim ki napsam bilemedim. Hatırlıyosundur belki benim mesajlarımı iki hafta rapordan sonra dün iş başı yaptım dün çok zor geçti çok kasılmam oldu sancımda baya yüksekti. bugun ofiste kimse yok diye mecburdum gelmeye yarına dr a gidip izine ayırmasını isticektim. Bugun de şükür çok iyiyim çok iyi geçiyor acaba biraz daha mı çalışsam diyorum. Dr 32 den sonra sana çalışabilir veremem bu sancıyla dedi sancım 100 çıkıyor çünkü. İki haftam var inşallah 32 ye. Dinlensem mi çalışsam mı bebeğin sağlığıyla mı oynamış olurum naparım bilemedim ya. Belki ilaçlar durdurcak tamamen diyorum sancımı o da olmuyor. Doğum sonrası 8 hafta çocuğa bakcak olmak üzüyor. Ay ben ne edem bilemedim

Insan once kendi kendinin doktorudur arkadasim. Nasil iyiysen ole yap. Gonlum ister ki, simdi al raporunu, gonul rahatligiyla karninda buyusun yagizcik, benim minik yagiz gibi ☺ dogum sonrasi da evde ol ayni sekilde die. Allah kolaylik versin

Supermis ozamn. Tetenoz dedinde benim ilk kasilmalarim tetanoz asisindan sonra basadi

MORALİNİZİ BOZMAYIN NOLUR, ANNELİK ÇOK ZOR OLSADA ÖYLE GÜZEL Kİ... EVET DOĞRU SÖYLÜYORLAR HAYATIN DOĞAN AKIŞINA KENDİNİ BIRAKMAK GEREKİYOR VE SADECE İLK LOHUSALIK ZAMANLARINDA DEĞİL ANNELİĞİN TAMAMINDA, NE KADAR GERGİN NE KADAR HUZURSUZ OLURSAK ÇOCUKTA BUNU AYNALIYOR VE YAŞADIGIMIZ ZORLUKLAR İKİ KATINA ÇIKIYOR. BİRDE ÇEVRE FAKTÖRÜ VAR NE YAZIK Kİ SÜTÜ YETİYOR MU, AA HALA KİLOLARINI VEREMEDİN Mİ, NEDEN NORMAL DOĞURAMADINLAR, EK GIDAYA GEÇİNCE AA BU ÇOCUK BÜYÜMUYÜRCULAR LAR LAR LAR EN İYİSİ GÖRÜNMEZ KULAK TIKAÇLARINA SAHİP OLMAK SU AKAR YOLUNU BULUR DERLER YA AYNEN ÖYLE İLK ZAMANLARDA İÇ GÜDÜLERİNİZE FAZLASIYLA GÜVENİN ZATEN BİZ ANNELER OLARAK BU DONANIMA SAHİBİZ BİRAZ KEŞFETMEK İÇİN ÜZERİNİ EŞELEMEMİZ GEREKİYOR.. BOLCA SEVGİLER VE HUZUR GÖNDERİYORUM SİZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…