- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Doktorumu çok seviyorum. 2 hamilelikte farklı şehirlerde ve tatilde bulunmaktan dolayı yaklaşık 10 kadar doktorla muhatap oldum, hep bayan doktora asla derdim ama gerçekten pozitifliği bir harika. İlkinde çok evham yaptım, sinir, stres, çok ağladım. Oğlum çok uykusuz bir bebekti ve şimdi de çok duygusal. O yüzden bu hamileliği daha pozitif geçirmeye çalışıyorum. Gebelik geçmişimi anlattım, erken doğum sıkıntısı yaşadığımı biliyor ve şimdi bana hiç bu riskin tekrarlayacağından bahsetmese de erken doğum riski oluşturacak şeyler konusunda çaktırmadan uyarıyor. Yürüme dedi, tetanozun ikinci dozunu istemiyorum dedi, öksürüğü kesmemiz lazım dedi, sık sık idrar tahlili ve kültürü istiyor. Yani öyle çok da rahat değil de, sanırım hastayı evhamlandırmamak için biraz dikkatli davranıyorValla ben kendim gibi evhamli dr severim net. Kizimda aynen benden daha cok endise ederdi cok guzel yonlendirirdi. Isini sansa birakmayan drlari severim tedbir bizden takdir Allah'tan. Bu gebekikte tip fakultesine gidiyorum ordada genel olarak sansa birakmiyorlar . Arada ozelede gidiyorum o dr um cok rahat iyi bir dr ama rahatligi umursamaz tavri benim icimi rahatlatmiyor. Senin icin rahatliyormus onemli olan icine sinmesi bence
Canım biraz baktımda herkes büyük boy alın yazmış. Orta boy sıkıyormuş büyük boy tam oluyormuş. Ben zaten şuan 66 kiloyum büyük beden anca olur diye büyük aldım bakalım.Bende bir defa oldu ya resmen kemik tıkırtısı gibi ama acaba bağırsaktan felan o ses gelebilir mi bilemedim ki sorda beni etiketleyip cvp yaz merak ettim çok
Paketi bilmem de ben yanlışlıkla büyük boy almışım kızlar orta alın dediler. Boyuna dikkat et mutlaka burda bi sor arkadaşlara. Ben nasılmış diye bir bakmak için açtığım için değişim de yapamadım
Aynı ses ama bilemedim işte neden. Bağırsaktan gelebilir mi acabaAmine Busra bi sorsun bakalım
38+1 de doğdu. 28 haftalıkken nst sancılarımda tespit edildi. Sebebini bilmiyorum. Daha öncesinde en ufak bri kanamam yada problemim dahi olmadı. Sadece biraz aşağıda olduğunu biliyorum bebeğinya kaçıncı hafta doğdu peki oğlun neden erken doğum riskin vardıı
benim dr magnezyum kramplar için kasılma için değil bacağına falan kramp girdiğinde magnezyumu kullan dedi. Kasılmanı dr teyitlediyse onun başka ilaçları var canım
Ahh aynı ben inşallah bende 38 leri görürüm38+1 de doğdu. 28 haftalıkken nst sancılarımda tespit edildi. Sebebini bilmiyorum. Daha öncesinde en ufak bri kanamam yada problemim dahi olmadı. Sadece biraz aşağıda olduğunu biliyorum bebeğin
İnşallahAhh aynı ben inşallah bende 38 leri görürüm
Insallah canin saglikla kavusalim da herseyin hayirlisiHerkes bunu soruyor. Hamileyken nasıl takıldı vs. Belki merak edenler vardır. Söylemiş olayım. İdrar yeri ile doğum yaptığın yer aynı yer değil. O nedenle Bebeğin bulunduğu yeri ve doğumu etkilemiyor. doktorum normal doğum yapmaman için hiç bir sebep yok dedi. Aşka bir komplikasyon gelişmezse normal doğuracağım inşallah
Magnezyum kullaniyormusunKasilmalarim var cnm mumkun oldukca yatiyorum evi supurup silmiyorum. Sadece yemek yapiyorum genelde
denicem aklıma gelmemiştiVarrrrrrrrr sag bacagimm gecen hafta yandan bu haftada arkadasan cekiyor... sicak torba bacagima iyi gelmisti.. karnina yakin koymaman gerek dikkat et
Maalesef benim de aynı bel fıtığım da olduğu için daha beter ağrılar. Topallıyorum bazen
ne guzel ilk bebekte normale odaklanmak benim ikinci ilki normal dr bu da öyle olacak dedi bklmİlk bebeğim inşallah
Bende o kadar büyük ikilemdeyim ki napsam bilemedim. Hatırlıyosundur belki benim mesajlarımı iki hafta rapordan sonra dün iş başı yaptım dün çok zor geçti çok kasılmam oldu sancımda baya yüksekti. bugun ofiste kimse yok diye mecburdum gelmeye yarına dr a gidip izine ayırmasını isticektim. Bugun de şükür çok iyiyim çok iyi geçiyor acaba biraz daha mı çalışsam diyorum. Dr 32 den sonra sana çalışabilir veremem bu sancıyla dedi sancım 100 çıkıyor çünkü. İki haftam var inşallah 32 ye. Dinlensem mi çalışsam mı bebeğin sağlığıyla mı oynamış olurum naparım bilemedim ya. Belki ilaçlar durdurcak tamamen diyorum sancımı o da olmuyor. Doğum sonrası 8 hafta çocuğa bakcak olmak üzüyor. Ay ben ne edem bilemedimİnşallah28 den sonra 29da 5 gün çalıştım. O da benim inadım. Sancım kesilmeyince daha da izin vermedi. Sonra da sağolsun annem yanımıza geldi. 40ı çıkana kadar hiç gitmedi. Ben de hiç birşey yapmadan, çoğu zaman hastaneden hastaneye dışarı çıkarak yattım. Bu sefer çok şükür her işimi görüyorum
Ayni gun onlarida verdim onlarda temiz cikti cnmYesille donuyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir canim. Idrar tahlili ve kulturu ver bide
Gunde 2defa kullaniyorumMagnezyum kullaniyormusun
Alla alla.Ayni gun onlarida verdim onlarda temiz cikti cnm
O zaman gcmesi lazim ya bende 2 defa kullaniyrmGunde 2defa kullaniyorum
Insan once kendi kendinin doktorudur arkadasim. Nasil iyiysen ole yap. Gonlum ister ki, simdi al raporunu, gonul rahatligiyla karninda buyusun yagizcik, benim minik yagiz gibi ☺ dogum sonrasi da evde ol ayni sekilde die. Allah kolaylik versinBende o kadar büyük ikilemdeyim ki napsam bilemedim. Hatırlıyosundur belki benim mesajlarımı iki hafta rapordan sonra dün iş başı yaptım dün çok zor geçti çok kasılmam oldu sancımda baya yüksekti. bugun ofiste kimse yok diye mecburdum gelmeye yarına dr a gidip izine ayırmasını isticektim. Bugun de şükür çok iyiyim çok iyi geçiyor acaba biraz daha mı çalışsam diyorum. Dr 32 den sonra sana çalışabilir veremem bu sancıyla dedi sancım 100 çıkıyor çünkü. İki haftam var inşallah 32 ye. Dinlensem mi çalışsam mı bebeğin sağlığıyla mı oynamış olurum naparım bilemedim ya. Belki ilaçlar durdurcak tamamen diyorum sancımı o da olmuyor. Doğum sonrası 8 hafta çocuğa bakcak olmak üzüyor. Ay ben ne edem bilemedim
Supermis ozamn. Tetenoz dedinde benim ilk kasilmalarim tetanoz asisindan sonra basadiDoktorumu çok seviyorum. 2 hamilelikte farklı şehirlerde ve tatilde bulunmaktan dolayı yaklaşık 10 kadar doktorla muhatap oldum, hep bayan doktora asla derdim ama gerçekten pozitifliği bir harika. İlkinde çok evham yaptım, sinir, stres, çok ağladım. Oğlum çok uykusuz bir bebekti ve şimdi de çok duygusal. O yüzden bu hamileliği daha pozitif geçirmeye çalışıyorum. Gebelik geçmişimi anlattım, erken doğum sıkıntısı yaşadığımı biliyor ve şimdi bana hiç bu riskin tekrarlayacağından bahsetmese de erken doğum riski oluşturacak şeyler konusunda çaktırmadan uyarıyor. Yürüme dedi, tetanozun ikinci dozunu istemiyorum dedi, öksürüğü kesmemiz lazım dedi, sık sık idrar tahlili ve kültürü istiyor. Yani öyle çok da rahat değil de, sanırım hastayı evhamlandırmamak için biraz dikkatli davranıyor
MORALİNİZİ BOZMAYIN NOLUR, ANNELİK ÇOK ZOR OLSADA ÖYLE GÜZEL Kİ... EVET DOĞRU SÖYLÜYORLAR HAYATIN DOĞAN AKIŞINA KENDİNİ BIRAKMAK GEREKİYOR VE SADECE İLK LOHUSALIK ZAMANLARINDA DEĞİL ANNELİĞİN TAMAMINDA, NE KADAR GERGİN NE KADAR HUZURSUZ OLURSAK ÇOCUKTA BUNU AYNALIYOR VE YAŞADIGIMIZ ZORLUKLAR İKİ KATINA ÇIKIYOR. BİRDE ÇEVRE FAKTÖRÜ VAR NE YAZIK Kİ SÜTÜ YETİYOR MU, AA HALA KİLOLARINI VEREMEDİN Mİ, NEDEN NORMAL DOĞURAMADINLAR, EK GIDAYA GEÇİNCE AA BU ÇOCUK BÜYÜMUYÜRCULAR LAR LAR LAR EN İYİSİ GÖRÜNMEZ KULAK TIKAÇLARINA SAHİP OLMAKDoğum yapan anneler i okuyorum da aralık ayında biraz moralim bozuldu loğusalığa bebeğe alışmak için sakin olmak rahat olmak gerekiyır sanırım herşeyi akışa bırakmak gerek ve dua etmek... Birde seeryan olanların bolca yürümesi gerekmiş...
Hep olyeyim cnm gecmiyorA
Alla alla.sariyi gectim de yesil neden peki madem ? Birkac gun bekle, gozlemle o zamn. Olmazsa doktora solersin.
Aynen oyle canimDoğum yapan anneler i okuyorum da aralık ayında biraz moralim bozuldu loğusalığa bebeğe alışmak için sakin olmak rahat olmak gerekiyır sanırım herşeyi akışa bırakmak gerek ve dua etmek... Birde seeryan olanların bolca yürümesi gerekmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?