- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hergun olmuyor . Ne zamann olacagi belli olmuyorO zaman gcmesi lazim ya bende 2 defa kullaniyrm
Bende oyle gittim. Oda da 3 kadindik. 3muzude alttan muayene etti(devlet acili)Dün akşamki kaşık ağrısı gecmeyince acile gittim. Doktor çok yüzeysel baktı ultrasonda. Bebeğin kap atışları iyi suyun iyi dedi. Rahim agzini ölçmedi. Ama alttan elle açılma kontrolü yapti. Açılma yok dedi.
Serum taktırdı ve magnezyum yazdı. Bir de idrar tahlili istedi. Hafif enfeksiyon var bol su iç dedi ve eve yolladı. Serum kasılmama iyi geldi açıkçası. Ama doktordan memnun kalamadım. Çok yüzeysel bir muayene idi. Tüm aciller böyle mi?
Amin canım çok sağol cümlemizin inşallah. Şöyle 1 sene baksak çocuklarımıza en azından nolur ki.Insan once kendi kendinin doktorudur arkadasim. Nasil iyiysen ole yap. Gonlum ister ki, simdi al raporunu, gonul rahatligiyla karninda buyusun yagizcik, benim minik yagiz gibi ☺ dogum sonrasi da evde ol ayni sekilde die. Allah kolaylik versin
Yaaa uzuldum. Ama cok dikkat edersen dusurursun. Ben kendimden cok supheleniuordum nasil duzgun cikti hayretTahlil sonuçlarım çıktı kızlar, beni diyeyisyen beklet, açlık 105, bir saat sonrası 170hayırlısı bakalım
O ne demek ya 3 kişi aynı odada mi muayene oldunuz? Aynı anda? Benim devlet acili. Ama doğum hastanesi değildi.Bende oyle gittim. Oda da 3 kadindik. 3muzude alttan muayene etti(devlet acili)
Rahim agzina bakip bakmadigini bilmiyorum. İdrar tahlili istemedi, nst baglamadi.
Normali ne ki? Benimden çok yüksek çıkmamış. Gerçi arkadaşlar yorum yapmadılar bu konuda ama.Tahlil sonuçlarım çıktı kızlar, beni diyeyisyen beklet, açlık 105, bir saat sonrası 170hayırlısı bakalım
Oğlımda da çıkmıştı, doktor kesin çıkar dedi zaten, biraz genetik galiba bir haftadır dikkat ediyorum, tek yediğim meyveydi artık onuda bırakacağımYaaa uzuldum. Ama cok dikkat edersen dusurursun. Ben kendimden cok supheleniuordum nasil duzgun cikti hayret
Açlık 95, bir saat sonrası 140 normali canımO ne demek ya 3 kişi aynı odada mi muayene oldunuz? Aynı anda? Benim devlet acili. Ama doğum hastanesi değildi.
Normali ne ki? Benimden çok yüksek çıkmamış. Gerçi arkadaşlar yorum yapmadılar bu konuda ama.
Canım bende bakıyorum arada da moralim bozuluyor. kıyamam ocak anneleri de zor geçiriyor son haftalarını dün okuduğum bir mesaj epey yıprattı beni. Daha okumıcam bizim sayfadan başkasını çok etkileniyor insan. Rabbim hepimizin kucağını sağ sağlim doldursun. Evlat isteyen herkese de nasip etsinDoğum yapan anneler i okuyorum da aralık ayında biraz moralim bozuldu loğusalığa bebeğe alışmak için sakin olmak rahat olmak gerekiyır sanırım herşeyi akışa bırakmak gerek ve dua etmek... Birde seeryan olanların bolca yürümesi gerekmiş...
Sezeryan beni korkutuyor anestezi olduğu için o nedenle npröal daha cazip geliyor ablam annem Kayınvalidem hep öyle motive ettiler çok rahat olduğunu söyledilerne guzel ilk bebekte normale odaklanmak benim ikinci ilki normal dr bu da öyle olacak dedi bklm
Masallah bebise. İnsallah bende yüzünü gorebilirim bu hafta sorcam bakalim renkli bakabiliyor mu. Cumartesi gidicem bende insallah. Kac gr olmuş bebişKizlar simdi ciktim dr dan cok sukur hersey yolundaymis. Suyum iyiymis. Bebisin hareketlerinin vurma degilde kayma kelebek kanadi gibi pirr kanatlanir gibi oldugunu soyledim. Hic sorun yok oyle olabilir dedi. Pek dikkate bile almadi bu soyledigimiartik 2 haftada 1 gorusecekmisiz ve sanirimmm ablasinaa benziyooorrr cok mutlu oldum
Benim de 100 çıkıyordu. Oturarak yaptığınız bir işse belki şansınızı deneyebilirsiniz. Bizim oturmamız çok zor oluyor derste. Sınıf hakimiyeti hemen kayboluyor liselerde. Çoğunlukla ayaktayım ve bazen akşam yemeğiyle de uğraşırken karnım taştan beter sertleşiyor. Yine de bir gayret devam ediyorum işteBende o kadar büyük ikilemdeyim ki napsam bilemedim. Hatırlıyosundur belki benim mesajlarımı iki hafta rapordan sonra dün iş başı yaptım dün çok zor geçti çok kasılmam oldu sancımda baya yüksekti. bugun ofiste kimse yok diye mecburdum gelmeye yarına dr a gidip izine ayırmasını isticektim. Bugun de şükür çok iyiyim çok iyi geçiyor acaba biraz daha mı çalışsam diyorum. Dr 32 den sonra sana çalışabilir veremem bu sancıyla dedi sancım 100 çıkıyor çünkü. İki haftam var inşallah 32 ye. Dinlensem mi çalışsam mı bebeğin sağlığıyla mı oynamış olurum naparım bilemedim ya. Belki ilaçlar durdurcak tamamen diyorum sancımı o da olmuyor. Doğum sonrası 8 hafta çocuğa bakcak olmak üzüyor. Ay ben ne edem bilemedim
Ayyyy tak tak diye tekme atan oğlum güçlü güçlü şimdi senin dediğin gibi kayma ve kelebek çırpıması gibi oluyor normalmiş demekki senin adına sevindim kuzummmKizlar simdi ciktim dr dan cok sukur hersey yolundaymis. Suyum iyiymis. Bebisin hareketlerinin vurma degilde kayma kelebek kanadi gibi pirr kanatlanir gibi oldugunu soyledim. Hic sorun yok oyle olabilir dedi. Pek dikkate bile almadi bu soyledigimiartik 2 haftada 1 gorusecekmisiz ve sanirimmm ablasinaa benziyooorrr cok mutlu oldum
Amin canımCanım bende bakıyorum arada da moralim bozuluyor. kıyamam ocak anneleri de zor geçiriyor son haftalarını dün okuduğum bir mesaj epey yıprattı beni. Daha okumıcam bizim sayfadan başkasını çok etkileniyor insan. Rabbim hepimizin kucağını sağ sağlim doldursun. Evlat isteyen herkese de nasip etsin
Sağol canım doğru söylüyorsunMORALİNİZİ BOZMAYIN NOLUR, ANNELİK ÇOK ZOR OLSADA ÖYLE GÜZEL Kİ... EVET DOĞRU SÖYLÜYORLAR HAYATIN DOĞAN AKIŞINA KENDİNİ BIRAKMAK GEREKİYOR VE SADECE İLK LOHUSALIK ZAMANLARINDA DEĞİL ANNELİĞİN TAMAMINDA, NE KADAR GERGİN NE KADAR HUZURSUZ OLURSAK ÇOCUKTA BUNU AYNALIYOR VE YAŞADIGIMIZ ZORLUKLAR İKİ KATINA ÇIKIYOR. BİRDE ÇEVRE FAKTÖRÜ VAR NE YAZIK Kİ SÜTÜ YETİYOR MU, AA HALA KİLOLARINI VEREMEDİN Mİ, NEDEN NORMAL DOĞURAMADINLAR, EK GIDAYA GEÇİNCE AA BU ÇOCUK BÜYÜMUYÜRCULAR LAR LAR LAR EN İYİSİ GÖRÜNMEZ KULAK TIKAÇLARINA SAHİP OLMAKSU AKAR YOLUNU BULUR DERLER YA AYNEN ÖYLE İLK ZAMANLARDA İÇ GÜDÜLERİNİZE FAZLASIYLA GÜVENİN ZATEN BİZ ANNELER OLARAK BU DONANIMA SAHİBİZ BİRAZ KEŞFETMEK İÇİN ÜZERİNİ EŞELEMEMİZ GEREKİYOR.. BOLCA SEVGİLER VE HUZUR GÖNDERİYORUM SİZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?