2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dün akşamki kaşık ağrısı gecmeyince acile gittim. Doktor çok yüzeysel baktı ultrasonda. Bebeğin kap atışları iyi suyun iyi dedi. Rahim agzini ölçmedi. Ama alttan elle açılma kontrolü yapti. Açılma yok dedi.

Serum taktırdı ve magnezyum yazdı. Bir de idrar tahlili istedi. Hafif enfeksiyon var bol su iç dedi ve eve yolladı. Serum kasılmama iyi geldi açıkçası. Ama doktordan memnun kalamadım. Çok yüzeysel bir muayene idi. Tüm aciller böyle mi?

Bende oyle gittim. Oda da 3 kadindik. 3muzude alttan muayene etti(devlet acili)
Rahim agzina bakip bakmadigini bilmiyorum. İdrar tahlili istemedi, nst baglamadi.

Insan once kendi kendinin doktorudur arkadasim. Nasil iyiysen ole yap. Gonlum ister ki, simdi al raporunu, gonul rahatligiyla karninda buyusun yagizcik, benim minik yagiz gibi ☺ dogum sonrasi da evde ol ayni sekilde die. Allah kolaylik versin
Amin canım çok sağol cümlemizin inşallah. Şöyle 1 sene baksak çocuklarımıza en azından nolur ki.

Bende oyle gittim. Oda da 3 kadindik. 3muzude alttan muayene etti(devlet acili)
Rahim agzina bakip bakmadigini bilmiyorum. İdrar tahlili istemedi, nst baglamadi.
O ne demek ya 3 kişi aynı odada mi muayene oldunuz? Aynı anda? Benim devlet acili. Ama doğum hastanesi değildi.
Tahlil sonuçlarım çıktı kızlar, beni diyeyisyen beklet, açlık 105, bir saat sonrası 170 hayırlısı bakalım
Normali ne ki? Benimden çok yüksek çıkmamış. Gerçi arkadaşlar yorum yapmadılar bu konuda ama.

Canım bende bakıyorum arada da moralim bozuluyor. kıyamam ocak anneleri de zor geçiriyor son haftalarını dün okuduğum bir mesaj epey yıprattı beni. Daha okumıcam bizim sayfadan başkasını çok etkileniyor insan. Rabbim hepimizin kucağını sağ sağlim doldursun. Evlat isteyen herkese de nasip etsin

ne guzel ilk bebekte normale odaklanmak benim ikinci ilki normal dr bu da öyle olacak dedi bklm
Sezeryan beni korkutuyor anestezi olduğu için o nedenle npröal daha cazip geliyor ablam annem Kayınvalidem hep öyle motive ettiler çok rahat olduğunu söylediler

Kizlar simdi ciktim dr dan cok sukur hersey yolundaymis. Suyum iyiymis. Bebisin hareketlerinin vurma degilde kayma kelebek kanadi gibi pirr kanatlanir gibi oldugunu soyledim. Hic sorun yok oyle olabilir dedi. Pek dikkate bile almadi bu soyledigimi artik 2 haftada 1 gorusecekmisiz ve sanirimmm ablasinaa benziyooorrr cok mutlu oldum

Masallah bebise. İnsallah bende yüzünü gorebilirim bu hafta sorcam bakalim renkli bakabiliyor mu. Cumartesi gidicem bende insallah. Kac gr olmuş bebiş

kızlar dünkü hareketsizlikten sonra oğluşum her ne kadar akşam hiç durmamış olsa da bu sabah dr gittik yine de çok şükür her şeyimiz normal çıktı 1000 gram olmuş yavrum, sağolsun yine yüzünü açmadı elleri yüzündeydi yan profil azcıkkk görebildik fındık burunluydu miniğim :)) cumartesi de rutin kontrolümüz var o günü bekliyorum sabırsızlıkla belki bu sefer yüzünü döner

Benim de 100 çıkıyordu. Oturarak yaptığınız bir işse belki şansınızı deneyebilirsiniz. Bizim oturmamız çok zor oluyor derste. Sınıf hakimiyeti hemen kayboluyor liselerde. Çoğunlukla ayaktayım ve bazen akşam yemeğiyle de uğraşırken karnım taştan beter sertleşiyor. Yine de bir gayret devam ediyorum işte

A
Ayyyy tak tak diye tekme atan oğlum güçlü güçlü şimdi senin dediğin gibi kayma ve kelebek çırpıması gibi oluyor normalmiş demekki senin adına sevindim kuzummm herşeyin yolunda gitmesine sevindim

S seryu canım bnm üzülme ilk çocuk tada varmış demmeki biraz daha dikkat etmen gerekecek çoğu arkadaşta çıktı zaten bende daha yaptırmadım haftaya kontrolüm bakalım hayırlısı

Amin canım

Sağol canım doğru söylüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…