sen sanslisin canim... benim diyetle normale dondu ama sabahki aclik sekeri yuksek onun yuzunden insulin basladi... aslaa yeme dedi.. annem memleketteydi ondan bi tatli istemistim gelince yapicakti geldi.. ama doktor yasak dedi azicik dedim olmaz dedi bebegini dusun dedi... elim kolum baglandi...Benimde var ama bana sadece dr um dikkat et dedi gecti ve hayatimda hic tatli yemeyen ben tatli ve hamurisi asigi oldum cnm ruyalarima giriyor bende dayanamayip yapiyorum ama dozunda az yiyorum.
Gözün aydın kuzumKizlar simdi ciktim dr dan cok sukur hersey yolundaymis. Suyum iyiymis. Bebisin hareketlerinin vurma degilde kayma kelebek kanadi gibi pirr kanatlanir gibi oldugunu soyledim. Hic sorun yok oyle olabilir dedi. Pek dikkate bile almadi bu soyledigimiartik 2 haftada 1 gorusecekmisiz ve sanirimmm ablasinaa benziyooorrr cok mutlu oldum
Bana 75 mg yapıldı açlık 89 1 saat sonra 150 2 saat 113 çıktı. O halde benim de yüksek çıkmışAçlık 95, bir saat sonrası 140 normali canım
Yaa evet ben sordumm, merak ettim açıkçasıZuzuDerin geçen bir arkadaşta sizi sormuştu nasılsın bebeklerin nasıl canım
Diyetle kontrol altina alirsin insallah canim. Uzulme yalniz degilsin Allah dermansiz dert vermesin. Bendede var gebelik sekeri . Tatli hamisleriz hep ondan oluyoTahlil sonuçlarım çıktı kızlar, beni diyeyisyen beklet, açlık 105, bir saat sonrası 170hayırlısı bakalım
Benim bir saat sonrasi 132 cikti ve buna ragmen evett gebelik sekeri dediler cnm sinir 140 olmasina ragmenAçlık 95, bir saat sonrası 140 normali canım
valla normal doğumun tek sıkıntısı sancisi ,dogum anında acın olmuyor sadece ikinmaktan yoruluyorsun dr un dediklerini yaparsan hic korkma ıkınmayı ben ilk dogumda bilmiyordum büyük tuvaletini yapiyorsun gibi yap deyince anladim oyle hemen dogurdumSezeryan beni korkutuyor anestezi olduğu için o nedenle npröal daha cazip geliyor ablam annem Kayınvalidem hep öyle motive ettiler çok rahat olduğunu söylediler
Benimde sabah aclik yuksek cikiuor cnm digerleri normal cikiyor . Kac kere insukin kullaniyorsun ? Bugun ve yarin olcum yapiyorum pers endokrine gidicemsen sanslisin canim... benim diyetle normale dondu ama sabahki aclik sekeri yuksek onun yuzunden insulin basladi... aslaa yeme dedi.. annem memleketteydi ondan bi tatli istemistim gelince yapicakti geldi.. ama doktor yasak dedi azicik dedim olmaz dedi bebegini dusun dedi... elim kolum baglandi...
ben hayatimda bi rahatsizligimdan dolayi 2 sene gluten yemedim.. hemde aslaa tek bir lokma dahil... dusununki gluten nelerde var... ama bu kdar zorlanmadim.. hormonlardan dolayi canin istiyor engel olamiyorsun... ama el mahkum :))
evet arkadasim yuksek cikmis...Bana 75 mg yapıldı açlık 89 1 saat sonra 150 2 saat 113 çıktı. O halde benim de yüksek çıkmış
Doktora da soramadım
olsun kafası küçükse normal dogumda zorlamazsın minyon bi cocuk olacaktır belki annesi ,benim kizim oyle meselaBen de bugün kontrolden geldim kuzularşükür her ölçümü güzel sadece kafası biraz küçük ama sorun teşkil etmiyor dedi doktor hareketlerini sayayım mı dedim doktora suyun iyi hiç hareket etmedi gibi gelirse saymaya başladı dedi, 32. Haftada belki progestan iğneni keser kapsülü almaya devam edersin dedi, 32.haftada görüşelim dedi ama ben 2 hafta sonra giderim ben özlerim kuzumu
Bende aynen oyle olduvalla normal doğumun tek sıkıntısı sancisi ,dogum anında acın olmuyor sadece ikinmaktan yoruluyorsun dr un dediklerini yaparsan hic korkma okunmayı ben ilk dogumda bilmiyordum büyük tuvaletini yapiyorsun gibi yap deyince anladim oyle hemen dogurdum
aksam saat 22:00 da su an da 4 birimle basladim..Benimde sabah aclik yuksek cikiuor cnm digerleri normal cikiyor . Kac kere insukin kullaniyorsun ? Bugun ve yarin olcum yapiyorum pers endokrine gidicem
ay ben bide ne oldu biliyor musun lavman yapti hasta bakici tuvaletince gelince yap dedi bende hemen karnim ağrır ağrımaz geldi sandim gittim yaptim sade ilac cikti de lar da erkek onlar ikin dedikce tuvaletim geliyor ikinamiyorum hatta kaçırdım biraz falan onlardan cekindigimd zor oldu esim sormuş nasil diye dr da çekiniyor çekinmese hemen doğuracak demis ama dogum anında tuvalet yapt gibi ikin deyince mecbur tuvaletimi de yapmak zorunda kaldım yani bence lavman olmasaydım yapmayacaktım size tavsiyem lavmandan sonra biraz bekleyin dayanabildiginiz kadar sonra tuvalete gidinBende aynen oyle olduikiniyorum die kendimi sıkiyormusum sadece dr acik acik k.ka yapar gibi diyince firt die cikti bende o rahatlamayi ohh be öldumde kurtuldum zannetrim megersem dogurmusum . Simdi surekki kendimi tembihliyorum cok guzel ikincam digru nefes alip vercem die hayirlisi ile ins yime normal olur
Allah kolaylik versin insallah . Kizimda bende vuruyordum gunde 5kereaksam saat 22:00 da su an da 4 birimle basladim..
2 gunde bir 2 doz artirarak sabahki sekeri dengede tutana kadar yukselticem...
Kizlar simdi ciktim dr dan cok sukur hersey yolundaymis. Suyum iyiymis. Bebisin hareketlerinin vurma degilde kayma kelebek kanadi gibi pirr kanatlanir gibi oldugunu soyledim. Hic sorun yok oyle olabilir dedi. Pek dikkate bile almadi bu soyledigimiartik 2 haftada 1 gorusecekmisiz ve sanirimmm ablasinaa benziyooorrr cok mutlu oldum
Iyi gecmesine sevindim kizlar :)kızlar dünkü hareketsizlikten sonra oğluşum her ne kadar akşam hiç durmamış olsa da bu sabah dr gittik yine de çok şükür her şeyimiz normal çıktı 1000 gram olmuş yavrum, sağolsun yine yüzünü açmadı elleri yüzündeydi yan profil azcıkkk görebildik fındık burunluydu miniğim :)) cumartesi de rutin kontrolümüz var o günü bekliyorum sabırsızlıkla belki bu sefer yüzünü döner
Lavmani yanlis zamanda yspmislar sizeay ben bide ne oldu biliyor musun lavman yapti hasta bakici tuvaletince gelince yap dedi bende hemen karnim ağrır ağrımaz geldi sandim gittim yaptim sade ilac cikti de lar da erkek onlar ikin dedikce tuvaletim geliyor ikinamiyorum hatta kaçırdım biraz falan onlardan cekindigimd zor oldu esim sormuş nasil diye dr da çekiniyor çekinmese hemen doğuracak demis ama dogum anında tuvalet yapt gibi ikin deyince mecbur tuvaletimi de yapmak zorunda kaldım yani bence lavman olmasaydım yapmayacaktım size tavsiyem lavmandan sonra biraz bekleyin dayanabildiginiz kadar sonra tuvalete gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?