2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde var ama bana sadece dr um dikkat et dedi gecti ve hayatimda hic tatli yemeyen ben tatli ve hamurisi asigi oldum cnm ruyalarima giriyor bende dayanamayip yapiyorum ama dozunda az yiyorum.
sen sanslisin canim... benim diyetle normale dondu ama sabahki aclik sekeri yuksek onun yuzunden insulin basladi... aslaa yeme dedi.. annem memleketteydi ondan bi tatli istemistim gelince yapicakti geldi.. ama doktor yasak dedi azicik dedim olmaz dedi bebegini dusun dedi... elim kolum baglandi...
ben hayatimda bi rahatsizligimdan dolayi 2 sene gluten yemedim.. hemde aslaa tek bir lokma dahil... dusununki gluten nelerde var... ama bu kdar zorlanmadim.. hormonlardan dolayi canin istiyor engel olamiyorsun... ama el mahkum :))

Gözün aydın kuzum 2 haftada 1 olması beni cok heyecanlandırdı

Ben de bugün kontrolden geldim kuzular şükür her ölçümü güzel sadece kafası biraz küçük ama sorun teşkil etmiyor dedi doktor hareketlerini sayayım mı dedim doktora suyun iyi hiç hareket etmedi gibi gelirse saymaya başladı dedi, 32. Haftada belki progestan iğneni keser kapsülü almaya devam edersin dedi, 32.haftada görüşelim dedi ama ben 2 hafta sonra giderim ben özlerim kuzumu

Tahlil sonuçlarım çıktı kızlar, beni diyeyisyen beklet, açlık 105, bir saat sonrası 170 hayırlısı bakalım
Diyetle kontrol altina alirsin insallah canim. Uzulme yalniz degilsin Allah dermansiz dert vermesin. Bendede var gebelik sekeri . Tatli hamisleriz hep ondan oluyo

Sezeryan beni korkutuyor anestezi olduğu için o nedenle npröal daha cazip geliyor ablam annem Kayınvalidem hep öyle motive ettiler çok rahat olduğunu söylediler
valla normal doğumun tek sıkıntısı sancisi ,dogum anında acın olmuyor sadece ikinmaktan yoruluyorsun dr un dediklerini yaparsan hic korkma ıkınmayı ben ilk dogumda bilmiyordum büyük tuvaletini yapiyorsun gibi yap deyince anladim oyle hemen dogurdum

hanimlar...
bildiginiz uzere kuran-i kerim hatmi, yasin-i serif ve tesbihatlar dagitiyoruz... hepimizin bebekleri niyetine okunuyor...
kuran-i kerim de 26. cuze kadar dagittik
almak isteyen varsa bana bilgi versin...
sadece arapca dan okuyanlarla hatim ediyoruz...

M meleksinsen 1.cuz
M mltmalbyrk 2. ve 3. cuz
Amine Busra 4. cuz
Tinybirdy 5. cuz
Eva 6. cuz
D destina3 7. cuz
BeyazSarap 8-9 cuz
Pinkpinkblue 10.cuz
Lostinparadise 11. cuz
Prenses 50 12. cuz
S seryu 13.cuz
S Sevenanne 14. cuz
tavsannesi 15. cuz
cherrphe 16 ve 17 cuz
D Dertlikusank 18. cuz
M Mucizem26619 19. cuz
hayaksii 20. cuz
DooDooDoo 21 ve 22 cuz
Yaseminys 23. cuz
M mltmalbyrk 24.cuz
M Mucizem26619 25. cuz
Hasatzamani 26.cuz

yasin-i serif icin okuyabildiginiz kadar okuyup sayisini
A Altibirlik61 arkadasimiza bildiriyorsunuz..
arapcanin turkce okunusu da olabilir.. arapca bilmeyenler bu sekilde de okuyabilir...

tesbihatlarimiz da,
“La ilahe illallah, Muhammedün resulullah” ve
“subhanallahi ve bihamdihi”
bunlari da istediginiz sayida cekip
E Ekyzdn03 nickli arkadasimiza bildiriyorsunuz...

06 ocak 2020 gunu hatmi mizi yasinlerimizi ve tesbihatlarimizin dualarini yapip bagislayacagiz miniklerimize..
o tarihe kadar dualari okusun yada okumasin isteyen herkes kendi ismi, varsa bebeginin ismini (yoksa oglu yada kizi diye) E Ekyzdn03 nickli arkadasimiza bildirsin...
haydi arkadaslar minik meleklerimizin hayrina bol bol okuyalim tesbihlerimizi cekelim..

Benimde sabah aclik yuksek cikiuor cnm digerleri normal cikiyor . Kac kere insukin kullaniyorsun ? Bugun ve yarin olcum yapiyorum pers endokrine gidicem

olsun kafası küçükse normal dogumda zorlamazsın minyon bi cocuk olacaktır belki annesi ,benim kizim oyle mesela

Bende aynen oyle oldu ikiniyorum die kendimi sıkiyormusum sadece dr acik acik k.ka yapar gibi diyince firt die cikti bende o rahatlamayi ohh be öldumde kurtuldum zannetrim megersem dogurmusum . Simdi surekki kendimi tembihliyorum cok guzel ikincam digru nefes alip vercem die hayirlisi ile ins yime normal olur

ay ben bide ne oldu biliyor musun lavman yapti hasta bakici tuvaletince gelince yap dedi bende hemen karnim ağrır ağrımaz geldi sandim gittim yaptim sade ilac cikti de lar da erkek onlar ikin dedikce tuvaletim geliyor ikinamiyorum hatta kaçırdım biraz falan onlardan cekindigimd zor oldu esim sormuş nasil diye dr da çekiniyor çekinmese hemen doğuracak demis ama dogum anında tuvalet yapt gibi ikin deyince mecbur tuvaletimi de yapmak zorunda kaldım yani bence lavman olmasaydım yapmayacaktım size tavsiyem lavmandan sonra biraz bekleyin dayanabildiginiz kadar sonra tuvalete gidin

Iyi gecmesine sevindim kizlar :)

Lavmani yanlis zamanda yspmislar size . Bnm yatisim yapildi once lavman yaptilar 5dk sonra wc ye git dedi. Ve bnmki siviydi fitil degildi. Sancida makattan vuruyoya bn isal oldum zannettim hocam bn isal oldum heralde siz bni sezeryana alin diyodum

Kızlar saat 9 için randevu aldim şeker yüklemesi için ama 9 geç midir
8 buçuk falan olsa daha mi iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…