- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Benim canim birsey cektiginde yemesemde olurdu onemsemezdim bile simdi oyle degil kendimi kontrol edemiyorum cnm asla yeme demedi dikkat et dedi ama ben takibini yapamiyorum acikcasi cnm ama azalttim.pogaca borek 2 haftada 1 anca yiyorumda her gun tatli istegim doguyor ona care bulamiyorum 1 haftadir makarnada yemedim hic tatlida sartlandiriyorum diyorum ki bugun 4 kurabiye sadecesen sanslisin canim... benim diyetle normale dondu ama sabahki aclik sekeri yuksek onun yuzunden insulin basladi... aslaa yeme dedi.. annem memleketteydi ondan bi tatli istemistim gelince yapicakti geldi.. ama doktor yasak dedi azicik dedim olmaz dedi bebegini dusun dedi... elim kolum baglandi...
ben hayatimda bi rahatsizligimdan dolayi 2 sene gluten yemedim.. hemde aslaa tek bir lokma dahil... dusununki gluten nelerde var... ama bu kdar zorlanmadim.. hormonlardan dolayi canin istiyor engel olamiyorsun... ama el mahkum :))
Benim de küçücük kafam var annesine çekmiş demekki kuzumolsun kafası küçükse normal dogumda zorlamazsın minyon bi cocuk olacaktır belki annesi ,benim kizim oyle mesela
Bana 1 ay sonra dedi 32 yide geciyor hem :) ama ben 3 hafta gecsin gitmeyi planliyorumBen de bugün kontrolden geldim kuzular☺şükür her ölçümü güzel sadece kafası biraz küçük ama sorun teşkil etmiyor dedi doktor hareketlerini sayayım mı dedim doktora suyun iyi hiç hareket etmedi gibi gelirse saymaya başladı dedi, 32. Haftada belki progestan iğneni keser kapsülü almaya devam edersin dedi, 32.haftada görüşelim dedi ama ben 2 hafta sonra giderim ben özlerim kuzumu ☺
Doktorlar 9dan hatta 9.30dan önce gelmiyorki zaten iyi almissinKızlar saat 9 için randevu aldim şeker yüklemesi için ama 9 geç midir
8 buçuk falan olsa daha mi iyi olur.
Oh ne guzel iyi sevindim :)Ben de bugün kontrolden geldim kuzular☺şükür her ölçümü güzel sadece kafası biraz küçük ama sorun teşkil etmiyor dedi doktor hareketlerini sayayım mı dedim doktora suyun iyi hiç hareket etmedi gibi gelirse saymaya başladı dedi, 32. Haftada belki progestan iğneni keser kapsülü almaya devam edersin dedi, 32.haftada görüşelim dedi ama ben 2 hafta sonra giderim ben özlerim kuzumu ☺
Anca kalkar gidersin cnm :)Kızlar saat 9 için randevu aldim şeker yüklemesi için ama 9 geç midir
İyi o zman değiştir miyim saatiDoktorlar 9dan hatta 9.30dan önce gelmiyorki zaten iyi almissin
Ne kadar erken senin icin o kadar iyi benceKızlar saat 9 için randevu aldim şeker yüklemesi için ama 9 geç midir
Senin çok yüksek değil canım açlığın iyiBana 75 mg yapıldı açlık 89 1 saat sonra 150 2 saat 113 çıktı. O halde benim de yüksek çıkmış
Doktora da soramadım
E bence sor ilk siraya al ben sandim erken saatede alabiliosunİyi o zman değiştir miyim saati
Canım ben bugün 9 elli idi randevum sorun olmadı gittim yaptılarKızlar saat 9 için randevu aldim şeker yüklemesi için ama 9 geç midir
Benim tokluk 130 çıktı doktorum gayet iyi dedi.Benim bir saat sonrasi 132 cikti ve buna ragmen evett gebelik sekeri dediler cnm sinir 140 olmasina ragmen
Canım acaba kakao oranı baya yüksek ama şeker oranı düşük olan çikolatalardan mı bulundursan yanında. Canın çok tatlı istediğinde mesela 1 bardak açık şekersiz çayın yanında minik bir kare yesen..Benim canim birsey cektiginde yemesemde olurdu onemsemezdim bile simdi oyle degil kendimi kontrol edemiyorum cnm asla yeme demedi dikkat et dedi ama ben takibini yapamiyorum acikcasi cnm ama azalttim.pogaca borek 2 haftada 1 anca yiyorumda her gun tatli istegim doguyor ona care bulamiyorum 1 haftadir makarnada yemedim hic tatlida sartlandiriyorum diyorum ki bugun 4 kurabiye sadece
Canın tatlı istediğinde meyve yiyebilirsin.Ya da tarçınlı süt iç tatlı isteğini yok ediyor ben denedim işe yaradı bende.Benim canim birsey cektiginde yemesemde olurdu onemsemezdim bile simdi oyle degil kendimi kontrol edemiyorum cnm asla yeme demedi dikkat et dedi ama ben takibini yapamiyorum acikcasi cnm ama azalttim.pogaca borek 2 haftada 1 anca yiyorumda her gun tatli istegim doguyor ona care bulamiyorum 1 haftadir makarnada yemedim hic tatlida sartlandiriyorum diyorum ki bugun 4 kurabiye sadece
Maşallah cnm çok sevindim senin adınaBen de bugün kontrolden geldim kuzular☺şükür her ölçümü güzel sadece kafası biraz küçük ama sorun teşkil etmiyor dedi doktor hareketlerini sayayım mı dedim doktora suyun iyi hiç hareket etmedi gibi gelirse saymaya başladı dedi, 32. Haftada belki progestan iğneni keser kapsülü almaya devam edersin dedi, 32.haftada görüşelim dedi ama ben 2 hafta sonra giderim ben özlerim kuzumu ☺
Benim de 100 çıkıyordu. Oturarak yaptığınız bir işse belki şansınızı deneyebilirsiniz. Bizim oturmamız çok zor oluyor derste. Sınıf hakimiyeti hemen kayboluyor liselerde. Çoğunlukla ayaktayım ve bazen akşam yemeğiyle de uğraşırken karnım taştan beter sertleşiyor. Yine de bir gayret devam ediyorum işte
Gözün aydın kuzumBen de bugün kontrolden geldim kuzular☺şükür her ölçümü güzel sadece kafası biraz küçük ama sorun teşkil etmiyor dedi doktor hareketlerini sayayım mı dedim doktora suyun iyi hiç hareket etmedi gibi gelirse saymaya başladı dedi, 32. Haftada belki progestan iğneni keser kapsülü almaya devam edersin dedi, 32.haftada görüşelim dedi ama ben 2 hafta sonra giderim ben özlerim kuzumu ☺
Biz anayız sabırsızız özleriz kuzumuzuBana 1 ay sonra dedi 32 yide geciyor hem :) ama ben 3 hafta gecsin gitmeyi planliyorum
Belki analarını hiç üzmeden kolayca doğuverirler kuzucumGözün aydın kuzumbenim minnoşun da kafası uzundu en son kafaları minnoş olcak galiba kolay doğarlar belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?