2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim canim birsey cektiginde yemesemde olurdu onemsemezdim bile simdi oyle degil kendimi kontrol edemiyorum cnm asla yeme demedi dikkat et dedi ama ben takibini yapamiyorum acikcasi cnm ama azalttim.pogaca borek 2 haftada 1 anca yiyorumda her gun tatli istegim doguyor ona care bulamiyorum 1 haftadir makarnada yemedim hic tatlida sartlandiriyorum diyorum ki bugun 4 kurabiye sadece

olsun kafası küçükse normal dogumda zorlamazsın minyon bi cocuk olacaktır belki annesi ,benim kizim oyle mesela
Benim de küçücük kafam var annesine çekmiş demekki kuzum Aynen fırt diye çıkıverir inşallah eğer normal doğum yaparsam

Ya dun hazir hastaneye gitcem diyerekten urolojiye de randevu almıştım. Ama saat 3te vardi. Ogleye kadar nasilsa iki saat beklicem dedim ama gittimki dr sabah yokmus randevuyu iptal ettim. Bugun bobregim agriyo

Bana 1 ay sonra dedi 32 yide geciyor hem :) ama ben 3 hafta gecsin gitmeyi planliyorum

Oh ne guzel iyi sevindim :)
Kızlar saat 9 için randevu aldim şeker yüklemesi için ama 9 geç midir
8 buçuk falan olsa daha mi iyi olur.
Anca kalkar gidersin cnm :)

Canım acaba kakao oranı baya yüksek ama şeker oranı düşük olan çikolatalardan mı bulundursan yanında. Canın çok tatlı istediğinde mesela 1 bardak açık şekersiz çayın yanında minik bir kare yesen.. Mecbur dikkat edeceğiz kızlar. Zaten şeker çıkmasa da fazlası zarar tatlı şeylerin.

Canın tatlı istediğinde meyve yiyebilirsin.Ya da tarçınlı süt iç tatlı isteğini yok ediyor ben denedim işe yaradı bende.

Maşallah cnm çok sevindim senin adına

Gözün aydın kuzum benim minnoşun da kafası uzundu en son kafaları minnoş olcak galiba kolay doğarlar belkim

Gözün aydın kuzum benim minnoşun da kafası uzundu en son kafaları minnoş olcak galiba kolay doğarlar belkim
Belki analarını hiç üzmeden kolayca doğuverirler kuzucum Bacaklar da 10 gün ilerde çıktı minnoşum manken gibi uzun bacaklı olacak anasına çekmiş bu kuzu kesin babasının poposu yere yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…