- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Allah razı olsun kuzum, hepimiz güzel güzel haberlerle geliriz inşallahMaşallah cnm çok sevindim senin adına
Hayy daa guzell guzel okuyordum manken uzun bacaga kadar anasina cekmis felanBelki analarını hiç üzmeden kolayca doğuverirler kuzucum❤❤ Bacaklar da 10 gün ilerde çıktı minnoşum manken gibi uzun bacaklı olacakanasına çekmiş bu kuzu kesin babasının poposu yere yakın
Ben bunu demistim.. once sunu soyliyeyim kasilma nedir bilmeden bir takim yasadigim sey anlatilanlara gore rahim kasilmasiymis. Ben bebek hareket ediyor diye dusunuyordum.. 27-28. hftalarda meger bebekler kucukmus ve eli kolu bacagida oynasa sirtinida dayasa rahim kasilmasi o degiomis buyudukce haftaniz ve bebeginiz bunu daha iyi anliosunuz.. simdi rahim kasilmasinda gobegimin hemen cevresinde ben yasiyorum.. icim boyle buzusuyor gibi icerden deniz dalgasi olurya kiyiya vurur sonra deniz geri cekilir ya, iste o geri cekilme hali gibi bebeklerimde toplanip bir yere geliyorlar.. gobegimin ucunda sertlik hem dokunarak hemde gozumle kubbe gibi goruyorum(bazen)Kızlar hani kasılmalarım oluyor diyor ya bazı arkadaşlar nasıl anlıyorsunuz kasılma olduğunu ? tam olarak tarif edebilecek var mı
Yuklemeden sonraki 1 saat sonucu cnm bnmki norml tokluk deilBenim tokluk 130 çıktı doktorum gayet iyi dedi.
Benümde 1 saat sonrası 130 falandı. Normal dedi doktor. :/Benim bir saat sonrasi 132 cikti ve buna ragmen evett gebelik sekeri dediler cnm sinir 140 olmasina ragmen
Doktorlar da ne acayip ya demiBenümde 1 saat sonrası 130 falandı. Normal dedi doktor. :/
Canım gerçekler öyle, kaynanama çekmiş kocam bacaklar kısaHayy daa guzell guzel okuyordum manken uzun bacaga kadar anasina cekmis felanSonunda da gulmemi tutamadim ilahi
Benim 2. Gebeligimde 50 lilik 160 çıkmıştı dikkat et demişti Şimdi 150 cıktı aynı dr aynı hastane diyetisyenle görüş dedi ben de anlamıyorum valla ben de diyetisyen e gitmiyorum evde kendim dikkat ediyorum tatlı yemiyorum tam tahilli ekmek yiyorum pilav be makarna konusunda da dikkat ediyorumDoktorlar da ne acayip ya demi
Birinde 132 ile diyete baslatip, digerine normal diyo. Isin garibi referans deger 140
Bence seninki de normal
Kakao orani yuksek denedim midemi yakmaya basladi kakaoCanım acaba kakao oranı baya yüksek ama şeker oranı düşük olan çikolatalardan mı bulundursan yanında. Canın çok tatlı istediğinde mesela 1 bardak açık şekersiz çayın yanında minik bir kare yesen..Mecbur dikkat edeceğiz kızlar. Zaten şeker çıkmasa da fazlası zarar tatlı şeylerin.
Meyve zaten yiyorum kesmiyor :)Canın tatlı istediğinde meyve yiyebilirsin.Ya da tarçınlı süt iç tatlı isteğini yok ediyor ben denedim işe yaradı bende.
Off benimde en çok korktuğum şeylerden biri yaaLavmani yanlis zamanda yspmislar size. Bnm yatisim yapildi once lavman yaptilar 5dk sonra wc ye git dedi. Ve bnmki siviydi fitil degildi. Sancida makattan vuruyoya bn isal oldum zannettim hocam bn isal oldum heralde siz bni sezeryana alin diyodum
Bende 3 gomlek 1 pantolon. Bebegin tulumunu ve yeni alinan lohusa setini utuledim. Supurge yaptım o zamandan beri belim agriyo. Az once corba yaparken kasilma olduKizlar utuler cok birikmisti yapayim dedim 8 10 parca anca utulemisimdir nefes nefese kaldim devam edemedim resmen ya ara verdim 1 saat sonra tekrar devam edicem
Aman dikkat et sende cnmBende 3 gomlek 1 pantolon. Bebegin tulumunu ve yeni alinan lohusa setini utuledim. Supurge yaptım o zamandan beri belim agriyo. Az once corba yaparken kasilma oldu
Alla alla insanin akli yetmiyo anlamaya valla.Benim 2. Gebeligimde 50 lilik 160 çıkmıştı dikkat et demişti Şimdi 150 cıktı aynı dr aynı hastane diyetisyenle görüş dedi ben de anlamıyorum valla ben de diyetisyen e gitmiyorum evde kendim dikkat ediyorum tatlı yemiyorum tam tahilli ekmek yiyorum pilav be makarna konusunda da dikkat ediyorum
Bende varimOff benimde en çok korktuğum şeylerden biri yaa
canim meyve de yasak! seker hastalarina gunde sadece 2 porsiyon.. orta boy 1 elma yada kucuk 2 mandalina tane ise de iki eli kapat icine sigacak kadar tane...Canın tatlı istediğinde meyve yiyebilirsin.Ya da tarçınlı süt iç tatlı isteğini yok ediyor ben denedim işe yaradı bende.
tam tahilli urunler de sekeri cikariyormus... endokrinim soyledi...Benim 2. Gebeligimde 50 lilik 160 çıkmıştı dikkat et demişti Şimdi 150 cıktı aynı dr aynı hastane diyetisyenle görüş dedi ben de anlamıyorum valla ben de diyetisyen e gitmiyorum evde kendim dikkat ediyorum tatlı yemiyorum tam tahilli ekmek yiyorum pilav be makarna konusunda da dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?