Ben sezeryan olcağım için büyük boyun üstü değer felan demişlerdi. Doğru aldım o zaman tşk ederimCanım biraz baktımda herkes büyük boy alın yazmış. Orta boy sıkıyormuş büyük boy tam oluyormuş. Ben zaten şuan 66 kiloyum büyük beden anca olur diye büyük aldım bakalım.
Neden iki. Ben bir kullanıyorum da merak ettimGunde 2defa kullaniyorum
Kızlar bişey sorcam, benim akşama doğru vajinamda bir sızı oldu hala devam ediyor. Üşütmüş olabilirim ondan olur mu sizce ? Şimdi diyeceksiniz bu kız bugün doktordan geldi yine bize soruyor soruyu diye ama doktorda bişey yoktu akşama doğru başladı
Uzan bir muddet canim. Valla hepimiz ayni seyleri yasiyoruz inan. Ekstrem baska bir sey olursa doktoruna sorarsınKızlar bişey sorcam, benim akşama doğru vajinamda bir sızı oldu hala devam ediyor. Üşütmüş olabilirim ondan olur mu sizce ? Şimdi diyeceksiniz bu kız bugün doktordan geldi yine bize soruyor soruyu diye ama doktorda bişey yoktu akşama doğru başladı
Canım lavmandan veya eğer normal doğum yaparsan doğumda tuvaletini kaçırmaktan hiç korkma. Neticede istemsiz birşey o. Hatta o konuyu hiç ama hiç kafana takma. Ebe ve hemşireler zaten anlayışlı oluyor. Yani tabi Allah iyilerle karşılaştırsın. Zaten doğumhanede önlem alıyorlar. Heryere kocaman naylon örtüler seriyorlar.Off benimde en çok korktuğum şeylerden biri yaa
Hepsini arka arkaya yapma canım. Mutlaka ara vererek dinlenerek yap.Bende 3 gomlek 1 pantolon. Bebegin tulumunu ve yeni alinan lohusa setini utuledim. Supurge yaptım o zamandan beri belim agriyo. Az once corba yaparken kasilma oldu
Evet dogru dedin.. Hatta sut de seker yukseltiyor die okudumcanim meyve de yasak! seker hastalarina gunde sadece 2 porsiyon.. orta boy 1 elma yada kucuk 2 mandalina tane ise de iki eli kapat icine sigacak kadar tane...
normalde 8 20 de basliyor da devlette randevular doktor vardır herhalde. En iyisi ben yarın yenı randevu alayım.E bence sor ilk siraya al ben sandim erken saatede alabiliosun
Canım karnın şu anda normal ya mesela. Bir anda taş gibi sert oluyor. Dinlenince , kısa süre içerisinde geri normal oluyor. İşte bu sertleşmeler bu haftalarda olan yalancı kasılmalar. Ben bu şekilde biliyorum.Kızlar hani kasılmalarım oluyor diyor ya bazı arkadaşlar nasıl anlıyorsunuz kasılma olduğunu ? tam olarak tarif edebilecek var mı
Sorun olmaz da ben kotü olur muyum bılmıyorum gec olursa.Canım ben bugün 9 elli idi randevum sorun olmadı gittim yaptılar
Valla bende pazar gunu oldu o sizi canim. Dikkat et. Ben dikis kaynakli oldugunu dusundum. Uzandim gun boyu iyi geldi. Dun de vardi ama bugun gecti mesela. Dinlen sende.Kızlar bişey sorcam, benim akşama doğru vajinamda bir sızı oldu hala devam ediyor. Üşütmüş olabilirim ondan olur mu sizce ? Şimdi diyeceksiniz bu kız bugün doktordan geldi yine bize soruyor soruyu diye ama doktorda bişey yoktu akşama doğru başladı
Mesela patatesi sıcak yersen şeker yükselirmiş soğuk yersen yükseltmezmişEvet dogru dedin.. Hatta sut de seker yukseltiyor die okudumne yiyip ne iceseksek artik.
Zaten uzun bir sure yapmam. Ev badanaya giriyor. Ay ben gitgide agirlastigimi hissediyorumHepsini arka arkaya yapma canım. Mutlaka ara vererek dinlenerek yap.
Bizim buradaki devlette hic o saatte basladigini goremedim malesef bennormalde 8 20 de basliyor da devlette randevular doktor vardır herhalde. En iyisi ben yarın yenı randevu alayım.
Canım benim annem uzun yıllardır şeker hastası. Artık nelerde şeker oranı yüksek o kadar alışmışım ki.. Her şeyi dikkatli tüketmek gerekiyor. Tatlı şeyler zaten malum ama bir de gizliden şeker barındıran gıdalar var. Patates, pirinç, limon gibi. Ama Allah a şükürler olsun sağlıklı alternatifler de çok. Maşallah ülkemizin yemek kültürü öyle zengin kiEvet dogru dedin.. Hatta sut de seker yukseltiyor die okudumne yiyip ne iceseksek artik.
Canım içinde dağ büyüyor gibi hissediyorsun bütün damarların geriliyor karıncalanıyor ve karnının bir tarafı bariz daha yüksek ve taş gibi oluyor dokunduğunda bebeği hissediyorsun semsert. Karnın her yerinin çıkıntısız sertliği değil bu. Bir kaç dakika içinde ben okşuyorum sürekli iniyor. ALLAH erkenden yaşatmasın Yaşadığında anlarsın zaten normal karın sertliği değil yemek yedikten yada çok su içtikten sonraki gbi değilKızlar hani kasılmalarım oluyor diyor ya bazı arkadaşlar nasıl anlıyorsunuz kasılma olduğunu ? tam olarak tarif edebilecek var mı
Canım bel fıtığı şikayetin nasıldı acaba ,3 gündür nerdeyse yürüyemiyorum ,yatakta dönemiyorum nerdeyseMaalesef benim de aynı bel fıtığım da olduğu için daha beter ağrılar. Topallıyorum bazen
Benimki deYuklemeden sonraki 1 saat sonucu cnm bnmki norml tokluk deil
Aa bilmiyordum. Cok ise yarar bi bildi valla. Saol canimmmmMesela patatesi sıcak yersen şeker yükselirmiş soğuk yersen yükseltmezmiş
evet arkadasim yuksek cikmis...
aclik 90-95 olmasi gerekiyir
1. saat tokluk 120-140
senin tokluk yuksek...
Senin çok yüksek değil canım açlığın iyi
Allah allah kafam çorba oldu valla. Birime iyi birine yüksek demişlerBir çoğumuz şekerle başı dertte galibaneyse tutcaz artık boğazı, doğumdan sonrada aynen devam edersek kiloda kalmaz
Sızı gibi canım iğne batması da olabilirBi kere bana da oldu iğne batması gibiydi ara ara oldu. Ama ertesi gün geçti. Dediğin buysa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?